Bundet og forført af min unge elsker og..?

Det er en lun sommeraften og jeg ligger bundet på min seng. Min smukke unge elsker har bundet mig til hovedgæret. Han har en lækker krop og frække lyster.
Men her ligger jeg så iført frækt undertøj og bind for øjne. Han kysser mig blid og hvisker frækt i mit øre at nu bestemmer han… Kan høre døren bliver åbnet lige så stille, en person kommer ind. Ved ikke hvem det er, bliver lidt nervøs… mærker 4 hænder på min krop, lun massage olie som bliver fordelt og så det blid massage. Dejlige mandehænder rører mig over det hele, tager fat i mine bryster, skiftevis blidt og hårdt. Kan godt li at få klemt brystvorterne, det rigtig dejligt.

Mine trusser bliver trukket af og benene spredt. En villig tunge slikker mig, kan kun slappe af og nyde det. Det rigtig dejligt. Kan mærke det min smukke elsker der slikker mig, han ved lige hvad han skal gøre… og det tænder mig.

Men hænderne på mine bryster er fremmede og grove. Mine brystvorter bliver klemt hårdt og kan høre han er ophidset.

Bliver trukket ud til kanten af sengen, stadig bundet og det gør lidt ondt.
Mærker en pik mod min våde fisse, den kender jeg… Det skønt at mærke hvordan den langsom trænger ind lidt drillende. Jeg kan fornemme den er rigtig stiv og det ophidser mig.
Bliver kneppet lidt, min elsker rejser sig og går. Den anden overtager, er mere grov og knepper mig som det passer ham. Er lige ved at komme, så stopper han. Han trækker sig ud, løsner snoren fra mine ømme håndled. Men bind for øjne bliver på får besked på at tage hænder på ryggen og får håndjern på, er lidt bange.
Ender på gulvet foran sengen og får en dejlig stiv pik i munden. Sutter og slikker det bedste jeg kan, han stønner og stopper mig. Hører døren går op igen, puha så der i det mindste en jeg kender. Bliver flyttet lidt og aner en parfume i luften som ikke er min. Foran mig fornemmer jeg en person sætte sig på senge, min elsker kysser mig og hvisker jeg bare skal slikke videre, ingen brok ellers får jeg smæk og ikke mere pik…

SEX I DAG?

Mit hoved skubbes frem og ender mellem benene på en kvinde, kan dufte hendes fisse.
Slikker forsigtigt, det ophidsende, hun smager godt. Kan mærke en hånd mellem mine ben og kan ikke rigtig holde balancen. Hænder støtter mig og en stor dildo bliver hårdt presset op i min fisse, det gør ondt. Men det ophidsende. Får besked på at slikke videre. Hun stønner og vrider sig. Min fisse er øm… dildoen er stor.

Min elsker fjerner den blid. Får ikke lov at slikke mere. Bliver lagt på sengen ved siden af den fremmede kvinde. Nu skiftes fyre til at kneppe os, mens vi ligger der bundet og intet kan se. Det så ophidsende og jeg er sjask våd. Min elskers pik er dejlig og jeg nyder når han er oppe i mig, den anden fyr er lidt grov og knepper mig hårdt, det gør ondt… prøver at flytte mig lidt men han tager hårdt fat i mig og Siger jeg skal ligge stille, kommentere det gør lidt ondt. Det skulle jeg ikke ha gjort. Han stopper med at kneppe mig vender mig om på maven og slår mig i røven hårdt 2 gange. Det sviger… en stol bliver flyttet og jeg bliver sat på den. Min bind for øjnene bliver fjernet, skal lige vænne mig til skæret fra stearinlysene. Bag mig står den fremmede mand og holder mig fast i håret, kan ikke se ham. Kun en fremmed kvinde på sengen med bind for øjnene. Min elsker kigger på mig smiler fræk og lægger sig atter på sengen. Kysser hendes krop og kærtegner brysterne. Smiler til mig, mens han trænger blidt ind i hende, hun stønner. Han elsker blidt med hende som han plejer med mig alt mens jeg tvinges til at se på. Det urimeligt for han er min. Kan se på ham han er ophidset og kan høre på hende hun nyder det. Er total liderlig, men mit hoved holdes fast og jeg tvinges til at se min elsker nyde en anden kvinde.

Han får hende til at komme før han selv kommer oppe i hende, han nyder det og jeg kan intet gøre…
Mens de ligger på sengen bliver mine håndjern fjernet, jeg er øm i fissen, våd og har en liderlig fremmed mand som bærer mig over i sengen. Ligger mig ned og presser sin pik op i min fisse. Min elsker kysser mig og den fremmede kvinde sutter mine brystvorter. Det er ren nydelse og den fremmede er nu blid med sin stive pik. Det føles rigtig dejligt, han stopper et par gange, tier stille for skal ikke over på stolen igen. Kan mærke han er godt stiv og det føles rigtig dejligt med 3 menneskers opmærksomhed.

 Er så våd og liderlig og kan mærke en orgasme kommer snigende, en dejlig varm kildende fornemmelse som forstærkes af min elskers kys og mine brystvorter som bliver masseret. Kan intet andet end at nyde denne skønne behandling. Og nu kan jeg fornemme han er ved at komme, bare tanken om han kommer det starter en skøn orgasme som gør mig svimmel og ør i hele kroppen. Kan mærke han tømmer sin sæd ud i min våde fisse, det rykker godt i min fisse og orgasmen er længere end den plejer.. en dejlig varm fornemmelse.
Parret forsvinder efter 10 min, ikke så meget snak bare tak for i aften.

Nu min elsker min igen og vi kravler under dynen trætte og tilfredse.
Næste gang er det vist min tur til at bestemme.

porno med danske piger