Nøgnenhed og sex ude i det fri – PRØV DET!

Nøgnenhed og sex ude i det fri – PRØV DET!

Billeder og film af nøgenhed og sex ude i det fri.

Sex i det danske land ‘Det er dejligt at mærke vinden, græsset, vandet og folks øjne på sin nøgne hud’

Rigtig mange danskere har sex i det fri. Både singler og personer i fast parforhold gør det. Både med hinanden, men også i form af sidespring. I en tid, hvor mange eksperimenterer med deres seksualitet, er sex i det fri blevet mere udbredt.

DET SKAL DA PRØVES…

Start med at læse om det:

Inden du bare render rundt i villkvarteret med bare balder, så er det nok en god ide lige at mærke efter først, spørg dig selv “Er det noget for mig”. Du kan evt. starte med at læse om andres oplevelser med at være nøgen i det offentlig rum.

Prøv det selv:

Sex i baghaven, Det er næsten for nemt, men er du ny ude i den ekshibitionistiske kunst, er baghaven det perfekte sted at starte. Her bestemmer du selv, hvor meget du skærmer af for naboerne og du har altid muligheden for at rende indendørs lynhurtigt.

Næste skridt:

Sex på parkeringspladsen, Her er der rigtig mulighed for at lege gemmeleg mellem bilerne og snuppe en quickie op ad bagsmækken på din egen bil. Er I lidt mere private, kan I hoppe indendørs i bilen og slå jer løs på bagsædet. Ejeren til nabobilen kunne potentielt komme forbi, og det i sig selv kan være pirrende nok.

I fuld offentlighed:

At dyrke sex på stranden er både en romantisk og fræk fantasi for rigtig mange mennesker. Vil du være på den sikre side, så tag på ferie og find en strand i Sydfrankrig eller Spanien, hvor det både er tilladt at være nøgen og dyrke sex. Har du ikke umiddelbare rejseplaner, men vil du alligevel gerne udleve din fantasi, så find en ubefolket strand eller skov i Danmark. Der er en hjemmesiden ved navn sexidetfri.dk, der indsamler steder i Danmark til sex i naturen. Her kan du finde en guide til lokale steder, hvor par har haft gode erfaringer med at dyrke sex sammen eller med andre.

SEX I DAG?

Sex med andre i det fri:

Mange danskere elsker dogging! Der findes et utrolig bredt udvalg af folk, som holder af at lave dogging – og som synes, det er frækt. Derfor har medierne også skrevet utrolig mange historier om personer, der elsker dogging og dyrker det aktivt (og ofte) i deres fritid. Og der findes en række årsager til, at valget falder på at have sex i det fri. Mange vælger at begynde, fordi de savner en ny gnist i deres sexliv, og fordi de savner gode seksuelle oplevelser.

 

Du må gerne være nøgen og have sex i den danske natur. Der er dog et par regler, du skal overholde.

Man bør lige tjekke reglerne på området. Det kan nemlig resultere i både bøde og fængselsstraf at have sex på offentligt tilgængelige. Hvis man til gengæld sætter sig ind i reglerne og følger nogle enkelte retningslinjer er der rig mulighed for at lade sin libido få afløb i naturen.

De relevante paragraffer på området finder man både i Ordensbekendtgørelsen og i Straffeloven.

Det er som udgangspunkt aldrig er ulovligt i sig selv at være nøgen i naturen. Det fastslog Justitsministeriet tilbage i 1976. Siden har det været juridisk fastslået, at for eksempel nøgenbadning eller solbadning uden tøj ikke kan anses for at være uanstændig opførsel.

Ordensbekendtgørelsens paragraf 3, stk. 2 lyder således: “Det er forbudt at udvise uanstændig eller anstødelig opførsel, der er egnet til at forulempe andre eller vække offentlig forargelse”.

Straffelovens paragraf 232 slår fast at “den, som ved uanstændigt forhold krænker blufærdigheden, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år”.

Det betyder ifølge lektor i strafferet ved Københavns Universitet Trine Baumbach at der er to ting, der skal tages hensyn til: Er den handling, der bliver udført, noget, der kan krænke andre – og er der nogen at krænke?.

Hvis man sørger for at holde sine seksuelle udfoldelser væk fra alfarvej (steder, hvor der typisk færdes andre folk), er det ikke ulovligt. Det kan ifølge Trine Braumbach godt være steder, hvor der kan risikere at komme for eksempel en hundelufter forbi – i så fald skal man blot lige holde pause til man igen er alene.

Se billeder eller film med piger og par der nyder at være nøgne på offentlige steder.

porno med danske piger