Den unge tømre blev min første elsker del.1

Snakken faldt på sex – Ib fortalte at han havde haft kærester men at det ikke trak så meget – han tændte på unge fyre. Min pik begyndte at røre på sig…

Jeg er en lidt ældre fyr – passeret de 50 – men holder mig i form .. og føler mig ikke en dag over 45 …. Jeg blev skilt for 5 år siden og siden har jeg levet som single – et liv der passer mig ..

Men med sex er der et problem – ældre kvinder tænder jeg ikke på – og de dejlige babbes kunne jeg være Far til og her ville jeg blot blive til grin ….

Jeg bor hyggeligt og dejligt – går meget op i at der er varme og hygge i mit single home – hvor stearinlys kan være tændt både morgen og aften .. dette giver en hvis hygge …

Den unge tømre – Ib – blev min lover-boy ved et tilfælde – han var ansat i det boligselskab jeg bor til leje i og skulle ordne en mindre reparation i mit køkken og på mit badeværelse ….

Ib har en normal og veltrænet krop – og er først i tyverne …. og i øvrigt en sød fyr.

Klokken er knap 07:30 da det ringer på døren .. jeg har netop været i bad – og snupper et håndklæde omkring mig. Det er Ib … jeg forklare det som det er – og byder ham ind … han skal lige hente nogle remedier i bilen og jeg lader døren stå på klem ….

Nu går jeg i badeværelset og gør mig færdig – får mig barberet stadig kun med et håndklæde omkring hofterne … det er jo fridag .. og Ib har sikkert set en bar overkrop på en mand før ….

Da Ib kommer igen går han i gang i køkkenet – og det vare ikke længe før han må smide sin jakke og skjorte på grund af varme …

SEX I DAG?

Jeg har sat mig i stuen – med en kop kaffe – og har åbnet for morgen tv. Den unge tømre har lirket til min liderlighed og min pik er ikke slet så slatten som den plejer – men ligger kraftigt op af min mave – jeg giver den et klem i ny og næ …

Nu er det badeværelsets tur – Ib rumstere på badeværelset og af og til kan jeg se hans unge spændstige krop – og hans svedige t-shirt … lidt efter lyder der et banden fra badeværelset … – den unge tømre har boret sig ind i et vandrør af kobber – og nu vælter vandet ud af væggen …

Mig op af stolen og ud og lukke for stophanen i køkkenet – i samme sekundet ser jeg en drivvåd tømre – på 24 somre i min gang.

Vi kan ikke lade være med at grine – det er sådanne uheld der kun sker på film ….

og godt jeg var hjemme så vi kunne få stoppet vandet i en fart.

Jeg sagde til Ib at jeg ville lave en frisk kop kaffe og at han kunne få tørret tøjet hos mig og smed min morgenkåbe hen til ham ….

Snart sad vi og snakkede i stuen, som om vi havde kendt hinanden længe og uden at tænke på at jeg var over 20 år ældre ind ham.

Snakken faldt også på sex – Ib fortalte at han havde haft kærester men at det ikke trak så meget – han tændte på unge fyre. Vores snak blev lidt drenget og min pik begyndte igen at røre på sig … jeg tænkte på dengang jeg i nogle år onanerede sammen med en af mine skolekammerater .. både her og der og i skoven …AK det var tider …. ;o)

Som snakken gik kunne jeg se at også Ib var blevet lidt ophidset – der stod en pæn bule i min slåbrok … – uden at tænke mere over konsekvenser rakte jeg forsigtig min hånd over hans bule og gav den et klem … han gjorde ikke modstand, men kom med et lille smil og et lille grynt …..

Jeg viskede til ham hæst om det var ok – og han svarede at det var dejligt – hvorefter han åbnede morgenkåben og jeg så en pik så flot strunk og stor .. min hånd gik nu på opdagelse … og Ib begyndte at sukke dybt ….

Jeg lod min hånd køre hans forhud frem og tilbage – og lod fingrende vandre ned under hans boller som jeg tog under kærlig behandling – og legede med som jeg ofte brugte selv, Ib var behåret som en urskov – hvor jeg er glat som en barnenumse.

Ib rev mit håndklæde til side og tog et kraftigt tag om min pik .. jeg lænede mig tilbage i sofaen – og mærkede pludselig et par kraftige læber om mit pikhoved …. – jeg troede jeg skulle besvime så herligt virkede det – på hele min krop som første gang når man tænder en cigaret efter års pause … følelserne kom helt ud i mine yderste nervetråde ….

Nu tog Ib fast greb om min pik og onanerede mig stille og roligt – mens han lagde sig ind over mig og vi mødtes i et kys ….

Efter kort tid fik vi begge en kanon udløsning – og fortsatte med at nyde hinanden til ekstasen havde lagt sig.

Vi fik tørret hinanden – men kunne ikke komme i bad da vandet jo var stoppet – Ib lånte noget tøj – og kom i omdrejninger jeg ringede til smeden .. – og inden han kom forsvandt Ib ud af døren men nåede lige at viske – bare rolig jeg kommer igen…

porno med danske piger