Ungt ægtepar taget som gisler og tvunget til ydmygende sex

SPAR MANGE PENGE

Alle 25 cm var begravet i hendes skede, Skates kæmpe klunker klaskede imod min kones røvhul, langsom trak han pikken ud indtil jeg kunne se hovedet for atter at banke den helt i bund…

Min kone og jeg har været gift i næsten 1 før var vi kærester i 4 år før det her skete, vores sexliv er ganske almindelig, lidt oralsex hvis jeg bad om det og hun var i rette humør men hun slugte ikke det var ulækkert sagde hun. Det med analsex, trekanter og bdsm inklusive lette smæk var forbudt, jeg havde spurgt flere gange men hun var ikke interesseret i noget der gjorde ondt eller involverede andre personer. Vores sexliv var næsten gået i stå, det sidste års tid gik det ned ad bakke hun havde ikke lyst til sex mere når jeg prøvede at kærtegne hende sagde hun bare ikke i aften skat.

Jeg er 26 år min kone er 24 år gammel, vi bor i et dejligt villakvarter flot hus med hvidt stakit og en hund. Min kone Ann er ca. 180 høj og har en sporty slank flot krop uden fedt, hun går til fitness 2 gange om ugen og løber meget, endvidere dyrker hun yoga hvilket gør at hun at utrolig stram, hun har pæne faste bryster str. 35B som stadig stritter flot, Hun er meget smukt langt lyst hår, hun tiltrækker altid mange mennesker når vi er i byen med sin flotte slanke krop og smukke ansigt..

Klokken var 22.00 på en idel varm sommeraften vinduerne var åbne for at få lidt gennemtræk i det varme hus, vi havde besøg af hendes niece som sov ovenpå, vi havde trukket os tilbage til soveværelset hvor jeg også havde åbnet terrasse døren, måske hun havde lyst til sex i aften, efter et par minutter af standarten ”være gift for evigt ” begyndte jeg forsigtigt at pille hendes BH af hendes bryster strittede flot lige op i luften, trusserne gled langsomt ned over hendes hofter, hun løftede underlivet og hjalp til, vi startede med missionær stillingen ganske langsomt, det hele virkede så rolig og fredelig, vi trykkede vores kroppe imod hinanden med lukkede øjne og mærkede vinden blæse på tværs af vores nøgne kroppe, efter ca. 5 minutters kælen mærkede jeg pludselig en stor hånd omkring mit hoved den klemte sig over min mund, så åbnede mine øjne og opdagede en anden hånd dække min kones mund, inden jeg nåede at reagere, var jeg med magt trukket ned fra toppen af min kone og lå på ryggen ved siden af hende, først da fik jeg et blik af de ubudne gæster, stående ved siden af sengen var de største sorte mænd jeg nogensinde havde set i mit liv. Den første mand som holdt sin hånd over min mund var mindst 2 meter høj og lys i huden han var iført jeans og en stram T-shirt, der viste hans godt muskuløse arme, den anden mand som holdt sin hånd over min kones mund var lidt kortere end den første mand men med de samme Jeans og T-shirt, Den tredje fyr stod ved fodenden af sengen med et lille smørret grin på sit ansigt, denne mand var virkelig skræmmende, og ikke kun på grund af den halvautomatiske pistol han holdt, han var mindst 2,2 meter høj formentlig 125 kg ren muskel bundt hans hud var mørk som kul og karse klippet, han bar en kort trøje og små shorts i hvidt hvilket fik ham til at se endnu mørkere ud. Den fjerde mand var også 2 meter høj ligesom den tredje mand også kulsort men så mere skræmmende ud, Nå drenge sagde den tredje mand(tilsyneladende lederen), jeg tror vi har ramt jackpot her til aften, det ser ud som om vi skal holde lidt fest sagde ham der holdt sin hånd over min mund, tror du damen vil prøve en rigtig mand, jeg tror at vi må finde ud af det sagde manden der hold sin hånd over min kones mund, det ser ikke ud til at hendes mand kan give hende det hun har behov for, de begyndte alle at grine jeg indså at det var min hastigt skrumpende pik de grinede af, normalt var den ikke så stor ca. 13 cm men tyk ifølge min kone. Lamar kom rundt sengen og pressede pistolløbet imod mit hoved han hev mig i håret og trak mig ned fra sengen og op imod væggen.

Før vi går i gang er der sat nogle grundregler: du gør som vi siger og gør os glade ellers får din lille mand her et nyt hul i sit hoved snerrede han til min kone som stirrede på ham med store bange øjne fyldt af frygt, forstår du det kælling, min kones øjne kiggede på mig, og så op i loftet, jeg indså hun tænkte på niecen som sov ovenpå, efter et øjeblik nikkede hun med hovedet, godt det er hvad jeg ønskede at se, Lamar sagde til min kone, nu ingen råben eller skrigen ellers vil det gå din mand skidt, han gav tegn til Bobby som holdt min kone nede langsomt fjernede han sin hånd fra hendes mund, Bobby du starter derefter er det dig Skate du slutter af Tim, at dømme efter den lille mand her er i nød at gøre hende klar til mig, de grinede alle sammen, jeg gøs og håbede ikke de havde det til hensigt som jeg frygtede.

Min kone lå slapt på sengen ”spred dine ben” blev der sagt, bange spredte Ann dem vidt fra hinanden Lamar sukkede ”sikke en flot lækker fisse” han pegede på Anns lysbehårede fisse, ”hun intim barbere sig vist ikke” forsigtigt skilte Bobby hendes ydre skamlæber med sine fingere, de små indre skamlæber kunne knap nok ses, indgangen til fissen var meget lille og snæver, så bevægede han fingerne opad og spredte dem atter, der blottede hendes meget lille klitoris sig, han slap sit tag og sagde” du har vist aldrig fået nogen orgasme, faker du” Ann rødmede og vendte hovedet bort, læg dig på alle fire Ann turde ikke andet, spred dine ben hvilket Ann gjorde hendes lille behårede fisse kunne knap nok ses Bobby spredte hendes baller, den lille uskyldige lyserøde roset viste sig, hun klemte den bange sammen” Bobby pressede forsigtigt sin finger imod anushullet, Ann klemte ballerne sammen og skød røven hurtig fremad ”hey hun er squ anal jomfru” grinede Bobby, og begyndte at tage sin T-shirt af og afslørede hans stenhårde bryst og mave muskler, han løste sit bæltespænde og bukserne gled ned om hans ben ud af hans underbukser faldt en halv slap pik på ca. 18 cm og 4 cm i tykkelse, hvad ville den ikke være når den blev stiv, jeg kunne se Ann stirre rædselsslagen på hans pik, idet han rakte ud efter hende hørte jeg hendes klynken. Kom her baby Bobby greb hende i armen og trak hende ud af sengen og op på knæ foran ham tag min pik i munden og sug på den befalede han, jeg så min kone kaste et forfærdet blik på hans store pik derefter kiggede hun over på mig, nu skreg Lamar og trykkede hårdt pistolen imod mit hoved, gør det nu ordentlig Ann kiggede på mig med frygt i øjnene derefter vendte hun sit ansigt imod det farvede kød som hoppede foran hendes ansigt, jeg så med rædsel da hendes lille hånd langsomt bevægede sig op ad hans store pik, hun lænede sig frem og åbnede munden lidt og begyndte at sutte på det massive hoved, oh yeah det er på den måde tæve stønnede Bobby, hvis pik begyndte at svulme op og vokse til mindst 24 cm og endnu tykkere end før. Ann fortsatte med at sutte på pikhoved og begyndte nu at bevæge sin lille hånd frem og tilbage på den stive pik Bobby tog sine hænder op og greb fat om hendes hoved, du bliver nød til at gøre det bedre tæve gryntede Bobby imens han begyndte at tvinge sin pik frem, Ann forsøgte at trække sig tilbage, men hans hænder holdt hendes hoved fast, den massive pik begyndte at glide dybere ind i hendes mund.

Bobby havde skubbet næsten 15 cm af sin pik ind i min kones mund, hendes læber gled ned langs pikken han begyndte nu at køre ind og ud af hendes mund, hans nu glinsende pik gled dybere og dybere ind for hvert stød han gjorde, Bobby trak vejret hårdere imens han kørte frem og tilbage i munden på min kone, som kom med rallelyde hver gang pikken ramte bagsiden af hendes hals, jeg så med vantro min kone havde det massive lem i sin mund og tænkte på de gange hun sagde til mig at min pik var for stor og hun fik ondt i kæberne af at sutte mig. Imens Bobby kneppede min kones mund begyndte han at tage små skridt bagud indtil Ann stod så forover bøjet på knæ at hun næsten faldt forover, han trak næsten sin pik ud af hendes mund pludselig skubbede han den frem igen med hårdt kraft imens hans hænder holdt hendes hoved fast, da hans pik ramte min kones hals igen begyndte den at glide dybere ned i hendes hals, Ann begyndte at kæmpe, da hun mærkede hans pik i starten af hendes hals hvilket gav hende kvælnings lyde, forgæves prøvede hun at skubbe ham væk men han blev bare ved med at presse på indtil kun 2 cm af pikken var uden for Anns mund, mand sikke din kone kan sutte pik lo Bobby og kiggede på mig og ignorerede min kæmpende kone, jeg følte mig dårlig da jeg vidste min kone havde fortalt mig at hun ikke kunne rumme min pik i halsen fordi den var så stor, og her havde hun nu 21 cm sort pik nede i halsen, Bobby begyndte nu at trække sig ud igen imens Ann tog et gispende åndedrag inden han atter skubbede den tilbage igen, han etablerede en ny rytme bogstaveligt talt kneppe min kones ansigt med hans sorte pik, glide ind og ud af hendes hals. Han begyndte at stønne, hans fremstød blev hurtigere hans massive pik farede ind og ud af min kones mund, der kælede næsten passivt nu med lukkede øjne imens spyt dryppede fra hendes underkæbe, åh gud jeg kommer slug det kælling råbte Bobby og pressede de sidste 2 cm af sin pik ned i hendes hals, så hendes næse blev presset ind i hans pubeshår, han gøs og jeg kunne se ham skyde sin sæd af sted i ryk, som på film kunne jeg se hendes hals lave synkebevægelser i mens sæden blev sendt ned i hendes hals, inden hun kvæles i det, Bobby fortsatte i næsten 20 sekunder med sin pik dybt begravet i min kones mund indtil han endelig begyndte at trække den ud, idet pikken forlod Anns hals tog hun et gysende gisp og kollapsede på gulvet imens hun pustede og rallede af kvælningen, ingen luder har nogensinde suttet pik som du har, du er en heldig mand Bobby lo og begyndte at tage sit tøj på imens min nøgne kone lå slapt på gulvet.

Skate gik rundt om sengen og greb fat i Anns kollapsede og slappe krop og let løftede han hende op og kastede hende ned på sengen, hun lå der slapt og som i en rus, imens han tog sit tøj af.

SEX I DAG?

Skate havde en pik som var ligeså stor som Bobbys men dog tykkere, under pikken dinglede et par klunker så store som hønseæg aldrig havde jeg set noget så stort, han stod op i sengen og kravlede på knæ over til Ann og greb fat i hendes små ankler med sine store hænder, han tvang hendes ben fra hinanden og skubbede dem tilbage indtil de var direkte over hendes hoved, min kones røv løftede sig lidt op fra sengen jeg kunne se hendes lille behårede fisse som var lukket som en østers og den lille stramme rynkede lyserøde anus nedenfor, imellem hendes ben kunne jeg se at pubeshårene glinsede lidt af fugtighed, til trods af de femten minutter hun havde brugt sammen med Bobby.

Se hun er vist våd og klar grinede Skate Gæt engang hun kan squ li det fra rigtige mænd imens han så på mig, idet jeg så på den massive sorte kæmpe pik som pegede lige imod min kones lille stramme fisse var jeg næsten glad for at hun var våd, men en del af mig undrede. Skate bevægede sig fremad og trykkede hovedet af sin enorme pik imod min kones fisse, men den gled væk ude af stand til at få adgang, han forsøgte 2 gange Bobby kom og hold hendes ben for mig, Bobby som nu havde fået sit tøj på kravlede op på sengen og knælede ved min kones hoved imens han tager hendes ben fra Skate og holder dem spredte, Skate holdt nu med sin ene hånd om pikken og sigtede på min kones lille hul og begyndte at presse fremad Anns skamlæber blev presset til siden imens pikken søgte imod hendes fisse, da pikhovedet langsomt gled indenfor i Anns fisse slap han taget om pikken, han lænede sig ind over min kone og nådesløst skubbede han til med all sin styrke, Ann der indtil dette tidspunkt lå bevidstløs på sengen kom pludseligt til live hendes øjne åbnede sig vidt op og hendes mund åbnede sig i et skingrende skrig så højt at det næsten var ulidelig, Skate lo og trak sig tilbage for igen at presse på igen, idet han tvang 20 cm af pikken ind i min kone, fra mit udsigtspunkt kunne jeg hans pik stikke ud af Anns fisse som et baseball bat, hendes skamlæber var blevet tvunget indenfor i skeden af pikkens enorme størrelse og hendes lår var dirrende. Skate begyndte nu at støde sin pik ind og ud af Anns fisse lidt dybere ved hvert stød, skamlæberne fulgte med ind og ud, Ann klynkede nu og kastede sit hoved fra side til side imens han kneppede hende, jeg så nu de næste 5 minutter denne kæmpe store pik glide ind og ud af hende, nu belagt med hendes safter imens den langsomt kom dybere og dybere ind i hende indtil alle 25 cm var begravet i hendes skede, Skates kæmpe klunker klaskede imod min kones røvhul, langsom trak han pikken ud indtil jeg kunne se hovedet for atter at banke den helt i bund i hendes skede. Scenen var utrolig min kone der altid havde sagt at min pik var den største hun kunne håndtere, netop nu var i gang med at modtage denne mands kæmpe pik langt ind i sin krop, hvad der var virkelig utrolig var at Ann nu holdt op med at klynke, og i stedet meget stille og roligt begyndte at jamre! hun bliver squ voldtaget af denne heste pik og nyder det, Skate vinker til Bobby som slipper Anns ben som lander på hans massive skuldre imens han læner sig hele vejen ind over hendes krop, ”gæt engang det eneste hun havde brug for var en rigtig mand trods alt” grinede Skate og så over på mig med et stort smil, så fortsatte han med at kneppe min kone nu med hurtigere bevægelser, det eneste man kunne høre i værelset var Skates gispen og hans klunker som klaskede imod min hendes røvhul, og min kones stigende jamren og stønnen, pludselig begyndte min kone at løftede sine hofter for at tage imod hans stød, deres kroppe klaskede voldsomt imod hinanden, hans pik enorme pik tvang sig ind og ud af hendes vidt spredte fisse, Ann begyndte at komme først en lav kontinuerlig jamren der langsomt blev opbygget til skrig fra hendes åbne mund, hendes arme forsøgte forgæves at omklamre hans krop men hun kunne ikke bevæge sig, jeg kunne se min kones fisse begynde at pulsere og den ekstra smøring gjorde at Skates pik gled endnu hurtigere ind og ud af hende, jeg så forfærdet Skate banke sin store pik helt i bund i min kone som om han ville sprøjte, men i stedet lænede han sig ned og trykkede hans sorte læber imod min kones mund og som en grim sygdom så jeg hende sutte hans tunge ind i hendes mund, det syntes at være mere end Skates kunne klare han, bankede sin kæmpe pik helt i bund i hendes fisse en sidste gang hold holdt den der imens hans sperm sprøjtede op i hende. Ann som havde haft mindst 2 orgasmer, skreg atter da hun mærkede hans varme sæd komme inde i hende, hun kom atter og tryglede og stønnede imens hendes lille hvide krop vred sig under denne enorme sorte mand, orgasmen lagde sig langsomt imens Skates pik var begravet til roden i min kone i over 1 minut, så lænede han sig op og begyndte at glide ud af hendes fisse Ann tryglede han om at lade den blive derinde, men den gled langsom ud idet hovedet forlod hendes fisse lød det som en prop, jeg kastede næsten op da jeg så imellem hendes ben, min kones fisse var helt udvidet og vidt gabende ud imellem hendes små skamlæber flød det med klumper af sæd som gled ned over hendes røvhul og ramte sengen, alle var tavse undtagen Ann der fortsatte med at jamre stille og roligt da Skate forlod sengen.

Endelig Lamar brød tavsheden, Bobby kom her og hold øje med denne mand, nu er det tid til den vigtigste begivenhed, de byttede pistol og imens Bobby holdt den presset imod mit hoved knælede Lamar foran mig, ”ser det ikke ud som om din lille søde kone kan li mørkt kød”, hans tænder blinker i et stort smil, gæt engang du bare har aldrig været mand nok til den lille tøs, jeg ville blot kravle væk og dø på dette tidspunkt, min hustru var en tøs, hun blev voldtaget af 4 enormt store mænd og nød det.

Nå som jeg sagde, tid til den vigtigste begivenhed siger Lamar, ”efter denne vil din elskede lille kone ikke være i stand til at sidde i 1 uge”, Det tog et øjeblik for mig at indse hvad han mente, Han vil kneppe min dyrebare lille kone i røven.

Stående foran mig begyndte Lamar at tage sit tøj af jeg kunne tydelig se hans store bule i shortsene han var allerede stiv, desværre for min kone tog jeg fejl for da han trak shortsene ned væltede en kulsort pik ud, den ramte mig næsten i ansigtet, jeg havde aldrig set en så stor pik før, den var ligeså stor som Bobbys pik når hans var stiv, og Lamars pik var først lige begyndt at vokse jeg kunne ikke få mine øjne væk fra denne kæmpe pik men kiggede dog op på hans ansigt.

Lamar kunne se frygten i mine øjne og lo ” Håber din lille kone er klar til det, ellers flækker jeg hende i to ” sagde han og vendte sig væk fra mig og knælede på sengen. Imens alle havde travlt, havde Ann gispende spredt sine ben på sengen hendes hånd var begravet i mellem benene hvor hun flittigt bearbejdede sin klitoris, uvidende om hvad der nu skulle ske. ”Skate kom og hold hendes ben”, Skate lagde sig knælende på sengen ved hendes hoved, Lamar løftede Anns ben op og gav dem til Skate som strakte dem tilbage indtil hendes knæ rørte ydersiden af hendes skuldre, hendes røv løftede sig op fra sengen og som før kunne jeg se hendes jomfruelige lyserøde anus imens det strakte sig op imod hans pik. Lamar standsede et øjeblik og begyndte at gnide på sin pik der nu hastig voksede indtil den hård og tyk var omkring 32 cm lang og 8 cm tyk, derefter spyttede han i sin hånd og gned spyttet på pikhoved, han kigger over på mig og griner i det han begynder at rykke fremad imod hendes røvhul, jeg ville råbte advarende til Ann men så nu til min skræk at hun havde taget Skates slimede pik ind i sin mund, derfor besluttede jeg at hun måtte få det hun fortjente, Lamar satte sig foran Anns røv og pressede det massive pikhoved imod Anns røvhul. Endelig Havde Ann indset hvad der foregik og så ned på Lamar og den massive sorte pik der var i gang med at voldtage hende… Nej – Nej! betyder det – Stop det! Jeg vil gøre alt, hvad du beder om jamrede Ann.

”Det er rigtigt, og det er hvad jeg vil” svarede Lamar koldt, Ann fortsatte med at bede og trygle ham om ikke at gøre det ” jeg har aldrig dyrket analsex ” frygten lyste i Anns øjne, Lamar tog roligt sin ene hånd og lagde den over Anns mund, og den anden hånd greb fat om den stive pik og begyndte at presse fremad, hans pik pressede imod hendes lille roset og trykkede hendes røvhul væk fra pikken det virkede som om at hele hendes anus blev trykket ind i hende men ingen penetration, Lamar pressede hårdere på men intet skete, Ann skreg og vrælede inde i hånden imens tårerne trillede ned af hendes kinder

”Gæt engang du er vist ikke meget af en bagdørs mand” grinede Lamar hun er sku strammere end en 12 årig pige, Bobby gå ud i badeværelset og find noget jeg kan smøre hendes anus med, Bobby stak sin pik i bukserne og rejste sig og gik ud på badeværelset, imens han rodede derude stirrede Lamar stift på mig imens lyttede jeg på Anns kamp og hendes dæmpede jamren, Bobby vendte tilbage og kastede en lille krukke vaseline over til Lamar inden Bobby atter kom over til mig, Lamar greb krukken med den ene hånd imens den anden stadig dækkede Anns mund, krukken blev placeret på sengen ved siden af ham. ”netop hvad lægen beordrede” gryntede Lamar.

Han dyppede fingeren i krukken og tog en stor klat som han smurte på sit dunkende massive stive pik, han stak atter fingeren ned i krukken og tog en klat op, han satte fingeren imod Anns lille roset og vendte sig imod mig imens han grinede, så skubbede han fingeren hele vejen ind, Ann udstødte et dæmpet skrig i hånden Lamar ignorerede det imens han trak fingeren ud og pressede den tilbage for at smøre hendes røvhul, så trak han fingeren ud og smurte mere vaseline på, denne gang pressede han to fingere imod Anns røvhul, uden varsel pressede han fingerne op i hendes røvhul, Atter skreg Ann dog med mindre overbevisning denne gang, efter at have kørt fingerne frem og tilbage i nogle sekunder fjernede han dem og rykkede sig frem i sengen, idet han trykkede pikken imod hendes røvhul sagde han med et smørret grin ”gør dig klar smukke kone nu skal du prøve noget du aldrig har fået før” han pressede sig frem og denne gang begyndte Anns anus at åbne sig idet hans fedtede pik begyndte at tvinge sig vej ind, Ann hylede og skreg i hånden, Lamar fortsatte med at presse på indtil halvdelen af hovedet havde åbnet Anns stramme anus, Ann græd og tryglede det lykkedes hende at få hænderne ned og skubbede nu imod Lamars muskuløse mave, ”Rolig lille dame du vil nyde det om lidt” sagde Lamar. Derefter med et stød fra hans enorme balder stødte han til i Anns røvhul, jeg fik kvalme Ann udstødte et langt dæmpet skrig. hendes hænder og krop sitrede, Lamar standsede et øjeblik og jeg kunne se hovedet af hans pik begravet inde i min kones røv, de andre 28 cm lignede en stor slange som stadig stak ud af hende, Lamar skubbede sin knæ fremad, derefter med atter et stød skubbede han yderligere 15 cm af den massive pik ind i Anns tarm til akkompagnement af en masse dæmpede skrig, brutalt ignorerede han Anns skrig imens han begyndte at køre den massive pik ind og ud af hendes røv, langsomt arbejdede han yderligere 6 cm ind i hende, han arbejdede hårdt inde i hende ” det er squ hårdt arbejde med den lille stramme røv din kone har” Det ville havde været lettere hvis du havde gjort dit arbejde godt” grinede Lamar til mig, idet han trak pikken næsten ud af hendes røv, så stødte han voldsomt til så pikken gled helt i bund i Anns stramme røv. Ann skreg som om hun var ved at dø og så ud som om hun besvimede der blev helt stille, Lamar udnyttede dette og fjernede sin hånd fra Anns mund, han støttede på begge sine hænder og begyndte så brutalt at køre ind og ud af Anns røv, først ud så pikhovedet kun var derinde så bankede han den brutalt i bund til roden så nosserne klaskede imod hendes balder, han fortsatte brutalt med at kneppe Anns røvhul i 2 minutter, så begyndte Ann at bevæge sig igen, hendes hænder som lå slapt langs hendes krop begyndte nu at bevæge sig op over hendes krop, den ene hånd griber fast om hendes venstre bryst, den anden hånd bevæger sig ned til sin ledige fisse, imens Lamar brutal voldtager hendes røv, begynder hun at klemme sin brystvorte imens den anden hånd gnider på klitorissen, små gisp kommer fra hendes mund, hver gang Lamar stødte i bund. Jeg var som forstenet jeg så min kones lille røv blive voldtaget af denne mands sorte massive pik og hun elskede det, hun begyndte at udsige ord som: han røvboller mig – knep min røv – udblok min røv – straf mig, jeg kunne ikke tro det, hun ville aldrig lade mig gøre dette, og nu blev hun kneppet i røven af en fremmed med en pik på størrelse med en hest. ”Det ser ud som om din søde lille kone er en rigtig lille røvtøs” se engang hun elsker det squ gryntede Lamar imens han fortsatte med at røvpule min kone, han trak nu hele pikken ud af hendes røv for så at banke den helt i bund, hver gang tvang han hendes lukkemuskel helt åben for hvert stød, og Ann nød det. Hun begyndte at stønne at hun var ved at få orgasme det var de eneste forståelige lyde der kom fra hendes mund, Lamar satte tempoet yderligere op hans massive pik afslørede glinsende slim hver gang han bankede pikken ind og ud af min kones røvhul, endelig efter 15 minutters af denne brutale banken hvor Ann konstant fik orgasme, begyndte Lamar stød at blive uregelmæssig, hans store kugler strammedes ” jeg tømmer min pik i din kones stramme røv” han stønnede og bankede pikken helt i bund i Anns røv, jeg kunne se bunden af hans pik pulsere imens han sendte al sin sæd ind i min kones tarm. Sprøjt i mig send din sæd dybt op i mig, formåede Ann at gispe ud imens hendes slappe krop gennem rystedes af atter en orgasme, Det var slut nu Lamar rejste sig op og trak sin pik ud af Anns røv ”se lille mand det skulle have været dig som kneppede hende i røven men det blev mig” lo Lamar imod mig, stadig holdende om Anns ben så jeg kunne se hendes røvhul, Anns røvhul var gabende enormt åbent Lamars sæd flød frit ud af hullet og dryppede ned på vores seng, Tim kom til og vendte brutalt Ann om på maven og samlede hendes ben ”hold hende for munden” han lagde sig tungt oven på hendes spinkle krop og pressede den ned i madrassen hans 20 cm lange pik pegede direkte imod Anns røvhul så løftede Tim røven højt op og med voldsomt fart stødte han hårdt pikken ind i hendes røv Ann skreg højt og skingert inde i hånden Tim kneppede brutalt Anns røv imens jeg kunne høre hende vræle hver gang han stødte den i bund, så satte Tim farten op endelig for til sidst at begrave pikken dybt i Anns røv, pikken pulsende vildt imens den atter fyldte hendes tarm med varm sperm. ”så bytter vi plads” sagde Lamar, Bobby hvis pik atter var blevet stiv lagde sig oven på Ann brutalt stødte han pikken i bund, Ann skreg voldsomt og med hidsige stød voldtog han min kones lille fisse indtil jeg kunne se den pulsende sendte sæden op i hende, Skate vendte brutalt Ann om på maven og pressede det store lem op i hendes røvhul bagfra hun skreg atter da pikken sank i bund hidsigt blev hendes røvhul flænset indtil han brølende faldt over hende og fyrede sin ladning indenfor i tarmen ” nu er det min tur” sagde Lamar som satte sig på hug foran den trætte og slappe Ann modvilligt lod hun pikken presse sig ned i hendes hals han kørte ind og ud imens Ann rallede, pikkens puls fortalte at Ann atter måtte synke deres sperm for ikke at blive kvalt så var det atter Tim der brutalt smed Ann på ryggen og samlede hendes ben ”nu må vi se om jeg kan ramme fissen” hans stive pik pegede imod Anns behårede fisse, en hånd blev lagt over hendes mund atter løftede Tim sin røv højt op og tog tilløb, Ann spirede øjnene højt op hun skreg højt og inderligt inde i hånden imens tårerne trillede ned ad hendes kinder Tim lo imens han brutalt voldkneppede min stakkels grædende kone voldsomt satte han langsomt farten op imens Ann vrælede så gryntede Tim og faldt ind over Ann imens jeg kunne se hans pulsende pik fylde Ann med sperm. Det var begyndt at blive lyst udenfor ”kom drenge” sagde Lamar vi går inden man kan se os, de tog deres tøj på og efterlod Ann på sengen derefter tog de alle vores kontanter og Anns smykker, heldigvis var de så trætte så de aldrig gik ovenpå hvor Anns niece sov.

Ann krøb grædende sammen på sengen i skam imens resten af deres sæd flød ud af hendes huller, hendes lyse pubes hår var stive og klistrede af alt deres sperm i hårene, hun ville ikke se mig i øjnene de næste 14 dage sikkert på grund af skam over hendes opførsel, og den første uge havde hun svært ved at sidde ned…

Der var nu gået ca. 3 måneder Ann var så småt begyndt at komme sig over den ydmygelse hun havde været udsat for og ikke mindst at hun modvilligt havde nydt det, politiet fandt aldrig mændene, Ann var begyndt igen med sin yoga og sport for at stramme den enormt udvidede skedemuskel og anusmuskel op igen oven på den voldsomme udvidelse de havde været udsat for, en sen aften hvor vi lå nøgne i sengen kælede jeg for Anns krop forsigtigt prøvede jeg at stikke en finger op i Anns skede, det gav et gib i hendes krop og hendes skedemuskel klemte hårdt om min finger hun var atter stram som før please ikke endnu, hendes hånd begyndte at køre op og ned af min lille pik der efter ca. 2 minutter sendte min sæd op ad hendes mave hun gav mig et kys og vendte sig om for at sove jeg puttede mig ind til hendes krop imens pikken langsomt dunkede færdig op af hendes baller………

Endelig det var blevet fredag jeg tog tidlig fri fra arbejde for at nyde min weekend med Ann, jeg satte nøglen i hoved døren og åbnede den, jeg så Ann sidde på en stol i stuen hendes øjne stirrede tomt ud i rummet, ”er der noget galt skat” sagde jeg idet jeg trådte ind i stuen, et par stærke hænder kom bagfra og holdt mig fast så blev jeg brutalt bundet til en stol på hænder og fødder ude af stand til at bevæge mig jeg så ud af øjenkrogen at det var de samme mænd som for 3 måneder siden havde voldtaget min kone ”jeg har haft en lille samtale med din kone” det lader vist til at du ikke har holdt hende ved lige grinede Lamar så må jeg vist hellere træne hende op igen, ”Du rører hende ikke snerrede jeg” Bobby slog mig i hovedet med sin pistol ”vi har squ savnet din søde lille kone” snerrede han, ”nu ringer du til dit arbejde hvor du beder om fri imens lærer vi din lille kone op igen, måske hun endda vil nyde det og blive mere villig fremad rettet” grinede Lamar… Efter samtalen rettede han pistolen imod mit hoved ” klæd dig af lille skat eller din mand her får et nyt hul i sit hoved” langsomt rejste Ann sig fra stolen hun begyndte med at tage sit jogging tøj af, hun stod nu i BH og trusser ”det hele” blev der sagt Ann lod sin hånd klemme om låsen til sin BH som gik op og faldt af derefter blev trusserne taget af, Vi har helt glemt hvor smuk en krop du har smilte Lamar imens han studerede Anns strittende små bryster og smukke behårede fisse, flovt prøvede hun at dække sine bryster og fisse ”fjern hænderne” snerrede han til Ann som bange lod armene falde ned langs siden af kroppen, i kender rutinen ”Bobby du starter” han tog sit tøj af og stillede sig foran Ann med sit enorme store pik på 18 cm ”læg dig på knæ og tag pikken i munden” Anns øjne var tomme af frygt så fik hun et slag på sit bryst modvilligt lagde hun sig på knæ hendes lille hånd tog om hans enorme pik og førte det imod sin mund langsomt åbnede hun sin mund og førte hovedet indenfor ”det kan du godt gøre bedre tøs” sagde Bobby og tog fat om Anns hoved med sine hænder og tvang pikken ind i hendes mund hun rallede og kom med opkastnings lyde da pikken ramte bagenden af halsen, Bobby stødte hårdere til jeg kunne se pikken glide ned i Anns hals så begyndte han at mund kneppe hende imens hun rallende blev slap i kroppen, af og til trak han pikken ud imens Ann gispede efter vejret så jog han den atter i bund i halsen efter ca. 5 minutters ydmygelse kunne jeg se pikken pulse og sende en enorm ladning ned i halsen, Ann lavede modvilligt synkebevægelser for ikke at blive kvalt, jeg stirrede modløst på Ann imens hun sank denne sorte mands sæd inden hun faldt om på gulvet, Lamar løftede Ann op og bar hende ind imod soveværelset grinende sagde han til mig ”vi skal prøve noget nyt med din lille søde kone” jeg blev bundet fast til radiatoren, ”hold hendes arme og ben spredte” sagde Lamar til de 3 andre, så tog han en trimmer og viste den til Ann, ”ikke mine pubeshår jeg er så stolt af dem”hun bad og tiggede om at slippe, Lamar startede trimmeren og satte den imod hendes mave langsomt arbejdede den sig ned imod hende fisse, til sidst lod han den køre fra inderlårene ind imod skeden, skraberen fjernede de sidste hår imens Ann græd og kastede med sit hoved. ”se her” grinede Lamar ”vi har squ fået en ny lille pige” Ann fik løftet sit hoved og så det nøgne venusbjerg stritte dernede ”i skamferer hende, hun var stolt af sin flotte behåring” skreg jeg, ”så se her” Lamar pegede på Anns nøgne skede, så spredte han forsigtigt de ydre skamlæber fra hinanden, små bitte lyserøde indre skamlæber kom til syne derinde oppe for oven gemte hendes lille klitoris sig, ”hvordan mon de kommer til at se ud når vi engang er færdige med din søde lille kone” grinede Lamar ”i rører ikke min kone” sagde jeg ”Du er squ ikke en rigtig mand for hende, hun er squ et vilddyr hun tilhører os nu” grinede Lamar, de tog alle deres tøj af og Skate pressede sin kæmpe pik op i min lille kones fisse som denne gang ikke var fugtig af vores lille leg, Ann skreg atter højt ud i rummet imens tårerne trillede ned af hendes kinder, jeg kunne se hendes indre skamlæber på hendes nøgne fisse brutalt blive presset ind og ud af hendes skede i takt med at Skates store pik kørte frem og tilbage i hende, efter længere tid kunne jeg høre hendes skrig gå over i jamren så stønnen Ann stønnede sine orgasmer ud i rummet, Skates begyndte at stønne højt idet pikken begyndte at pulse trak han den ud af Anns nøgne fisse imens han gnubbede hurtigt på den, der kom en lang stråle af sæd den ramte Ann i ansigtet efterfølgende kom der 2 lange sprøjt som lavede spor op ad maven og landede på hendes bryster, de sidste aftagende sprøjt som varede i vel 20 sekunder lagde store klatter af sæd på det nøgne venusbjerg og på Anns skede, sæden gled ned imellem skamlæberne og ned på lagnet Ann smurte liderligt sæden ud over sin krop imens hun stønnede, ” se så meget sperm fylder vi din søde lille kone med hver gang i sprøjter” grinede Lamar, jeg gispede der var omkring 2 dl, stakkels Ann når hun sank det. så blev der stille et øjeblik, Ann skreg atter bag og tiggede jeg vidste nu at Lamar ville udblokke og ødelægges hendes lille anushul så skreg hun uhjælpeligt, langsomt blev skrigende erstattet af en stønnen og hendes gloser fortalte mig at hun nu atter nød det imens hendes krop gennem skylledes af orgasmer så hørte jeg Lamar stønne og vidste at Ann tarm netop nu fyldes med hans sperm, Så skreg Ann højt og inderligt det var vist Tim som perverst voldtog Ann brutalt hendes klynken stoppe, nå tænkte jeg der sendte Tim sin sperm af sted. Efter lidt tid var Bobby atter i gang med at kneppe Ann hun kiggede skamfuldt over på mig med spredte ben imens Bobby voldtog hende pludselig lukkedes hendes øjne, hun blev slap i kroppen ”din lille kone er vist blevet træt oven på all den sex og er besvimet” fortsæt sagde Lamar, Bobby satte farten op pikken kørte ind og ud af hendes slappe krop, så stødte han til og tømte sig inde i skeden, Skate tog atter over ventetiden havde atter gjort ham liderlig Ann blev vendt om på maven og Skate stak pikken op i hendes røvhul, da han var færdig byttede de plads, jeg græd af arrigskab de svin voldtog Ann hele tiden. tidligt næste morgen blev jeg vækket af Ann som atter tiggede og bad for sig så skreg hun igen, jeg kunne høre at det Bobby som voldtog hendes stramme skede og lidt efter sendte sin sæd op i Ann under stønnen og mumlen derefter kom turen til hendes anushul som fik samme behandling af Skate. Hver gang de fire sorte mænd var færdige grinede de til mig, fem gange voldtog de stakkels Ann hver om dagen, hun fik dog lidt fred imens de enten spiste eller drak el øl hvilket varede ca. ½ time hver gang, selv om hun var besvimet fortsatte de deres perverse voldtagen af hendes slappe krop, Lamar sagde på sjettedagen ”hun er squ villig nu og hendes huller passer fint til vores store pikke uden smørelse først” Skate sagde ” ja vi behøver ikke engang fortælle hvad hun skal gøre det klarer hun fint nu selv, Lamar lagde sig oven på Ann og førte ubesværet sin kæmpepik imod skedemusklen som villigt lod pikken kommen i bund Ann stønnede og vred sit hoved fra side til side imens hun fremstammede ”knep min fisse med din store pik – please kom oppe i mig jeg vil mærke din sæd fylde mig” men han fortsatte bare flere gange kom Ann hun sprøjtede det havde hun aldrig gjort med mig så brølede Lamar og trykkede sin pik i bund i Ann, sammentrækningerne på nosserne fortalte at hun nu fyldtes med sperm. Der var nu gået 14 dage, min søde kone Ann rejste sig fra sengen og gik over til Bobby så sagde hun ”please Bobby har du lyst til mig” Ann begyndte at kysse ham og trak hans bukser af, derefter kærtegnede hendes små hænder hans hastige voksende pik, hun kyssede hans pik og slikkede op og ned af skaftet derefter tog hun den villigt ind i sin mund og lod den langsomt glide ned i hendes hals uden rallelyde eller gurglen Ann var squ dygtig hendes halsmuskler malkede Bobbys pik imens hendes hånd søgte imellem hendes ben for at bearbejde klitorissen imellem de skaldede skamlæber, inden længe kunne jeg se pikken dunke og sende sæden ned i halsen som Ann villigt slugte under stønnen fra sin orgasme, derefter rejste Ann sig og tog Skate i hånden kom sagde hun og lagde sig på sengen med vidt spredte ben, hendes hånd søgte atter imod klitorissen og masserede den hun stønnede og fremstammede Skate jeg er klar please kom og knep min skede, villig løftede Ann sit underliv op imod Skate som straks lagde sig imellem hendes ben og løftede dem over hendes skuldre, skamlæberne spredte sig straks og skeden åbnede sig vildt op kunne jeg se, Skate førte sit enorme stive pik imod skeden og pressede den i bund i Ann, atter kunne jeg med afsky se Ann komme i en orgasme hun lagde sine ben om hans ryg og stønnede hæst knep mig nu din hingst pres den i bund Ann kyssede ham deres tunger legede med hinanden, hendes arme omfavnede hans muskuløse krop og kærtegnede den imens hendes skede sugede og klemte om hans pik ”du er squ fantastisk lille kone sikke stram din lille skede er” yoga er godt hvæsede hun hæst hendes kærtegn og mundsex var nok jeg kunne se pikken vokse og pulsende sendte han sin sæd langt op i min nu udslidte kone hvis underliv pressede sig op imod hans pik for at få den helt i bund, Ann gav tegn til Lamar som stillede sig ved siden af hendes hoved hun tog hans slappe pik i munden og sugede på den langsomt voksede den inde i munden, den kom lang ned i halsen uden problemer Skate rejste sig fra sengen, Lamar hvis pik nu igen målte over 30 cm lagde sig ved Ann røv, hun lagde benene op på hans skuldre op løftede sin røv, jeg kunne se anusmusklen åbne sig op, Lamar førte ubesværet sin pik indenfor og i bund i tarmen, Anns hånd havde atter fundet klitorissen på den skaldede fisse som blev masseret grundigt, Ann slikkede og kyssede Lamars muskuløse bryst så kyssede de begge med deres tunger, min kones ansigt blev stramt og forvredet hun stønnede højt og hendes krop vred og sitrede under Lamar jeg så hendes skede pulse så sprøjtede Ann en stråle imod hans mave, min kone sprøjtede squ det havde hun squ aldrig gjort med mig jeg så med afsky imod hende, vores øjne mødtes hun kiggede liderligt på mig, så kiggede hun atter op på Lamar, hendes hænder kærtegnede hans store nosser imens de kyssede hinanden, hans nosser trak sig sammen og den pulsende pik fortalte at han nu sprøjtede vildt op i min kones lille røv imens hun atter skreg sin orgasme ud i rummet, så rejste Lamar sig op og gav Ann et stort kys, Ann vidste at Tim var pervers ”Nej – Nej du må ikke please” hun vidste det tændte Tim som så brutalt smed hende på sengen og samlede hendes ben inden pikken brutalt flænsede hendes huller efter længere viste den dunkede pik at hun blev fyldt af sæd.” tak for 14 dages dejlig sex, du er squ den bedste jeg nogensinde har kneppet” de tog tøj på, så sagde Ann det jeg frygtede ”vi ses da igen på fredag ikke, jeg er squ allerede liderlig efter jer” ” vi har snakket om at lade 4 andre overtage imens vi andre arbejder” ”din søde lille kone skal vist holdes i form” der kom 4 nye ind i rummet, Ann kyssede de 4 farvel og kom atter ind i soveværelset og lagde sig på sengen og spredte sine ben som tegn, så startede det hele forfra de skiftedes til at voldtage min Villige og liderlige Ann 24 timer i døgnet

Så blev det fredag, det bankede på vores dør, Ann sprang op og åbnede døren der stod de, Ann gav dem et ordentlig tungekys og sagde kom ind, Ann strippede liderligt for dem imens deres tøj faldt til gulvet, hendes glatbarberede fisse vrikkede liderligt om deres ansigter inden de løftede hende op og bar hende ind i soveværelset, jeg sad lænket til radiatoren, Ann lagde sig på knæ for at sutte deres slappe pikke stive i hendes mund og hals, læg dig på sengen sagde hun hæst til Bobby som lagde sig over på sengen med en kæmpe stor pik strittende op i luften Ann satte sig ovenpå og førte hans pik op i skeden så lod hun den glide i bund imens hun stønnede jeg kunne se at skeden var vildt udvidet, hun gav tegn til Lamar idet hun faldt fremover og blottede sit anushul der straks åbnede sig, Lamar sprang op i sengen og lagde sig på knæ bag Anns anus og pressede nemt sin pik i bund i røven Ann stønnede og begyndte at bevæge sig op og ned med pikken inde i skeden imens pikken hurtigt kørte ind og ud af røven, anusmusklen fulgte med, jeg så som nået nyt Ann lave knibebevægelser med skeden, både skede og anus musklen klemte hårdt om deres pikke Lamar stønnede” hva fanden lille kone kan du styre dine skedemuskler, du er squ for dejlig” imens hun vrikkede med røven sprøjtede hun ud af skeden og ned på Bobbys mave imens hun stønnede sendte dem et smil, og gav tegn til Skate som straks sprang op i sengen og satte pikken imod hendes mund som Ann villigt åbnede og tog til roden jeg så med afsky hvordan de alle 3 gennem kneppede Anns villige huller imens jeg intet fik, atter skreg Ann og sendte hendes safter ned på Bobby imens hendes krop vred sig i kramper, pludselig satte de alle farten op hurtigere og hurtigere Anns huller var vildt udvidede og skinnede af deres safter så stødte de alle deres pikke i bund i Ann hendes krop vred sig atter i krampe jeg så deres pikke pulse og sende deres sæd ind i Anns huller imens hun rallende gennemrystedes af en ny orgasme, deres pikke faldt slapt ud af Anns ømme og tilfredse huller inde de faldt om på sengen, så tog Tim over og brutalt voldtog han Ann anus indtil han stønnende sendte spermen af sted, de gik ud for at drikke en øl, efter en time begyndte de squ at kæle med Ann igen deres hænder var overalt på hendes krop nogle kælede med hendes brystvorter som straks blev stive, andre hænder kælede med hendes skede og lod drillende fingre trænge op i skeden, de sidste fingre bearbejdede Anns klitoris som pludselig strittede ud imellem de hævede skamlæber, Ann stønnede, lidt efter skreg hun sin orgasme ud i rummet de fik øje på mig så løftede Skate drillende Anns ben op bag hovedet og spredte dem, skeden åbnede sig helt op med det samme hendes anushul blottede sig for mig jeg kunne se langt op i tarmen, deres pikke blev atter stive jeg gispede allerede Skate lagde sig og Ann sprang op og førte hans store pik op i skeden derefter stødte Lamar sin pik i bund i Anns anus Bobby tog sin pik op til Anns mund som hun villigt slugte til roden derefter begyndte de atter deres leg med min liderlige villige kone som kom igen og igen inden de atter brølende sendte deres varme sæd indenfor i hendes huller Ann satte sig op på sengen hun smilte til mig imens sæden dryppede ud af mundvigende, jeg blev løsnet imens de holdt mig trak Ann grinende bukserne af mig og begyndte at sutte på min pik, imens krøb Tim bag Ann og pressede pikken op i hendes anus, professionelt fik hun den til at vokse i hendes mund tungen drillede om pikken som dårligt nok ramte hendes hals Anns læber masserede pikken imens den kørte ind og ud så voksede den pludseligt og sendte min sæd ind i hendes mund, Ann sank sæden imens hun smilte ”var det godt”, jeg hørte Tim stønne igen og aflevere sin sperm, så jeg blev atter lænket, tiden med mig gjorde at de atter var liderlige Som allerførst begyndte Bobby med at voldtage den villige Ann, derefter gik turen til de andre på skift, 20 gange havde de store massive pikke gennemkneppet min Anns huller som var vildt hævede og meget ømme kunne jeg se på hende, atter fik de et stort kys i døren Lamar bukkede sig ned og kyssede hendes nøgne skede vi ses på fredag jeg glæder mig til at udblokke dig igen en finger gled indenfor, Ann samlede benene imens hun en sidste gang fik orgasme inden døren smækkedes, Og de 4 andre overtog Ann hele ugen, der var gået ½ år med denne behandling af Anns huller som frivilligt lod sig gennemkneppe 20 gange om dagen Lamar grinede ”tillykke skat vi har ”½ års dag i dag” lad os se hvordan det går, ”læg dig på ryggen på sengen og spred dine ben Ann gjorde som sagt Anns skede åbnede sig op i takt med at benene spredtes de indre skamlæber var røde og hævede som en blomst foldede de sig ud og spredte sig til siden imens de dækkede de hævede ydre skamlæber de måtte være omkring 2 cm lange, hendes stive klitoris rejste sig 1½ cm op midt over skeden ” i svin i har ødelagt hendes kønsorganer” græd jeg Ann var squ blevet deres luder og hun nød det aldrig havde hun fået så mange orgasmer og sprøjtet så meget ud over lagnet konstant voldtog disse 8 sorte Ann hele ugen, de fyldte hendes huller eller oversprøjtede hendes spinkle krop med sperm. Der var gået 12 måneder atter Grinede Lamar ”tillykke lille skat vi har 1 års dag i dag” Ann lagde sig frivilligt på gulvet og spredte sine ben op i hovedet på mig, jeg græd Anns fisse var vildt hævet de indre nu brunlige skamlæber gik langt ud over de ydre skamlæber, klitorissen var vel 3 cm lang og rød hurtigt vendte Ann sig om på alle 4 og spredte sine ben jeg så dybt op i endetarmen, hendes udslidte anushul gabte vildt det ellers så lille lyserøde anus var nu brunt og runken, hun prøvede forgæves at presse men det kunne ikke lukke sig sammen, så pludselig en søndag morgen efter 16 måneder imens de atter alle gennemkneppede Ann i sengen skreg hun i sin orgasme ”jeg er 4 måneder henne” Lamar stoppede pludseligt og trak sig ud af Ann ”er du gravid tøs” sagde Lamar jeg troede du tog piller Ann nikkede bedrøvet jeg kan ikke tåle dem i øvrigt troede jeg ikke at jeg kunne blive gravid jeg har forsøgt i 3 år med min mand, hun fik en voldsom lussing ”skrid med jer skreg hun” brutalt blev hun vendt om på sengen på alle fire Nej Nej skreg Ann i må ikke brutalt pressede Lamar sin pik op i Anns røv som villigt slugte dem til roden voldsomt kørte han den frem og tilbage hun begyndte at bløde fra røven dumme so vi er færdige med dig så sendte han sin sæd langt op i hendes røv, bagefter tog de 3 andre over og fortsatte mishandlingen af hendes ømme røv, bagefter tog de deres tøj på, Ann fik et spark så hun faldt grædende om på sengen klamme so vi finder en ny luder som vi kan misbruge, hun er din nu grinede de til mig idet de forlod huset, jeg satte mig ind til Ann som grædende omfavnede mig nøgen imens hendes udblokkede anushul blødende dryppede af sæd, Vi anmeldte det som voldtægt og gidseltagning de blev fanget og kom i fængsel, Ann fik en abort men blev aldrig helt sig selv sikkert flov over alle de ting hun havde gjort, efter et stykke tid kaldte jeg på Ann ”Tag dit tøj af og stil dig foran mig med let spredte ben” sagde jeg bestemt Ann gjorde som sagt de indre brune skamlæber hang 3 cm ud af skeden og flaprede, klitorissen strittede nøgen og rød 3 cm ud mellem de tykke ydre skamlæber der ikke mere kunne dække klitorissen ”vend dig rundt og bøj dig let forover Ann drejede rundt hendes baller var skilte mellem dem kunne jeg tydelig se hendes store runkne brune anus som var let åben, de har godt nok ødelagt din krop Ann begyndte flovt at græde, jeg fik en ide en nat listede jeg ind ad vinduet jeg bandt Ann til senge stolperne hun protesterede jeg var ligeglad og kneppede alle hendes huller. så en dag lagde jeg Anns ben bag hendes nakke, hendes glatte store skede åbnede sig villigt op og skamlæberne spredte sig, jeg kunne se op i skeden, en tanke for igennem hovedet forsigtigt pressede jeg min hånd imod Anns skede, Ann gispede ”Nej du må ikke please” jeg fortsatte ubønhørligt selv om hun tiggede og bad, gled min hånd forsigtigt længere op i hende pludselig sagde det svup idet den forsvandt helt ind i Ann, jeg begyndte forsigtigt at køre frem og tilbage, Anns skede lukkede sig stramt om hånden så øgede jeg tempoet Ann begyndte at stønne hendes fisse blev våd ”knep mig hårdt – jeg er din luder voldtag mig” skreg hun, pludselig pulsede skeden om min hånd Anns krop rystede og vred sig i kramper hendes ben faldt ned på sengen jeg trak hånden ud af skeden imens den sprøjtede safter ud over lagnet så vendte jeg Ann om på alle 4 fire inden jeg atter pressede min hånd op i den stramme skede, Ann stønnede og gispede jeg havde squ tændt hende nu efter alle de år, hendes slidte anus åbnede sig for mig jeg pressede forsigtigt den anden hånd imod røvhullet som villigt lod den komme indenfor Ann var fuldstændig væk den ene orgasme efter den anden skyllede ind over hendes krop, hun blev slap og faldt rystende om på sengen imens de sidste safter sprøjtede ud på lagnet, jeg satte mig på Anns mave og førte pikken ind i Anns mund villigt lod hun den glide i bund og suttede, den voksede vildt i hendes mund inden jeg i rasende hug sendte all min sæd ned i hendes hals som Ann stønnede sank, nu dyrker vi fed sex Ann er villig når jeg finder på nye sexlege, hvor hun brutalt bliver misbrugt men nyder det

porno med danske piger