Blev slem overrasket da jeg kom for tidligt hjem fra job

Det er sen aften/nat og jeg er på vej hjem fra mit arbejde. Da der ikke har været meget at lave, aftalte jeg med vagthavende at jeg kunne køre tidlig hjem og så bare være standby ved telefonen. Så jeg er på vej hjem 4 timer før, end normalt.
 
Min første overraskelse får jeg da ser der er dæmpet belysning. Mærkeligt tænker jeg, for du plejer jo at slukke alt når du går i seng. Jeg lister stille ind, da jeg tror du må være faldet i søvn. Hænger overtøjet og vil gøre mig sengeklar med det samme.
 
Da jeg passere soveværelses døren, som står på klem, kigger jeg lige ind. Og så kom overraskelse nummer to.
For inde på sengen ligger du splitternøgen. Lige med undtagelse af at du har ”manchetter” på arme og ben og bind for øjnene.
Du ligger og leger med fingrene. Det ser frækt ud og jeg står lidt og beundre dig. Jeg er tændt med det samme, og jeg har mest lyst til at gå ind og overraske dig. Men jeg vil lige gøre mig klar først.
Mens jeg er i badeværelset hører jeg hoveddøren gå op, og en frisk kvindestemme der kalder på dig.
Undre mig og jeg skynder mig ind bag badeforhænget da kvinden nærmer sig badeværelse.
Hun kommer ind i badeværelset.  Jeg lurer lidt ud og kan se det er vores gode veninde Mette.
En dejlig slank pige med stort krøllet hår og altid et frækt glimt i øjet.
Underligt det her. Men frækt.
 
Mette smider hurtigt tøjet og vasker sig. Hun smutter ud igen og da jeg er sikker på hun er væk fra gangen går jeg tilbage til soveværelse.
Jeg stiller mig op, gemt bag døren og kigger.
Hun har været hurtig, for du ligger nu fastspændt til hvert sit hjørne af sengen. Stadig med bind for øjnene.
Mette har lagt sig ind over dig og kæler for din krop. Hendes hænder er alle steder…op over nakken, ned af skuldre, massere brysterne, klemmer dem… napper lidt i knopperne… ned over maven … cirklende…. Udenom missen og ned af lårene.
Jeg er godt tændt nu. Nyder det. Frækt at se sin pige blive taget af en anden. Det her er jo en drøm, en fantasi der går i opfyldelse.
Massere mig selv, leger med mine kugler og lader en hånd, kæle op af skaftet. Er godt stiv, for synet og tanken om hvordan du har det nu tænder mig vildt.
Hvordan du mærker et par bløde varme kvindehænder, der kæler henover din krop. Bider blidt i brystvorterne. Varme hænder der nærmer sig din mis… glider henover den… ned til mellemkødet og så op med den ene finger lidt ud…lige nok til at skille det yderste af skamlæberne… op til klitten..lidt rundt og så ned af igen. Nu med lidt mere finger..trænger længere ind. Dine læber skiller sig. Du gir dig, spænder i kroppen.
Jeg følger godt med mens jeg leger…. Trænger forhuden tilbage og fugter en finger…. Lader den køre op og ned på det følsomme punkt.. Drømmer om din tunge på pikken.

Din mis er helt åben nu….Mette bruger hele håndfladen til at køre rundt mellem dine skamlæber. Ved ikke rigtig hvad jeg skal. Skal jeg forstyrre med risiko for at Mette farer ud af døren, og du går i baglås?
Et gammelt ordsprog dukker op. ”Den der intet vover, vinder intet” Mette ligger og slikker din fisse nu… hendes bløde tunge trænger op mellem dine læber. Slikker dig dybt. Napper i klitten… den står frem på dig. Du er tændt til det yderste kan jeg se. Små ord og støn kommer fra dine læber.

Hun vender sig så hendes mis er ud for din mund.. du kan ikke se den, men duften af hendes safter pirre din næse. Prøvende lader du en tunge ramme hendes mis. Smager dejligt. Du forsætter i små hurtige slik. Kroppen vrider sig foran dig og du kan mærke hun slikker ekstra hårdt.  Hun har fat om dine balder og borer tungen ind i din mis. Du mærker den berører punkter lige inden for åbningen.
Jeg skubber forsigtig dør op og ved at Mette ikke kan undgå at se mig når hun kigger op. Da hun ser mig stivner hun. Ser mig i øjnene. Ser jeg står med min stive pik i hånden.

 Jeg lægger en finger til munden og tysser på hende. Hun nikker genert men løfter ikke sit skød fra dig. Tværtimod presser hun det ned så din tunge trænger ind i hende. Du slikker som om du er ved at bolle hende. Tungen bevæger sig i hurtige bevægelser ind og ud.
Jeg lister nærmere mens jeg leger med min pik. Massere og kæler for den.
Mens jeg har listet mig ind har hun taget en dildo frem. Frækt sætter hun den lige ned på din klit og tænder den på laveste hastighed. Du skyder ryg med det samme og dit underliv bevæger sig op og ned. Som om du vil fange dildo og suge den ind.

Nu står jeg lige foran Mette, ved ikke rigtig hvordan jeg skal gribe det an, men da jeg giver hende små lussinger med min pik er der ingen tvivl. Hun tager fat om den og styrer den direkte mod sin mund. Jeg tænker at så nemt skal det ikke være. Trækker mig lidt så hun ikke kan nå.
Lidt forbløffet kigger hun på mig. Jeg ser tydeligt liderligheden i hendes øjne. Jeg nærmer mig igen og denne gang har jeg selv fat om pikken…. Slå den blidt mod hendes ansigt. Hendes mund snapper ud efter den, men drillende kører jeg den kun lige rundt på hendes læber. Dildoen er nu på vej op mellem dine skamlæber, stille bliver den skubbet ind, rammer dine følsomme punkter lige indenfor din åbning. Du skyder mere frem. Ønsker at få den helt op i en lang bevægelse. Ønsker at mærke den kneppe dig mens du leger og slikker hendes fisse. Mærke hendes safter der nu løber ud af hende.

Jeg tager fat om hendes hoved og støder nu min pik ind i hendes mund. Helt ind. Hun sluger den med det samme og jeg mærker tungen lege med mit pikhoved.
I samme stød som jeg nu står og mundknepper hende, fører hun dildo ind og ud i dig. Lange tag… helt ind og så næsten helt ud. Hendes skød presser sig ned mod din mund. Men ikke mere end vi hører dig ligge og stønne og be´ om at få noget pik.

SEX I DAG?

”Vil du have rigtig pik, en varm stiv pik af kød og blod” spørger Mette.
”Åhh ja, giv mig noget rigtigt. Lad mig mærke noget” svarer du uden at vide jeg er få cm fra dig.
Mette flytter sig væk fra dit hoved og jeg rykker op ved siden af dig. Hun lægger sig ned mellem dine ben og hendes tunge leger nu med din klit mens hun stille knepper dig med dildo. Hun har fundet en stor frem med samme form som en rigtig pik.

”Uhmm, det er dejligt at mærke den fylde mig ud, ramme alle mine punkter, lov mig du aldrig stopper” stønner du i nærmest vildelse.
Jeg har taget den anden dildo og bruger den til at kæle op af din hals, henover dine kinder og lige henover læberne. Du hiver efter vejret og da du åbner munden for at tage mod dildo fører jeg min pik ind i din mund.

Forskrækket trækker du dig lidt tilbage. Forstår ikke hvad der sker for du troede jo at dig og Mette var alene, og pludselig mærker du så en rigtig pik.
Jeg tager fat om dit hoved og trækker det mod min pik. Du skal ikke få for meget tid til at tænke. Lidt brutalt fører jeg den ind i din mund og begynder stille at mundkneppe dig. Du kan ikke protestere da du jo er bundet og med pikken helt inde kan du heller ikke sige noget. Der går dog ikke mange sekunder før jeg mærker du er helt med.

Du slikker, sutter og suger som du plejer når du har mig under behandling. Mette skifter stilling og jeg har nu mulighed for at fingerkneppe hende. Det er bare for frækt det her. To liderlige kvinder der sveder og damper ved siden af mig.
Jeg får en ide. Vi har jo sommetider snakket om at det ville være frækt hvis vi var to mænd der ordnede dig. Nu er der en mulighed. Den må jeg benytte mig af.
Uden et ord trækker jeg mig tilbage. Går ind i stuen og ringer til Mettes ven, Mogens. Forklarer ham hurtigt hvad vi har gang i og han indvilger med det samme om at komme over og ”hjælpe” mig.
 
Han bor kun få minutter væk, så jeg skynder mig tilbage.
Du ligger slapt på sengen og jeg ser at du er eksploderet i en eller flere orgasmer.
Mette ligger og kæler for dig. Ager dine bryster mens du nyder det.
Hurtigt er jeg oppe på siden af dig. Lægger mit lem i din ene hånd. Dine fingre nulre den og du krammer det du kan komme til. Jeg finder et gammelt slips og stadig uden ord binder jeg det for Mettes øjne.
”Uhm, hvad skal der nu ske” spørger hun skælmsk.
”Det finder du ud af senere” hvisker jeg.

Jeg har aftalt med Mogens at han bare skal liste sig ind med det samme og være helt tavs. Vi skal overraske pigerne.
Mettes kælen for din krop og min pik i din hånd har tændt dig igen. Jeg kæler for din fisse. Stille lader jeg min hånd lege med din klit og der går ikke mange sekunder før dit underliv arbejder med. Du presser det mod min hånd, prøver at få så meget med som muligt.
Jeg har skruet op for musikken så ingen af jer lægger mærke til at Mogens træder ind.
Han er forberedt og har smidt tøjet. Vi kigger på hinanden og har straks en kemi der siger hvad vi hver især skal.
Min hånd kæler op af din krop, op over maven, op om brysterne, klemmer dem blidt. Jeg skubber Mette ned så hendes og din mis gnider mod hinanden. Mogens betragter jer med liderlighed i øjnene. Jeg nikker at han skal komme op foran os.

Jeg flytter min pik op til dit ansigt igen, lader den kæle op af dig mens jeg fører dildoen på den anden side. Mogens sidder klar med sin pik i hånden. Den er større end ”normal” størrelse og jeg er sikker på du bliver overrasket. Mette vrider sin mis ned mod din og du nyder varmen og berøring.   Jeg har nu pikken lige ud for din mund. Det fornemmer du og din dejlige, livlige tunge snor sig hurtig om mit pikhoved… elsker bare når du slikker sådan. Jeg tager fat om dit hoved og drejer dig over mod Mogens….. han slå sin pik mod dine læber. Du mærker med det samme at det ikke er min.
”Åhhhh” gisper du ”hvad er her gang i?”

Hurtig snapper du ud efter hans pik. Det her er jo din egen fantasi der nu pludselig er virkelighed.
Du har prøvet det en gang før, men havde aldrig drømt om at det skulle ske igen.
Skiftevis slikker du hans og min. Engang imellem er det kun slik og engang imellem trænger vi helt ind i din mund.
Mette rider stadig ovenpå dig mens Mogens og mine hænder kæler for hendes krop. Hun er helt med og hendes krop kaster sig frem og tilbage.
Mogens rejser sig op, tager fat om hendes hår og begynder at mundkneppe hende mens du slikker mig. Det er for frækt det her. Synes også Mette skal have to så rejser mig. Hun har jo hænderne fri og hurtigt nulre og leger hun skiftevis med min pik og med Mogens pik. Stille mundknepper vi hende begge to og der er ingen tvivl om at hun nyder.

Jeg låser dine manchetter op og på ingen tid er du oppe ved siden af Mette. Nu kan i begge to nyde pikkene foran jer.

porno med danske piger