Blev brugt til sex for at betale min kærestes regning (beskidt & billig)

Kneppede sin nevøs unge kæreste!

Mit navn er Maria og jeg er 18 år gammel. Jeg har en sød kæreste og mit liv er faktisk ret dejligt.

Nogle gange kan der bare ske uforudsete ting, som man altså ikke lige har regnet med, så pludselig kan den hverdag man synes er rolig og triviel som den nu plejer at være, blive vendt på hovedet og byde på overraskelser man ikke kunne havde forudset….

For mig var der i hvert fald på et tidspunkt nogle ting som ændrede sig meget og i en retning af noget jeg aldrig havde forestillet mig.

Det hele startede en uge i sommerferien, hvor jeg var hjemme hos min kæreste og hans familie. Det vil sige at der var kun hans lillesøstre, for hans forældre var taget på ferie og vi skulle så passe de to tøser på henholdsvis 13 og 14 år. Pigerne skulle sove hos nogle veninder og min kæreste og jeg var så alene hjemme og det syntes vi jo ganske godt om *SF* Eller rettere sagt så var det nok mest mig der tænkte i den retning, for min kæreste har altid været en del genert og initiativ til noget som helst frækt, var som regel op til mig at tage. Så det havde jeg tænkt mig at gøre og derfor ville jeg så tage mig et dejlig langt bad og gøre mig ”klar” til vores aften.

Imens jeg stod i badet og nød vandets stråler ramme min krop og tankerne i mit hoved mere og mere kredsede sig om hvad der skulle ske om aftenen, fik min kæreste besøg. Da jeg kom ud af badet og stod og tørrede mig, hørte jeg at det var hans morbror, som hed Jørgen, som var kommet. Han var der nok for at ordne noget med computeren, tænkte jeg, for den havde min kæreste haft nogle problemer med og det var altid hans morbror som hjalp med det.
Efterhånden som jeg var blevet færdig og havde iført mig min frække sorte ynglings bh, de tilhørende bitte små sorte g-strengs trusser og selvsiddende sorte nylonstrømper, tog jeg en morgenkåbe på ud over og skulle lige til at gå ud af badeværelset, da jeg hørte at stemmerne i stuen var blevet hævet.

Nu lød det faktisk som om at Jørgen snakkede ret bestemt til min kæreste, ham hørte jeg kun små stille ord fra. Jeg lyttede selvom det jo ikke er særlig pænt, men jeg var blevet ret nysgerrig. Jeg havde aldrig hørt dem skændes eller noget før, så undrede mig meget over hvad det mon handlede om. Jørgen sagde noget om at han skulle have de penge som min kæreste skyldte ham og at hvis han ikke kunne betale snart, så ville der blive lagt renter på eller også ville han finde på noget helt andet. Jeg blev ret overrasket. Havde min kæreste lånt penge af ham og hvordan kunne hans morbror lige pludselig forvandle sig til en hård og sur mand, når han plejede at være venlig?

Det hele var lidt underligt, syntes jeg, men gik alligevel ud af badeværelset og hen imod stuen, men stoppede op, da jeg hørte dem fortsætte deres samtale.

Jeg kunne stå og se på dem ude fra gangen, men de kunne ikke se mig. Jørgens tonefald var nu ændret og han begyndte at gå lidt rundt og snakke til min kæreste, som bare stod og så nervøs og beklemt ud. Det gav et sæt i mig da jeg hørte hvad Jørgen begyndte at tale om. Musestille stod jeg og hørte hvordan Jørgen begyndte at snakke om mig, om hvor lækker han syntes jeg var. Han snakkede om hvordan jeg så på ham, når han var der, hvordan han kunne se at jeg trængte til en rigtig mand, i stedet for en dreng som min kæreste og i takt med at Jørgen blev mere og mere personlig, blev blikket i min kærestes øjne mere og mere mat og usikkert. han stod og gned hænderne som om han ikke vidste hvor han skulle gøre af dem, kiggede ned i gulvet og Jørgen fortsatte bare med at snakke om at han gerne ville kneppe mig og hvordan han ville gøre det og hvor meget jeg ville nyde det. Tankerne farede igennem mit hoved. Jeg var målløs over at min kæreste ikke gjorde et eller andet, eller sagde noget til ham, han stod bare der og hørte på alt det Jørgen sagde. Jørgen gik hen til min kæreste, lagde en hånd på hans skulder og kom pludselig med et konkret forslag. ”Hvis du sender din kæreste hjem til mig i aften, så tror jeg at vi kan sige at du har betalt din gæld”.

Ordene blev ved med at hænge i mit hoved og jeg vidste ikke om jeg skulle blive vildt sur, skræmt eller hvad jeg skulle. Jeg havde aldrig tænkt over Jørgen på den måde, selvom jeg nu godt kunne huske, når jeg tænkte over det, at han engang imellem havde kigget på mig mere end almindeligt og jeg vidste at han altid havde haft et godt øje til unge piger, men det her havde jeg godt nok ikke regnet med. Jeg så hen på dem og på Jørgen og for første gang kiggede jeg på hans krop og udstråling. Han var nok omkring 45 år, han så lidt yngre ud end han var og faktisk var han i god form. Lige som han stod der udstrålede han autoritet og han så ret streng ud og hans øjne havde et eller andet beregnende blik, som både tiltrak og frastødte mig på samme tid. Min kæreste stod og kiggede ud i luften og begyndte stille at prøve at overtale Jørgen til at de kunne finde en anden ordning og at han nok skulle betale, men at jeg skulle holdes udenfor det. Jørgen nærmest grinede lidt og rystede på hovedet og min kæreste så helt fortabt ud.

Min kæreste blev ved med at snakke om at han nok skulle betale, men Jørgen var tydeligvis ikke til at rokke. Han kiggede bestemt på min kæreste og gentog at en enkelt aften med mig, ville være nok til at betale. Jørgen skulle til at gå ud af stuen, da jeg kom til at bevæge mig og både Jørgen og min kæreste fik øje på mig. Min kæreste blev helt overrasket og jeg kunne se at han frygtede hvor længe jeg havde stået der og lyttet, men Jørgen brød tavsheden, ved at smile slesk til mig og sige ”vi ses Maria”… Han så igen meget bestemt hen på min kæreste, hvorefter han forlod stuen og gik ud af hoveddøren. Efter det var der stille, helt stille. Det var som om at jeg var delt i to indeni, den ene del var enormt målløs og negativ over hele situationen, men der var også den anden del af mig og hvor meget jeg så end prøvede at la vær?, så blev den del af mig faktisk ophidset af det.

Jeg så hen på min kæreste og jeg kunne se at han prøvede at sige noget, men der kom bare ikke noget ud af munden på ham. Han behøvede jo heller ikke at sige noget, havde jo hørt det hele og nu var det op til mig hvad der skulle ske. Mine tanker begyndte at kredse om Jørgen. Sådan en gammel liderbuks.

Men jo mere jeg tænkte på ham og følte mig frastødt fra ham, jo fugtigere blev jeg i fissen. Jeg tænkte på hvad han havde sagt om at jeg trængte til en rigtig mand, i stedet for en dreng og tanken om at blive kneppet af en ældre og erfaren mand, tændte mig vildt. Jeg glemte helt situationen jeg stod i og det eneste jeg kunne tænke på var Jørgen og hans ”ordre”. Hvad havde min kæreste tænkt sig? Ville han bare lade sin morbror kneppe mig eller hvad? Spørgsmålene fløj rundt i mit hoved og tanken om at være sammen med Jørgen blev mere og mere fræk. Havde lyst til at røre ved mig selv og mærke hvor våd jeg var blevet i fissen, men pludselig vågnede jeg op fra mine fantasier og jeg så hen på min kæreste, som stadig bare stod der og kiggede ud i luften. Jeg satte mig hen i sofaen og sagde ikke noget. Forsigtigt satte han sig ved siden af mig og han spurgte mig om hvad jeg havde hørt af deres samtale.

Jeg kiggede bare på ham og han fattede at jeg havde hørt alt hvad jeg havde brug for at vide. Han begyndte at forklare om hvordan han havde manglet penge til hans nye computer og at Jørgen havde lånt ham pengene, men at han hurtigt var blevet helt anderledes og havde krævet dem tilbage med det samme. Han stoppede forklaringen og kiggede mig i øjnene og kunne ikke rigtig få sig selv til at sige hvad Jørgen havde foreslået som løsning på det hele. Jeg nikkede bare og spurgte ham om hvad han så havde tænkt sig. Han fik vrøvlet sig frem til at det måske ikke kunne være så slemt at tage hen til Jørgen en enkelt aften og straks fortrød han at han havde sagt det, for jeg kiggede meget bestemt og skuffet på ham og han forstod hvor strengt det var af ham at overhovedet forslå sådan noget.

Men alligevel var tankerne om Jørgen stadig i mit hoved. Tankerne om at blive kneppet af ham og hele spændingen som var omkring det fik mig til at blive vildt liderlig, så jeg tror at min liderlighed og nysgerrighed tog over, da jeg kærligt kyssede min kæreste og nussede ham i nakken og sagde at jeg nok skulle gøre det for hans skyld. Han måbede og så helt forkert ud. ”Vil du virkelig gå i seng med ham, for at hjælpe mig?” han lignede et stort spørgsmålstegn og jeg tror der lå en blanding af forbløffelse over at jeg ville gøre det for hans skyld, men også en form for foragt for at jeg ville have sex med en anden end ham, i hans spørgsmål. Jeg svarede kort og lidt bestemt, at det jo ligesom ikke var mig der havde dummet mig og skyldte penge væk og at jeg jo var nødt til at gøre som Jørgen havde sagt, for at løse problemet. Han blev stille og nikkede. I noget tid sad vi så bare og holdt om hinanden og jeg var fyldt af en blanding af spænding og frygt, for hvad der skulle ske senere på aftenen. Jeg havde aldrig før haft lyst til at have sex med andre end min elskede kæreste, men pludselig var mine følelser ændret, jeg var irriteret over at min kæreste var kommet til at skabe de problemer og i bare provokation og trods, så ville jeg gå med til sex med hans morbror; det måtte i høj grad være min voksende liderlighed der styrede min dømmekraft.
Det var gået et stykke tid og jeg kiggede undskyldende på min kæreste og sagde at jeg vist skulle til at gøre mig klar og om han ville køre mig hen til Jørgen senere.

SEX I DAG?

Det hele var ret mærkeligt, men han sagde ja, for hvad andet kunne han gøre og jeg gik ud på badeværelset for at tage noget tøj på. jeg havde jo allerede det frække undertøj på, men nu fik jeg brug for noget mere tøj jo. Jeg valgte et par sorte lavttaljede bukser som sad lige tilpas stramt om røven og en sort fræk top som glimtede i lyset og virkelig fremhævede mine i forvejen ret store D skåls bryster. På fødderne tog jeg et par højhælede sandaler på og man kunne tydeligt se at både mine tånegle og fingernegle havde fået en henholdsvis god pedicure og manicure. Alt i alt så jeg ret godt ud. Det hele var perfekt og frækt, men stadig sofistikeret, lige som jeg godt kunne lide det.

Jeg gik ind i stuen til min kæreste, tog min taske og sagde at nu var jeg klar. Han så op og ned af mig og jeg kunne se på ham at han mente at jeg var alt for fræk og sexet. Regnede han da med at hvis jeg kom i kedeligt tøj, at Jørgen ikke ville have sex med mig alligevel?… Jeg ville gøre mig helt perfekt, når det nu skulle være. Jeg gik ud og satte mig i bilen og min kæreste fulgte efter og vi kørte i stilhed hjem til Jørgen, som boede alene i en gammel villa. Lige i det samme jeg skulle til at sige at jeg ville tage en taxa hjem, kom Jørgen ud af døren, med sit sleske smil og kiggede efter mig. Jeg stod ud af bilen og Jørgen kom hen og sagde noget til min kæreste igennem den nedrullede bilrude. ”Jeg kører hende hjem når jeg er færdig med hende”, og han smågrinede frækt og tog mig med ind i huset og min kæreste kørte væk…

Jeg rystede af nervøsitet og pludselig havde jeg lyst til at bakke ud af det hele, men jeg kunne ikke stoppe det nu. Jørgen Gav mig en drink i hånden og jeg drak af det, for at dulme mine nerver lidt. Gin og tonic var det og snart var drinken drukket og han fyldte op og kiggede frækt på mig. Han gik rundt om mig og så på mine bryster og min røv. Han tog på min røv og hviskede i mit øre hvor lækker jeg så ud. Jeg kunne mærke hvordan hans ord gjorde mig våd og min liderlighed vendte tilbage. Hans hænder var hurtigt over hele min krop og nede ved min fisse. Jeg lukkede mine øjne og nød hans hænder som masserede min fisse uden på bukserne. Jeg stønnede lavt og han smågrinede og sagde ”Nå din liderlige tøs, du kan jo lide det”. Jeg kunne ikke skjule min liderlighed og jeg skammede mig over det jeg følte. Jeg elskede min kæreste, men lige nu var det eneste jeg tænkte på, at blive gennemkneppet og brugt af Jørgen.

Lige nu var jeg vildt tændt af den gamle gris som kun tænkte på at kneppe sin nevøs unge kæreste, hans sleske facon gjorde mig mere og mere våd og den måde han hviskede i mit øre fik mig til at stønne højere og vride mig i hans arme. Han begyndte at knappe mine bukser op og han lod dem falde ned og jeg sparkede dem væk og han hev toppen af mig, så jeg kun stod i mit frække sorte undertøj og kiggede med et sløret blik ud i luften. Han kyssede mine bryster og min hals og holdt fast om mine balder med begge hænder, så fast at jeg kunne mærke hans stive pik igennem hans bukser imod min fisse.

Jeg trykkede mig tættere imod ham og gned mig imod hans skridt og udstødte små støn, som blev stoppet da jeg mærkede hans læber imod mine og hans tunge som frækt spillede imod min egen. Det hele var så frækt og forbudt og tanken om at min kæreste sad derhjemme og vidste at hvad jeg lavede, tændte mig endnu mere. Pludselig træk Jørgen sig væk og gik hen og hev et stativ med et videokamera frem. Jeg blev straks lidt beklemt ved situationen, men turde ikke sige noget og Jørgen tændte for kameraet og gik igen hen til mig og kyssede mig videre imens hans hænder vandrede rundt på mine baller og min ryg. Efterhånden glemte jeg kameraet og gav mig hen til min egen liderlighed.

Jørgen hæftede min bh op og lod den falde til gulvet og kiggede sultent på mine store bryster og vorterne, som var blevet helt stive og hårde efter hans behandling af min krop. Han lod sin tunge glide om vorterne og bed forsigtigt i dem imens hans hænder bevægede sig ned i mine trusser og hev dem af, så jeg stod helt nøgen. Jørgen stillede sig bag mig og lod to fingre glide op i mig og han hviskede hæst hvilken liderlig tøs jeg var og hvordan han snart ville kneppe min villige våde fisse og sprøjte sin slimede sperm op i mig og hvert et ord førte mig længere og længere ind i en ekstase af liderlighed og gjorde mig helt vild. Hans fingre masserede hårdt min fisse og det gibbede i mig da han strejfede min følsomme klit. Han blev ved med at køre fingrene på klitten og jeg vred mig rundt og han stoppede før jeg fik lov til at komme. Så vendte han mig om og tog fat om mit hoved og bad mig bestemt om at se på ham.

Jeg kiggede ind i hans øjne, imens han lynede sine bukser op og de faldt til jorden sammen med hans boxershorts og ud hoppede hans stive pik. Jeg kiggede ned på den og mine øjne kunne slet ikke få nok af den. Den var stor, lang og pikhovedet glinsede slimet. Den var anderledes end min kærestes., meget større og tanken om at få den op i min varme stramme fisse, fik mig til at sukke højt. Jørgen førte mig strengt ned på knæ og beordrede mig til at sutte hans pik. Jeg tog fat om den og slikkede først forsigtigt hele vejen op og ned af den og omsluttede derefter mine varme læber om pikhovedet. Min tunge legede pirrende på det og Jørgen stønnede tungt imens jeg kiggede op på ham og tog mere og mere af den ind i munden og slikkede og suttede flittigt. Han tog fat om min nakke og begyndte at mundkneppe mig og jeg blev tvunget til at tage hele pikken ind, så det føltes som om jeg skulle kvæles, men hurtigt vendte jeg mig til pikken størrelse og jeg suttede sultent og ivrigt og nød Jørgens høje støn.

Pikken gled ind og ud hurtigt og Jørgen stønnede mere og mere og pludseligt bankede han den hårdt ind og udstødte et brøl og spermen sprøjtede ned i halsen og jeg trak mig væk og han sprøjtede ind i munden, men jeg kunne ikke nå at sluge det hele, så spermen løb ned af min hage og ned på brysterne og kort efter stod Jørgen med en meget slimet og slap pik og kiggede frækt ned på mig. Jeg slikkede mig om munden og slugte det sidste sperm, da Jørgen gned den slappe pik rundt i spermen på mine bryster og stak den ind i min mund og beordrede mig til at slikke den ren. Jeg gjorde hvad han sagde og da jeg var færdig rakte han mig en drink og bad mig rejse mig op.

Han satte sig ned i sofaen og bad mig gå lidt op og ned af gulvet så han kunne kigge på min frække krop. Jeg så usikkert på ham, men gik så lidt rundt og jeg kunne mærke mine fissesafter løbe ned af mine lår og jeg sukkede dybt ved tanken om at jeg snart skulle have hans lækre store slimede pik. Jeg kiggede hen på kameraet og kom igen i tanke om dets tilstedeværelse og tænkte på at alt hvad der blev gjort ville blive optaget og hvor frækt et syn det må have været at se på at jeg slikkede og suttede Jørgens pik og fik sperm over det hele.

Efter Jørgen havde hvilet sig lidt bad han mig komme hen til ham i sofaen. Jeg satte mig på hans skød med et ben på hver side med min fisse lige ned imod hans pik, som forsigtigt rørte på sig. Vi kyssede og sad og kælede og jeg knappede hans skjorte op og nu var han ligesom mig helt nøgen. jeg kyssede hans overkrop og rettede mig op så han kunne kysse og slikke mine bryster og bide pirrende i dem.

Jeg nød hans tunge og blikket i hans øjne og jeg trykkede min fisse ind imod ham, så han ikke kunne undgå at mærke hvor våd jeg var. Jørgen smilede til mig og rejste sig og tog mig med hen til et stort skrivebord, bøjede mig fremover det og beordrede mig til at stå stille. Han gik lidt rundt og pludselig mærkede jeg hans hænder ved min fisse. Han begyndte at gnide den hårdt og stikke nogle fingre op i mig. Jeg stønnede og nød hvert et sekund af hans behandling, men pludselig flyttede han sin hånd og jeg mærkede et hårdt slag mod mine baller.

Han begyndte at smække mig og smerte fløj igennem mig, men fissen blev bare mere og mere våd. Han blev ved og slagene blev hårdere og hårdere og da der var gået et stykke tid skiftede han fra at slå med hånden til at bruge en lang tynd pisk-ligende genstand. Det gjorde sindssygt ondt og jeg kunne mærke tårerne bane sig vej ud af mine øjne, men samtidig stønnede jeg og til min store overraskelse nød jeg virkelig hvad han gjorde imod mig. Jørgen opdagede mine dybe støn og han grinede igen frækt, men også hånligt og sagde at han vidste at jeg ville kunne li at få smæk og om min kæreste mon vidste hvor billig en ludertøs jeg var og hans hånlige ord blev ved i en strid strøm, men jeg kunne ikke mere samle mine tanker om dem, jeg kunne kun føle slagene og mærke hvordan min fisse strammede sig sammen og safterne løbe ned af mine lår.

Jeg var holdt op med at tænke og det eneste som nu betød noget var min liderlighed og jeg var parat til at tigge om at få lov til at blive kneppet. Jeg ville have en orgasme og det skulle være snart, jeg kunne ikke holde til mere, ville bare gerne have fuldstændig tilfredsstilledelse.

Jørgen holdt kort tid efter heldigvis op med slagene. Han gned igen i min fisse og nu kunne jeg ikke holde det tilbage mere og jeg stønnede højt og ordene fløj ud af munden på mig og jeg tiggede og bad ham om at stikke sin store stive pik op i mig og kneppe mig sønder og sammen. Åbenbart skulle jeg ikke sige det to gange til ham, for pludselig holdt han fast om mig og bankede hårdt sin stive pik op i min våde fisse og jeg nærmest skreg af fryd og skriget blev hurtigt afløst af lange dybe støn, da pikken gled ind og ud af mig i en hård fast monoton rytme.

hun betaler sin kærestes regning med sex

Der gik ikke lang tid før jeg kunne mærke min fisse stramme sig helt sammen om pikken og Jørgen førte sin ene hånd om og gned flittigt min klit og jeg spændte i hele kroppen og kom i den største orgasme jeg nogensinde havde fået. Jeg var fuldstændig udmattet og jeg fik ikke tid til at komme mig ovenpå orgasmen, for Jørgen blev ved med at kneppe mig voldsomt. Mine øjne sejlede og alt var helt tåget og det eneste jeg kunne var at stå og stønne og modtage de hårde stød af pikken som syntes at blive ved i en uendelighed, men pludselig hev Jørgen pikken ud og han førte sin hånd rundt i min fisse og stak to fingre op i min røv, så det gav et sæt i mig. Han gned mine safter ind i mit røvhul og det var en helt ubeskrivelig lækker følelse, at mærke hans fingre massere mig og blive stukket længere og længere op i min røv.

Han trak fingrene ud og satte pikken hen til røvhullet og med et hårdt, langt og dybt stød stak han pikken op i min røv og jeg skød min bagdel bagud for at mærke pikken længere og længere oppe i min tarm og selvom det var enormt smertefuldt, så sukkede og stønnede jeg af liderlighed og lod mig gynge med i den rytme som Jørgen kneppede mig i. Mine ben rystede under mig og det eneste som holdt mig oppe var pikken som hamrede ind og ud af min stakkels stramme røv og Jørgens ene hånd som igen var omme ved min fisse og nu masserede min klit skiftevis med at han fingerkneppede mig. Endnu engang mærkede jeg min krop spænde og min fisse stramme sig om Jørgens fingre.

Jeg var tæt på at komme igen, da Jørgen begyndte at stønne højere og højere og pikken blev banket så langt op at jeg nærmest skreg af smerte. Han holdt den der og hele hans krop stod stiv og spændt og med et halvkvalt brøl kom han og jeg kunne mærke pikken sprøjte langt oppe i min røv og den blev ved med at sprøjte ud over mine baller og ryg da han hev den ud. Han vendte mig hurtigt om og smed mig ned og stak den i munden på mig og tvang mig til at suge det sidste sperm ud af den og sluge det. Jeg suttede og slikkede og Jørgen stod helt stille og sveden prellede af hans krop. Hans øjne var udmattede og han lukkede dem og lod mig slikke pikken helt ren. da jeg var færdig rejste jeg mig op og så på ham.

Nu havde jeg fået tilfredsstilledelse og min liderlighed var væk og efter det hele følte jeg mig en smule beskidt og billig, ligesom Jørgen havde sagt at jeg var. Der sad spermrester på min røv og mine bryster og jeg var helt fedtet om munden af at have suttet hans pik. Jeg følte mig usikker og så ned i gulvet, da jeg mærkede Jørgens hånd på min ene skulder. Han trak mig hen til ham og hviskede i mit øre, hvor lækkert det havde været og hvor dejlig jeg var.

Det var som om hans ord havde en anderledes effekt på mig nu, jeg var ikke mere liderlig, men helt klar og nu virkede det hele bare meget beskidt og jeg væmmedes ved hans ord og jeg trak mig væk fra ham da han skulle til at kysse min nakke. Jeg samlede mit tøj op og gik ud på badeværelset og jeg hørte Jørgen gå hen og slukke for kameraet og pakke det sammen. Jeg vaskede mig lidt ude på badeværelset og tog mit tøj på og tænkte over hvad det var som var sket. Jeg havde fået den største orgasme nogensinde og jeg havde nydt alt det Jørgen havde gjort ved mig. På trods af alt det, så havde jeg stor dårlig samvittighed og i et lille øjeblik hadede jeg min kæreste for at have ladet mig gøre det her, bare for en gælds skyld.

Jeg forlod badeværelset og Jørgen stod klar ved døren og han lod en hånd glide ned over min røv og vi gik ud i hans bil. Jeg sagde ikke noget på hele vejen hjem til min kæreste, så bare ud i den mørke nat og tænkte mig langt væk fra alt det som var sket. Kort efter holdt bilen ved min kærestes hus og Jørgen kiggede igen slesk på mig og sagde: ”Tak for i aften Maria”, og han lod sin hånd rage på mit ene lår og ned ved min fisse og han vendte mit hoved hen imod sig og kiggede mig dybt og bestemt i øjnene og grinede frækt. Jeg stod ud af bilen hurtigt og gik op imod huset og hørte bilen køre væk bag mig. Nu skulle jeg se min kæreste i øjnene og det forekom helt umuligt for mig, håbede at han var faldet i søvn, det var også blevet ret sent.

porno med danske piger