Den nye nabokone i villakvarteret

Jeg bor i et stille villa kvarter ugenert sammen med min kone og 2 store børn, naboen er til den ene side er en gammel dame pensionist der sover længe og ikke kan se særligt godt. Den nye nabo som vi har fået er en sammenbragt familie med mine og dine børn, jeg har et godt forhold til Michael som han hedder vi tager en øl og snakker om løst og fast. Michael kom ind en aften var ked af det da “konen” var skredet og jeg kunne forstå det var en hård kamp sidst da han skulle skilles og denne gang var det bedre da det kun var økonomisk hård. Der gik kun 6 måneder så kom Michael stolt og præsenterede Iben som lige var blevet skilt og med 4 dele børn, hus, have har de rigeligt at se til, heldigvis får de fri hver anden uge når børnene var hos de respektive forældre.

Jeg kan beskrives kort: midt fyrrene er IT konsulent, selvstændig skal lige tilføjes, dette giver mig frihed til at planlægge hverdagen. Mit første møde med utroskab var for 3,5 år siden og startede en varm sommerdag. Jeg havde fået en infektion og som var behandlet med penicillin som jeg er allergisk imod, min læge beklagede mange gange 2 dage senere da det blev opdaget. Skaden var sket og jeg hævede først lidt i ansigtet derefter gik det ned i pikken som voksede 3 gange størrelsen på min ellers store pik som jeg har været så heldig at være udstyret med (konen kalder den normalt triple X). Jeg skulle scannes på hospitalet fordi der kunne være komplikationer som sprængte blodårer og lignende, ventetiden gik uden sex da konen kategorisk nægtede at have noget med “monsteret” at gøre.

Dagen kom da skanningen skulle ske holdt jeg fri som allerede skrevet skinnede solen og jeg var lige hoppet i badebassinet for at køle af med en drink, pludseligt kikkede Iben ind igennem lågen i hækken og ønskede god morgen. Iben er min nabo´s nye “kone” som lige er flyttet ind for 6 måneder siden,. Jeg fortalte om allergisk reaktion og min aftale med hospitalet Iben lyste op og fortalte hun var radiograf og det var en hurtig procedure.Iben snakkede om alt muligt jeg hørte ikke helt efter og vågnede op til et “må jeg også hoppe i badebassinet” spurgte Iben igen og så lidt fornærmet ud over at hun skulle spørge igen, jeg kom hurtigt med et ok uden at tænke mig om( jeg formodede hun lige skulle skifte til badetøj). Iben tog sommerkjolen af og stod i bikini i et sekund inden hun hoppede i , det gav et ryk i mig mest fordi jeg var nøgen.

Iben fortalte når de ikke havde børnene sneg hun sig ind og tog en dukkert hos os og nød morgenen når hun lige var kommet hjem fra arbejdet (natarbejde), Iben fortalte Michael var på 7 dages konference og hun derfor kunne dase hele dagen.Jeg tilbød Iben en drink fra shakeren som stod på en bord ved siden bassinet, “jeg tager selv” pludrede Iben og lagde sig let over mig før jeg kunne lægge min svulmende manddom ned, Iben hældte op i glasset og skulle retur da hun tabte glasset ned i mit skød. Lynhurtigt greb Iben ned og fik fat i min pik, Iben´s ansigt var yderst beskrivende i chok og overrasket. Iben fattede sig hurtigt og kommenterede “den er nok ophidset” med reference til pikken, næh ikke rigtigt nåede jeg lige at sige hvilket også var korrekt. Det gav et sæt i Iben som mistroisk sagde “kan den blive større” ?, ja da sagde jeg, Iben fiskede hurtigt glasset op og tog begge hænder ned om min pik “wow” udbrød hun. Jeg kunne ikke dy mig for at benytte hendes forbavselse og hurtigt spørge om hun ville undersøge pikken nærmere oppe på terrassen, Iben kom med et stille “ja tak”.

SEX I DAG?

Vi gik op af bassinet det må have set komisk ud jeg helt nøgen og Iben i bikini der holdt med en hånd på min pik som om det var at gå hånd i hånd på strøget. Jeg rettede på liggestolen tog en hynde ned på jorden og lagde mig på ryggen i liggestolen kikkede op på overvågnings kameraet, jo vinkelen var perfekt, Iben satte sig på hynden på jorden medens hun stadig holdt på pikken og hendes tynde lange fingre kunne lige nå omkring min pik. Iben rødmede let da hun ligesom vågnede op da jeg bad hende om prøve få min pik større. Den er godt nok stor mumlede Iben mens hun gokkede forsigtigt på pikken, prøv at slikke på ham se om du kan have den i munden sagde jeg indbydende til Iben også gik hun i gang.Min pik var ved at sprænges den skiftevis gjorde ondt og super godt mens Iben gav min pik luksus behandling let tunge massage så bløde læbers kærtegn, mine hænder gik nu forsigtigt på opdagelse på Iben´s krop, ryg-numse-lår-ryg-bryster, nu begyndte jeg at nulre brystvorterne og Iben udbrød et dybt støn stoppede med at behandle min nu meget store pik løftede hovedet, jeg fik et chok da jeg så ned på min pik den var megastor,

Iben havde brugt sit hårelastik nederst på pikroden så blodårene stod tydeligt frem og pikken var tykkere end hendes arm. Iben kikkede mig direkte i øjnene sagde “vi kan ikke bruge et kondom den er for stor men jeg vil prøve din pik i min fisse”, jeg løj og sagde “er steriliseret”. Iben nikkede tilfreds stillede sig overskrævs med en fod på hver side af liggestolen og satte sig forsigtigt nedad med ryggen mod mig og skilte læberne på hendes saftende fisse medens hun kyndigt borede min pik op i sig mens hun skreg let at min pik var for stor.Jeg tror Iben havde prøvet i 5 minutters tid at få pikken op i fissen da jeg tager fat i hendes talje og rykker blidt så Iben mister balancen og med et svup sidder på mit skød, Iben ryster og skriger en øredøvende orgasme ud over hele haven mens hun synker sammen med min store pik kampklar oppe i sig.

Jeg venter i ca 10-15 minutter mens Iben´s fisse skiftevis ryster og kramper sammen da Iben vil kommentere øjeblikket kommer der et hæst “det var vildt aldrig har jeg prøvet at komme så intensivt”. Iben hviler sig tilbagelænet op ad min brystkasse medens min dunkende pik stadig er helt oppe i hendes fisse. Jeg begynder at bevæge mit underliv og prøver at få min pik i gang oppe i Iben, jeg løfter hende op fra min brystkasse og lægger hende på maven i forlængelse af min pik med et ben på hver side af liggestolen det er som om jeg virkelig sidder fast oppe i hendes stamme fisse. De sløve kneppe bevægelser som jeg prøver på at få gang processen hjælper ikke rigtigt og jeg må sande at vi sidder fast sammen som om der er en usynligt lim imellem os.

Så derefter begynder jeg at kysse/bide blidt i Iben´s ører bagfra mens jeg navigerer mine hænder om hendes perfekte C skåls bryster. Iben udbryder et dybt støn og jeg mærker hendes fisse langsomt bliver våd igen, Jeg pumper langsomt løs i hendes stamme fisse under Iben´s høje protester om hun revner og min pik er alt for stor det gør ondt, pludselig stopper Iben med hendes protester jeg kan mærke hendes fisse trække sig voldsomt sammen og min pik dunker af vellyst. Jeg tager fat i brystvorterne og trækker voldsomt ud medens jeg skruer vorterne med pege og tommelfingre og 5 sek senere skriger Iben endnu en orgasme ud i hele nabolaget jeg kommer samtidigt og det sortner for mine øjne ænser jeg ligger ovenpå Iben mens min pik pumper sperm op i i hendes fisse.

Jeg aner ikke hvor længe jeg har været væk i orgasme rusens søvn men Iben ligger og sover under mig med dybe åndedrag, trækker forsigtigt min pik ud af Iben´s stramme fisse som er snasket og der er lidt blod, telefonen ringer og jeg skynder mig ind for at svare, det er hospitalet der fortæller de desværre ikke har tid til mig fordi der er kommet en akut scanning ind på min tid. Jeg går ud på terrassen for at vække Iben men hun er væk, jeg går i bad og tager optagelserne fra overvågnings kameraet som gemmes på en server jeg kun har adgang til for min kone ikke skal komme til at se mit første ops i ægteskabets navn og med en overbevisning om jeg nok skal udnytte optagelserne senere.

porno med danske piger