Populært sexlegetøj til par der vil lege! (GUIDE)

Populært sexlegetøj til par der vil lege! (GUIDE)

SPAR MANGE PENGE

Et sikket hit med vibrationer til par.

Det umådeligt vigtigt at udvikle sexlivet og gøre det interessant, så man ikke ender i missionæren hele tiden. Det er meget forskelligt hvilke behov man som par har og for mange kan en almindelig missionærstilling godt være fint, men har man været sammen i en lidt længere periode, kan det godt være interessant at inddrage nye elementer, når man skal en tur i lagenerne med en man holder af.

Hos winkwink.dk har de et af Danmarks største udvalg sexlegetøj til par og vi har alt fra spiselig massageolie, til vibratorer, der kan bruges under samleje, for at skabe en mere intens oplevelse for begge parter. Vi har også en bredt udvalg af legetøj til dig og din partner, uanset køn og seksuelle præferencer, som I sammen kan nyde, om det er strap-on eller analt legetøj, bondage eller fræk massage, så har vi helt sikkert noget som I begge kan nyde til fulde.

Frækt forspil

De fleste par vil gerne bruge mere tid på at mærke og tænde hinanden og derfor er det så vigtigt at være intime på flere forskellige måder. En fræk massage er altid et godt sted at starte. Kroppen har mange flere erogene zoner end dem der sidder ved kønsorganerne og det er meget individuelt, hvordan berøring af disse zoner har indflydelse på dig eller din partner.

Bliv fortrolige med hinandens kroppe og gå på opdagelse og find de områder, som din partner synes føles godt. For rigtig mange mennesker er steder som for eksempel munden, nakken og ørene zoner, der kan vække nerverne og give kuldegysninger over hele kroppen, når disse berøres og kærtegnes. Derudover er fødder, baller, mave og bryster også følsomme områder for mange og en sensuel helkropsmassage, kan få varmet godt op under din partner.

Prøv en af de velduftende massageolier og mærk din partner. Prøv for eksempel Durex Play 2-i-1 massageolie og glidecreme, der er velduftende og let at bruge og som også kan bruges som glidecreme. Den har en mild duft og er hudvenlig – også indeholder den vitamin E og aloe vera, der er helende og meget behageligt for huden.

Smag på hinanden

Hos winkwink.dk har de også flere slags massageolie med smag, der er beregnet til sensuelt forspil og massage, men også ideelt til et frækt blowjob, eller som kan slikkes af hinanden. Dette skaber intimitet og nærhed og gør jer fortrolige med hinandens ønsker, samt giver en fræk og ny dimension til det traditionelle blowjob. Det fremgår tydeligt på vores massageolier, hvilke der kan spises og du kan vælge imellem et hav af smage, så det bliver lige sådan som du gerne vil have det. Tør du?

SEX I DAG?

Køb Durex Play 2-i-1 nu!

We-vibe – Når vibratoren kan nydes sammen

Noget af det mest solgte sexlegetøj til par, er we-viben. Den U formede vibrator er nemlig revolutionerende i det at den kan bruges under samleje. Produktet er udviklet af en kvinde, der var træt af, at sexlegetøj ofte var en erstatning for sex eller kun en del af forspillet, hun ville lave det til en integreret del af selve samlejet og udviklede derfor we-vibe.

I korte træk består vibratoren af en U formet vibrator, hvor den ene del indsættes i skeden på kvinden og den anden del rammer klitoris, det smarte er at delen der er i skeden ikke er særlig bred og der er derfor plads nok til at manden kan være i kvinden imens vibratoren er i. Dette skaber en ekstra dimension af nydelse for begge parter, da kvinden bliver stimuleret på klitoris og ved g-punktet, samtidig med at manden bliver stimuleret ved penis. Dette gør at legetøjet bliver en integreret og sjov del af sex samt skaber ekstra nydelse under samlejet.

We-vibe er blevet udviklet flere gange i løbet af de mange år den har eksisteret og i dag findes we-vibe sync, der udover den medfølgende fjernbetjening og den videreudviklede vibrator, har en dertilhørende app, der gør det muligt at give vibrationer, selv på afstand. Så we-viben har ikke kun revolutioneret samlejet, den har også givet en fræk ny dimension til langdistance forholdet. Du finder we-vibe sync, der både er vandtæt, genopladelig og lavet i hudsikker silikone hos os til en rigtig god pris.

Køb We-vibe sync nu

Fjernstyrede æg – En offentlig hemmelighed

En anden af de bedst sælgende legetøjs kategorier til par, er de mange forskellige former for fjernstyrede æg. For mange par kan forspillet ofte foregå i det offentlige rum og for mange er det hemmelige noget af det mest frække man kan opleve. Derfor er det ikke underligt at vores fjernstyrede æg er noget af det, som de sælger mest af på winkwink.dk.

Fordelene ved mange af de moderne æg, er at det er meget lydsvage og at de kan fjernstyres på en radius af op imod 20 meter. Det betyder at du kan indsætte det lille æg i skeden eller anus, imens din partner helt uforstyrret kan styre vibrationerne, både i forhold til vibrationsmønster og –styrke. Dette skaber en fræk hemmelighed som du og din partner kan blive tændt over at have med hinanden. Spørgsmålet er dog, om I kan holde den hele vejen hjem til soveværelset?

Lelo Lyla er det bedstesælgende legetøj til dato og ikke uden grund. Det stilsikre æg og den diskrete fjernebetjening kan bruges på afstande op til 10 meter, er genopladelige og vandtætte og har nogle vibrationer, der kan sende din partner helt til skyerne.

Køb LELO lyla nu!

porno med danske piger