Blev tændt da jeg så min pige tisse ude

SPAR MANGE PENGE

Det var en dag i sommerferien. Min pige og jeg var taget ind til byen for at kigge vinduer og handle lidt. Det var rimelig godt vejr og for en gangs skyld tørvejr, så vi havde små cowboyshorts og T-shirts på.

Vi var på vej fra eet forretningskvarter til et andet. Vi gik rigtig og slappede af og nød det gode vejr. Vi havde taget hinanden i hånden, og gik tæt og nød varmen fra hinandens kroppe.

Alligevel virkede hun lidt anstrengt, og betroede mig så at hun skulle tisse, og at vi var nødt til at finde et sted med det samme, da hun ikke kunne vente.

Vi opsøgte porten til en baggård. Normalt ville jeg nok have ventet udenfor, men på grund af den intense stemning mellem os, fulgte jeg automatisk med derind.

Jeg kunne godt mærke at hun var meget urolig, og dette – sammen med synet af hendes dejlige
lille røv i de små shorts – havde allerede så småt påvirket mig, uden at jeg egentlig havde tænkt over det.

Vi kiggede rundt i gården. Der stod en varevogn fra et eller andet firma, samt nogle affaldscontainere.

SEX I DAG?

Situationen pirrede mig faktisk, og jeg kunne mærke at min pik voksede. Hun udså sig et hjørne, hvor hun hurtigt løb hen og fik med lidt besvær de små shorts kantet ned over røven. Hun nåede knapt at sætte sig før strømmen brød løs. Dette her tændte mig virkelig og ganske uventet.

Jeg kunne ikke lade være med at gå hen til hende, og da hun rejste sig, kunne jeg ikke nære mig for tage hende lidt på balderne og give hende et kys. Hun kiggede ned på mine shorts, som ikke længere kunne skjule min tilstand, og et øjeblik efter var vi midt i et tungekys.

Jeg var virkelig blevet liderlig af at se hende tisse, og havde mest lyst til elske hende på stedet. Hun kunne mærke hvordan jeg havde det, og kørte en hånd ned over bulen i mine bukser. Jeg bad hende tage kalorius ud. Hun kiggede rundt for at se om der var fri bane, hvorefter hun parerede ordre.

Hun satte sig igen – stadig med bukserne om hælene – og begyndte at sutte min pik og nosser, samtidig med at jeg trak hendes T-shirt af, og nød synet af hendes dejlige runde bryster.

Jeg blev helt febrilsk af hendes behandling og bad hende rejse sig med røven i vejret. Hun hoppede ud af shortsene, støttede med hænderne på en lille kasse, der stod på jorden, og stod nu med spredte ben og den dejlige lille pariserrøv lige op imod mig.

Jeg satte mig på knæ bagved hende og slikkede hende, indtil hun klynkende bad om at mærke min pik trænge op i sig. Jeg rejste mig og lod langsomt min pik fylde hende ud.

Det var virkelig pirrende, det her. Hvad nu hvis nogen opdagede os, eller måske allerede stod og lurede. Tankerne gjorde det svært at holde trykket tilbage. Jeg forsøgte at tænke på noget andet, samtidig med at hendes åndedræt blev kraftigere, og først da hun nærmede sig klimakset, lod jeg tankerne få frit spil, og vi kom næsten samtidig i en voldsom orgasme, som forplantede sig fra den ene krop til den anden.

Jeg lod pikken blive oppe i hende indtil den var helt tømt, og først da hun rejste sig gled den ud. Jeg begyndte at trække hende i tøjet, samtidig med at hun fik min pik lirket ind på plads og fik lukket lynlåsen.

Da vi var færdige, gav vi hinanden et stort kys, og pr. refleks kiggede jeg rundt i gården, og nåede lige at se et gardin falde på plads på den anden side af gården. Jeg sagde ikke noget, og vi gik lige så stille videre på vores tur.

porno med danske piger