Date-rape: Single-mor

SPAR MANGE PENGE

Jeg løj’ siger jeg lavmælt. Bøjer mig forover og hvisker ind i hendes øre, hvad jeg vil gøre ved hendes datter de næste mange timer. Hun hulker. De smukke øjne bliver store og skræmte…

Hun havde tirret mig med sin klumme i Eurowoman, som jeg læste hos min elskerinde. Mænd i 30’erne var små børn, vakkelvorne, uselvstændige. Ikke i stand til at binde sig. Hvis de var, så var det drengerøve. Med streg under enten dreng eller røv. Ikke rigtige mænd. Hun rablede mislykkede dates af sig i en lind strøm, og gav hver gang den mandlige part skylden.
Jeg tjekkede hende på internettet. Hun var smuk. 35 år. Mørkhåret, brune øjne, høje kindben, smilehuller og en fast barm. Af andre af hendes klummer kunne jeg udlede, at hun havde en teenage-datter på nu 15 år.
En idé tog langsomt form. Jeg kunne skrive til hende. Kurtisere hende via korrespondance på hendes blog. Sælge mig selv og på den måde få foden indenfor i hendes hjem. Når jeg var inde, kunne jeg lære ikke blot én, men to generationer af kvinder, hvordan en kælling i virkeligheden skal behandles.

Startede dialogen med hende. Anne var først nølende. Så trak jeg i land, og straks var hun mere tændt. Tre uger efter spiste vi middag sammen på Famo, efterfulgt af en cocktail på Boutique Lize. Vi hyggede os enormt.

Hun var faktisk sød. Intelligent. Sjov. Kunne godt se hvordan nogen så fuldendt kunne skræmme mindre sikre af mine kønsfæller. Som aftenen skred frem, fik jeg lidt ondt af hende, som hun sad der foran mig med sine levende øjne. Hun startede, mindede jeg mig selv om.

Jeg løj. Sagde jeg havde en lang dag om lørdagen, og vi brød tidligere op fra cocktail-baren end hun synligt havde lyst til. Klokken var kun 2300,da vi stod foran hendes gadedør.
Min timing er eminent; indøvet gennem utallige dates. Den milde sommeraften kysser jeg hende påtaget distræt på kinden, før hun kan nå at sige, at jeg ikke kan komme med op. Siger ‘Tak for en dejlig aften. Jeg ringer’. Hun kigger på mig med blussende kinder. Havde troet jeg ville bede om at komme med op. Nu parat til at tilbyde mig det, som hun ellers ville have afslået.

Det er min halve kropsdrejning mod min parkerede Audi på gaden, der gør det.
‘Vil du ikke med op og have et lille glas vin – bare lige for at fordøje aftenen – jeg har en virkelig god hvidvin i køleskabet?’ spørger hun stakåndet. ‘Haps’ tænker jeg. Vender mig. Siger smilende at jeg har en lang dag i morgen, det er sent. Hun nøder mig. Går ‘All-in’. Vil have mig op i sofaen ved siden af sig, for senere koket at hviske ‘Nej – nu skal jeg altså i seng – men jeg vil RIGTIGT gerne se dig igen’. Narrefisse.

Tøvende siger jeg’ Ja tak. Et enkelt glas’. Glad hiver hun mig ind i opgangen på Frederiksberg Allé; går foran mig op af trapperne med vuggende skridt. Hun bor øverst. Penthouse. Naturligvis. Inden for døren rækker hun ud for at tage min læder-taske. ‘Ej – hvor er den tung – hvad har du i den?´.
‘Lædermanchetter, håndjern, ball-gags, cremé, læderhalsbånd, fotoudstyr’ svarer jeg.
I fuld overensstemmelse med sandheden. Fnisende tager hun om min underarm, mens hun siger: ‘Ej din spøgefugl, du har bare altid en frisk bemærkning. Jeg griner hele tiden sammen med dig’.
‘Consider yourself warned’ tænker jeg, mens jeg smilende lyver. ‘Det er arbejdspapirer. Bliver nødt til at fordybe mig i noget i morgen væk fra kontoret’.

Hun sparker sine sandaler med hæl af. Lejligheden er stor, lys med hvide vægge. God stil. Ikke overmøbleret, men de ting hun har valgt at erhverve sig har alle et eksklusivt præg. 4-værelses, 125 km2 har hun fortalt i løbet af aftenen.
‘Jeg skal lige ind og kigge til min datter’ hvisker hun. Hmm… Det skal jeg også, men det undlader jeg at bringe på bane. ‘Åh – hun sover så sødt’ siger hun, da hun kommer ud fra sin datters værelse nede af gangen. Hun fører mig ind i stuen. Placerer mig i sofaen, og henter vinen i køkkenet. ‘Kan du ikke lige åbne denne her?’ spørger hun ‘så går jeg lige ud og bliver frisket op’.
Jeg smiler. Belevent. Charmerende. Præcis som jeg har været hele aftenen. ‘Naturligvis’.
Hun kigger på mig. Tager mig ind. Atletisk bygget, slank, velsoigneret; dyrt, mørkt, skræddersyet jakkesæt, hvid skjorte, smalt sort slips. Issen raget. Brune øjne med svage rynker. Hun er tiltrukket. Af mig og Audien på gaden og mit liv. Der er en em af stil og penge, som gør hende ekstra blød i benene. Hun tror, at dette er manden hun har ledt efter. Tiltrækkende, velhavende, intelligent, fit og lige til at trække i land; hvis blot hun ikke giver alt væk på den første aften.

Da hun har forladt stuen, går jeg roligt ud i gangen og puffer døren til hendes datters soveværelse op, hvor en tændt natlampe kaster et hyggeligt skær.
Fie, 15½ år, har hendes mor fortalt. Hun har sparket sin dyne halvt af, og synet af hende giver mig næsten åndenød. En lille, petite engel. Skulderlangt, tykt, mørkt hår, der halvt dækker hendes smukke ansigt. I søvne laver hun en lille trutmund.

Hun er ikke sprunget ud endnu. Som en rose der stadig mangler de sidste solstråler for at åbne sig helt. Teenageren ligger ubeskyttet som i en puppe og sover. Tryg. I en slidt, kort gammel undertrøje, som i hendes søvn er gledet halvt op og afslører Bjørn-Borg boxershorts og en flad solbrændt mave.

Hendes ene skulder er halvt blottet og afslører sporene fra bikini-stropper. De sidder som et tyndt hvidt spor på den sommerbrune hud. Jeg går et skridt nærmere. Nu kan jeg se ned i hendes udskæring. Hun har et modermærke lige over sit venstre spæde bryst. Hun er meget sent udviklet; hvis ikke jeg vidste bedre, ville jeg have skudt hende til at være et år yngre. Hendes numse har lige nået at få en runding, men hendes bryster kan lige knapt fylde en A-skål ud. De har kun lige netop taget springet fra barn til teenager. Hendes ben er uendeligt lange. Slanke og spændstige. Hun må dyrke sport, tænker jeg.
Bliver tør i munden af begær ved synet af den sovende pige; mærker min pik op af maven. Er lige ved at række ud efter hende. Dufte til hendes hår. Hvordan vil hun smage? Er hun våd til mig, når jeg trænger op?

Forestiller mig hvordan jeg slikker hendes hals. Mine hænder på hendes overkrop. Fingrene om de små vorter. Klemmer hårdt. Min tunge mod hendes revne, mens mine store hænder holder hendes små, faste baller. Hun må smage af honning. Vil slikke hende sanseløst, mens mine indsmurte fingre forbryder sig mod hendes lille bagdel. Cremer hende ind, så hun senere er parat til mig med sin numse.
Hvordan lyder hun? Vil hun klynke? Smiler ved mig selv. Hvem narrer jeg? Når jeg tager hende om nogle timer vil hun tigge, klynke og græde. Skrige sin smerte ud over den sovende bydel. Og hun vil aldrig, aldrig glemme mig.

Træder væk fra sengen og kaster et sidste blik på det store sovende barn, som om få timer vil miste al sin uskyld. Forlader værelset og lukker blidt døren til, før jeg finder min plads i sofaen; åbner vinen og skænker to glas.
Der går en rum tid, før Anne kommer ud fra toilettet, men endelig indfinder hun sig. Hendes makeup er helt tydeligt blevet frisket op, brysterne skubbet på plads. ‘Gad vide om horen også har skiftet trusser’ tænker jeg ved mig selv. Betragter hende da hun går igennem stuen.

Hun har en sort, kort sommerkjole på med en dyb udskæring der står godt til hendes solbrændte krop. Dyrker yoga og går til boksning. Spiser økologisk. Løber. Hun ser fantastisk ud. Glemmer næsten datteren der før fyldte alt i min bevidsthed. Tvivler lidt på om brysterne kan holde de løfter som hendes push-up-bh prøver at lægge op til. Solbrændte, slanke lange ben; flad mave og små rynker omkring de intelligente brune øjne, som nu mønstrer mig, og tydeligvis kan lide hvad de ser.

Hun stopper ved vindueskarmen, drejer sig i profil. Muligvis en indøvet positur. Det er lige meget. Hun ser afsindigt godt ud. Lader som om, hun ikke ved jeg er der. Står roligt. Naturligt. Kommer som ved et tilfælde i tanke om, hvorfor hun var der, og tænder to bloklys i karmen. Jeg smiler belevent. Mine brune øjne fanger hendes. Hun tror vi har et øjeblik. Jeg tænker blot ‘To lys kælling – dobbelt smerte – du har selv tændt vægen’.

SEX I DAG?

Jeg tager jakken af, løsner slipset. Nipper af glasset. Hun havde ret – det er en god vin. I sofaen småsnakker vi om ligegyldige ting i 20 minutter. Så rejser jeg mig. ‘Nu går legene i gang’ siger jeg. Hun kigger uforstående på mig. Jeg finder min Ipod og sætter den til hendes anlæg. Nu fanger hun pointen. Rejser sig og kommer hen til mig. Jeg finder min playliste. Hun kommer tæt på. Står indenfor en meter af mig. Kælen. Jeg lader som om, jeg er lidt for distræt, men hver en nerve i min krop sitrer, mens jeg roder med mekanikken.

Anne smiler. ‘Hey – er det noget vi kan danse til’ hvisker hun lavmælt. Jeg vender mig mod hende uden at bryde den afstand, der skiller os ad. Der er 40 centimeter imellem os. Anne gløder. Jeg smiler til hende. Siger blidt ‘Du er virkelig smuk lige nu’. Hun gyser. Alt er perfekt. Tonerne fra Sigur Ros toner ud af højtalerne. Hun fugter sine læber med sin tunge, lukker sine øjne og fører sin mund mod mig.
Jeg trækker mig lidt væk. Blot for et øjeblik. Skal lige have hende, hvor hun i sin egen verden giver sig selv væk til mig. Så siger jeg for anden gang i aften ‘NU går legene i gang’ og med flad hånd smækker jeg hende en lussing med al den kraft som mine 75 kilo og 185 meter høje krop kan trække.

Hun skriger. Jeg slår hendes anden kind. ‘Hvad laver du??’ næsten råber hun. Jeg spytter hende i ansigtet. Trækker hendes hoved til siden med et fast greb i hendes hår, og tvinger min højre hånd ned i hendes trusser. Fører to fingre op. Hun er drivvåd. Horen fugter mig til. ‘Slip mig’ skriger hun. Jeg kigger roligt på hende. ‘Skiftede du trusser på badeværelset?’.

Hun får røde pletter på kinderne. Øjnene er store. Hendes vejrtrækning hektisk. ‘SLIP MIG din skide psykopat’ hviner hun. ‘Din lille hore – du skiftede jo trusser på badeværelset. Fiksede din makeup. Skubbede dine patter på plads. Tog parfume på. Du vil jo gerne have noget MAND’ hvæser jeg.
‘Hvad er det der sker’ snøfter hun. ‘Hvad laver du?’. ‘Viser dig blot hvordan en rigtig mand tager sin kvinde’.

Jeg flår hendes kjole i stykker. Er tilfreds med synet. Slank krop, store patter. Yogaen har virket. Så slår jeg hende igen. Denne gang flere slag på hver kind med flad hånd, og spytter på hende efterfølgende. Hun græder. ‘Hvis du vækker Fie’ hvisker jeg, ‘så tager hun din plads’. Annes øjne bliver endnu større end før, men hun dæmper sig.
Jeg tvinger hende på knæ foran mig. ‘Du er min lille hore i aften. Slavetøs. Hvis du rør dig nu, så bruger jeg løs af den lille godte inde ved siden af i stedet. Adlyder du mig i alt i aften, så slipper hun. Har du forstået?’. Hun sidder helt paralyseret. Bevæger sig ikke. Roligt går jeg ud i gangen og henter min taske. Finder mit gear.

Anne sidder på knæ midt i sin store stue med tårer og spyt flydende ned af sit smukke ansigt. Jeg flår hendes kjole helt af. Hun sidder nu kun iført sort blonde bh samt matchende trusser. Finder lædermanchetterne fra tasken. Spænder dem omkring hendes slanke håndled. Hun er næsten opløst af gråd. I chok. Føjelig.

‘Din lille luder. Er vi puddel-mænd, vi selvstændige enlige i 30’erne? Og som du opførte dig i aften. Gøre sig til for fremmede mænd, mens jeg er sammen med dig. Jeg så godt, hvordan du flirtede med tjeneren, mens han serverede. Bagefter prøver du at kysse mig. Tøjte. Sæk.’
Jeg fører hendes hænder om bag på hendes ryg. Spænder dem fast så hendes arme nu er samlet bagpå. Sætter mig på knæ foran hende og kysser hende. Først blidt. Så grådigt. Sultent. Kører min tunge rundt i munden på hende, før jeg kysser overdelen af hendes bryster. Tager på dem, mens jeg gør det.
Rejser mig og løsner mit bælte. Vikler det om min hånd. ‘Nu skal vi se om de er styrtet. Om du har lovet for meget hele aftenen eller om de kan stå selv’. Min stemme er rolig. Afdæmpet. Jeg er IN-CHARGE.

Tager hendes ansigt mellem mine hænder. Slikker tårerne af hendes venstre kind. Den højre. Hendes eyeliner løber. Håret er blevet uglet. Spyttet tørret ind på hendes pande. Hun er helt klart godkendt.
‘Nu får vi se’ hvisker jeg. Øvet hægter jeg hendes push-up-bh op med den ene hånd. Fjerner den. Hendes bryster falder. Ikke meget. Slet ikke når man tager hendes alder og deres fylde i betragtning. En lille centimeter kun. Store, næsten faste, naturlige bryster i C-skåls størrelse.

Jeg er meget, meget tilfreds, men lader som om jeg bliver rasende. Løfter bæltet. Det hvisler gennem luften. Lyden fra læderet der rammer det højre bryst overdøver marimbaen i musikken. Hun hviner. Jeg smiler. ‘Du mangler vist noget’ hvisker jeg. Finder en ball-gag i tasken. Læderet sort. Kuglen rød. Spænder den fast om hendes baghoved, tvinger hendes mund åben. ‘Ja. Nu siger du ikke så meget, hva’. Slår hendes andet bryst. Hun klynker. Min pik rejser sig.
‘Fuck hvor er hun lækker’ tænker jeg. Og så er hun endda kun forretten. Smiler mens jeg øvet begynder at bearbejde hendes bryster med mit bælte. Slår igennem. Tager ingen hensyn. Dette er en so jeg ikke skal se igen. ‘No fucking mercy’ tænker jeg, mens jeg slår og slår. Hendes klynken går over i en vedvarende hulken. Mærkeligt nok ingen tårer.

Efter cirka 10 minutter stopper jeg. Der er røde striber overalt på hendes bryster. Har også ramt hendes faste maveskind. Hendes lår. Jeg knæler foran hende. ‘Nu skal jeg lære dig noget om smerte’ hvisker jeg. ‘Det gode ved smerte er, at lige når du tror, det ikke kan blive værre, så KAN det blive værre. Når du kan mærke den, så ved du i det mindste, at du er i live’. Den lader jeg hænge lidt. Hun forstår mig.
Jeg spænder hendes gag op. Hun bevæger akavet sine læber. Jeg spytter hende i munden. ‘Luk din kæft hore – tror du at du er en fisk?’. Anne lukker hulkende sin mund.

Jeg tager mit slips af. Binder det som et blind fold for hendes øjne. ‘Nu bliver det hele så meget værre’ siger jeg blidt. ‘Men hvis du skriger, så spænder jeg dig fast til radiatoren og går ind til lille Fie i stedet. Du bestemmer’.

Rejser mig. Henter et af hendes bloklys fra vinduet, og uden varsel hælder jeg den flydende stearin ned over hendes venstre bryst. Anne stønner. Prøver at være lavmælt, men kan ikke lade være med at begynde en hulken. Det andet lys følger trop og hun vrider kroppen i smerte, da hendes højre bryst dækkes. NU kommer tårerne. Stearinen størkner næsten med det samme. Jeg tager kameraet. Filmer den topløse, forslåede kvinde mens jeg knapper mine bukser op. Spiller dovent min pik mens jeg filmer hende. ‘Åbn munden, fucking tøjte’ hvisker jeg. Da hun gør det, belønner jeg hende med en spytklat direkte ned i svælget. ‘Slug’ hvisker jeg. Fortvivlet prøver hun at synke. Tvinger min pik ind i hendes mund. ‘Slug’ siger jeg. Stønner, da min tykke pik forsvinder ned i halsen på hende. Hun tager mig halvvejs, så kløjs hun i det.

Jeg trækker mig ud. Slår hende mange gange i ansigtet. ‘Nu sluger du mig til roden, luder. Dine læber skal fucking ramme min mave. Min pik skal helt ned i maven på dig. Hvis ikke du kan, så vækker jeg Fie og lærer hende op.’ Min pik forsvinder ind i hendes mund igen. Truslen virkede. Hun tager mig helt ned i halsen. Den lille sæk har garanteret gjort det før, tænker jeg. Stønner ude af takt med musikken. Hendes læber rammer mit maveskind. Jeg er tilfreds. Puler hendes mund i lang tid. Nyder følelsen af hendes mund og hals. Til sidst holder jeg for hendes næse. Hun kan ikke få vejret. Gylper. Spærrer øjnene op. Så kommer opkastet.

Hun brækker sig udover sig selv og min pik. Den er helt klistret til af madrester , savl og galde. ‘Føj for satan, tæve’ hvisker jeg lavmælt . Sætter mig på hug, tager om hendes spinkle hals med mine kraftige hænder og kværker hende. Hvisker blidt: ‘Brækker du dig altid ud over fyrene på første date? Man siger undskyld og du fjerner det med luder-munden’. Hun klynker ‘Undskyld’.

I virkeligheden er jeg svært fornøjet. Endnu et ben savet af taburetten. Hun er ved at miste sig selv her på gulvet foran mig.
Jeg slipper hende, og hun begynder at slikke min pik ren. Tvinger sig selv til at slikke brækket af skaftet. Der er en stor plamage på gulvet og hun begynder at lappe det i sig med sin tunge, som en rigtig tæve. Jeg holder hendes hoved med et greb i det tykke hår, mens hun rengør gulvet. ‘Du lugter af bræk, luder’ siger jeg lavmælt. Nyder det. Ydmygelsen af hende er total. Hun er opløst. Den før så selvsikre kvinde er på under 20 minutter forvandlet til en lille slavetøs som opfylder mit mindste vink. Singlemanden i 30’erne har vundet første halvleg.

Jeg tørrer det sidste bræk op med hendes kjole. Rengør hendes bryster. Giver hende en tår vand. ‘Så skal tæven ind i soveværelset’ siger jeg muntert og spænder lædermanchetterne fra hinanden. Jeg kigger afventende på hende. Hun ryster. Forsøger at rejse sig, men benene kan ikke bære hende. ‘Hvad laver du tøs?’ spørger jeg forundret. ‘På alle fire. Som en tæve. Af sted’. Hulkende begynder den topløse, veluddannede kvinde at kravle over gulvet, kun iført sine sorte blondetrusser, mit slips for øjnene og læderremmene.
Jeg går roligt bag hende efter at have slukket musikken. Lader mit bælte lyne ned over hendes velformede popo med jævne mellemrum. Anne kravler forbi sin datters værelse, videre ned af gangen. Puffer en dør op. En stor, hvid tremmejerns-seng dominerer lokalet. ‘Skat – den er jo perfekt’ siger jeg. Oprigtigt glad. ‘Her skal vi da nok få det rart’.

Jeg fjerner sengetæppet, sætter hende ovenpå dynen med ryggen op af gavlen; spænder hendes hænder fast til hver side og fjerner slipset fra hendes øjne. Hun misser med dem. Da hun kan fokusere, når hun lige at opfange mit bælte i luften, før jeg rammer hendes bryster. Fortsætter min mishandling af hende i fem minutter, mens jeg udsætter hende for verbale overgreb. Hun græder. Hikster. Spøger mellem tårerne: ‘Hvorfor…?’
‘Fordi jeg kan’ svarer jeg koldt, i et lille ophold mellem slagene. Stopper da jeg er så træt i armen, at jeg næsten ikke kan løfte den mere. Hun bløder. Der er kommet åbne rifter flere steder på hendes overkrop. Jeg er dækket af sved.
Slikker på mine fingre; sætter mig på knæ ved siden af hende, og fører min hånd ned i hendes trusser. Hun er tør. Jeg er irriteret. Frigør hendes hænder. ‘Hvis ikke du er våd til mig om 5 minutter, så røvpuler jeg dig hårdt i flere timer. Sejknepper dig til du besvimer. Rør ved dig selv. Gør dig parat til mig’. Hun kigger forvildet på mig, fører så hurtigt sin højre hånd ned i trusserne.

Begynder rytmisk at bearbejde sit køn. Selv sidder jeg på knæ ved siden af hende. Flår i min stive pik mens jeg beundrer hendes fantastiske krop. Nyder tårerne. Magten. Spytter på hende. Da der er gået tre minutter hiver jeg hende ned på madrassen, og lægger mig tungt ovenpå hende. ‘Ja – så skal du have min fede pik’ stønner jeg. Flår hendes trusser i stykker. Tvinger mit lem op i hende.

Hun er våd. Lige knapt. Nok til at jeg kan komme op i et hug. Hun er overraskende stram, tænker jeg, da jeg er oppe. Anne stønner hæst i små stødende gisp. Ikke af lyst. Frygt, tror jeg. Det tænder mig yderligere. Synet af den smukke, selvstændige kvinde transformeret om til min tøs gør mig stivere end i flere uger. Slår hende, mens jeg rytmisk bevæger mig.
‘Armene over hovedet lille, fucking luder’ siger jeg. Øjeblikkeligt fører hun dem op. Jeg spænder dem fast til hovedgærdet med håndjern, uden at trække mig ud af hendes fisse. Spytter på hendes bryster der blidt gynger under mig. Knepper hende. I lang tid er den eneste lyd min stønnen, hendes klynken og min flade hånd der hvert andet øjeblik rammer hendes kinder.

Forsøger at fange hendes brystvorter under mig med min mund. Stønner ‘Hvis du ikke du er ordentlig, så bider jeg en af dine vorter af’. Skrækslagen kigger hun op på mig. Ved jeg kan finde på det. Fortsætter min voldtægt af Anne.
Tænker på hvor smuk hun var til aften under middagen. De levende øjne. Smilet. Hånden der afslørende blev ved med at rette på det perfekt siddende hår. Og nu er hun min. Under mig ligger hun nøgen, forslået og forgrædt. Bange. Og ganske få meter væk ligger et stort sovende barn, som jeg kan bruge på alle tænkelige måder. Tanken tænder mig yderligere, og jeg er ved at være dér nu.

Efter 20 minutter trækker jeg mig stønnende ud. Vil have hendes store bryster. Sperme ud over hendes forgrædte ansigt. Spytter flere gange mellem hendes patter, mens jeg rør mig selv. Hun er skrækslagen. Fastspændt til sin seng. Helt i min magt. Jeg lægger min pik til rette mellem hendes barm.
‘Sig du er en fucking hore’ stønner jeg. Hun klynker. Kan ikke få noget ud over sine læber. ‘Skal jeg udvide din lille popo. Sprænge dig i småstykker?’ hvæser jeg, mens jeg kører mig selv af mellem hendes bryster. Holder dem sammen om min pik.
Hun fugter sine læber, hvisker hulkende: ‘Jeg er en hore…’.

Jeg er ikke tilfreds. Vil have hende til at kompromittere sig selv yderligere. Spytter på hende, mens jeg hvisler ‘Skal horen have sperm?’
Hun forstår. Hvisker forgrædt ‘Gi mig din sæd. Sperm på mit ansigt. Jeg er bare en luder’. Så græder hun. Kan ikke mere. Er ligeglad med hvad jeg gør. Og jeg giver los.

Den første kaskade rammer hendes mund, den næste hendes hage. Til sidst er også hendes næsebor, og venstre kind fedtet til af min sæd. Ryster min pik ud over hendes kønne træk, propper hendes trusser op i hendes fisse, kører dem rundt, og propper dem efterfølgende ind i hendes mund, før jeg afslutningsvis spytter hende flere gange i ansigtet. Så forlader jeg soveværelset og den grædende kvinde.
Den næste time ryger jeg to cigaretter i hendes køkken, mens jeg nyder vinen. Sender fire sms’er. Læser en glimrende artikel i Weekendavisen om nyere spansk kunst og undertrykker med held min brændende lyst til at kigge ind til den sovende teenager. Endelig går jeg ind til Anne.
Hun ser forskræmt på mig. Min sperm er tørret ind sammen med alt det spyt jeg har serviceret hende med. Prinsessen er forvandlet til en forhutlet, bange tøjte. Hun er usikker på hvor jeg har været, kan jeg se. Hvad jeg har foretaget mig, mens hun har ligget her alene.

Fjerner gagen fra hendes mund.
‘Kan du huske, at jeg sagde, jeg ville spare Fie, hvis du gav mig, hvad jeg ville?’. Hun nikker. ‘Jeg løj’ siger jeg lavmælt.
Bøjer mig forover og hvisker ind i hendes øre, hvad jeg vil gøre ved hendes datter de næste mange timer. Hun hulker. De smukke øjne bliver store. Flyder over. Hun skriger mens hun prøver at vride sig løs fra sengen. Så prøver hun at beherske sig. Tale mig til rette i stedet.

‘Hun er kun et barn’ lyder det fra hende. Jeg smiler. Gager hende med de beskidte trusser, før jeg spænder hendes ben fast til sengen. ‘Ja – men om kort tid har jeg gjort hende til en kvinde’.

porno med danske piger