Blev luret på af uventede gæst

De runde skuldre var delvist dækket af hendes lange lysebrune hår. Der var liv og lyst i de glade øjne, og der var svaj i de runde hofter. ”
Der var kun en god ting ved at skulle tilbringe en uge sammen med min kærestes familie i deres sommerhus i Nordsjælland. Nej, der var to ting. Måske tre.
Man kunne bade nøgen fra stranden deroppe ved Asserbo. Huset lå smukt og var komfortabelt. Og Anne havde lovet, at vi skulle kneppe udendørs hver eneste dag alle ugens syv dage.
Det var sådan set også den eneste mulighed for at kneppe. For væggene i huset var papirtynde, og Anne og jeg havde et lille værelse med køjesenge lige op til hendes forældres soveværelse. Annes to mindre søskende var der også.
Vejrudsigten så strålende uge for det meste af ugen. Vi ankom sent om aftenen og gik med det samme til ro i de knirkende køjesenge.

Allerede tidligt næste morgen gik vi ud for at se på herlighederne. Selv om der var masser af muligheder for udendørs sex med kun fugle og dyr som tilskuere, holdt vi os i ro indtil frokosttid. Jeg var godt nok blevet helt enormt liderlig i løbet af formiddagen, men Anne var bestandig på jagt efter det helt perfekte sted at dyrke sex. Jeg havde masser af forslag undervejs. Hun medgav gerne, at de fleste af mine forslag var anvendelige. Men de var ikke perfekte! Og det skulle være perfekt. Det skulle simpelthen være årets bedste sex, som hun sagde.
– Dér! Udbrød hun pludselig. Jeg fulgte hendes pegefinger, som hun pegede ivrigt med.
– Det må da være din spøg! Sagde jeg. Hun pegede på et luksussommerhus, der havde en fantastisk terrasse. Huset og terrassen lå hævet over omgivelserne, og der måtte være en fantastisk udsigt deroppe fra. Men det var jo altså privat område.
– Det ser ubeboet ud! Sagde hun og skridtede målbevidst hen mod huset.
Jeg fulgte tøvende med. Jeg havde ikke særlig meget lyst til at blive arresteret på min første feriedag, men når Anne har sat sig noget i hovedet, er hun ikke sådan lige at få til at skifte mening.
Hun havde da også ret i, at huset så helt ubeboet ud. Det var stadig tidligt på sæsonen, og specielt de rigtigt dyre huse blev sjældent lejet ud hele sæsonen. Ejerne havde sandsynligvis penge nok og gad ikke have fremmede ind.

Via en meget langhåret græsplæne stod vi nu ved trappen op til den fantastiske terrasse. Den havde trægulv men var på alle sider omgivet af beskyttende plexiglas som værn mod vinden, der godt kunne være barsk heroppe. Hun trak mig ivrigt med op af de otte trin op på selve terrassen. Der stod magelige havemøbler af den slags, der kunne stå ude hele året. Og udsigten var fabelagtig.

Gardinerne var trukket for ind til selve huset. I et af vinduerne stod en plante, der var stendød. Det tog Anne som tegn på, at huset virkelig var øde og forladt.
– Er her ikke pragtfuldt? Jublede hun, mens hun trak sin tynde top over hovedet.
Hun havde en hvid bikinioverdel på indenunder. Den lå hurtigt nede på gulvet ved siden af toppen. Shortsene røg samme vej; nu kom hun imod mig kun iført et par små hvide trusser. Som altid blev jeg liderlig ved at se hendes næsten nøgne krop. De små megafaste bryster struttede fristende mod mig. De runde skuldre var delvist dækket af hendes lange lysebrune hår. Der var liv og lyst i de glade øjne, og der var svaj i de runde hofter. Hun bevægede sig som et legesygt rovdyr, da hun trådte helt tæt hen til mig.

Nu pegede hun ned på en af de liggestole, der stod på terrassen.
– Du skal kneppe mig dér! Sagde hun. En fugl skræppede forskrækket op og lettede fra et birketræ, hvis grene rakte ind over terrassens ene side. Det var, som om den var røget helt ud af fjerene ved at høre en sød pige sige ordet kneppe.
Jeg besluttede at glemme alt om nervøsiteten ved at være trængt ind på fremmed grund og trak hurtigt bluse og shorts af. Jeg havde intet undertøj på, så jeg var nøgen med det samme. Mine sandaler sparkede jeg over i hjørnet. Trægulvet var varmet godt op af solen, og det var slebet helt fint, så det var så blødt som et dansegulv at træde på.
Med min halvstive pik som lanse stillede jeg mig med fronten mod hende. Min pik ramte hendes mave. Vores munde mødtes. Under vores kys rullede hun sine trusser ned og trådte ud af dem.

SEX I DAG?

Hun frigjorde sig fra mit favntag og lagde vores medbragte tæppe ud over liggestolens kunststof. Så lagde hun sig ned på ryggen og så æggende på mig. Først nu opdagede jeg, at hun havde barberet fissen helt glat dagen i forvejen. Det er ikke så tit hun gør det, – hun kan bedst lide, at der er lidt hår på. Men hun havde gjort det for at glæde mig, da hun ved, jeg er vild med hendes helt glatbarberede kusse.

 

Jeg faldt på knæ mellem hendes ben og begyndte at kysse og slikke hendes ben og hendes inderlår. Langsomt nærmede jeg mig hendes kusse med mit ansigt, mens mine hænder kælede for hendes bryster og brystvorter. Vorterne var hurtigt stive. Jeg foretog et enkelt kommandoraid med munden mod vorterne, inden jeg igen dykkede ind mellem hendes lår.
Hun var hurtigt helt oppe i det røde felt. Hendes kusse var ekstremt lækker og meget, meget våd. Jeg besluttede, at jeg ikke ville stoppe, førend hun var kommet første gang. Så da hun bad mig komme op i hende, ignorerede jeg hende og fortsatte mit arbejde med tungen. Samtidig holdt jeg hendes ben fast ved at lægge mine arme hen over dem og rundt omkring benene på ligge stolen.

Hun kom efter mindre end fem minutter. Hendes orgasme jog endnu et par fugle op fra birketræet. Enten var de forargede, eller også var de misundelige. Jeg lå og spekulerede på noget så åndssvagt, som hvorvidt fugle mon fik orgasme. Imens gik kramperne gennem Helle. Da hun havde sundet sig et kort øjeblik, løftede hun overkroppen op, så hun støttede på albuerne. Hendes øjne var klistret til min uhyrligt stive pik.

Jeg rejste mig og stillede mig hen ved siden af hende. Hun satte sig helt op og tog pikken i munden og suttede på den, som om hun havde længtes efter næring i timevis. Jeg stod og svajede lidt frem og tilbage og røg ind og ud af hendes mund ved hver bevægelse. Hun brugte rigeligt med spyt, og jeg kunne mærke, at formiddagens langvarige liderlighed betød, at jeg ikke ville holde særligt længe. Men jeg var til gengæld også sikker på, at jeg sagtens kunne én gang til ret hurtigt efter. Så jeg besluttede mig for at give hende den eftertragtede ladning i munden, og da spermen kom fossende, slap hun ikke pikken en eneste gang men beholdt den i munden, indtil hun havde slugt det hele.

Vi faldt udmattede om på hver sin liggestol og lå og kiggede op på den blå himmel, mens vi hørte vindens sagte susen i birketræets blade. Så rejste hun sig og kom over til min stol og begyndte med hånden at bearbejde min pik, der hurtigt var stiv igen. Så skrævede hun hen over mig og sænkede kroppen ned over mig. Min pik forsvandt til roden i hendes stramme glatte fisse.

Hun red mig til endnu en udløsning, og jeg formåede at få hende til at komme næsten samtidig ved at gnide hendes kilder med min ene tommelfinger. Da vi begge var kommet, sank hun udmattet sammen over mig.
– Det var jo nydeligt, lød pludselig en brysk mandestemme. – Jeg håber, I har hygget jer!
Vi så begge forskrækket op. Jeg tror, mit hjerte sprang et slag over. Foran os stod en gammel mand med hvidt hår. Han havde en morgenkåbe på og en stok i hånden. Under armen havde han en sammenfoldet avis. Berlinske, så vidt jeg kunne se.
– Og nu kunne jeg måske få min terrasse for mig selv? Hvis altså I er færdige? Sagde han.
Jeg skal lige love for, at vi kom i tøjet i en fart. Men da vi var på vej ned af de otte trin og ned på græsplænen, lød det deroppe fra:
– Kom snart igen!
Jeg vendte mig forbavset rundt og så, at han stod med et stort smil om munden.

porno med danske piger