Sex med støvsuger – bedst i test! (Nilfisk, Bosch, Electrolux…)

Sex med støvsuger – bedst i test! (Nilfisk, Bosch, Electrolux…)

SPAR MANGE PENGE

Stik pikken i støvsugeren og mærk suset!

Du tror det måske ikke, men nogle bruger faktisk støvsugeren til at få sutte pik med. For de fleste er det bare en sjov joke man kan grine af, men for andre er det støvsugeren de går til, når det skal være ekstra godt eller man har lyst til noget fremmed.

Der findes flere ekstreme sexfortællinger som “sex med min Nilfisk støvsuger og “Mors NILFISK støvsuger“, men også danske mænd der mødes i forskellige forums, hvor de deler erfaringer og billeder hvor de har pikken inde i støvsugeren.

På hjemmesiden g6n.dk har de bla. et forum hvor en mand ved navn harry har lagt billeder op hvor han knepper sin Bosch støvsuger. En ander bruger med profilnavnet “Støvsuger-sex“, beskriver flere af hans oplevelser med sin støvsuger, han skriver bla. “Med sin helt fantastiske sugestyrke og overlegne sugeevne sluger NILFISK hver eneste gang!”.

Find en billig støvsuger til uforpligtende sex på dba.dk eller degulesider.dk – Bosch, Electrolux, Miele, Nilfisk, Philips, Siemens, Samsung, Dyson.

Blowjob af støvsuger, suget du aldrig glemmer!”

Hårde hvidevarer er nu engang bedst til det, de er produceret til. Måske bliver du erotisk opstemt af lyden af den sugende støvsuger, måske minder Nilfiskens form dig om en kvinde, eller måske tænker du bare: Et hul er vel et hul, et sug er vel et sug.

Så du maser dit erigerede mandslem ind støvsugeren og tænder for dyret. Dårlig ide, for hvis det er den Hoovermodel, som en 51-årig amerikaner var intim med, så er der risiko for, at din penis bliver (endnu) kortere. For han mistede cirka en centimeter, fordi der i støvsugeren var et rotorblad, som pisker støvet ind i posen.

Drop tanken om at stikken den ind i støvsugeren! Køb istedet den anmelderroste og meget populære FleshLight der med garanti giver dig en bedre og mere sikker oplevelse når du vil have taget trykket.

Se alle de forskellige fleslights der er lavet efter pigernes underliv

SEX I DAG?

FUNFACT:

“UNDERSØGELSE VISER, AT FLERE MÆND HAR HAFT SEX MED EN STØVSUGER END EN SEXDUKKE – DE FLESTE FORETRÆKKER DOG STADIG HÅNDEN.”

Bødestraf og fængsel for at krænke støvsuger

Pas på med at kneppe din støvsuger. En amerikaner blev opdaget, mens han udlevede hede fantasier med sin støvsuger. Ikke nok med at han blev forstyrret midt i en hed elskovsakt med en støvsuger. Nu bliver han også straffet med 90 dages fængsel for episoden.

Akten fandt sted i et bilvaskeri i byen Thomas nord for Detroit, hvor den 29-årige havde set sig lun på støvsugeren. En person bemærkede noget, der ikke var, som det skulle være, og han underrettede politiet.

“Du har bragt skam over hele regionen og din kirke. Du skylder området en undskyldning for det, du har gjort,” lød de formanende ord fra dommer Fred L. Borchard, da han sendte den ulykkelige gut bag tremmer i 90 dage.

Oveni hatten har Jason LeRoy Savage måtte leve med at blive sat offentligt til skue.

Præst taget med bukserne nede: Havde sex med en støvsuger. En pensioneret præst i en baptistkirke i Northamptonshire, England, blev taget på fersk gerning i en noget penibel situation – iført knæstrømper og i færd med at onanere med en ”Henry the Hoover” støvsuger mærke i England.

Den er kendt for sin stærke sugeevne, den lille røde støvsugermodel ”Henry the Hoover”.

Men dens funktion er naturligvis langt hen ad vejen tiltænkt støv, snavs og skidt. Og ikke lige det, som en 74-årig præst fra baptistkirken Baptist Centre i Middelton Cheney i den engelske by Northamptonshire brugte den til.

Udover at blive placeret på den lokale liste over sexkrænkere, blev manden beordret til at betale en bøde på 845 britiske pund. Eller lige under 7500 kroner.

Desuden skal have give en erstatning på 1800 kroner til hver af de vidner, der tog ham i støvsugersamlejet.

68% af mændene har aldrig brugt sexlegetøj; måske fordi det er dyrt? Det er der til gengæld 5% af mændene, der har fundet en løsning på: Støvsugeren! Når en af de mere eksklusive sexdukker gerne koster omkring 7.000,00 kroner, så er det måske derfor, at kun 2% vælger den løsning mod de 5%, der vælger støvsugeren? Se det bedste Onani sexlegetøj til mænd

porno med danske piger