Cuckold del.1

HVAD sker der – her møder min kone op hos en vildt fremmet mand i frækt sexet kostume – og lader mig kikke på – og så alligevel ikke – men det skulle blive meget værre/bedre…

Vi er et ægtepar, som har været gift i adskillige år, og som gennem tiden har leget med mange forskellige frække seancer for og med hinanden, den følgende beretning er en af disse frække oplevelser.

Det hele startede noget før selve weekenden hvor det følgende udspillede sig, men jeg (manden) havde ikke helt opfanget alle signalerne på hvad der var under opsejling før den pågældende fredag formiddag hvor fruen dukkede op på min arbejdsplads og startede det hele med bemærkningen.

Hej skat har du lige 5 min.

Det var ikke noget problem at afbryde arbejdet i 5 min. – så helt okay – herefter udspandt følgende sig:

Lene (fruen) træder ind på kontoret og giver mig en lille pakke – gå ud på toilettet og iklæd dig det, der er i pakken – siger hun strengt – jeg adlyder hende prompte og forlader kontoret med pakken – ude på toilettet åbner jeg pakken og ser til min forbavselse at denne indeholder et kyskhedsbælte med hængelås og nøgle – efter lidt besvær får jeg mig iført bæltet og låst hængelåsen, så min pik nu er spærret inde, det er mig nu umuligt at komme til at røre ved den på nogen som helst måde. En vildt underlig fornemmelse at være frataget muligheden for at kunne komme til pikken – men okay sådan vil Lene åbenbart have det lige nu. Jeg går tilbage til mit kontor, hvor Lene venter- hun kommanderede mig til at vise om bæltet er ordentligt og forsvarligt låst – Nu vil jeg gerne have nøglen, din pik skal alligevel ikke bruges til noget lige foreløbigt. Nu bliver jeg tvunget ned på kontorstolen – Lene drejer den, så jeg sidder med front mod hende.

– nå din lille cuckold – kan du have en god dag her på kontoret , nu vil jeg forlade dig igen – men bare så du lige kan fornemme og huske mig resten af dagen – skal du have lov til, at se hvad der gemmer sig under frakken. Jeg havde ikke rigtig overvejet Lene´s påklædning, da hun kom ind på kontoret – Lene var iført hendes lange læderfrakke, den var temmelig tilknappet – men nu fik jeg en dejlig kriblende fornemmelse i maven- havde et lækkert billede for mit indre blik – og ganske rigtigt.

– kan du nyde synet af min liderlige krop, sagde Lene samtidig med at hun knappede frakken op – hun var iført en ekstremt fræk læder corsage med ¼ skåls bh, som fik hendes lækre bryster til rigtigt at stritte frækt ud i luften – frække netstrømper med et sexet zig zag mønster på bagsiden, disse var fastgjort i lædercorsagens hofteholdere – Lene havde et par ultra minimalistiske kædetrusser på, som pikant forsøgte at dække over hendes glatbarberede skamlæber – kom med din finger, så du kan mærke hvor våd min fisse er, sagde Lene – jeg ført min ene hånd ned til hendes skød og kunne med det samme mærke, at liderligheden havde gjort Lene meget våd mellem benene.

– nu har du kikket nok – og du har mine safter på dine fingre – det må være nok for nu – ha’ en go dag – jeg sms’er dig lidt senere på dagen.

Lene knappede frakken igen og spankulerede ud af kontoret. Her sad jeg tilbage, med et dunklende lem som ikke kunne erigere på grund af det snærende kyskhedsbælte og ingen som helst mulighed for, at rette eller ændre på dette, jeg var nødt til at kaste mig over arbejdet, for at få afledt mine tanker fra det vidunderlige syn, som fruen lige havde åbenbaret for mig. Resten af formiddagen gik rimeligt langsomt, da jeg ikke kunne bevæge mig, uden at blive gjort opmærksom på, at min pik var indespærret på Lene’s foranledning. Lidt før kl. 12 bippede en sms ind på mobilen.

– log på msn kl. 12

Jeg loggede på msn præcis kl. 12 – og sad og kikkede lidt på hvem der var on-line

-bip bip- endnu en sms – Bull36 anmoder om kontakt – giv ham adgang

jeg ventede et kort sekund og ganske rigtig, Bull36 anmodede om adgang, jeg accepterede dette, og kort efter stod der

– nu starter jeg webcam, accepter dette.

jeg tillod Bull36 at starte webcam og frem på skærmen tonede, hvad der lignede en entré – men ellers ingen aktivitet- pludselig lød dørklokken- en nydelig høj muskuløs lyshåret fyr trådte ud i entreen og gik hen til døren.

SEX I DAG?

HVAD

han åbnede døren og udenfor stod Lene , jeg kunne høre hun spurgte, om Bull36 var tilfreds med udsigten

– ja dejligt du er kommet, men inden du kommer helt indenfor, vil jeg gerne se hvad der gemmer sig under overtøjet

Nu gentog Lene nummeret fra mit kontor og blottede sin frække påklædning for denne fremmede fyr, samtidig med at hun legede lidt med sine blottede bryster – jeg var chokeret og målløs over det jeg så , her stod min konen og blottede sig og spillede op til en vildt fremmet fyr- hvad var det der udspillede sig foran mig i disse sekunder. Lene blev budt længere indenfor og Bull36 trådte helt tæt hen til Lene og de begyndte at kysse hinanden med et voldsomt begær – Bull36 fik frakken af Lene, så både han og jeg kunne nyde hendes vidunderlig frække outfit – han samlede hendes hænder og førte den op over hovedet på hende og fasthold dem med den en hånd imens den anden gik på opdagelse rundt på hele Lene’s krop – især blev bryster og brystvorter krammet og klemt – og jeg kunne høre hvorledes Lene sukkede dybt når han slikkede hendes brystvorter samtidig med at hans fingre gik på opdagelse i hendes skød, nu kom chokket for mig

– din lille cuckold af en mand, har set din ankomst på webcam – tror du han har nydt forestillingen.

– Lene svarede – det vil jeg tro, men jeg har i hvert fald nydt din velkomst, og jeg glæder mig vildt til resten af dagen – men sluk nu bare cam’et – så kan cuckolden sidde tilbage med tankerne på hvad der nu sker. Så forsvandt billedet og der blev logget af.

HVAD sker der – her møder min kone op hos en vildt fremmet mand i frækt sexet kostume – og lader mig kikke på – og så alligevel ikke – men det skulle blive meget værre/bedre i løbet af dagen og aftenen. Jeg sad tilbage fuldstændig i vildrede men alligevel vildt tændt og liderlig over det jeg lige havde set- men hvad nu –intet intet. De næste par timer sneglede sig af sted, men så pludselig.

– bip bip – en sms – accepter webcam igen

Jeg accepterede og et sofa arrangement fremtonede på skærmen – Lene sad i sofaen i hendes lækre frække påklædning – det så ikke umiddelbart ud som om, hun havde været i gang med nogen frække aktiviteter- der var lidt small talk – så sprang bomben

Lene: inden vi kører, må jeg så ikke få lov til at smage din dejlige stor pik Bull36: det må du da meget gerne, men kun i munden – fissen skal vente til senere – men du må gerne vise din cuckold, hvor meget du elsker at få en stor spændt pik i din mund.

Herefter begyndte Lene, at knappe Bull36’s bukser op – hun fiskede en stor halv erigeret pik ud af bukserne og begyndte begærligt at sutte og slikke på pikken- jeg kunne både se og høre hvor meget Bull36, nød hendes frække tunge arbejde på hans pik. Hvad var det lige de havde gang i – webcam sex foran mig – og her sad jeg med en pik, som ikke havde mulighed for at erigere pga kyskhedsbæltet.

Nå- tror du ikke vi skal stoppe for nu – vi har en lang dag foran os- kunne jeg høre Bull36 sig, så forsvandt billedet og der blev logget af – her sad jeg tilbage med alle mine liderligheder indespærret i det fordømte kyskhedesbæltet – hvilken udspekuleret fruen – suk suk. Det blev fyraften uden, at der skete yderligere, jeg lukkede og slukkede på kontoret og kørte hjem. Ved hjemkomsten var der ingen børn hjemme- underligt men en seddel annoncerede, at de alle var på besøg hos forskellige kammerater og først skulle hentes lørdag eftermiddag – SUPER- så ville vi få en voksenaften med hele huset for os selv.

bip bip – mms på mobiloen – frem på skærmen kommer en lille video sekvens med Lene ved et bord på en fortovscafé – og en lille tekst – du har huset for dig selv – instrukser følger. Okay – lidt mere spænding og lir i vente – der gik ikke mange minutter inden den næste mms meldte sin ankomst- igen en lille video – Lene sad stadig på fortovscafeen – men nu med let blottet skød – samtidig med at hun diskret legede lidt med sig selv- den medfølgende tekst lød – Åh min fisse trænger sådan til at blive gennemkneppet.

bip bip- ny mms – Lene står i en bar og snakker med en eller anden fyr.

Jeg går rundt med en mærkelig uro i hel kroppen – en blanding af vild liderlighed og dyb forundring over det der sker.

bip bip – ny mms – Lene står stadig i baren – men nu står hun meget tæt opad fyren – pludselig kan jeg se hvor liderligt og begærligt, hun kysser fyren, samtidig med at hun står og massere hans bule i bukserne.

bip bip – ny sms – vi tager alle tre ud og spiser nu, vi snakkes ved senere.

Jeg kan åbenbart lige så godt indstille mig på at jeg skal være tilskuere til min egen kones åbenlyse sidespring og liderlige begær – men okay – det var vildt frækt og spændende og utrolig ophidsende, at være tilskuer til det der foregik.

Efter et par time lød den velkendte lyd igen.

bip bip- ny mms – en videosekvens hvor Lene og fyren fra baren sidder på en restaurant med maden serveret – kan nu se at fyren (Morten) sidder og massere Lene’s ene bryst samtidig med at de snakker.

ring ring – nu ringer mobilen- det er Lene’s mobil- der er ingen svar men jeg kunne høre snakken som lød næsten som følgende.

Bull36 : nyder du maden Lene: ja bestemt – den er meget udsøgt Bull36: mere vin Lene: ja tak – Åhhhh mine bryster elsker din berøring Bull36 ja det er lækker at mærke, hvordan dine brystvorter stritter ekstra meget når jeg niver let i dem. Lene: jeg er helt vild liderlig nu Bull36 vi skal nok tilfredsstille dit begær senere- nyd nu bare maden og vinen Lene: det er lidt svært at koncentrere sig når I sådan pirrer hele min krop Morten: vi bliver ved med at pirre dig, til du fuldstændig mister besindelsen Bull36 kan du ikke blotte dine bryster, så vi kan komme til at slikke et hvert- så kan vi kalde det vores dessert. Lene: da ikke her midt i restauranten Bull36 troede du var blevet liderlig- men åbenbart ikke helt nok endnu- men vi har tiden for os. Lene: jeg er bare så liderlig og pikhungrende Morten: så vis os dine bryster så vi kan få lov til at smage dig Lene: okay

nu kunne jeg høre dybe suk fra Lene og lyden af munde der suttede og slikkede på hendes bryster.

Lene: åhhhhh ja – leg med mine stive brystervorter- I gør mig bare så liderlig – jeg vil mærke jeg dybt oppe i mig nu. Bull36: okay- men vi må nok hellere lige betale og køre hjem til mig først – medmindre du vil have at vi skal kneppe dig her hen over bordet. Lene: nej ikke her – jeg vil gennemkneppes ordentlig –så vi må hellere køre hjem til dig.

Så blev forbindelsen afbrudt, det var grænseoverskridende at høre sin elskede kone sidde med to fremmede fyre som kunne få hende til at blive så liderlig at hun ligefrem bad dem om at blive kneppet. Samtidig var det utrolig pirrende at vide at de åbenbart havde en plan om at jeg skulle ydmyges ved at høre og se Lene’s eskapader.

Forsættelse følger…

porno med danske piger