Kom for tidligt hjem og så min kæreste have sex med flere!

SPAR MANGE PENGE

Jeg var på én uges forretningsrejse som jeg ofte er og forventede først at ville være hjemme om lørdagen. Møderne mm som jeg var til gik hurtigere end antaget så jeg ville lande fredag aften i Billund. Min søde kæreste som jeg har kendt i nu 2 år var hjemme og havde endelig taget sig sammen til at holde én “tøseaften” noget hun i længe havde haft lyst til men af en eller anden grund var det hele tiden blevet udsat eller aflyst, men nu var det så endelig blevet til.

Nå men min kæreste er én dejlig sød ung pige på små 28 år og har et barn fra tidligere forhold. De 2 flyttede ind til mig for et stykke tid siden og det hele det virker seriøst. Mie (min kæreste) er nok det som mand kalder “et godt skår”, dejlig udstråling, smuk og tæskelækker krop.

Jeg besluttede mig for ikke at køre hjem og så måske være skyld i at deres “tøseaften” gik i vasken, så jeg skrev blot til hende på én sms at jeg håbede de havde det skægt og at jeg ville komme hjem lørdag op af formiddagen. Besluttede mig for at besøge én god ven i Kolding og så måske overnatte der, men han var desværre ikke hjemme. Jeg vidste at pigerne med sikkerhed ville tage i byen hen under aftenen så måske jeg kunne tage hjem noget senere og så overraske hende når hun kom hjem. Jeg vidste også at 2 af pigerne ville sove hos os idet de begge boede langt borte.

Nå, men jeg kørte hjem af og stillede bilen på én sidevej og gik hen til vores hus som ligger lidt for sig selv. Der var lys i hele hytten og da jeg nærmede mig kunne jeg høre høj musik og larm. Jeg listede mig om til terrassen og kiggede ind og så at pigerne sad ved bordet og et par dansede det så ud som om de havde det sjovt og havde fået lidt indenbords.

Sidste sommer byggede jeg mig én lille pavillon – hvor vi om vinteren opbevare vores have møbler mm. Jeg listede mig ind af bagdøren i huset og hentede mig et par øl og besluttede mig så for at sætte mig derud – for at vente på at de drog i byen så jeg så kunne komme ind i varmen og hoppe til køjs.

Jeg må være faldt i søvn – jeg var enormt træt efter ugens rejseaktiviteter og vågnede ved 4 tiden

ved at der rullede én taxa ind af gårdspladsen. Jeg frøs enormt og lå af pokkers til på den solvogn jeg havde lagt mig på, og besluttede at gå ind og melde min ankomst.

SEX I DAG?

Pludselig så jeg at Mie og pigerne ikke var alene og havde åbenbart taget et bare fyrre med hjem fra byen af. Der gav et sæt i mig og blev faktisk skide jaloux over at hvad pokker de nu havde gang i.

Jeg listede mig hen til terrassedøren, gardinerne var trukket for men jeg kunne høre feststemte mennesker og høj musik. Jeg besluttede mig for at afvente hvad der nu ville ske og om Mie virkelig kunne finde på at være mig utro. Et eller andet sted havde jeg altid haft tanken om at det måske ville ske idet jeg er 11 år ældre end hende og om jeg nu kunne slå til med tiden. Men jeg havde lært Mie at kende som én genert pige måske lidt “snerpet”, men hun gav mig ind i mellem indtryk af at hun nød at mænd syntes hun var død lækker som jeg ikke altid syntes var rart.

Jeg måtte bare undersøge om hun kunne finde på det og havde ikke andet valg end at belure dem.

Huset har fladt tag med ovenlysvinduer så jeg fandt stigen frem og hoppede op på taget. Herfra kunne jeg så se ind i stuen, soveværelset og gangen samt køkkenet. Jeg genkendte ingen af de unge fyrre der nu sad i mit hjem og drak af mine øl samt gode flasker sprut. Mies veninde Lise stod og dansede meget intenst med én af de drenge, Lise har også kæreste på så jeg var lidt i vildrede med hvad hun nu også havde gang i. Den anden veninde Sanne sad i sofaen imellem 2 store drenge som nok bruger én del tid i fitnesscenter – de var bestemt ikke små. Mie kunne jeg ikke se nogen steder, hun var heller ikke i soveværelset eller gangen. Jeg tænkte hun nok var på vores nye badeværelse og ventede så på om hun kom ud derfra. Og rigtigt nok hun kom ud og lige efter hende kom der også én yderligere fyr ud. Wau hvad fanden havde hun gang i – nu gav hun ham et kram i gangen imens han tog hende på balderne og smøg hænderne op under hendes lårkort. De gik så ind i stuen og her var der kommet godt gang i festen må jeg sige. Lise stod med ryggen lænet op af spisebordet og gned sig op af hendes dansepartner og sexlegen var der godt begyndt. Sanne sad i sofaen med én pik i hånden imens hun havde den anden i munden. Synet var skam dejligt kunne mærke det hidsede mig op og havde fået stå dreng i bukserne. Mie så ikke specielt overrasket ud over det som skete i stuen men begyndte at danse med ham gutten som var med på badeværelset. De dansede tæt og kyssede længe, fuck tænkte jeg hun gør det sku. Imens de stod der kom den anden fyr fra sofaen op og stillede sig bag ved Mie så hun nu var godt indeklemt imellem de to gutter. Hele min krop begyndte at ryste jeg var totalt ude af den og anede ikke hvad jeg skulle gøre eller stille op. Skulle jeg gå derned og lave én helvedes ballade eller skulle jeg bare stå og se på? – Sanne var afklædt nu og sad oven på fyren i sofaen og var godt i gang med at ride. Lise stod i doggystile og blev godt gennemkneppet af fyren bag hende.

Pludselige gik Mie dansende ud af stuen imellem de to drenge og jeg fulgte dem helt ind i soveværelset. Lyset fra gangen lyste op inde i soveværelset og der så jeg at hun blev klædt af langsomt imens de kyssede hendes krop over det hele. Mie stod blot der med lukkede øjne og nød det kunne jeg se. De lagde hende ned på ryggen – den ene begyndte at slikke hendes klatbarberet mis og den anden æltede og kysse hendes dejlige bryster. Så tog hun den ene pik i munden og gav et dybt blowjob. Noget hun ellers aldrig er til kun hvis hun er rigtig fuld. Nu var den anden i gang med at taget sit store dyr ind i Mies fisse og jeg kunne se at det ikke var lige nemt idet den var meget stor. Nu lå hun der og blev gennemkneppet imens hun suttede pik på to fremmede mænd.

Jeg var rasende og dybt såret, men ville trække den ud ville se hvor langt hun yderligere ville gå.

Sådan lå de i lang tid, vel nok 15 minutter. Mie tvang nu fyren ovenpå til at ligge sig ned og satte sig så på ham, én stilling hun er allerbedst til, den anden fyr rejste sig op og stak også sin store pik ind i munden på hende igen – faktisk voldsomt syntes jeg imens han holdte hendes hoved og mundkneppede hende. Kunne se at det gjorde ondt på hende så hun pressede imod ham. Jeg kunne svagt høre at han brokkede sig og satte sig derfor bag hende imens den anden fyr som lå nederst tog hende ned til sig. Nu var jeg ikke i tvivl om hvad er ville ske, han ville sku bolle hende i røven. Og rigtigt nok, han spyttede på pikken og satte pikken på stjernen. Mie begyndte at råbe og det var et tydeligt “NEJ”. Aldrig havde jeg fået lov og hun var ikke til det – så det opgav jeg efter vi flere gange havde snakket om det. Han pressede nu pikken ind og Mie skreg vildt højt at det gjorde ondt, men han blev ved imens gutten nederst holdte hende godt fast. Nu råkneppede de hende som de ville og det må have gjort pokkers ondt – men den behandling syntes jeg nu hun havde fortjent.

Jeg ved ikke om Mie faktisk nød den behandling men det virkede som om at det hele blev mere afslappet og de lå i den stilling i meget længe og havde fundet et tempo. Pludselig kom den anden fyr ind som havde ordnet Sanne i sofaen og stod og så på hvad de lavede. Jeg gik hen for at se hvad Sanne lavede og hun slikkede nu Lise i fissen imens den anden fyr red hende bagfra. Gik så tilbage til soveværelse hvor nu den nye ankommet fyr stod med sin stive pik på sengen som Mie nu tog i munden. Så blev der ro, ingen skrigeri her mere fra Mies side af. Nu sad hun der med en pik i munden, én i fissen og én i røven. Jeg var helt ude af mig selv – det var som om at hele min verden mine følelser var totalt ødelagte. Jeg stod i længe og så på dem – de vekslede op til flere stillinger og Mie brokkede sig ikke mere, det var åbenbart det hun ønskede. Jeg besluttede mig så for at gå ned af stigen og ind i huset, men jeg overvejede også at jeg lige nu var blevet alene igen idet jeg ikke kunne leve med én pige som var mig utro. Jeg ville aldrig få den oplevelse ud af min krop lige meget hvad. Jeg låste hoveddøren op og smækkede den i så det kunne høres. Mit hjerte hamrede som tosset fordi jeg vidste ikke hvilken situation der ville komme mig i møde. Gik ind i stuen og sagde “Halløj jeg er hjemme gider i godt at skride”. Lise og Sanne fik et chok og så op på mig med store øjne. Imens hørte jeg larm inde fra soveværelset og gik direkte derned. Her stod 3 nøgne mænd i min seng og Mie så på mig som om hun havde set et monster. Hun sagde intet, hun kiggede blot på mig og sminken i hendes ansigt var tværet ud og vand begyndte at komme ud i hendes øjne.

Det eneste jeg sagde var “i gutter har 3 minutter til at skride i og du Mie har et”. Ingen sagde noget drengene tog deres tøj og gik ind i stuen og jeg råbte “3 minutter”. Hvorpå den ene sagde “hvad sker der hvis vi ikke gør det” – jeg gentog blot “3 minutter”. Jeg var godt klar over at de 4 drenge sagtens kunne klar mig jeg havde jo ikke én chance. Mie sad på sengekanten med dynen omkring sig og var i syv sind. “Skat jeg elsker kun dig – Please tro mig”– ” jeg er ked af det, kom herhen og lad os snakke sammen”. Jeg tog hende hårdt i armen, tog hendes tøj som lå spredt på gulvet, gik ned af gangen med hende og smed hende nøgen ud af døren og kastede hendes tøj efter hende, sagde ikke et muks. Gik tilbage til stuen hvor Lise, Sanne og drengen stod og sagde “så er det ud NU”. Ingen sagde noget og de gik alle ud af døren.

Klokken var ved 6:30 tiden og jeg ringede til to af mine bedste venner og bad dem komme ud til mig nu. Inden middag havde vi tømt hendes datters (Louise) værelse – alle hendes personlige ting og stillet dem ud i garagen. Jeg ringede til hendes forældre og meddelte dem hvad der var sket og at de ikke skulle komme med Louise. De var selvfølgelig i chok og havde fuldt forståelse for min situation. Der var kommet 20 smsér fra Mie om hvor ked af hun var og hun bad om tilgivelse. Jeg svarede blot én gang til hende “hør her din luder – alle jeres ting står i garagen og dine forældre henter alt i dag, lad mig være i fred”. Siden da har hun prøvet at få kontakt til mig, været forbi men jeg har intet mere at sige eller gøre ved det. Utroskab er bare ikke ok! –> GANGBANG PORNOFILM

porno med danske piger