Direktørfrue betalte mekaniker regning med sex!

Jeg var på vej hjem fra mit arbejde som mekanikerlærling, på et større autoværksted inde i ”byen”. På vej hjem ad den ellers så kedelige Helsingørmotorvej, bliver jeg overhalet af en dame i en mørkegrøn MG´er med kalechen slået ned. Som mekanikerlærling tiltrækkes jeg selvfølgelig af sådan åben ”sportsvogn”, specielt når man selv køre i en gammel Fiat 127, med bagerummet fyldt med værktøj. Man kan jo aldrig vide med en 10 år gammel bil.

Damen bag rettet ligner en direktørfrue i midten af 40erne. Mørkt, halvlangt hår, som flagrede i vinden, og som en direktørfrue altid har, pelsjakke på. Jeg tænkte ikke mere på hverken hende eller MG´eren, før 10 – 12 km. længere nord på. Der holdte MG´eren inde i nødsporet.

Jeg kastede 12-7´eren ind i nødsporet et par hundrede meter længer fremme og listede tilbage til den mørkegrønne MG´er.

Direktørfruen var steget ud og stod nu ved siden af bilen, med et lidt arrigt udtryk i øjnene. ”Er der noget jeg kan hjælpe med?” spurgte jeg. ”Ikke med mindre du er troldmand” svarede hun, lidt negativt. ”Trylle, det kan jeg ikke, men jeg har da en lidt begreb om mekanik” svarede jeg.

Da jeg kom tættere på damen kunne jeg godt se at hun nok havde passeret de tredive, og måske nok var sidst i trediverne. Nå, men hun så faktisk ikke så tosset ud.
Knælang grøn sommerkjole, som stod godt til både bilens farve, men også til hendes grønne øjne. Hun havde tilsyneladende brugt en del af forsommeren i solen. Hendes dejlige solbrune ben der stak ud fra kjolen, så faktisk ikke så ringe ud.

Jeg fik lukket forklappen op og kikkede ned i motorrummet. ”Den gik bare i stå, lige pludselig, og selvfølgelig i yderbanen” sagde hun. Denne gang var hun ikke så irritabel at høre på. ”Du må undskylde min tone før, men jeg tror ikke at det er min dag i dag”
”Nææ” sagde jeg,” vi har jo alle nogle dage hvor vi skulle have blevet under dynen”
”Nej, tak” svarede hun, ”ikke med den stodder jeg er gift med”
Nå tak, tænkte jeg, hun lyder ikke tilfreds med sin mand…….

”Det er bare ledningen til strømfordeleren der er knækket” sagde jeg ” det er typisk, strøm og englændere, det kan ikke enes”
” Er det noget du kan lave?” spurte hun, og fortsatte ”min mand har lovet at sende den på værksted i snart to måneder, med han er sgu noget langsom, også hvad det angår”

”Jamen, selvfølgelig kan jeg fikse det med det samme” svarede jeg, ”er der ellers noget jeg kan hjælpe med?” spurte jeg. ”Det ved man aldrig” sagde hun og fortsatte ”hvor gammel er du?” spurte hun, mens hun kikkede nysgerrigt på mig, med sine smukke grønne øjne. ” Jeg er lige rundet 19” svarede jeg, ” og er færdig med min uddannelse som mekaniker om ca. 2 år.”
”Nå,” sagde hun ”så er det defor du lige ved hvad der er galt”.

Hun havde nu smidt pelsen ind på forsædet, og jeg kunne ikke lade være med at kikke på hendes flotte krop, som den lette kjole ikke skjulte ret meget af.
Hun bukkede sig ned på den anden side af MG´eren.
Hendes kavalergang var meget tydelig, sådan som hun stod der. Hun fulgte med i hvad jeg lavede, mens jeg fulgte med i hvordan hendes solbrændte krop bevægede sig inde under den tynde kjole. Jeg fumlede lidt med min ledningstang, som endte på asfalten.
”Distraherede jeg mekanikeren?” spurte hun, med et smil på læben som ikke var sådan at misforstå. ”Det må du undskylde” svarede jeg uden at være i tvivl om at hun godt havde lagt mærke til at ikke kunne slippe mine øjne fra hende. ” Jeg ved godt at det ikke er pænt at stirre på andre, men det er altså ikke nemt når….” ” Når jeg lige frem står og lokker en uskyldig ung mand”, afbrød hun…

SEX I DAG?

Stemningen var lidt underlig, jeg var nok ved at få lidt røde kinder.
”Det vare kun et øjeblik, så er den køreklar” sagde jeg, for ligesom at vende tilbage til virkeligheden.
Jeg lavede MG´eren færdig, og gik om på den anden side af bilen, for at pakke min værktøjskasse sammen. Mens jeg sad på hug, åbnede hun døren og satte sig med sine brune ben lige ved siden af mig. Sådan som jeg sad der kunne jeg kikke lige op under hendes kjole som afslørede et par hvide blonde trusser. Mine cowboyshorts havde efterhånden svært ved at skjule min begejstring.

”Hvad skal du have for at hjælpe en dame i nød” spurte hun, og inden jeg havde nået at svare fortsatte hun ” er der noget du kunne tænke dig? ”
Hun lænede sig bagud, på tværs af forsæderne og spredte sine ben lidt mere. Langsomt tog jeg mod til mig og lod min ene hånd glide forsigtigt op ad hendes ben.
Da jeg nåede et par cm. fra hendes trusser kunne jeg høre på hendes åndedrag at hun ikke havde noget i mod det. Jeg lirkede to finger ind under hendes trusser og mærkede hendes bløde skamlæber. Jeg lod mine finger massere lidt på hendes klitoris og lod derefter en finger glide ubesværet op i hendes dejlige våde fisse.
Her lå jeg på knæ, ved siden af en åben MG´er, med en finger oppe i hendes fisse, mens bilerene susede forbi på motorvejen.
Lige med et fjernede hun min hånd, rejste sig og tog sin pels på, tog et stykke papir og skrev sin adresse og gav mig det med den besked om at være der kl. 19.00 .

Jeg kørte hjem, gik i bad og tog mine sorte Lewis og en hvid T-shirt på, vandrede rundt og ventede på at klokken skulle blive 18.30, så jeg kunne komme af sted.
Jeg kørte ad strandvejen mod Vedbæk, fandt adressen og kørte op mod et meget flot hus.

Jeg parkerede min gamle Fiat ved den dobbelte garage, og gik op til hoveddøren og ringede på. Det varede kun et øjeblik før en mand lukkede døren op.
” Dav” sagde han, ”du må være mekanikeren der hjalp min kone i eftermiddags”
”Øhh, ja” sagde jeg ”din kone sagde at jeg skulle komme kl. 19.00” Jeg var lidt skuffet, jeg havde sat forventningerne lidt i vejret efter den afslutning i eftermiddags.

Jeg kom inden for i en kæmpe hall med trappe til 1. Sal.
”Jeg er glad for at du hjalp min kone med hendes bil” sagde manden ”men jeg er altså på vej ud af døren” sagde han, mens han lukkede sin mappe. ”Lene er ude i køknet, det er lige der henne, så gå du bare der ud, så i kan få afregnet” sagde han mens han pegede mod køkkenet.

Sekunder efter lukkede døren bag ham. Jeg gik hen mod køkkendøren, og lukkede forsigtigt op. Der stod hun, henne ved køkkenbordet, med ryggen mod mig. Hun havde en mørkerød silkekimono på. Hun var meget smuk. Hun vendte sig om og fik øje på mig.

” Gud, er klokken så mange” sagde hun, ” jeg har jo slet ikke fået tøj på”
” Det gør ikke mig noget, jeg synes at du ser fin nok ud i det der” sagde jeg og fik lidt røde kinder. Hun kom over i mod mig ” Har min mand lukket dig ind?” spurte hun, hvortil jeg nikkede. ”Jens” råbte hun. ” øhh, hvis det er din mand du kalder på så er han er altså kørt” sagde jeg. ” Godt, det var det jeg håbede på ” svarede hun mens hun lagde sig på knæ foran mig. Med kyndige hænder knappede hun mine bukser op og trak den ned til anklerne. Det varede kun et øjeblik før hun havde taget min halvstive pik i munden. Hendes tunge cirklede rundt om hovedet, mens hendes fingre kærtegnede mine nosser. For fanden hvor var hun god. Jeg tog fat i hende og rejste hende op.
Jeg kyssede hende, lod min tunge glide ned over hendes hals og langsomt ned mellem hendes bryster. Hun fik lukket kimonoen op og et pragtfuldt syn dukkede frem.

Hun havde en rød BH på, sådan en med halve skåle, hvor brysterne nærmest vælter ud. Hun havde røde blonde trusser på som ikke skjulte ret meget. Jeg suttede på hendes ene bryst, mens jeg nulrede det andet bryst med min hånd. Jeg arbejdede mig langsomt ned ad hendes maveskind, lod tungen cirkle omkring hendes navle.
Igen var mine fingre i nærheden af den dejlige fugtige fisse som jeg havde stiftet bekendtskab med tidligere på dagen. Jeg listede hendes trusser af, samtidig med at hun satte røven op på spisebordet. Hun lagde sig ned på spisebordet og spredte sine brune ben. Det var som at se en rose springe ud, da hendes fisse åbnede sig.

Jeg lod min tunge vandre op ad hendes ene ben, mens jeg forsigtigt kærtegnede hendes bløde skamlæber med et par fingre. Min tunge var nu nået til centrum. Jeg lod tungen skille skamlæberne og smagte på hendes salte safter, hun var meget våd og varm. Jeg cirklede omkring hendes klitoris. Hendes åndedræt havde ændret sig betydeligt.
Hun nærmest klynkede at hun ville have pik.
Jeg rejste mig og tog mine bukser helt af. Min pik stod mega stiv og pegede lige mod hedes våde skamlæber. Langsomt stiftede min manddom bekendtskab med hendes våde fisse, for fanden, hvor var det godt…..
”Giv mig din stive pik, gi´mig den nu, hårdt” sagde hun. Jeg er velopdragen, og gør stort set at hvad jeg får besked på, så jeg hamrende pikken i bund i første hug.
Jeg gav hende alt hvad jeg havde, hun fik bogstaveligtalt hver en millimeter, og hun tog gladeligt imod. Pludselig skubbede hun mig væk og vendte sig om, bukkede sig ind over bordet, ” Knep mig bagfra, jeg vil mærke din stive pik igen”. Det havde hun ingen grund til at gentage.

Jeg trængte mig igen op i hendes våde fisse, mens hun selv legede min sin klitoris. Jeg masserede hendes andet hul med min ene tommelfinger, og det havde hun absolut ikke noget imod, tværtimod, hun skubbede røven imod min finger. Hun stønnede højt, mens hun legede med sin mis. Jeg lod min finger smutte inden for i hendes røvhul, mens jeg kneppede hendes fisse. ”jeg vil ha´ din stive pik i min røv” stønnede hun. Jeg trak mig ud af hende fisse og pressede mit pikhoved mod ringmusklen. Hun gav et lille hvin fra sig da den smuttede inden for. ”åh, ja, knep mig”
Nærmest skreg hun, mens hun ivrigt legede med sin klitoris. Det varede ikke længe før jeg var klar til at affyre kanonen. ” åhhhhhh, jeg kommer-jeg kommer” stønnede hun. Næsten i det samme fyldte jeg hendes røv med min varme sæd.

Hendes mand var taget af sted til et møde og ville efter alt sandsynlighed komme hjem igen efter en 4 –5 timer. Dette benyttede vi os så absolut af. Jeg nåede da også at forlade det fine hus inden han kom hjem igen.

Den sommer havde mange gode hyrdetimer sammen, men så blev hun skilt og flyttede tilbage til Jylland hvor hun oprindelig kom fra. Jeg tænker på hende hver gang jeg ser en gammel MG´er.

porno med danske piger