Når min kone er beruset bliver hun liderlig og er utro

SPAR MANGE PENGE

Jeg har før fortalt om en oplevelse jeg havde efter min kones julefrokost. Min kone Helle er en meget flot pige, ca. 170 cm høj, slank, men hun har et par temmelig store bryster. Helle er normalt en meget sød og lidt stille pige og vores sexliv er vist meget normalt. UNDTAGEN når Helle får noget at drikke.Så snart hun begynder at blive beruset, bliver hun kanon liderlig. Det har jeg både fået gode og dårlige oplevelser ud af. Denne her oplevelse var en af de dårlige for mig, men sikkert god for hende.

Det skete for 5 år siden, vi varlige flyttet i hus og der skulle være gadefest i den lomme vi boede. Festenskulle holdes i vores nabos have. Vejret var godt og stemningen var i top fra start, der blev drukket tæt og snart kunne jeg se på Helle at hun ville blivefuld. Hun var i en stram t-shirt og meget korte cowboy shorts. Hendes storebryster var tydelige under t-shirten og der var flere mænd fra gaden der lagde op til hende, samtidig med at de sørgede for at hendes glas hele tiden var fyldt op. Så allerede efter et par timer var Helle plørefuld. Hun flirtede hæmningsløst med et par mænd, selvom den ene mands kone sad lige ved siden af. På et tidspunkt skulle hun på toilettet. Hun svajede slemt da hun rejste sig og jeg skyndte mig at gå med hende, jeg smuttede med ud på toilettet og bad hende om at slappe lidt af, men i hendes tilstand gjorde det bare det hele værre og hun bad mig om at passe mig selv. Så jeg blev sur og satte mig ved et andet bord ude i haven og faldt i snak.

SEX I DAG?

Noget senere ville jeg lige se hvordan det gikHelle, men jeg kunne ikke se hende nogle steder. Lettere nervøs begyndte jeg at lede efter hende, men hun var ikke i haven nogle steder. Jeg tænkte at hun måske var blevet så fuld at hun var gået hjem for at sove, så jeg gik en tur hjem.Da jeg gik ind i indkørslen kunne jeg pludselig høre Helle fnise. Det kom fra det åbne vindue i stuen. Jeg listede ud i blomsterbedet og kiggede ind i stuen.Der midt i stuen stod en af de mænd Helle havde flirtet med og Helle kom vaklende over imod ham, hun var så fuld at hun næsten ikke kunne stå oprejst og manden, kaj tror jeg han hed, måtte gribe hende i armen for ikke at hun skulle falde. Hun svajede ind imod ham og hendes bryster blev klemt flade imodhans bryst. Hun fnisede og snøvlede hjælp mig jeg er fuld. Kaj lod sine hænder glide op på hendes bryster og klemte dem uden på blusen. Helle lod ham gøre det og lod til at nyde det for hun lod sine hænder glide ned til hans bukser og gned lidt uden på dem. Helle gled ned på knæ og åbnede hansbukser, hun fiskede hans allerede stive pik ud og gned et par gange frem og tilbage.

Scikken en stor pikkemand snøvlede hun og lod tungen glide rundtom pikhovedet, mens hun stadig gned frem og tilbage. Så tog hun pikken ind i munden og suttede ham rigtigt. Efter et stykke tid rejste hun sig usikkert op ogKaj tog t-shirten af hende, hun havde ikke BH på og han kyssede hendes storebryster. Helle var nu så liderlig at hun ville ha pik og hun lagde sig på gulvet. Kaj trak shorts og trusser af hende og trængte ind i hende og kneppedehende hårdt, Helle stønnede og Kaj kneppede hende hårdere og hårdere. Da det så ud til at han ville komme trak han sig ud. Med besvær fik han Helle trukket op at stå, og han hjalp hende over at sidde i sofaen. Han stillede sig foranhende sut mig af forlangte han. Helle var så fuld at hendes hoved stillesvajede frem og tilbage, men hun fik hans pik i munden og suttede ihærdigt. Det varede ikke længe inde Kaj var ved at komme og lige inden tog Helle pikken udad munden og gned den så spermen sprøjtede ud over hendes ansigt. Springvand fnisede hun døddrukkent.

Da Kaj var færdig så det ud til at han ikke kunne komme hurtigt nok afsted og han sagde til Helle at han ville gå tilbage til festen. Helle ville lige på toilettet først, så hun vaklede derudmens han gik. Jeg gemte mig bag hushjørne da ham gik ud af indkørslen.Overrasket blev jeg klar over at min pik dunkede, jeg var blevet kanonliderlig, selvom jeg var rasende. Hurtig gik jeg ind, Helle sad ude på toilettet, hun var næsten faldet i søvn. Jeg trak hende op og trak hende med ind i soveværelset.Sut mig af!! Råbte jeg rasende. Åh nej jeg er så fuld klagede hun, men jeg tvang min pik ind i hendes mund.

Jeg var så liderlig at jeg kom næsten med det samme og for anden gang inden for 10 minutter sprøjtede der sperm i hovedet på Helle. Jeg har haft mange andre oplevelser med Helle når hun har fåetalkohol. Dem skriver jeg måske om senere.

porno med danske piger