Dagen derpå

Hun tørrede sig og rejste sig, lod trusserne ligge ved toilettet og kom helt hen til ham, hun kyssede ham og nussede ham blidt, på bulen i bukserne…

Klokken slog tolv, og han vågnede med et sæt! Han var ikke vant til den lyd, han satte sig op i sengen, og så sig om!

Hvor pokker var han?

Han kunne ikke huske hvordan han var endt her, han havde været i byen og det sidste han kunne huske var, at han var blevet godt fuld.

Han sad helt stille, han kunne høre stemmer neden under, og kiggede rundt i rummet.

Det var tydeligvis et pigeværelse, lyserøde roser der slyngede sig om et stort spejl, på bordet under spejlet var der det meste at en sminkeforretning og parfumeri.

Der var vildt mange bamser, og en opslagstavle med en masse billeder på, reolen var fyldt med nipsting.

Der duftede også af pige, han rejste sig og gik nærmest lydløst hen til opslagstavlen, og kiggede på alle de billeder der hang der, men ingen af alle de piger hang der, sagde han noget, hvem var han hos, hvor fanden var han!

Han stod med bar røv, på et værelse han vidste ikke hvor var, og nu skulle han også tisse.

Han tog sit tøj på der lå smidt rundt på gulvet, og gik ud af døren.

Han kom til en gang, med lyst tæppe og lyst tapet, han gik hen mod trappen, og langsomt gik han ned, alle muskler i kroppen var spændt, og han vidste ikke lige hvordan han skulle forklare at han ikke anede hvor han var.

For enden af trappen, stoppede han op, så sig om og gik efter lyden, han kunne høre en pige stemme, han kom ud i køkkenet, smilede lidt genert, der sad 4 mennesker, en mand, en kvinde, og to næsten ens piger.

Davs du! Sagde manden.

Øhhh, hej!!!

Pigerne smilede og smågrinede lidt, hans hjerne kørte på fuldtryk, hvem var den der havde scoret ham?

”Skal du ha kaffe?” spurgte kvinden.

”ja, tak!”

Han satte sig og kiggede på de 4 mennesker, der bare snakkede videre som om det slet ikke var underligt han sad der; han kiggede på den ene af pigerne, hun var høj, og mørkhåret, omkring 18 ville han tro.

Hun så tilbage på ham, og smilede, hun havde en sten på tanden, hun var sød at se på.

SEX I DAG?

Han så den anden pige og de var faktisk ens.

” Er det muligt at låne et toilet?” spurgte han

” ja da” sagde pigerne i munden på hinanden og begyndte at grine

Han fik af vide hvor toilette var, og gik der ud, han satte sig ned, han var helt forvirret, og kunne ikke tænke klart, han fik gjort hvad han skulle der, og pludselig bankede det på døren, og han hev bukserne op og åbnede døren, udenfor stod den ene pige.

”må jeg komme ind?” spurgte hun med en sød stemme

Han åbnede døren så hun kunne komme ind, hun gik hen til toilettet og uden nogen ord satte hun sig til at tisse, han stod bare og så på hende.

Hun smilede og sagde, ”har du lyst?”

Han rødmede og nikkede, men hvad med de andre, sagde han… Kan de ikke høre det? Det kunne også høres i nat, sagde hun drillende.

Hun tørrede sig og rejste sig, lod trusserne ligge ved toilettet og kom helt hen til ham, hun kyssede ham og nussede ham blidt, på bulen i bukserne.

Smider du ikke lige bukserne?

Hurtigt røg bukserne, og hun tog om hans lem, satte sig på knæ og begyndte at slikke hans lem, der bare voksede i hendes mund.

Han lukkede øjnene og nød de bløde læber om hans lem.

Hun slikkede med flad tunge op og ned at hans lem, og suttede hans pung, klemte hans baller og satte farten på munden og tungen.

Uden et ord stoppede hun op, og satte sig op på håndvasken, spredte benene, og skilte skamlæberne ad, slik min klit sagde hun.

Det skulle hun ikke sige igen, han tog fat om hendes lår og slikkede den lille klit, der var blottet, og slikkeklar.

Hans tunge kørte rundt om klitten og han sugede den, slikkede den, hun smagte godt og han stak en finger op, bøjede fingeren let og kneppede hende med langemanden.

Små støn kom fra hende, og hun lænede sig mere tilbage så kan kunne stikke tungen op i hende, hans tunge var lang og spids, og smuttede nemt ind.

Hun fjernede hans hoved fra fissen og ville ha hans lem, han fik den hurtigt stiv igen og stak den op, hold da op hun var stram, hun spændte om pikken og han stødte hårdt.

Hun gav et ryk, og stønnede højt og lagde armene om hans hals, han løftede hende, hun slyngede benene om ham og han rykkede hende op og ned af hans lem, der bare bankede op i den stramme fisse.

Hun så på ham og sagde ” tag mig bagfra!”

Han lod hende komme ned på gulvet og stå, hun bukkede sig fremover og stod nu med den dejligste røv lige klar til at bolle, han lod en finger glide ned mellem læberne på hende og stak pikken i hullet, holdt om hendes hofter og bollede hende dybt og hårdt, hans hud klaskede mod hendes og han tænkte ikke længere på de andre i huset, nu skulle hun få den som hun ville ha den!

Pikken kørte frem og tilbage ind og ud, han stønnede og hun stønnede, det var godt!

Tag mig i røven, sagde hun med en meget kælende stemme

Han stoppede med at bolle hende og satte sig ned bag hende og slikke missen igen, denne gang bagfra, stak fingeren op i hendes mis og føret den våde finger op til hullet i hendes dejlige faste røv, pressede den ind og lod den hvile.

Hun spændte hullet, men begyndte langsomt at slappe af, han tog den ud igen, mere kussesaft, og ind igen, denne gang dybere den før. Også helt ind med den.

Hans pik legede han med, og han var stiv, han slikkede hende lidt mens fingeren i hullet langsomt kørte ud og ind af hende.

Rejste sig og tog fingeren ud og pressede pikke mod hullet, han fik kun lige pikhovedet ind, da hun kom, hun skreg, og rystede over hele kroppen, han trak den lidt skuffede ud igen, men hun næsten råbte, ”nejj!! kom igen, jeg skal ha mere!”

Hurtigt kom pikken ind igen, og nu ville han ha hende, helt ind kom den og han kneppede hende hurtigt og hårdt, hun rejste sig lidt og svejede i ryggen, og han tog om hendes bryster under blusen, mens pikken bare bankede der ud af.

Ham kom oppe i hendes dejlige røv, og han sprøjtede oppe i hende.

Han trak sig ud og de satte sig på gulvet og holdt om hinanden, hun rejste sig op smilede og sagde, ” så havde hun ret, min søster sagde du var go!”

porno med danske piger