Top 5 frækkeste kriminelle kvinder i fængsel (VIDEO)

Top 5 frækkeste kriminelle kvinder i fængsel (VIDEO)

Kriminelle babes fanget bag tremmer!

Se billeder med hotte og sexede kvindelige fængselsindsatte fra det virkelige liv. Anhold, rettergang, dømt og fængslet for deres ulovligheder.

Sexet forbryder-album med kvinder, se den mest liderlige skolelæreinde, verdens smukkeste indbrudstyv til modelpiges narko mareridt…

Sex med indsat – Kvinde afpresset til at være fængsels-luder

TOP 5 forbryder – for lækker til fængsel!

Jennifer Young

En tidligere Miss England skønhedsdronning risikerer 20 år i et mexicansk fængsel for mistanke om narkotikahandel. Jennifer Young  blev anholdt for angiveligt at have forsøgt at smugle ketamin til Cancuns lufthavn efter ankomsten fra Amsterdam.

Den 33-årige model viste sig at have stoffet gemt i pakker og flasker i en falsk bund i sin kuffert. Se flotte modelbilleder med den tidligere model, nu narkodømte.


Stephanie Beaudoin

Denne kvinde har ikke bare et flot udseende og en karriere som viral kriminel, hun har også rejst over hundrede forskellige anklager mod hende. Hun har begået flest forbrydelser af nogen på denne liste, men den mest almindelige forbrydelse af hende er indbrud.

På grund af alle hendes indbrud og et godt udseende er hun blevet kaldt den smukke indbrudstyv, og en kommentar til et af hendes billeder sagde, at hun ville stjæle dit hjerte og derefter dine ting. Hun er blevet meget populær på sociale medier, efter at hendes billeder gik viralt. Se hendes instagram profil og frække billeder fra OnlyFans.

SEX I DAG?

Jennifer Fichter

Denne smukke 30-årige amerikanske lærerinde blev spærret inde i 22 år. Hun blev dømt i Polk County, Florida, USA, i 2015 for seksuel forhold med tre 17-årige mandlige elever, som hun havde haft sex med mere end 37 gange mellem august 2012 og april 2014.

Fichter er i øjeblikket fængslet i Gadsden Correctional Facility og er planlagt til løsladelse den 19. januar 2035.


Sarah Seawright

I 2010 gik denne kvindes mugshot viralt på grund af sit flotte udseende. Hun hedder Sarah Seawright og er fra Little Rock, Arkansas. Hun havde en masse småforbrydelser, som hun skulle i retten for, men hun dukkede aldrig op. Hun blev derefter arresteret for ikke at møde i retten.

En rigtig “Prison Bae” som det kaldes i USA. Hun vendte en dårlig situation til noget godt, hun fik tilnavnet prison bae og har nu tusindvis af følgere på Twitter og instagram, se de halvnøgnebilleder på google. Forbrydelserne hun begik, var flere biltyverier og et røveri.


Brittany Zamora

Zamora, en gift kvinde og tidligere skolelærer ved Las Brisas Academy i Goodyear, blev arresteret i 2018, da stedmoren til en 13-årig dreng bemærkede, at han opførte sig mistænkeligt og ville lukke sin dør om natten.

Hun installerede en app til forældreovervågning kaldet “Sentry” på hans telefon og begyndte efterfølgende at få advarsler om upassende tekster, så hun konfronterede drengen. Han fortalte sin stedmor, at han havde seksuel kontakt med sin lærer i sjette klasse.

I retten kom det frem at Zamora udnyttede drengen seksuelt bagerst i klasseværelset, mens de andre elever så film. Under sin domsafsigelse undskyldte hun sine handlinger og bad offeret og hans familie om tilgivelse. Hun blev idømt 20 års fængsel og hendes ægtemand bad om skilsmisse. (en rigtig lortedag). Se hendes instagram billeder


Fængselsdating – skriv med og mød en indsat bag tremmer.

Disse kvindlige fanger er alle fængslet og ivrige efter at være din penneven og mødes til hyggeligt samvær i besøgscellen. Date en farlig fange og dyrk sex i fængslet

Se også artikler om fanger i fængsel og læs sex-fortællinger om de kriminelle

porno med danske piger