Først misbrugt af kollegaer, så tvunget til sexslaveri

SPAR MANGE PENGE

Vi var til en fest med nogle af konens kollegaer, hvor vi spiste og dansede, som man gør, men i løbet af aftenen, blev der talt meget om sex, og hvorledes man mødtes første gang, og jo mere vi fik at drikke, kom der rigtigt gang i snakken, og da en af hendes kollegaers mand foreslog at vi skulle lege en leg , hvor den der tabte skulle stille sig til råde for de andre, men det var nu kun os og værtsparret, samt 3 mandlige kollegaer tilbage, så pigerne især min kone mente ikke at hun ville være med. men efter mange flere drinks, ja mange som om de ville drikke hende fra vid og sans, som også lykkedes for dem. spurgte de om hvad jeg mente om den foreslået leg, men jeg var meget beruset. så da de ville lege slog jeg til, men det de var ude efter fandt jeg først ud af senere.

Da legen startede, gik der ikke langt tid før min kone havde tabt, så de bad hende om at tage alt sit tøj af, men hun afslog for hun mente ikke at det var gået retfærdigt til, men jeg var gået ud for at trække frisk luft og tisse, og jeg grinte bare af hende og sagde at det måtte hun selv rede sig ud af.

Værten og en af de andre tog hende op fra sofaen og inden hun vidste af det havde hun fået bundet sine arme, med et sæt håndjern og satte armene fast oppe i loftet, for derefter at afklæde hende, men hun skreg op og råbte i vilde skyer op, at de skulle stoppe, men de blev bare mere og mere ophidset så det varede ikke længe før hun var nøgen, jeg blev også mere og mere liderlig, med det jeg så da de tvang hendes ben, ja spredte dem helt ud til siden ja det kunne jeg lide og nu deltog jeg også. og det varede ikke længe før vi mænd var nøgne og vi tog hende ned og lagde hende på sofabordet og mens nogle af os holdte hendes arme og ben fik hun en pik uden nogen forspil brutalt stukket op i hendes fisse så hun skreg meget mere op, så der var en der stoppede hendes egne trusser i munden. Hun fik nu pik den ene afløste den anden, da alle havde været på, foreslog en at hendes anus også skulle bruges, så hun blev lagt på tværs af bordet, da det var min kone foreslog de andre at jeg skulle være den første, og efter meget kort tid, fik jeg presset med meget modstand i hendes snære hul min pik i bund og kom meget hurtigt, Så den næste kunne komme til. Da hun så størrelsen på værtens pik ville hun ikke mere, men hun blev holdt fast, samt nogle hænder trak hendes baller fra hinanden, så han kunne komme til. Han var meget brutalt i sine lyster med hendes røv og ondt måtte det også gøre på hende, for hun besvimede mens han røvpulede hende. Jeg blev pludselig vågen om hvad der foregik, og bad dem om at stoppe. Da hun igen var ved bevidsthed. sagde hun straks til mig at det var noget af det bedste sex hun havde oplevet, således at blive misbrugt af flere, og dette at være totalt hjælpeløs var noget der tændte hende, men nu ville hun bare hjem.

En af hendes kollegaer filmede det hele, og da han viste hende det, fik hun at vide at billederne fik hun kun, hvis hun tog med ham en en klub, hvor hun stillede sig tilråde for alle medlemmerne, og jeg måtte gerne være med, men det var hans tur at få et ny kvinde til klubbens lyster. Han sagde også at det ville være meget anderledes prøvelser hun kunne komme ud for ja meget grænseoverskridende…

Han kom så den dag, hun skulle bruges, ja således sagde han, og han sagde hun hun måtte have en kjole på intet undertøj og hun fik nogle tykke læder armbånd på samt et bredt bælte om maven, som han spændte meget han kunne for også give hende nogle læderbånd på hendes lår samt ankler, ja han og jeg blev enige om at hun så godt sexet ud med dette på hendes lille kvindekrop, samtidig sagde han at der ingen øvre grænser var for deres behandling af hende, men jeg kunne til en hver tid stoppe deres behandling af hende, men han sagde også at der var nogle der var meget hårde og store, og hendes krop nok skulle hvile sig nogle dage efter, og hvis vi ville springe fra skulle vi sige til, men hvis hun gennemførte det hele ville de betale godt for udnyttelsen af hendes krop. Min kone blev betænksom og spurgte hvad hun kunne komme ud for, hvortil han sagde at det var meget og en del af det var hemmeligt, men lidt kunne han sige at de ville bruge alle hendes huller samt give hende en del smerte, men ikke farligt, men afslørende på hendes krop, samt de ville nok rage alle hendes hår af hende, men alt efter hvorledes de behandlede hende ville betalingen også være derefter, så hun kunne komme sig igen. Hun og jeg talte lidt sammen, men vi har altid vist at hun tændte på at blive udnyttet og brugt, så jeg måtte love hende at jeg ville være tilstede hele tiden samt stoppe det hvis det gik for vidt.

Vi kom af sted i en lukket varevogn, og vi skulle begge tage en hue på ¨så vi ikke så, hvor klubben lå, som han sagde der var mange medlemmer der gerne ville være anonyme, samt at det vi ville komme til at opleve, var noget anderledes end det normalt var i en klub.

SEX I DAG?

Efter flere timer kørsel, stoppede bilen , og jeg blev ført ind i en meget stor hal, og blev bedt om at side på en stor læderstol, og de sagde at jeg kunne stoppe deres behandling med hende ved at trykke på en knap der sad på armlænet, men de håbede da at vi begge ville gennemføre det, da de virkelig glædede sig, da de mente at hun var virkelige var gave for dem, samt at hvis vi kunne gennemføre det ville de både tilbyde os optagelse i deres klub, samt også at belønne os rigeligt. Jeg vidste at de få gange vi havde leget med at hun var sammen med flere, har hun altid været for det, især at hun kom ud for det hårde og uventet.

Godt placeret i lokalet, så jeg at de andre der var tilstede, var de fleste meget ældre ind os , samt der var flere mænd en kvinder, ja der var nok 100 tilstede , da lyset blev slukket.

Der så jeg at der blev åbnet en stor dør i den ene side , og 4 mænd i hvide kitler bar på en stol, hvor min kone sad på, og der havde givet hende en sort maske på hovedet, som sad på hoved, og kun hendes ører stak ud af samt en åbning til hendes mund. Hendes hår var sat op i en knold, ellers havde hun kun læderbånene på håndled op ben, samt et bredt mavebælte, som fik hendes bryster til at stritte ud, ja det var virkelig et liderligt syn, og stolt blev jeg over hende. De satte hende midt i lokalet, hvor de hvidklædte mænd tog fat i armene og hejste dem op , samt der blev sat en lang jernstang mellem hendes ben så hun nu stod med spredte arme og ben , og man kunne se alle hendes herlige hedder, intet vag skjult, og uden at der blev sagt et ord hang hun og gyngede frem og tilbage, samt de hvidklædte mænd begyndte med hver deres pisk at gennempiske hende , så hun skreg op, men de satte så noget i hendes mund, så hun fik presset munden helt op så de lyde hun kunne frembringe, blev kun nogle gylpelyde. Efter noget tid og hendes krop var rød og meget stribet, ja der flød også noget blod, fra nogle af striberne, blev hun hejst ned og de satte en lille skammel bagved hende som havde en stor piklignene spids, som blev presset op i hende, samtidig at hun blev spændtud, så hun ikke kunne kunne bevæge sig.

Nu kom der 2 kvinder helt nøgne, ja de havde kun meget lidt hår på hovedet, alt andet var væk, ja det så virkeligt godt ud, og det varede ikke længe før min kones hår under armene, samt hele hendes kønshår var væk, men det rykkede i mig da de også klippede hendes hovedhår af, ja de lod meget lidt tilbage , som også blev fjernet med en barbermaskine, ja det jeg så var en fuldstændigt nøgen og hårfri kvinde der hang der , men til min overraskelse sagde de så at de nu ville give hende noget bedøvelse, da det de ville udsætte hende for var noget der godt kunne være noget der var smertefuld, så efter en lille samtale mellem hende og mig sagde hun at hun ville foresætte, men jeg burde nok stoppe det da det de nu udsatte hende for var virkelig misbrug.

De lagde hende halvt ned så hendes røv strittede bagud, og efter mange slag med et bredt bat var hendes baller røde og blå, og en efter en tog mændene deres pikke op i hendes numsehul, som blev fyldt op med sæd , men de pressede en slange op og gennemskyllede hendes hul, ja de sprøjtede også noget andet op, og det varede ikke længe før at det løb ud af hende både sperm og hendes egen afføring, så hun blev helt udrenset, men det var kun for et øjeblik, da de satte nogle skeer ind i hendes hul, som derved blev udpresset op så de også kunne stikke hænder ja hun fik også stukket en arm op, hvor der blev sagt nu var hun klar.

Der kom nu til min forskrækkelse en mand ind med en pik så stor jeg aldrig før havde hørt om eller set, ja den var lige så stor som en arm, meget tyk og lang. Han fik hjælp til at få den stukket ind, og da han havde fået den ind gik der ikke langt tid og jeg så virkelig at hun blev udpresset, ja jeg blev bange for at han sprængte hende for jeg så at der begyndte at flyde blod ud, men han var blevet ophidset, og der var en der sagde til mig at det var kun få gange at han har kunne få nogle til at tage hans pik, samt at det var ham der betalte det meste for dem, og de var glade for at vi især min kone ville deltage, men det var så som så med hendes deltagelse, hun var helt afslappet, ja det så ud som om hun var besvimet, men han tog nu ikke hensyn, samt han kunne holde længe, men mens han tog hende i numsen tog de andre hendes udspillede mund, og mens han kørte på var der 5 andre mænd der kom i hendes mund.

Da der var gået noget tid trak han sig ud og sprøjtede hendes mund helt fuld, ja hele hendes krop blev oversprøjtet, da de nu alle spillede sig af ud over hende, for da det var sket sagde de at jeg kunne gøre med hende hvad jeg ville, så jeg tog min stive pik ud af bukserne og stak den op i hendes udspilet røv, ja der var ikke noget modstand, samtidigt med at jeg kom hurtigt oppe i hende. Nu så jeg hvorfor alt hendes hår skulle fjernes, for de sprøjtede nu hele hendes krop ren for alle væskerne, men de var ikke hel færdige med hende hun skulle lige være deres toilet da det var meget sjældent at der var nogen der gik det hele igennem, så både pigerne og alle mændene overtissede hende samt igen sprøjtede mændene hende til med sperm. Da alle var gået kom der en som hjalp mig med at vaske hende ren samt at holde hende, da hun slet ikke kunne samle benene eller bare stå op men med hjælp fik vi hende bragt hjem.

Efter at hun har hvilet sig og vi kunne tale sammen, og jeg viste de billeder der var taget af hende sagde hun at det var noget godt noget, men at hun ikke kunne huske ret meget af det men hun var meget øm i numsen, ja hun følte sig hel åben og det tog næsten en hel uge før hun kunne gå normalt, men hun bad mig om at det ville ske igen.

porno med danske piger