Det lille Teater ”Tæt På” del.3

SPAR MANGE PENGE

Hunden jog nu sin kæmpepik ind i min fisse så voldsomt, at jeg nærmest mistede bevidstheden, men min ophængning i læderstropperne gjorde, at jeg ikke sank…

De næste par dage gik med at få følelserne i såvel hoved som underliv på plads igen. Da det var sket ringede jeg til Det lille Teater for at fortælle Marie om mit held med min sekretæransættelse, der samtidig betød, at jeg ikke kunne lave nye aftaler med hende om deltagelse i ”teaterforestillingerne”. Jeg ville selvfølgelig deltage som aftalt om fredagen, men så måtte det også stoppe. Det blev Marie ked af at høre, idet hun – som hun udtrykte det – kunne se, at jeg havde ”talenter for showet”. Hun var også ked af det fordi enkelte firmaer havde kontaktet hende for at høre, om de kunne bestille lukkede events for kunder og forretningsforbindelser. Det var pigerne faktisk meget lune på, og havde derfor håbet, at de ind imellem kunne ”trække på mig”. Endvidere sagde hun at fredagens optræden ville blive en større opgave, idet hunden her var en fuldvoksen, erfaren Grand Danois, der både var større, bedre udrustet og mere erfaren i bedækning af tæver. Til gengæld ville honoraret blive forhøjet til 3.000 kr. Jeg sagde, at det var i orden fra min side., og at jeg ville tænke over deltagelse i eventuelle fremtidige lukkede events.

Maries omtale af den nye, store hund betød, at jeg var meget spændt og forventningsfuld, da jeg mødte op på teatret fredag aften. Jeg klædte mig af til BH og trusser og ventede på, at mine to hjælpere skulle dukke op og føre mig ind til min tilværelse som tæve i teatersalen. Medens jeg ventede, stillede jeg mig op foran et stort spejl, der var placeret på lokalets bagvæg. Det jeg så var en ikke særlig høj, tæt kvinde i slutningen af trediverne. Brysterne var store, men pænt spændstige. Brystvorterne var store og mørke. Hofterne nok lidt for brede og ballerne lidt for runde, men alt i alt en nydeligt udseende kvinde med et lystent blik i øjnene og hektiske røde kinder.

Det bankede på døren og ind trådte den ene af de unge piger, der have taget mod mig sidste fredag samt en ny pige. Begge var også i dag klædt i stramtsiddende kitler, der tydeligt viste, at de ikke havde noget indenunder. De satte sig med på hver side af mig, huskede mig på at det i dag var en stor, velafrettet Grand Danois, der skulle bedække mig. Da jeg havde nikket bekræftende til det tog de med hurtige bevægelser BH og trusser af mig, placerede en stram blindfold over mine øje og førte mig med et fast og sikker greb under hver albue gennem gangen, der endte på den scene, hvor min sidste ”optræden” havde fundet sted.

Igen bad de mig om at gå ned i knæ. Denne gang blev knæene dirigeret ned i nogle bløde skåle, der mindede mig om knæbeskyttere, hvorefter et par læderstropper blev lagt stramt om hver af mine knæhaser og om mine ankler. Så blev min overkrop blidt men bestemt presset fremad og mine hænder dirigeret ned til et par håndtag, som jeg tog fat om. Så bad en af pigerne mig om at lægge mig ned på albuerne. De landede i et par bløde skåle og hurtigt blev de spændt fast med et par læderstropper. Herefter mærkede jeg at noget der mindede mig om seletøj blev spændt rundt omkring mine bryster. Seletøjet blevet strammet til, hvilket gav mig en fornemmelse af at brysterne ”rejste sig” og at blodet strømmede ud i mine i forvejen spændte brystvorter. Seletøjet blev herefter fæstnet et eller andet sted over mit hoved. Disse nye stropper samt knæ- og albuebeskytterne gjorde, at jeg denne gang var fuldstændig fikseret. Da det var overstået følte jeg, at mine knæ langsomt med sikker gled fra hinanden, således at min fisse måtte træde meget tydeligt frem mellem mine runde baller. Så førte de igen den lange tynde sprøjte op i min fisse og medens de langsomt trak den ud følte jeg, hvordan den fedtede væske trængte ud i mit underliv. Det samme gentog sig med mit røvhul. Herefter satte de drejeskiven i bevægelse og jeg fornemmede, hvordan tilskuerne – var der måske udsolgt igen – måtte havde frit udsyn til min totalt blottede fisse, der allerede nu drev af en blanding af den fedtede væske og mine egne kussesafter.

SEX I DAG?

Aldrig før i mit liv følte jeg mig så blottet, åben og udstillet som netop nu, og allerede nu var jeg så liderlig, at jeg sitrede let over hele kroppen. Det var der også en af tilskuerne, der bemærkede. I alt fald lød en mandsstemme ganske tæt på: ”Se hvor liderlig tæven allerede er. Fissesafterne driver fra hende!” Så gik der et sus gennem salen, og jeg fornemmede at nogen eller noget nærmede sig og ganske uden varsel ramte en bred, ru hundetunge min fisse. Det fik mig til at udstøde et hvin af forskrækkelse og medens hundetungen blev mere og mere aggressiv blev jeg gennemrystet af en fantastisk vellystfølelse, Hundetungen var stærk og lang og langsomt men sikkert følte jeg, hvornår mine skamlæber åbnende sig på grund af den intensive behandling og hvordan den ru hundetunge trængte længere og længe op i min mere og mere åbne fisse. Fissen blev slikket som den aldrig var blevet slikket før. Et slik startede på min klit, kørte hele vejen gennem den vidt åbne fissespalte og endte ved mit røvhul. Hundens behandling blev mere og mere intens. På et tidspunkt følte jeg nærmes, at den borede spidsen af sin tunge dybt ind i fissen på mig. Og der var vægt bag hvert eneste slik. Så meget vægt at samtlige nerver i min krop sendte ilninger direkte ned i klitten, som jeg følte havde rejst sig som en stiv mandepik. Det intense slikkeri varede vel 10 minutter og bragte mig helt ud til kanten af min selvbeherskelse. Mit hoved gik fra side til side og jeg udstødte en række hæse, pibende lyde.

Grand Danoisens slikkeri ophørte lige så pludselig som det var begyndt. I stedet mærkede jeg, at blide kvindehænder masserede mine brystvorter med stor varsomhed. Denne behandling gjorde, at jeg følte, at mine i forvejen spændte vorter voksede yderligere. Så fornemmede jeg, hvordan hænderne kørte rundt om mine brystvorter. Herefter lukkede spidse negle sig om vorterne og klemte til. Det gjorde ondt, men sendte samtidig en ny bølge af vellyst direkte med i min klit. Jeg var nu nærmest fra sans og samling og medens drejeskiven kørte salen rundt, lød det fra en anden tilskuer: ”Se tævens brystvorter. De er store som vindruer!” En anden stemme – denne gang en kvindestemme – blandede sig og sagde: ”Ja, og se hendes fisse. Den er foldet ud som en blomst!” En anden kvindehånd lagde sig på mit underliv, og jeg mærkede hvordan hånden begyndte at massere min klit. Det fik den til at rejse sig endnu mere og fik mig til at udstøde høje suk af liderlighed.

En hånd blev lagt på mine baller, og noget blev presset mod mit røvhul. Først frygtede jeg, at det var den store hund, der ville den vej ind, men en kvindestemme bad mig slappe af, hun ville blot sætte en butplug op. Det beroligede mig. Så kunne hunden da ikke komme der også. En ny interesseret tilskuer sagde: ”Se lige tævens klit. Den er fan´me lige så stor som det yderste af min lillefinger”! Så følte jeg, at puderne under mine knæ bevægede sig igen. Først blev mine knæ tvunget mere fra hinanden. Så hævede puderne sig. Herved kom mine baller og min fisse højere op fra gulvet. Desuden følte jeg, at min skede åbnede sig endnu mere, og at den nu måtte være synlig for alle i salen. Det sus der lød der nede fra fortalte mig, at tilskuerne også have bemærket ændringen, og jeg følte mig endnu mere blotte, åben og udstillet.

Så mærkede jeg, at den store hund gjorde sig klar til at bestige mig. Den sprang op og klemte sine forben fast om min talje. Så mærkede jeg dens behårede underkrop ramle mod mine baller, samtidig med, at dens store, slimede monsterpik landede mellem mine spredte ben. Her begyndte den at gnubbe udvendigt på mine skamlæber. Igen mærkede jeg et par ferme kvindehænder. Denne gang i området omkring min fisse. De tog resolut fat i hundepikken og dirigerede spidsen af den direkte ind i min skedeåbning. Da spidsen af hundepikken ramte mine skamlæber fik jeg min første orgasme. Den var voldsommere end dem jeg kunne give mig selv derhjemme med dit massageapparat.

Hunden jog nu sin kæmpepik ind i min fisse så voldsomt, at jeg nærmest mistede bevidstheden, men min ophængning i læderstropperne gjorde, at jeg ikke sank samme. Så startede Grand Danoisen sin bedækning af mig. Det foregik fuldstændig uden for min kontrol. Monsterpikken pløjede sig op gennem mit underliv, hvor den hamrede mod min livmoderhals. Så startede hunden sine kneppebevægelser – og der var ingen nåde. Med voldsomme bevægelser og i en rasende fart hamrede hunden sin pik direkte i bund i min fisse i hvert eneste stød. Hundens tempo var utroligt og dens vildskab ubeskrivelig. Den ene orgasme efter den anden gennemrystede mig Ja, de kom nærmest som perler på snor. Det vilde ridt fortsatte i et kvarters tid. Herefter stoppede det lige som pludseligt som det var begyndt.

Jeg åndede lettet op, og troede, at mine trængsler var forbi. Jeg blev dog hurtigt revet ud af den vildfarelse. Jeg mærkede nemlig pludselig et stigende pres mod min skedeåbning. Det gik op for mig, at hunden var i gang med at presse knuden op i mig. Langsom men sikkert pressede hunden sin knude længere og længere op i min i forvejen stærkt udspilede fisse. Da knuden var helt inde, følte jeg, hvordan mine skedemuskler låste sig fast om knuden. Det var signalet til, at hunden genoptog sin bedækning af mig. Denne gang i et endnu vildere og voldsommere tempo. Jeg var fuldstændig underlagt den liderlige hanhund, der bare huggede sin monsterpik frem og tilbage i stadig stigende tempo. Et tempo jeg var tvunget til at følge med i, idet min fisse nu var fuldstændig låst fast omkring roden af hundepikken. Det at hunden nu også havde fået pikknuden indenfor i min skede betød at presset på min livmoderhals steg endnu mere, og for mig udartede det sig til én lang orgasme, hvor jeg fuldstændig mistede min selvkontrol. Så mærkede jeg noget jeg troede var umuligt: Hundepikken voksede i min fisse og selvom den var udvidet til bristepunktet gav den sig for det nye pres, og pludselig følte jeg, at kaskader af hundesperm blev spulet ud i mit underliv. Det fik mig til at ryste som et espeløv, medens jeg udstødte høje, vilde og ukontrollerede ”ulvehyl”.

Da hunden havde tømt al sin sperm ud i min fisse, faldt den til ro. Mit underliv fortsatte med at trække sig sammen i en række voldsomme efterorgasmer. Det fik pigerne til at sige, at jeg lignede en, der ikke havde fået nok endnu. Så de måtte hellere sørge for, at hundepikken ikke gled ud af mig. Det gjorde de ved at pumpe den butplug, der tidligere var sat op i mit røvhul, op. Resultatet var, at mine skedevægge blev presset ned så presset på hundens pikknude på den måde blev opretholdt. Det gav ny energi til hunden, der straks genoptog den vilde bedækning af mig. Jeg følte mig efterhånden mere dø end levende, men hundens intense arbejde dybt i mit underliv startede dog en serie af nye, voldsomme orgasmer hos mig.

Der gik vel endnu omkring 10 minutter så forbarmede pigerne sig over mig og lukkede luften ud af butpluggen. Så snart det var gjort faldt der ro over hunden, og langsomt følte jeg, hvordan hundens knude svandt ind, og pludselig gled pikken ud og hunden trak sig tilbage. Jeg følte hvordan en blanding af hundesperm og kussesafter nærmest styrtløb fra min vidt åbne fisse. Det syn lod pigerne tilskuerne deltage i, idet de lod drejeskiven rotere et par gange inden de stoppede den. Nu kom jeg tilbage til virkeligheden og hørte, hvordan publikum hujede og klappede, medens pigerne løsnede mig og førte mig ud i baglokalet. Her tog de blindfolden af mig og halvt bar mig ud for at bruse sperm og kussesafter af mig.

Efter afbrusningen lempede de mig forsigtigt ind på en briks, der var placeret i påklædningsværelset. Her satte begge pigerne sig på kanten af briksen og medens de rettede intense, spørgende blikke mod mig, sagde de, at det havde været helt fantastisk at se på. De havde begge fået orgasmer bare ved det syn, der havde udspillet sig for deres øjne. Herefter spurgte de, hvordan jeg havde oplevet det. Jeg sagde, at jeg aldrig nogen sinde tidligere havde følt mig så brugt, gennemkneppet og seksuelt tilfredsstillet. Jeg havde i den grad nydt følelser af at havde været udstillet som en totalt blottet og villig tæve, hvis eneste formål var at tilfredsstille denne store, vilde hanhund, der nærmest havde kneppet bunden ud af mig. Det havde været helt fantastisk, men også noget skræmmende, og deres lille ekstranummer med den oppustede butplug kunne de godt have enten sparet mig for eller i alt fald forkortet væsentligt. Herefter meddelte jeg, at jeg havde besluttet mig for, at de gerne måtte ringe til mig, hvis de modtog bestillinger på de særlige events, idet jeg godt ville være med til dem – under forudsætning af, at min ”medspiller” blev den store Grand Danois. Så hjalp de mig mit tøj på, betalte mig de 3.000 kr. og satte mig ud en taxa, der kørte mig hjem.

Fjorten dage efter startede jeg så i mit nye – gamle – job som sekretær og efter kort tid var alt ved det gamle. Jeg fik den sex jeg selv havde ønske om, dels af Per og dels af Bernhard, der kom til København ca. hver anden måned – dog uden den store, flotte schæferhund. Den nyafdækkede side af min seksualitet fik jeg så afløb for på Det lille Teater ”TætPå”, hvor Marie ind i mellem ringede og bad mig komme enten til et af deres specielle events eller som afløser for hende. Hun var nemlig så stram i understellet, at det var umuligt for den store Grand Danois at trænge op i hende. Var der for længe mellem disse opkald, ringede jeg selv og tilbød min assistance ved et af de almindelige fredagsarrangementer.

porno med danske piger