Nabokonen fantaserede om at låne min mand del.4

SPAR MANGE PENGE

Vi tøser måtte gå rundt og vælge mad i stramme kjoler, der på ingen måde skjulte at vi ikke havde trusser på, min mand lod på skift sin hånd stryge hen over vores numse…

SEX I DAG?

Vi satte os med hver sin vagina bolle og 1 glas kold hvidvin i sofaen. Sikke en frokost, det var gået langt over forventning og langt ud over nogen som helst planer vi havde lagt.
Hvad var det der skete for os 2 pæne forstadsfruer?
Hvorfor fandt vi os i at A bestemte og hvorfor havde vi begge nydt det sådan. Det havde tændt os at han havde kontrollen og kunne bruge os som han lystede, nu glædede vi os blot til det blev aften og vi skulle samles igen.
Hvad mon han kunne finde på til næste gang.
 
A kom rigtig glad hjem fra sit møde i Vejle, børnene var samlet ovre hos naboen, hendes store pige på 15 ville passe dem mens vi spiste ude. Hun havde forlangt dobbelt betaling da hun skulle passe 5 børn ialt. Det var vi gået med til, vi ved nemlig at hun sparer op til en bærbar computer.
A gav os et kys hver og ville lige tage et hurtigt bad inden vi skulle afsted, vi var klar og omklædte. Vi havde hver vores lidt stramme sorte kjole på så han kunne ane at vi hver havde en g-streng på.
S og jeg havde valgt noget tøj for ham og havde lagt det nystrøget klar på sengen.
 
Han kom ud fra badet nybarberet og duftende og gik hurtigt nøgen forbi os og ind i soveværelset. S glemte helt hvad hun var ved at sige og fik røde kinder, jeg gav hende et hurtigt klap i numsen og sagde at hun da slet ikke havde fået lov til at kikke. Hun undskyldte mange gange og legen var i gang igen.
Han var hurtigt i tøjet og vi kørte ud på motorvejen mod Munkebjerg.
 
Han fortalte at han havde haft et super møde med et stort firma og deres kvindelige chef . Han mente at han på en måde kunne takke os for at det gik så godt. Han beskrev forløbet mens han kørte:
 
Hun havde været en rigtig stram tante da han kom, men som mødet skred frem havde hun smidt habit jakken og knappet hele to knapper op i den hvide skjorte.
 
Han havde haft rig lejlighed til ubemærket at kikke på hendes flotte bryster, der nærmest var ved at hoppe ud af blusen. Hun var en køn kvinde bag den hårde facade og brillerne. Hun var i starten af 40érne og ugift og havde aldrig fået børn, fortalte hun mens hun gik rundt og viste både virksomhen og sig selv frem. Det var tydeligt at hun havde stor magt og repekt i firmaet.
Efter rundvisnigen sagde hun til sekræteren at hun gik i møde og ikke ville forstyres den næste times tid.
 
De kom ind på hendes store kontor og der havde ikke været nogen tvivl længere, hun kunne lide at vise sig frem og at han så på hendes bryster og krop.
Han havde bedt hende sætte sig ved sin computer og stod bag hende og viste hvad programmet kunne gøre for deres virksomhed. Hun lyttede og sad på kontorstolen med hovedet lige ud for hans skridt. Pludselig havde det slået ham at han ikke havde nået at vaske sig efter vores frokost og at hun i dette niveau, sikkert ikke kunne undgå at dufte safterne fra vores 2 kusser på hans pik. Alene tanken havde fået hans pik til at vokse, så det ikke kunne skjules.
Men han ville have ordren og selv da hun løsnede den 3 knap sådan helt tilfældigt havde han fortsat sin demo.
 
Han nød nu synet, hun slappede mere af og spurgte om A var med på at hvis hun sagde ja til ordren så var det A hun handlede med og ikke firmaet.
Så hvis der opstod problemer var det ham der kom hver gang, ok havde han sagt.
Hun lænede sig frem og spurgte efter rabat, et unfair trick normalt, men A havde sagt at hvis han ikke kunne sende en teknikker, og selv måtte møde op, så var der allerede en stor rabat grundet hans langt højere time pris.
 
Hun opdagede bulen og kikkede op på ham. Med et smil sagde hun at det var en aftale og det var rart at handle med en rigtig mand. A takkede for handlen og var kørt hjem lettere forviret over det der lige var sket. Han havde lukket ordren ved 1 besøg ikke på grund af produktet men pga. alt det der ikke blev sagt eller gjort men i den grad tænkt. 
 
Jeg ønskede ham tillykke med ordren og fortalte ham at han egentlig bare havde været udsat for det tusindevis af kvindelige sælgere oplevede hver eneste dag. Mange mænd køber med pikken og ikke med hjernen, de vil gerne se den lille lækre pige igen og ja så må man jo købe af hende igen og igen. Han havde åbenbart mødt en kvinde der vidste hvad hun ville have og var vant til at kunne få det. Men nu skulle han ikke tro at det blev til mere, for det var vi flere om at bestemme.
 
Han smilede og sagde at han da vist også havde hænderne fulde lige p.t., han lagde sin højre hånd på mit ventre ben og lod hånden langsomt glide op imod mit skridt.
 
Jeg spredte villigt mine ben og nød han berøring og min nabo´s tydelige misundelse fra bagsædet. Han lod sin pegefinger køre ind under trusse kanten og fandt hurtigt min kusse der bestemt ikke var upåvirket af hans historie og aftenen i vemte. Han strøj hen over min klit og førte 2 fingre ind i min våde villige fisse. Jeg stønnede lidt ekstra højt og skød mit underliv frem i sædet så han lettere kunne komme til. Ejerbavnehøj fløj forbi udenfor  og min mand finger kneppede mig mens min nabo sad på bagsædet og han kørte bilen. Han trak fingrene ud og sagde at det her vist var mere farligt end at tale i mobil mens man køre. Slave sagde han,ja herre sagde min nabo, slik min fingre rene, hun tog grådigt fra bagsædet imod hans fingre og slikkede dem som var det hans pik, det så rigtigt frækt ud. Et dejligt smil bredte sig på min mands ansigt, slave sagde han, sæt dig i sædet i midten, træk op i din kjole og spred dine ben. Sid med dine fødder oppe på sædene ved siden af og blot din kusse.
 
Ja herre sagde hun og gjorde som der blev sagt. A kunne nu kikke i bakspejlet og se sin slave´s kusse blottet på bagsædet af vores mpv. Vi var allerede nået til Hensted og han tog afkørslen og holdte på den lille p-plads der er til venstre. Han bad mig stige ud og sætte mig om til min nabo. Jeg åbnede den store skydedør og han tog et par billeder af hans blottede slave på bagsædet af vores bil på en offentlig p-plads. Sæt dig ind til hende sagde han og lukkede døren. Vores nabo sad og rystede af kulde og spænding, hvad hvis nu nogen havde set os?
A skruede lidt op for varmen og bad mig varme hendes fisse lidt mens vi kørte ud på motorvejen igen, det gjorde jeg selvfølgelig, jeg skulle lægge min hånd stille i hendes skød og så føre langefingeren op. Hun var allerede driv våd, betrækket hvor hun sad bar tydeligt præg af hendes lyster og vi kørte over vejlefjordbroen. Nu var vi der snart

Vi kørte op mod hotellet igennem skoven og A bad os gøre os klar, fingeren ud, trussen på plads og benene ned igen. A fandt en parkerings plads ved Casionet og kom om og lukkede op for os. Han tog min hånd førte den op mod hans næse og duftede til min nabo´s safter på mine fingre. Han tog sin computer taske med ind, han ville ikke friste tyven sagde han.
Der var bare en rigtig god og mega fræk stemning af lyst, elegance, og forventnings glæde.
 
Vi blev vist ind i restuarenten og fik et bord ned i det ene hjørne lidt væk fra det store selskab, med en helt vildt flot udsigt udover Vejle fjord og by. Der var rigtigt godt besøgt og vi besluttede os for at tage en forret fra kortet og så buffen
 
Under forretten sagde A at jeg skulle være klar over at det var mig der kørte hjem, så jeg skulle holde lidt igen med vinen. Jeg skulle lige til at protestere men ville også gerne se hvorfor, for han kørte jo altid når vi var sammen. Ok sagde jeg, du køre jo også så tit. Godt sagde A nu skal i høre, når tjeneren har hentet forretten så går i ud på toilettet og tager jeres trusser af, dem skal i tage i hånden og komme ned og give mig her ved bordet…..
Øøøøøøøøø ok sagde jeg og var rigtig glad for at jeg havde ladet mig overtale af min nabo til at tage g-streng trusserne på, de var trods alt lettere at gemme i hånden. Jeg ender jo nok med at blive helt glad for dem.
Vores nabo sagde med det samme at det var bare en aftale, hun havde aldrig været der før og var meget imponeret over stedet og maden.
 
Foretten var hurtigt spist og vi gik sammen ud for at nette os. Vi undersøgte først om vi var alene derude før vi begyndte at tale. Vi havde ikke forventet at A ville starte med det samme, men blot at vi skulle ud og spise. Han havde lagt hårdt ud i bilen, men vi ville begge meget mere.
Så vi aftalte samme kode ord som i eftermiddags. Skulle det gå for vidt skulle en af os blot sige ordet,så stoppede vi øjeblikkelig. Min nabo sagde, dette havde været det frækkeste hun nogensinde havde prøvet og hun ønskede blot at det aldrig fik en ende. Så der stod vi og tog trusserne af og gemte dem i vores hænder. På turen ned igennem restuarenten følte jeg at alle kunne se det på os, jeg følte at alle vidste at vi havde smidt trusserne og de nu sad og gloede på vores numser. Jeg kunne ivertfald se en der gjorde nemlig min mand, den havde han regnet godt ud. Jeg satte mig ved siden af ham og S satte sig i stolen lige overfor. Hun rakte ret åbenlyst sine trusser til ham, de røde g-streng trusser blev afleveret hen over bordet og han takkede. Nu var det min tur og jeg ville ikke stå tilbage for min nabo så jeg lagde mine sorte på hans tallerken. Han takkede og åbnede sin computertaske for at lægge dem derned. Jeg kunne ikke se computeren i tasken kun en sort pose med noget i. Hvad pokker……hvad havde han i den……hvorfor vidste jeg ikke noget om den…..
 
Vi skulle i gang med buffeten og nu vidste jeg hvorfor han ville have den, her måtte vi tøser gå rundt og vælge mad i stramme kjoler, der på ingen måde skjulte at vi ikke havde trusser på, min mand lod på skift sin hånd stryge hen over hver vores numse og mindst et par mænd havde opfattet hvad der var igang. Der sad de med hver deres koner og ønskede sig i min mands plads istedet. Vi fik en lækker Barolo og gik igang med at spise, min mand tog pludselig sin hånd sin hånd og førte den op ad mit lår, jeg lagde den hvide dug henover hans hånd og nød hans varme hånds ivrige søgen opad. Ligesom der gik et par forbi knipsede han min kusse, Kors hvor fik jeg et chok, jeg tabte gaflen på bordet og bed mig i læben for ikke at sige noget. Konen kikkede lidt mærkeligt på mig, jeg smilede til hende og hun smilede igen og jeg mumlede noget om at jeg da måtte holde bedre fast næste gang.
 
Min mand smilede anerkendene til mig, (jeg havde overgivet mig og var hans til at bruge som han havde lyst). Jeg ville være bedre end min nabo, så jeg kikkede på min mand og sagde tak…du må gøre hvad du har lyst til med mig. Han takkede og sagde jeg var en god kone og jeg kunne mærke at jeg tændte på denne magt fordeling, det var på en eller anden måde utroligt ophidsende at overgive sig fuldt til sin mands lyster.
 
Min nabo kunne godt se at jeg var ved at få en fræk oplevelse og hun følte sig udenfor. Det opdagede min mand og tog desværre sin hånd til sig. Han kikkede på hende og rakte hende hånden hen over bordet, hun tog den og duftede til den, så vidste hun straks hvad det var vi havde haft gang i hun gav den et kys og slikkede sig derefter om læberne. Hun havde taget et stykke flute fra bordet med brød og min mand bad hende smører det for sig, hun rakte ud efter smøret men nej sagde min mand, og hviskede det skal smøres med safter fra din kusse. Hun kikkede godt nok en ekstra gang og så sig derefter omkring. Der var ikke nogen tæt ved bordet så hun listede brødet ned under dugen, spredte sine ben og førte den ind og ud af hendes kusse et par gange. Hun rakte ham det frisk smurte flute, ummm det er et godt brød sagde han med et stort smil om læben og tog en stor bid…… må jeg smage sagde jeg sukker sødt…endnu engang scorede jeg billige point……….ja skat tag du blot resten. Der sad jeg så mit i den fine resturant og spiste et flute min nabo havde haft i kussen…..jeg skulle vise hende at jeg var hans foretrukne, jeg kunne mærke en jalusi der blandede sig med min trang til altid at være den bedste. Det kan godt være jeg ville dele, men jeg ville være bedst.
 
 Efter maden fik vi en kop kaffe og et stykke hjemmelavet lækker cokolade kage, jeg sad og betragtede min mand. Han så simpelt hen så glad, stolt og fræk ud , ja nærmest forelsket. Der var noget over ham der fik kvinderne til at kikke, smile og flirte med ham. Jeg tror simpelthen at de ubevidst opfangede at her var en mand der elskede kvinder og at han nød den sex han fik. Samtid har jeg hørt at en gift mand er sjovere at score end end singel og en gift mand med slave var åbenbart meget interesant. For alle kvinderne omkring os
gjorde sig til.

Vi satte os ud til pejsen og her stødte de meget unge piger der hørte til selskabet ved siden af til. Min mand nød den store opmærksomhed og talte længe med de unge piger fra københavn. Min nabo og jeg kunne blot side og se på at de flirtede, skød deres ungpige bryster frem og tog imod drinks fra A. Vi forsøgte at lade som ingen ting og satte os i sofaen over for dem så A kunne se at vi da også var der. A vidste godt at han trak den lige lovligt langt, men han sluttede af med at sige at de da altid var velkomne til at besøge os i sommerhuset på sjælland til sommer. De takkede og bad om hans nummer og inden vi fik set os om tikkede der 2 smsér ind på hans telefon. De ville meget gerne komme på besøg, vi skulle blot sige til hvornår vi var der næste gang. Han takkede og de tog afsted.
 
Jeg kunne se at han havde fået en ide, kom sagde han der er et golf museum i kælderen, der skal vi lige forbi. Ok sagde vi og gik ned i kælderen, der gik et ældre par dernede men de var hurtigt færdige. A kaldte os over og takkede os for en dejlig dag, men fra nu af måtte vi vende os til at han bestemte alt og at vi skulle sætte os på knæ og slikke hans pik lige nu. Han lynede ned og S og jeg nærmest kæmpede om at slikke hans meget stive pik. Han tog sit kamera frem og tog billeder af os der slikkede hans pik i dette meget offentlige sted. Men vi fik ikke lov særligt længe han lynede op og bad os trække kjolerne op så man kunne se at vi var trusseløse. Vi poserede for ham og han var glad, pludselig lød der trin på trappen og kjolerne fløj ned. Et udenlandsk ældre ægtepar kom ned  til os og vi gik op igen. A bad os hente vores jakker for han ville lige vise S noget. Det gjorde vi og vi gik alle tre ud på trappen den gå helt ned til fjorden igennem skoven. Kom sagde han vi skal lige lidt ned og se den flotte udsigt.
 
Det var allerede ved at være helt mørkt og kun enkelte lamper viste vej, lidt væk fra hotellet gik vi ind i skoven, her stoppede A os og bad vores nabo om at tage al tøjet af og give det til ham. Hun blev helt stille…..mener du det sagde hun…..nu sagde han i en hård tone.
Her stod hun så midt i skoven og tog først sin frakke af, den gav hun mig, derefter sin kjole og BH som hun gav A. Han lod hende beholde de selvsidende strømper og sko på. Han foldede kjolen pænt og lagde den i tasken. Op af tasken tog han nu den sorte pose……
I den havde han et halsbånd og en hundesnor…..han lagde halsbåndet om hendes hals og sagde så at hun nu var hans og kun hans….hun sagde ja herre….han satte hundesnoren (den slags der kan trækkes ud og derefter hentes ind igen)i hendes halsbånd og gav mig snoren.
 
Hold min slave, sagde han så…. Normalt ville jeg have fundet det urkomisk hvis jeg havde hørt ham sige sådan, men her var det bare rigtigt.
Han tog et par billeder…
Giv mig snoren og giv hende så hendes frakke igen sagde han, det gjorde jeg. Så er det din tur min kone af med tøjet……Jeg skyndte mig at adlyde og stod nu kun iført frakke lange støvler og selvsidende strømper. Han lagde mit tøj i den sorte pose og bad mig gå en tur med hans slave. Nej sagde hun, det gør jeg ikke…
A bad hende straks huske sin plads og hende bukke sig ned kysse mine støvler. Han gik om bag hende og flyttede hendes frakke til side og blottede hende totalt. Han tog sit bælte af og lod 1 slag ramme hendes baller. 1 smal rød stribe bredte sig på hendes røv, jeg kunne se at det havde gjort rigtigt ondt.
Hun undskyldte straks og begyndte at trække i snoren. Vi begyndte at gå op imod hotellet igen, med åbne frakker, i sidste øjeblik gav han os lov til at lukke frakken og tage hundesroren af, halsbåndet fra før måtte blive på.
De unge piger fra før kom os smilende imøde, de ville bare lige høre om vi mente det for de skulle snart have læseferie og kunne da godt tænke sig lidt ro i et sommerhus. Jeg sagde at min mand og jeg godt kunne lide at få selskab når vi var på landet, vi skal snart derop og lukke op for sommeren snart. Men det indbefatter at vi skal bruge lidt tid til rengøring. De ville gerne hjælpe med rengøringen sagde de, fint sagde jeg hvis i hjælper skal vi nok hente jer på stationen og sørge for lækker mad og vin. Det er en aftale sagde de og gik ned af stien.
 
 Vi satte os ud i bilen, min mand satte sig ind bag mig og min nabo kone satte sig ved siden af i midtersædet. Jeg startede bilen og gled ud i mørket, med blikket skiftevis på vejen og skiftevis i bakspejlet.
Min mand bad min nabo tage sin frakke af, hun klikkede sig løs og tog frakken af, mens jeg kørte ned af rampen til motorvejen.
Han bad hende sætte sig i sædet ved den anden dør og vise ham sin fisse mens han tog et par billeder, du skal se mega liderlig ud sagde han. Det gjorde hun nu hvis du spørger mig. Jeg overhalede en lastbil der nåede at se en nøgen kvinde, han blinkede og dyttede i hornet.
Tag min pik frem og slik mig til jeg går lød det fra bagsædet. Jeg kunne næsten ikke klare det…hun tog hans mega stive pik frem og slikkede ham det bedste hun havde lært af mig. Han var godt tændt og inden vi nåede Hedensted skød han hans ladning af sæd op i hendes mund, vis min kone min sæd sagde han og hun åbnede munden så jeg kunne se det i bakspejlet. Godt slug det hele og slik min pik helt ren inden du pakker den væk igen sagde han. Skal jeg nok herre var der andet jeg kunne gøre for dig …sagde S.
Nej det er fint tag blot frakken på igen, gør lige holdt ved kontoret så i kan få tøjet på inden vi kommer hjem sagde han til mig. Jeg håbede at alle var gået. Kontoret var heldigvis mørklagt, kom med ind på mit kontor sagde han og sæt jer ned.
Smid frakkerne, ja sagde vi og stod nu nøgne på hans kontor. Der er lige noget vi skal have talt om sagde han og åbnede en skuffe. Hans tone var meget bestemt. Han tog 2 breve op, 1 til hver.
 
Jeg åbnede mit og læste følgende
 
Jeg S tilstår hermed uden tvang og på tro og love, at jeg har seksuelt misbrugt min mand. Jeg har udsat ham for anden kønslig omgang end samlege. Jeg har uden hans viden eller accept ladet min nabo S se min mand nøgen. Hun har fået lov til af mig til at barbere, slikke og bruge hans pik og udnytte hans krop uden han kunne undslå sig dette da jeg havde fastspændt ham til sengen. Jeg tilstår også at jeg tog billeder samtidig med at vi udnyttede ham.
Jeg er klar over at hermed ikke blot har brudt loven og derfor kan straffes ved en dansk domstol, jeg har også brudt  vores tillid.
Jeg ønsker at min mand finder en passende straf til mig og at vi indbyrdes kan kommer overens om dette uden at politi og domstole skal indblandes.
Hvis ikke vi kan finde en god løsning står det min mand frit for til en hver tid at anmelde dette og jeg vil også tilstå overfor politi og en evt. dommer.
 
dato og underskift
 
hele verden stod stille, sådan havde jeg aldrig tænkt på det, men det var jo faktisk sandt…..fuck vi havde gået over stregen…undskyld sagde jeg og skrev under. Det er ikke nok sagde han du skal læse brevet op når du har fået tøj på foran kameraet.
 
Åbne dit brev slave
 
ja sagde hun i hendes der stod:
 
Jeg S tilstår hermed uden tvang og på tro og love, at jeg har seksuelt misbrugt min nabo A.
Jeg har uden hans viden eller accept set ham nøgen. Jeg har  barberet, slikket, brugt hans pik og udnytte hans krop uden han kunne undslå sig dette da han var fastspændt til sengen. Jeg har enda inført hans pik i min skede og tilstår derfor at jeg har voldtaget ham.
Jeg tilstår også at lod min nabo kone,  tage billeder af misbruget samtidig med at vi udnyttede ham.
Jeg er klar over at hermed har brudt loven og derfor kan straffes ved en dansk domstol,
Jeg ønsker at min nabo A finder en passende straf til mig og at vi indbyrdes kan kommer overens om dette uden at politi og domstole skal indblandes.
Hvis ikke vi kan finde en god løsning står det min nabo frit for til en hver tid at anmelde dette og jeg vil også tilstå overfor politi og en evt. dommer.
 
dato og underskift
 
Nu går jeg lige ud så kan i lige finde ud af hvad i vælger, politi og domstol eller min straf…….kald på mig når i er klar sagde han.
Han gik og vi var mundlamme, han havde jo ret vi havde voldtaget ham….både S og jeg var enige om at vi fortjente at modtage en passende straf og foretrak langt en straf han fandt passende frem for en plettet straffeattest og evt ophold i fængsel.
 
Vi kaldte ham ind igen, sagde straks undskyld, vi var villige til hvad som helst bare han ikke meldte os. Vi skrev under, kom begge i tøjet og læste vores erklæringer op mens han filmede dem.
 
Havde han haft magten før ja så måtte vi jo nærmest underkaste os hans mindste vink nu.
 
Godt piger sagde han så, så er det værste overstået, nu skal vi igang med resten af vores leg.
Det har været en fantastisk dag og jeg vil gerne takke jer for den, jeg lover at prøve at finde på en passende straf og syntes vi er godt på vej.
Han tog en flaske champange frem og lod proppen sprænge. Vi skålede, godt sagde min mand, jeg går i tænke boks og vender tilbage, lad os komme hjem til ungerne og indtil videre gælder det at jeg har magten og må bede jer om hvad som helst uden i må sige nej.
Ja selvfølgelig sagde vi i munden på hinanden…spændte og lidt nervøse på hvad han mon kunne finde på…..

læs mere om hvad der skete snart

porno med danske piger