Bolleven

I mørket kælede vi og kyssede som om der ingen var til stede. Vi blev så liderlige at vi blev nød til at forlade vores sæder og ind på herre toilettet, for der var der ikke mange der kom…

SEX I DAG?

Da jeg blev konfirmeret skulle vi med præsten en tur til Sverige, med Andre konfirmander. Vi blev hentet I en stor bus som kørte os til færgen, og det var hyggeligt at snakke med Andre på samme alder. Men nu til sagen. Jeg fik øje på en rigtig lækker fyr, og man kunne se hans flotte overkrop og hans former tydeligt – fordi han havde stramt tøj på. På turen, som varede det meste af dagen, flirtede vi en del, men vi snakkede slet ikke sammen – først da vi var på vej hjemad fik vi snakket og givet hinanden vores nummer. Vi sad sammen og kælede bagerst i bussen og inden jeg skulle af tungekyssede vi heftigt *SF* Efter det skrev vi en del sammen og vi valgte at mødes og hver gang endte med at vi knalde enden hjemme hos mig eller ham. Siden da har vi været bollevenner også selvom vi har haft kærester på. Vi er det stadig i dag.

Her er lidt af hvad der skete første gang:

Jeg tog en bus indtil byen for at mødes med ham. Vi valgte at gå i bio og efter 10 min. I mørket kælede vi og kyssede som om der ingen var til stede. Vi blev så liderlige at vi blev nød til at forlade vores sæder og ind på herre toilettet, for der var der ikke mange der kom. Han satte sig ind i en af båsene og jeg fulgte bare trop. Vi kyssede hinanden over alt, og pludselig mærkede jeg at han havde fået jern på. Han blev flov og rejste sig – jeg var ligeglad jeg ville bare ha’ ham!

Han trak min top af og rev min bh af –  han var meget liderlig og han rystede i hele overkroppen så jeg tog hans bluse af og kyssede ham fra brystet og ned til kanten på hans bukser. Jeg spændte bukserne op og trak dem ned til anklerne sammen med hans underbukser. Jeg gav ham et lille puf og han satte sig på brættet og så fik han suttet pik. Han stønnede og han kom i tykke stråler og jeg forsøgte at sluge det hele, men der var for meget så der løb sperm ud af mundvigen. Han fik vejret igen og han fik et handjob så han kunne få jern på igen. Nu byttede vi plads og han løftede op i min nederdel og trak min g-streng ned om knæene. Han slikkede så godt og jeg var meget våd. Han brugte tungen i min fisse og suge safterne ud. Nu skulle jeg have pik og jeg bad ham sætte sig så jeg kunne ride ham. Han havde en stor pik og jeg fik tre orgasmer mens jeg red ham, og vores vejrtrækning ændrede sig hurtigt. Han spurgte om han måtte komme oppe i mig, og jeg kunne kun nikke på grund af orgasmerne. Han kom og jeg mærkede hvordan han spændte og jeg klemte i underlivet så jeg malkede ham. Jeg sad stadig med hans pik oppe i mig og vi faldt sammen i favnen på hinanden og kælede. Vi tog vores tøj på og gik ind i biografen, som åbenbart var startet på en ny film, men vi så bare filmen og tog senere hjemme til ham og hyggede os. Vi fylder begge to 19 år i år. Vi har valgt at bo tæt på hinanden så der bliver skam hygget igennem næsten hver dag.

porno med danske piger