Vaskemaskinen er gavmild med orgasmer..!

Vaskemaskinen er gavmild med orgasmer..!

SPAR MANGE PENGE

Skjulte orgasme mens man vasker tøj.

Det er almindelig kendt at vaskemaskinen er mange kvinders ven, men hvorfor?

Køb en rigtig sexmaskine til sololeg eller parleg

Nej det er ikke fordi de bare elsker at vaske tøj – men nok nærmere fordi man lige kan tilsnige sig en orgasme, mens man venter på at maskiner slynger færdigt. Placeret oven på maskinen eller lænende sig op ad den, alt imens den vibrere og ryster, har givet flere piger deres første orgasme og efterfølgende mange kvinder orgasme efter orgasme.

Jeg har lige prøvet det med vaskemaskine, min mor vaskede tøj i dag så jeg holdte øje med hvornår den centrifuger. Jeg fandt en skammel så jeg kan stå på den i en pasende højde på vaskemaskine så den passes i min skridthøjde. Jeg gned mig op ad vaskemaskines hjørne imens den centrifugerede. Jeg blev virkelig liderlig og på ingen tid meget våd og så kom jeg i den største orgasme jeg indtil videre i mit liv har fået.

Læs de frækkeste historier med sex og lir hvor vaskemaskinen indgår i fortællingen.

SEX I DAG?

Multitaskning: Uskyldig onani og huslige pligter på samme tid.

VASKEMASKINEN SOM VIBRATOR

Det er ikke alle det virker for, men de fleste har nok hørt om vaskemaskinens sekundære funktion. Her handler det selvfølgelig om at sætte sig på vaskemaskinen på det rette tidspunkt, som er når den går i gang med centrifugeringen. Den resterende tid er det nemlig næppe interessant nok at sidde på maskinen, der bare kører rundt og rundt. Maskinen kan sende ret ekstreme vibrationer af sted, men da det primært er dine lår og balder der stimuleres, kan det være en god idé at hjælpe orgasmen lidt på vej med fingrene, eller hvad du ellers måtte have ved hånden. En formidabel måde at få lidt ekstra ud af de dyre el-kroner.

ONANI / SEX MED ELLER PÅ MASKIENER

OPVASKEMASKINE KOPIMASKINE SEXMASKINE
Svensk MILF får pik i køkkenet
Kopimaskine reparatøren
Josefine prøver Sybian

porno med danske piger