Den frækkest tivoli forlystelse i verden! (videoer)

Den frækkest tivoli forlystelse i verden! (videoer)

SPAR MANGE PENGE

Hold godt fast på bryster og trusser!

SlingShot ride er navnet på den berygtede tivoli-tur der giver orgasmer til pigerne.

SlingShot er en 110 m høj forlystelse, hvor man sidder i en to-personers kapsel der er fastgjort til kabler og en fjederfremdrivningsanordning med op til 720 fjedre. Kapslen sendes så 110 m op i luften med 100 km/t og hopper op og ned, indtil den igen falder til ro ved affyringsstedet.

Den giver kvinder orgasmer til venstre og højre .

Se pigerne der virkleig nyder denne særlige slingshot tur. Er det adrenalinen? Den øgede blodgennemstrømning? Vibrationen? Den strategisk placerede rem?

Se kvinder, der har det særlig sjov på Sling Shot

SEX I DAG?

Et godt råd inden din næste tur i tivoli, BonBon-Land, Bakken, Sommerland Sjælland, Djurs Sommerland, Fårup Sommerland , husk at tage Bh og trusser på – ellers vær beredt på et uheldig nøgen flash.

Kamera optaget alt.

I videoerne kan man se piger og kvinder der får en rusketur i den vilde SlingShot der suser afsted, og som bonus får pigernes bryster til at hopper halv ud af deres toppe og trøjer.

Læs erotiske noveller hvor Tivoli indgår….

Andre nøgne øjeblikke fanget i tivoli forlystelser

Vild sjov og pinlig video: Se kæresten der forgæves forsøger at dække sin kvindes nøgne underliv under tivolitur, der får hendes bukser til at falde ned, hvilket også afslører, at hun ikke har trusser på under bukserne.

Parret havde en uforglemmelig tur på en attraktion kaldet La Tagada på Costa Ricas Zapote Festival. Turen er en skive der snurrer og kaster folk rundt i luften, især hvis de forsøger at rejse sig. Tivoli-forlystelse ryster bukserne af en kvindes og afsløre hun er trusseløs!

Se også:

  1. Disneyland er ikke for sarte sjæle…
  2. Piger blotter brysterne
  3. Billeder med bare baller og bryster i badeland

porno med danske piger