Damer på jagt efter ungt kød

Her er tilrøget og dunkelt. Ved vinduet sidder to piger og fniser. Kun nogle få borde er tomme. Et par af bordene er optaget af kun en enkelt person, der sidder og hænger over sin øl eller kaffe.

Jacob ser på sit armbåndsur. Lars kommer aldrig til den aftalte tid. Nu er klokken allerede kvart over fire. De første to fadøl er skyllet ned og den tredje er lige bestilt.

Jacob ta’r sig en stirrer rundt i lokalet. Hans øjne stopper ved et par dameben. Sorte skindstøvler, sorte nylonstrømper, en lårkort beige nederdel og en elegant blazer i samme farve. Hun er vel omkring de tredive år. Kridhvide tænder. Hendes øjne stråler. Hun sidder og hygge snakker med en veninde. Veninden er nok lidt yngre. Hun er også en pæn pige. Klokken er blevet halv fem. Lars er stadig ikke dukket op.

Lars og Jacob ses ofte i læseferien. De mødes gerne her på caféen til et par øl inden det kedelige læsestof.

Et par klikkende step hen over det hårde parketgulv får Jacob til at se op.

Det er veninden der går på toilettet. Den anden skæver over til Jacob, som om

hun kan mærke at han betragter hende. Han ved ikke, hvor han skal gøre af sit blik, men han kan heller ikke flytte det. Det er tydeligt at hun føler sig smigret af en femtenårig ung mands beundrende øjne. Hun begynder at gnide sine veldrejet ben mod hinanden, for at gøre ham forlegen. Det lykkedes, men han fastholder blikket. Hendes mørkebrune slangekrøller falder blidt ind til hendes ansigt. Hun tænder en smøg og smiler til ham. Nu ved han at hun er helt med på den. Hun er endda provokerende! Han sender et genert smil tilbage.

Så kommer veninden tilbage fra toilettet. Jacob sidder i sine egne tanker. Hendes forførerne smil og udfordrerne blikke…….hvem er denne kvinde? Han spekulerer på om hun mon har trusser på, om hun er gift, har børn, om hun er fra nabolaget………holder hun ham for nar?

Han hører dem le. Da hen ser op, sidder de og kigger på ham, mens de fniser. Hun har fortalt sin veninde om de blikke de havde udvekslet.

Klokken er nu fem og Jacob overvejer at gå, for Lars kommer nok ikke alligevel. Og det her er ved at udvikle sig til noget, han ikke kan stå inde for, men det er alligevel for spændende. Han tøver lidt. Så rejser han sig. Da han er næsten helt henne ved udgangen, kaster han et sidste blik på de to piger.

De vinker ham hen til deres bord. Han kigger på sit ur, som for at foretage sig et eller andet. Så tager han sig sammen og går hen til dem.

Veninden sender ham et bredt smil og rækker hånden frem mod ham.

SEX I DAG?

“Jeg hedder Irene, og det er Anita”. Hun nikker over mod den anden pige med de flotte ben. “sæt dig ned sammen med os”. Anita, tænker han. Hun smiler til ham og trækker en stol hen til bordet. “Jacob”, siger han og sætter sig ned “jeg hedder Jacob”. Anita lægger blidt sin hånd oven på hans, så rødmen blusser op i ham. “Hvor gammel er du, Jacob?” Femten, jeg bliver snart seksten. “Kan du lide at spille terninger?, spørger Irene. Hun rejser sig og går op til baren for at hente terninger og raflebæger. “Er du her fra nabolaget?”, spørger Jacob Anita. Hun ser op på ham “nej jeg besøger min veninde. Og dig?” “Jeg bor i nærheden. Jeg ventede faktisk på en kammerat, men han er ikke dukket op.” Irene kommer tilbage “lad os spille”, siger hun og deler terninger ud.

Mens de spiller tænkeboks snakker de om Jacobs skole og om alt mulig andet. Jacob synes det er lidt underligt, at sidde her sammen med to piger der er væsentlig ældre end ham selv. Han kender dem ikke en gang. Men det er meget hyggeligt, og også spændende.

“Hallo, hallo, hvad har vi her?”. Jacob flyver op af stolen, da en hånd pludselig slår ham hårdt på skulderen. “Lars, hvad fanden er det for en tid at komme på?”, udbryder Jacob. “Jeg skulle lige….” Jacob afbryder ham,

“Hils på Anita og Irene, vi sidder og spiller terninger. Vil du være med?”

Jacob er stadig irriteret over at Lars kommer så meget for sent, men synes det er pinligt at diskutere det foran pigerne. Lars hilser pænt på pigerne, der virker tilfredse med at være i selskab med to yngre mænd, “mine damer, det er mig en fornøjelse.” Han sætter sig ved bordet og tænder en cigaret.

Anita og Irene ser på hinanden og nikker. “hvad siger i til at nyde noget vin sammen med os hjemme hos Irene?”, spørger Anita. “Jeg har også gin og rom”, siger Irene. Drengene skæver til hinanden. Jacob rejser sig op “de damer må have os undskyldt et øjeblik. Lars må jeg lige tale med dig uden for?” Jacob fortæller Lars, hvad der er sket indtil nu. “Ha, ha, du roder dig altid ud i et eller andet. Men de er da meget lækre. Du tror altså de er ude på noget frækt? Med os to? Ved de hvor gamle vi er?” Jacob tager sig til hovedet, “Hvad er det her for noget. Jeg har fortalt dem, at jeg er femten år, og det virkede de ikke skræmte over, snarere tvært i mod. Er du frisk på at gå med dem?” De griner mens de suger en smøg hver. “Ok, så rykker vi”, siger Lars og går hen mod indgangen.

“Hvor har i været så længe?”, spørger Anita. “Har i savnet os?”, griner Lars. “Vi skulle lige købe smøger”. “Skal vi gå?” siger Irene og rejser sig.

“Jeg bor kun fem minutters gang herfra”.

“Kom inden for og slå jer ned i sofaen”, Irene går ud i køkkenet og henter fire glas og diverse flasker sprut. Jacob ser sig omkring. Her dufter godt af kvinde. Døren til soveværelset står åben, så man kan se der ind. En stor dobbeltseng med bløde dyner og puder. “Bor du her alene?”, spørger han Irene. “Ja, min kæreste og jeg er gået fra hinanden. Han flyttede ud for en måned siden.” Anita sætter sig i sofaen ved siden af Jacob. Hendes hånd stryger ham over kinden, mens hun fastholder hans blik. Han føler sig en smule utryg ved situationen. Hvad havde pigerne tænkt sig? Er de på jagt efter ungt kød eller vil de bare have selskab?

De sidder omkring stuebordet og spiller Matador, mens deres glas fyldes og tømmes. “Ryk direkte i fængsel,” læser Irene op fra et af de gule kort, ” det var synd Lars”, siger hun ironisk. Jacob skænker vodka op i glassene ” Jeg vil gerne købe Rådhuspladsen. Hvad skylder jeg banken?”

Flere omgange senere…… Anita kaster terningerne. En treer og en firer.

“Du lander på Strandvejen. Det er min grund,” jubler Irene. Jacob ser på sit ur “du godeste, hvor går tiden stærkt! Den er næsten ti.” Han mærker Anita’s øjne hvile på ham. Han smiler til hende, da han mærker hendes hånd på sit højre ben. Han prøver at koncentrere sig om spillet, men det er svært, for hånden har bevæget sig op til hans skridt.” Hun hvisker ham i øret “du er vist lidt genert”. Hun knapper sin skjortebluse op, og fører hans hånd ind til hendes bryst. Hans finger rører blidt ved hendes brystvorter, så de stritter. Hun læner hovedet tilbage med lukkede øjnene. “uhmm, kan du lide mine bryster?” “Om jeg kan? De er vidunderlige.” Han tager langsomt tøjet af hende. Hans ene hånd kærtegner blidt hendes inderlår, mens den anden leger med hendes faste bryster og mave.

Hun nyder det. Det er tydeligt at se. Hun knapper hans stramme jeans op, og lader sin ene hånd glide ind under elastikken i hans underbukser og ned over hans hårde lem. “En veludrustet ung mand!” Hun vælter ham ned på gulvet, så han ligger på ryggen, og fastholder ham med sine arme. Med tænderne trækker hun hans T-shirt lidt op, og hendes tunge leger med hans maveskind. Han griber fat om hendes bryster, og hun lægger sig ind over ham, så han kan mærke hendes spidse brystvorter mod hans. Irene kommer over til dem, og trækker Jacobs jeans og underbukser af. Hun bøjer sig over hans ben og begynder at slikke dem. Først nede ved anklen, så længere oppe. Hun står på sine knæ, og Lars kærtegner hendes balder, mens han piller nederdelen og blusen af hende. Jacob ryster af ophidselse. Det gør de alle sammen.

Anita bøjer sig bag over og kysser Lars. Den drilagtige våde og varme tungespids leger med hans øreflipper. Jacob griber fat om Irenes hoved og trækker hende ned til sig. Han kysser hende. Hun stønner lidt. Irene er den eneste der stadig har noget tøj på. Hendes trusser. Da hun skyder sin hjerte formede numse i vejret, glider to af Lars’ fingre ind under g-strengen og strejfer hendes fyldige skamlæber. Hun er meget våd. Lars vrider sig løs af Anita og placerer begge hænder på Irenes balder. Hun har stadig trusser på. Han kører sin tunge op og ned ved hendes trussekant. Skubber trussen til side og kysser hendes varme skridt, spreder hendes læber og smager på hendes elskovssafter.

Imens leger Anita’s tunge med Jacobs stive lem. Han er så liderlig. Hun slikker hans nosser og suger dem blidt ind i sin mund. Tungen glider videre ned til anus. Jacob gisper. Med den ene hånd tager hun hårdt fat om hans lem, og med den anden lader hun en finger danse omkring anus. Mens Lars slikker Irene, strækker hun sig, så hun kan nå Jacobs mund. Anita sætter sig overskrævs på Jacob og glider langsomt ned over ham. Jacob stønner højlydt. Han er så tændt, at han næsten ikke kan holde sig. Hun vipper langsomt op og ned. Så mere voldsomt. Hun spænder sine skede muskler hårdt om hans liderlige lem, læner hovedet bagover, så hendes gyldne hår kilder hende på ryggen, og hun stønner tungt. De kommer på samme tid. Atmosfæren oser af sex. Få sekunder efter kommer Irene også. Anita vælter Lars om på ryggen og slikker hans bankende lem. Da Irene har sundet sig, læner hun sig ind over Lars, så hendes kusse er lige over hans hoved, og hjælper Anita.

De to pigers tunger leger over alt på Larss lem. Nogle gange rører deres tunger hinanden. Anita slikker ham mellem benene og på nosserne, mens Irene leger med hans pik hoved. Lars stønner og vrider sig, mens hans tunge prøver at nå op til Irenes skamlæber. Hun er så våd, at hun drypper ham i hovedet. Jacob kravler hen til dem. Også hans tunge leger nu med Irenes kusse. Drengenes tunger ligner to søløver, der slås mod hinanden om byttet. Jacob spreder hendes fyldige læber med den ene hånd og fører først en finger, så to, så fire fingre op i hendes skede med den anden hånd. Hun skriger af veltilfredshed. Hans fingre kører hurtigere og hårdere ind og ud. Lars slikker hende stadig væk. Anita’s frække mund lukker sig om Lars’ lem. Hendes læber glider langsomt ned til roden, mens hendes ene hånd har fat om lemmet. Jacobs våde fingre griber hårdt fat om Irenes baller. Så banker han sit hårde lem langt op i hende. Hun skriger. Stemningen er så spændt, at de alle fire kommer næsten på samme tid. De falder alle om på stuegulvet af udmattelse og velbehag. “Åhh, hvor var det bare dejligt!”, udbryder Irene. De ligger bare der på gulvet og små griner og taler om, hvilken fed oplevelse det var.

“Er det her noget i gør tit?”, spørger Jacob. Anita ler. “Nej, forleden dag talte vi om, at det kunne være fedt at prøve. “Det var det i hvert fald!”, siger Lars.

“Er der nogen der vil have kaffe?”, spørger Irene…

porno med danske piger