Firkant med vennepar gjorde mig til Cuckold

SPAR MANGE PENGE

For en del år siden var min kone A og jeg inviteret til nogle nære venner for at holde nytårs aften i deres hjem. Der var ud over os en del andre venne par til festen og forventningen var en god og hyggelig fest.
Vi havde klædt og på til fest og A havde en stram næsten gennemsigtig kjole på som fremhævede hendes smukke krop og med en slids i siden som næsten gik op til hoften og man kunne tydelig se hendes sorte bh igennem toppen.
Da vi var kommet til bords var jeg blevet placeret over for A samt værten som jeg kalder R, efter de første glas vin kunne jeg se på A at hun var klar til at der skulle gang i den i aften og under middagen flirtede hun åbenlyst med R som så ud til at være med på flirten. R’s kone sad i den anden ende af bordet og kunne ikke se hvad der skete mellem dem.
A har længe haft en fantasi om hun gerne ville deltage i en firkant med et andet par men jeg var ikke helt med på det da jeg frygtede at A ville blive jaloux. Men jeg havde sagt at det var ok med mig at hun fik noget fremmed bare jeg var med eller vi havde klar aftale om hvad der skulle ske på forhånd. I dag havde vi ikke nogle aftale men var spændt på hvad det udviklede sig til.
Efter forretten skulle R ud for at ryge og A syntes hun trængte til noget frist luft så de forsvandt fra bordet sammen med nogle andre rygere. Lidt efter stod de på terrassen som var svagt oplyst, hvor jeg fra min plads kunne se R stod bag A og kyssede hende på halsen A’s hånd kørte bag ud og gned ham på pikke uden på hans bukser imens han trykkede sin ind mod hendes skønne røv, alt imens det førte en samtale med de andre som stod der ude som om intet skete. Da de var på vej ind igen kom A hen til mig og sagde jeg lige skulle komme med ud i gangen. Så snart vi var alene kyssede A mig og spurgte om hun måtte få noget R pik i aften. Jeg var ikke overrasket over spørgsmålet med spurgte hvad hun mente hvad R’s kone ville sige hvis hun opdagede det men A sagde at var ikke noget problem for det var ok med hende og R havde fået lov. Jeg sagde at det var ok med mig da jeg blev vild ophidset at se hvad de havde lavet ind til nu. Jeg pressede hende op af vægen og kørte hånden mellem hendes ben uden på kjolen hun gav et gisp fra sig og begyndte at lave kneppe bevægelser med det samme, jeg sagde at inden hun fik pik af R skulle hun komme og aflevere hendes trusser diskret til mig. Det efter gik vi ind til de andre igen.
Mens vi spiste resten af middagen kunne jeg se at R og A diskret sad og tog på hinanden uden det blev bemærket af de andre gæster. Efter middagen var de så ude at ryge igen mens bordet blev ryddet af, jeg kunne ikke se A nogen steder men vidste vi havde en aftale at hun ikke gjorde noget før hun havde afleveret hendes trusser men jeg gættede på at de nok var ved at varme kraftigt op et eller andet sted, jeg var med til at bære ud i køkkenet og da jeg kom der ud lagde R’s kone ”L” hænderne omkring mig og så mig dybt i øjnene, er det ok med dig det de har gang i spurgte hun og jeg sagde at jeg syntes det var helt ok. Hun sagde at hun havde det fint med R var utro på denne måde og hun vidste at hun ville få så meget pik de efterfølgende dage da de havde prøvet denne leg før, vi aftalte at vi begge ville holde øje med dem da vi begge ville se når A fik R’s pik. Kom med sagde L og vi gik ned i den anden af huset til gæsteværelset L kyssede mig og hendes tunge kørte ind og ud af min mund som hun ville kneppe mig med den, samtidig hun gned mig på pikken. Pludselig stoppede hun og trak sine strømpebukser ned slik mig sagde hun jeg lagde mig på knæ og så en vel trimmet behåret fisse, jeg skilte hendes store skamlæber og kørte tungen direkte ind i skeden på L samtidig jeg slikkede op af og ramte hendes store kriller hun gav et spjæt da jeg ramte den det var nok det største klitoris som jeg nogensinde har set den var næsten en lille pik. Fisse safterne flød ud i hovedet på mig mens jeg suttede på hendes klit efter kort tid kom hun i en lille orgasme og bad mig stoppe hun trak sine strømper op igen og gav mig et kys jeg glæder mig til hvad A siger når du nu går ind og giver hende et ordentlig snav hun skulle gerne kunne smage mig sagde hun grinende.
Vi gik tilbage til stuen var A og R kommet tilbage A spurgte hvor jeg har været med jeg svarrede jeg havde fået noget frisk luft sammen med L, Jeg kyssede hende og hun stivnede kort hvad er det du smager af spurgte hun? bare lidt ekstra dessert svarede jeg grinende og vi satte os sammen med de andre hvor kaffen blev serveret der blev der blev skruet op for musikken og dansen begyndte og lyst blev dæmpet , der gik ikke længe før R bød A op til dans til at starte med dansede blandt de andre gæster men kort efter trak de bag ud i lokalet og jeg kunne følge med i at det var en noget tættere dans de havde gang i R havde begge hænder på A’s røv og trykkede hende tæt ind til hans pik. L sætter sig ved siden af mig så vi begge kan følge med i hvad der sker. Det ser ud til at R har ført hånden op under A’s kjole og er i gang med at finger kneppe hende, hun lægger sit hoved på hans skulder og det er tydeligt at hun nyder det. L læger sin hånd på mit skød og giver min pik et klem og hvisker at det er liderligt. Dansen slutter og de står lidt og taler mens de andre par sætter sig A giver R et kys hvor efter de kommer over til os og sætter sig på modsatte side som intet er hent.
Klokken er blevet 12 og alle skåler i champagne og derefter går vi alle udenfor for at se fyrværkeri, mens vi står der ud kommer A hen og tager mig i hånden og siger jeg har noget til dig hvor efter hun giver mig en meget våd g-streng og hvisker at nu skal hun snart have et nytårs knald samtidig hun slikker mig i øret.
Da vi alle kommer ind igen er der nogen af de andre gæster som siger farvel og tager afsted men vi er stadig en hel del tilbage, kort efter hiver A fat i R og siger de skal danse og de er hurtigt ude på gulvet igen og det er tydeligt de trækker hen i det mørkeste hjørne. L spørge om vi ikke også skal danse og den er jeg med på for så kan vi bedre se hvad som sker. A og R er dybt optaget af hinanden og ænser intet omkring dem det er tydeligt at A bliver finger knippet på fuld kraft L siger til mig at vi skal gå ud i køkkenet da vi kommer der ud kan jeg se hvorfor, der er en dør til stuen som er ud til det hjørne som A og R er trukket hen i. L siger til mig at nu tror hun at A vil have pik, A har åbnet hans bukser og står og kæler en pik som er nogle numre større end min som bestemt ikke hører til de mindste, vi ser hvordan hun slår kjolen til side og fører pikken ind mellem sine lår, de står i nogen tid og rokker stille frem og tilbage hvorefter A løfter sit ben og vi kan se at R trænger op i hende med et hårdt stød og A kaster sit hoved bag ud står helt stille. Min pik er ved at sprænges og er lige ved at hive kjolen op på L og tage hende, men behersker mig da jeg vil se dette til ende.
De bliver ved at stå næsten stille og når der kommer et andet par i nærheden drejer de sig en smule og gør vi endnu bedre kan se dem de står nu næsten direkte foran os med siden til og vi kan se pikken køre ind i A L hvisker er A glatbarberet og jeg nikker i det samme går R ned i knæene og støder hårdt nogle gange hvor efter han kommer op i hende. L siger vi nok hellere må trække os tilbage til stuen og kort efter kommer A og sætter sig på mit skød jeg spørger hende og det var godt hun ser uskyldigt på mig og spørger hvad? jeg kører hånden op under kjolen og stikker en finger ind i fissen som sjasker rundt i en blanding af sperm og fissesaft og siger at jeg har sperm på fingrene og griner.
L sidder ved siden af og følger med i vores samtale, kom siger hun til mig nu er det vores tur A ser helt forvirret ud L siger til hende du kan komme med og se. Vi går ind i deres sove værelse og L siger til A hun skal sætte sig på den puf som står for enden af sengen hvor efter hun er i gang med at lukke mine bukser op og trække pikken ud, bare det at L tager på pikken er jeg ved at komme og skal koncentrerer mig for ikke sker. A sidder som forstenet og kikker på at hendes mand nu skal have sit nytårs knald L siger til hende at hun skal slikke min pik og gøre den klar til hende men hun må ikke få mig til at komme og A tager min pik i munden og lader tungen lege med pikhovedet L har lagt sig på sengen og trukket sin kjole op og man kan se hendes strømpebukser er gennemvædet hun tager fat i dem og laver et hul så der er adgang til den behårede fisse hun trækker skamlæberne til side og siger til mig at nu vil hun have min pik jeg trækker den ud af munden på A og banker den helt i bund i L’s meget våde fisse, den er ikke særligt stram så det gør det lettere for mig at ikke at sende min sperm op i hende med det samme, mens jeg knepper L kommer R ind i værelset og spørger L om det er godt ja stønner hun. R trækker A op og tager kjole og bh af hende og man kan se at spermen løber ned af hendes lår og selvsiddende strømper, han løfter A op og sætter hende så hun har et ben på hver side af L’s hoved og siger til L at nu skal hun slikke A, L begynder at slikke min kone mens hun støder hård igen med hendes fisse, det har mere end jeg kunne klare og jeg pumper min sperm dybt op i hende. R stod og betragte os mens han spiller på sin store pik 25 cm lang og omkring 5 cm i diameter vil jeg tro, han sagde til mig at nu måtte det være hans tur til at kneppe sin kone og han begyndte at kneppe L mens min sperm drev ud af fissen på hende mens A stadig sad på L’s hoved og blev slikket, kort efter begyndte A ryste over det hele mens en kæmpe orgasme skyllede igennem hende, i det samme kom L også hun skreg så man nok kunne høre hende over hele huset. R trak sin pik ud af hende og gik om bag A og stak pikken op i hendes stramme fisse bag fra hun ømmede sig lidt da den kom meget længere op i hende en da hun fik den ude på dansegulvet jeg lagde mig ned mellem L’s ben og begyndte at slikke hård på hendes klit og der gik ikke lang tid før hun skreg endnu en orgasme ud i rummet. Da jeg ser op er R ved at trække sin pik ud af A og stikke den ind i hendes mund jeg kikker spændt da jeg ved at hun ikke er meget for sperm i munden så hvad vil hun nu gøre, pikken er så stor at hun kun lige kan have pikhovedet inde i munden hun slikker og suger og så er R ved at være der han holder fast om A’s hoved mens han skyder sin sperm ind i munden på hende og hun slugte det hele uden at protesterer.
Da vi havde ligget og sundet os lidt blev vi enige om at A og jeg overnattede i deres gæste værelse for nu trængte vi til at sove.
Dette blev indledningen til mange oplevelser som cuckold fremover.

SEX I DAG?

Forfatter: vapsen

porno med danske piger