Den nye chef

Følte jeg var lige sprænge af liderlighed. Det kunne hun åbenbart mærke på mig, for hun stak hånden ned i min bukser og tog fat i min stive pik. Jeg slikkede hendes bryster…

SEX I DAG?

Jeg husker det stadig som var det i går; måske mest af alt fordi det jeg vil fortælle her er noget jeg aldrig havde troet skulle overgår mig. Vi skal godt 4 år tilbage i tiden, hvor jeg var ansat som elev i en bank.
Vores funktionsleder i privat var ansat godt en måned i forvejen, og hun var rigtig lækker. Hun var høj og hendes lange brune hår var svært at fokusere på, når man først fik øjenkontakt med hendes smukke grønne øjne. Jeg husker, at jeg den første dag jeg så hende fik en ordentlig bule i bukserne og tænkt meget syndige tanker.
Som elev i banken var hun min nærmeste overordnede – min chef. Hun var en god chef og vi fik hurtigt oparbejdet et fornuftigt samarbejde.
Historien jeg her vil fortælle fandt sted en dag, hvor arbejdsbunkerne var i bund og der ikke var synderligt meget at lave. Jeg blev derfor beordret i kælderen, hvor vores arkiv var placeret for at arkivere dokumenter fra de seneste måneder.
Det var ikke lige yndlingsarbejdet, men det skulle jo gøres og det er et af de jobs hvorpå der står ”elev”. Jeg gik derfor i kælderen og begyndte det kedelige arbejde men efter ca. en time hørte jeg nogle ved døren. Nøgler raslede, døren gik op og min chef kom ind. Hun havde lige haft en kunde i telefonen der skulle havde fundet nogle gamle dokumenter frem af hensyn til skatteregnskabet. Jeg sagde at hun da bare kunne have ringet ned til mig, så skulle jeg da nok have fundet dem frem til hende. Hun sagde, at hun lige havde brug for at komme lidt væk fra computeren.
Hun gik ned til rækken med ”K – P” og begyndte at lede efter dokumenterne mens jeg fortsatte mit arbejde. Der gik et par minutter, så kaldte hun på mig. Hun kunne ikke finde de dokumenter hun ledte efter og spurgte om jeg ikke ville hjælpe hende. Jeg sagde ”naturligvis” og ledte sammen med hende.
Pludselig så jeg hen på hende. Hun havde taget sin blazerjakke af og havde en forholdsvis nedringet bluse på indenunder. Et kort øjeblik blev mine øjne helt fastlåst på hendes dejlige bryster. Ser du noget godt, hørte jeg hende pludselig sige. Jeg blev helt rundt på gulvet, og sikkert også meget rød i hovedet. Æhh øjj…jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige. Heldigvis fortsatte hun med at tale: ”du har måske aldrig set sådan nogle før” og hun trak yderligere ned i blusen og de dejligste bryste kom til syne. Jeg var temmelig lamslået, men fik fremstammet, at jo det havde jeg skam.
Jeg kan da se du nyder synet, sagde og nikkede ned mod mit underliv. Totalt overrasket over situationen, havde jeg ikke lagt mærke til, at en kæmpe bule var kommet til syne. Så blev jeg for alvor rød i hovedet. Det gør ikke noget, har du lyst til at røre, spurgte hun? Jeg troede ikke mine egne øre, men tænkte, at det skulle hun ikke sige to gange. Resolut gik jeg helt hen til hende, mens hun trak blusen over hovedet. Hun havde ikke BH på og forsigtigt lagde jeg den en hånd på hendes bryst. Jeg følte jeg var lige sprænge af liderlighed. Det kunne hun åbenbart mærke på mig, for hun stak hånden ned i min bukser og tog fat i min stive pik.
Jeg slikkede hendes bryster, tog mod til mig og stak forsigtige den ene hånd ned i bukserne på hende. Hun var åbenbart lige så liderlig som mig, for hendes trusser var godt gennemblødte. Jeg stak en finger op i hendes fisse, og hun stønnede voldsomt.
Hun klædte mig af og kyssede mig på maven. Lidt efter lidt bevægede hun sig ned mod min pik og efter en kort stykke tid var den forsvundet i hendes mund. Det var mere end jeg kunne holde til og efter få minutter kom jeg i munden på hende. Hun slugte det hele, kiggede op på mig og sagde: ”den er vist ikke helt færdig endnu” – da den stadig var helt stiv. Jeg sagde: ”Nu er det vist din tur”. Jeg lagde mig ned på gulvet og hun satte sig overskrævs ind over mit hoved. Da min tunge ramte hendes klitoris stønnede hun så højt, at jeg var bange for det kunne høres oppe i banklokalet.
Jeg fingerkneppede hende det bedste jeg havde lært og hun stønnede højere og højere. Efter et stykke tid sagde hun, at nu ville hun kneppes. Hun rejste sig fra mit hoved og lagde sig på alle fire lige foran mig. Hendes røv var guddommelig og jeg var hurtigt på plads bag hende. Jeg kørte forsigtigt pikken rundt om hullet, inden jeg trykkede den op i hende. Hun var meget snæver og det var svært at tro, at hun var mor til to. Hun nærmest skreg nu og jeg var helt sikker på at det kunne høres vidt omkring. Men jeg var ligeglad – var totalt væk i min liderlighed. Hendes fisse var så dejlig og jeg kunne mærke at jeg ikke kunne holde til så, meget mere. Jeg kunne mærke hendes fisse trak sig sammen om min pik. Jeg kneppede hende hårdere og hun kom. Mens hun kom, kunne jeg mærke en varm bølge sitre gennem min krop og jeg stødte pikke så langt op jeg kunne og sendte al min sperm op i hende.
Jeg var nu helt færdig og sank sammen ved siden af hende. Hun kyssede mig dybt og inderlige og vi lå lige et øjeblik inden hun klædte sig på og gik op i banklokalet igen. Inden hun gik, sagde hun: ”Jeg bliver nok nødt til at sende dig ned og arkivere igen i morgen”. Jeg nikkede og tænkte og det alligevel ikke var så slemt at arkivere…

porno med danske piger