Sex ude i det fri med gammel ven

SPAR MANGE PENGE

Det er torsdag eftermiddag en skøn varm forårsdag. Jeg havde fået tidligt fri fra arbejde og gik nu og nød turen hjem langs åen, jeg elsker den tur når vejret er så skønt og har tit tænkt tankerne om hvor frækt det ville være at ha sex i buskadset. Har da også gået og udset steder hvor det kunne lade sig gøre. Jeg havde ikke travlt med at komme hjem den dag, så gik egentlig bare i mine egne skønne tanker, jeg fandt et spot, der var perfekt og satte mig til rette og kiggede på åen og hyggede mig enormt meget i mit eget selskab af frække fantasier, da en stemme bag mig pludselig sagde hej Michell.

Det var Christoffer en gammel ven som jeg ikke havde set længe, han tog hurtigt plads ved siden af mig og vi snakkede om gamle dage og nød det skønne vejr. Jeg kunne mærke hvordan de gamle følelser og til trækninger i mellem os blussede op, der havde altid ligget en flirten mellem os men der var aldrig sket noget andet end et forbudt kys engang i en brandert. Snakken gik om løst og fast og flirten og søde smil fløj imellem os, jeg kunne ikke få de dejlige tanke om sex ud af hovedet, mens vi sad der og snakkede.

Jeg tror han kunne mærke det på mig, for tiltrækningen mellem os var som magneter, der var en så sitrende fornemmelse, at hele min krop skreg efter han skulle rører mig. Øjenkontakten var dyb og pludselig kunne jeg mærke hans ene hånd på min kind og hans læber mod mine, varmen steg af lyst, vi kyssede intens og vores kroppe og hænder kunne ikke længere holde sig fra hinanden. Liderligheden voksede pirrende og jeg kunne ikke længere holde mig tilbage, min hånd gled ned over hans skridt og jeg kunne mærke hvor tændt og hård hans pik var.

SEX I DAG?

Jeg knappede hans bukser op så jeg kunne mærke hans pik, den var stor og føltes godt i min hånd. Hans hænder gled op under min bluse og han kærtegnede mine stive spændstige bryster og nev mine brystvorter ”hmmm” så trak han blusen af mig og inden længe var vi begge nøgne. Jeg begyndte frækt at sutte hans pik, den føltes dejlig i min mund, min tunge slikker hans svulmende pikhoved mens jeg med den ene hånd kørte frem og tilbage og med den anden ømt masserede hans boller. Jeg holdt øjenkontakten med ham og jeg kunne se han syntes jeg var fræk at se på og at det tændte ham helt vildt.

Hans store dejlige varme hænder kærtegnede min nøgne krop imens, det tændte mig endnu mere, hans hånd gled ned over min røv og hans fingre gled tæt forbi min tændte kusse. Nu begyndte han at slikke mig og kilde mig, det føltes så godt i hele min krop at det fik mig til at stønne højt, sjældent har jeg prøvet noget lignende han var virkelig god med hans frække tunge og fingre, jeg blev vildt tændt og våd og havde efterhånden så meget lyst til at mærke hans store stive pik oppe i mig, jeg lå der på græsset og nød min liderlighed mens jeg suttede hans dejlige pik og havde helt glemt hvor vi befandt os.

Christoffer trak sig ud af min mund og pirrede mig med hans stive våde pik lige i min skedes åbning, det gjorde mig vildt liderlig, jeg vendte mig om så han kunne gi mig den bag fra, han havde godt fat i mine hofter da han trængte ind ”uha” den var stor og hård og fyldte mig godt ud, så dejligt, nu ville jeg bare ha han bollede mig alt hvad han havde i sig..” Åårrrhhh JA ta’ mig så”… Hans ene hånd tog fat i min nakke og han næsten rejste sig op og kneppede mig så dybt og godt. Mine safter flød og jeg nød hvert et stød, han vendte mig om og løftede mine ben i vejret så han rigtigt kunne komme helt i bund mens han tog mig på mine stive bryster..” aaarhh ja” han stive pik gled frem og tilbage mens han så mig dybt i øjnene, han bollede mig så godt, jeg kunne se han var lige ved at eksplodere, det føltes så godt i min krop at mærke hans svulmende pik kører frem og tilbage i min våde tændte kusse, jeg strammede om hans pik med min skede og kunne ikke længere holde mit opstemte begær tilbage, jeg kom i et skrig og støn af en orgasme lige som han trak sig ud og med et brøl skød sine varme erotiske safte ud over min svedige nøgne krop. Det var så frækt og det føltes så lækkert da hans sæd ramte mig og jeg smurte min krop ind i det mens jeg vred mig i en skøn følelse af tilfredshed.

Han lagde sig forpustet ned ved siden af mig og der lå vi så og fik vejret igen da vi pludselig så nogle der kom gående forbi os ude på stien, vi kom til at kigge på hinanden og var så færdige af grin, vi havde begge glemt alt om hvor vi befandt os og havde bare nydt hinanden og noget rigtig lækker forårs sex. Den dag glemmer jeg aldrig og jeg tænker stadig på hvor frækt det var, når jeg passere stedet i ny og næ.

FRÆKT UDENDØRS SEX

porno med danske piger