Har du glemt at købe gaven!? så er dette gavekort løsningen

Har du glemt at købe gaven!? så er dette gavekort løsningen

Frækt gavekort til den du holde af!

Hvis du ikke har fået købt gaven til din kæreste, kone eller mand i rette tid? – er løsningen et gavekort til en fræk aften. Gavekortet der slår alle gavekort, her giver du både velvære, samvær og orgasmer med et og samme kort 😉

Den perfekte gave

Giv en du holder af et gavekort på et valgfrit beløb, der kan benyttes på Venus.dk, som også er kendt fra løvernes hule. Gavekortet sendes som en kode til din e-mail adresse og kan benyttes i checkout (indkøbskurv).

Giv et gavekort til én, du holder af. Så kan de selv vælge hvad de ønsker sig i shoppen.

SEX I DAG?

Hos VENUS er visionen at nedbryde tabu forbundet med sexlegetøj og hvem der kan bruge det, samt nuancere opfattelsen af velvære og nydelse. Sexlegetøj og onani skal være en naturlig del af hverdagen, uanset køn, alder eller seksualitet. Med neutrale og alsidige produkter giver VENUS muligheden for at slippe lysten løs, og udforske sig selv på lige den måde, man ønsker.

Gavekortet til dem der kan lide at lege

Kender du én, som du synes fortjener nogle skønne (og måske frække…) oplevelser? Så overrask ham/hende med et gavekort.

Forkæl en du holder af
hos klub venus ønsker vi at gøre op med de tabuer der er forbundet med seksualitet, onani og sexlegetøj. vi tror på at vi, gennem en åben og ærlig dialog, kan inspirere hinanden til at owne vores seksualitet – hvordan vi end vælger at udtrykke den.

Bemærk – det er ikke et fysisk gavekort, så du får muligheden for at udfolde dig kreativt! 

porno med danske piger