Det lille Teater ”Tæt På” del.5 – Besøg på stutteriet

SPAR MANGE PENGE

Da hestepikken var omkring 15 cm. oppe i mit underliv, stoppede Klaus bænkens bevægelse. Så tog “Prinz” over. Den startede med rolige kneppebevægelser…

Ugen efter ringede Maria og fortalte, at et hold japanske opdrættere kom på besøg onsdagen i den følgende uge, så hun skulle spørge fra Klaus, om jeg fortsat var interesseret i at deltage i et liveshow med ponyen. Det sagde jeg, at jeg var. Herefter sagde hun, at Klaus havde flyttet seancen ud på stutteriet. Grunden hertil var, at det havde vakt for meget opsigt i teatrets nabolag, da han havde bakset ponyen ind i baggården og op gennem sceneindgangen. Videre sagde Maria, at hun selvfølgelig ville være til stede på stutteriet så forberedelser og alt andet kunne blive som det plejede at være. Jeg sagde ja til ændringen, og vi aftalte, at Maria kom og hentede mig på dagen. Så kunne vi sammen køre ud til Klaus. Onsdagen oprandt. Marie kom som aftalt og efter en lille times bilkørsel nåede vi stutteriet. Under turen derud fortalte Maria, at det drejede sig om ti japanske hesteopdrættere, der var interesserede i at se på Klaus´ Connemare-ponyer. Både som ride- og avlsheste, men også til “anden anvendelse”. Det sidste sagde hun med et svedent grin og et skævt sideblik til mig.

Vel ankommet – og hjerteligt modtaget af Klaus og hans to beridere – fortalte Klaus, at hans gæster var meget opsatte og spændte på, hvordan showet ville forløbe. Han kunne garantere, at Prinz var i topform, så hvis jeg også var det, ja, så kunne det kun blive en oplevelse, som de ti japanere sent ville glemme. Jeg erklærede mig Fit for Fight, og efter at Klaus havde anvist os vores forberedelsesværelse, klædte jeg mig af og lagde mig nøgen på en briks, der var placeret i værelset. Maria klædte sig også af og iførte sig en løsthængende slåbrok. Maria gik i gang med at barberer mit underliv. Det blev en intens affære, hvor både elektriske massageapparater og dildoer af forskellige størrelser og faconer kom i anvendelse – både på hende og mig. Efter at vi begge havde fået et par mindre orgasmer, bankede det på døren. Det var Klaus´ tegn til at gæsterne nu var klar. Det betød at Maria smed slåbrokken og iførte sig et par G-strengstrusser og et par stramtsiddende ridebukser. På overkroppen tog hun en flortynd, fuldstændig gennemsigtig, løsthængende bluse, der i alt fald ikke skjulte noget og slet ikke overlod noget til tilskuernes fantasi. Mig udstyrede hun med grimen med skyklapperne og bidslet/gaggen, og det stramme seletøj om brysterne. Da hum ville sætte det stramme, sorte blindfold for mine øjne, bad jeg hende om at lade være med det, idet jeg gerne med egne øjne ville se, hvordan seancen udviklede sig. Så trykkede hun butpluggen med hestehalen på plads i røven på mig, gav jeg to klask bagi med ridepisken og sagde: “Kom så din liderlige hoppe, nu skal du bedækkes!”. Så åbnede hun døren til den tilstødende stald og trak mig derud, medens jeg både vrinskede og opførte min lette galop.

Midt i stalden stod den specielle bænk, Klaus havde fremstillet. Han havde samlet de ti japanere ved bænkens fodende. Maria trak mig – medens jeg vrinskede og galopperede – hen til bænken. Her lagde jeg mig på ryggen og rykkede mig op under de beskyttende skulderbøjler. Da jeg var kommet rigtig på plads blev bøjlerne strammet til omkring mit skulderparti. Så tog Maria fat i seletøjet omkring mine bryster. Det blev hæftet til lejet og en bred, polstret rem blev lagt omkring min talje og ligeledes fastgjort til bænken. Så blev mine ben bøjede og mine fødder fikseret, således at mine lår blev presset fra hinanden og fikseret med remme. Det afstedkom en række interessante kommentarer fra japanerne, der jo stod og havde frit udsyn direkte op i min nu helt åbne fisse. Alt mens Maria arbejdede med at fiksere mig, fortalte Klaus på engelsk om det specielle leje, han havde fremstillet. Han fortalte hvordan skulderbøjlerne og de særlige fikseringer betød, at hesten hverken kunne mase mig, trampe på mig eller sparke mig. Derfor kunne jeg bare slappe helt af, og give de forsamlede tilskuere “én på opleveren”. Sikkerhedsforanstaltningen, der ville blive aktiveret, når hestepikken var kommet omkring 25 cm. op i mig, blev også omtalt, og medens Maria gjorde klar til at presse røret med glidecremen op i skeden på mig fortalte Klaus om nødvendigheden af at sørge for at monsterpikken kunne glide op i mit underliv, hvorfor der dels blev sprøjtet creme derop, og dels hvordan der lige om lidt ville blive foretaget en udblokning af min fisse, idet røret kunne udvides, så det cirka fik hestepikkens størrelse.

SEX I DAG?

Så kom de to beridere trækkende ind med “Prinz”. De måtte have onaneret den. I alt fald stak monsterpikken frem under dens bug, så alle kunne se, at hingsten allerede var med på, hvad den havde i vente. Da japanerne så kæmpepikken gik, der et sus af forventning gennem stalden, og medens Maria gjorde sig færdig med mit underliv, der allerede nu drev af en blanding af glidecreme og kussesafter, trak beriderne “Prinz” hen mellem mine spredte ben. Her fik den færden af min liderlighed, og som jeg oplevede det i Det lille Teater førte den uendeligt blidt sin bløde mule op af indersiden af mit ene ben og stoppede på låret lige inden den nåede skedeåbningen, prustede direkte ned i den åbne fisse og gned så mulen frem og tilbage på mine ydre skamlæber. Den behandling gav mig aftenens første orgasme.

Beriderne bandt hingsten i et slags spiltov. Herefter kantede de ved fælles hjælp bænken, hvor jeg lå, ind under hesten, hvor Klaus via fjernbetjeningen tvang mine lår yderligere fra hinanden. Den manøvre betød, at min fisse, der hele tiden havde ligget til fri og åben beskuelse for tilskuerne, nu nærmest foldede sig ud som kronbladene på en blomst, samtidig med, at min meget stive klit stak ud af min fisse nærmest som en stiv pik. Så dirigerede Klaus bænken opad, således at jeg meget snart mærkede den bløde hestebug på mit maveskind, og da Klaus havde fundet den korrekte vinkel mellem min fisse og hestepikken gav han tegn til Maria, at hun skulle udvide min fisse så pikken kunne trænge ind. Det gjorde hun ved – med stor nænsomhed – at føre sine hænder ned mellem mine skamlæber og trække dem til hver sin side. Så tog Klaus et fast greb om hestepikken og placerede den i min åbne skede. Da det var sket manøvrerede han mit leje baglæns med det resultat, at monsterpikken langsomt med sikkert banede sig vej op gennem mit underliv. Selvom Maria havde udvidet mig, og selvom hestepikken trængte langsomt ind, sendte det en voldsom smerte op gennem mit underliv, og selv om jeg af al kraft forsøgte at undgå det, udstødte jeg et højt skrig af smerte. Et skrig, der dog blev opfanget af den gag, som Maria havde proppet i munden på mig Så længe bænken bevægede sig bagud forholdt “Prinz” sig helt rolig og passiv, og da hestepikken var omkring 15 cm. oppe i mit underliv, stoppede Klaus bænkens bevægelse. Så tog “Prinz” over.

Den startede med rolige kneppebevægelser og trængte hver gang et stykke længere op i mit underliv. Da den var nået ca. 25 cm. op følte jeg, at jeg nu var fyldt helt ud. Måske fik “Prinz” den samme følelse. I alt fald satte den tempoet noget op og inden længe betød den stadige og intense kontakt mellem hestepikken og mit meget følsomme g-punkt, at mine orgasmer begyndte. Den første var heftig, og medens mine skedemuskler krampede sig sammen om hestepikken, kastede jeg mit hoved fra side til side og udstødte høje hyl. Denne gang ikke i smerte med i vellyst og liderlighed. Miner rytmiske sammentrækninger af skeden smittede af på “Prinz”, der øgede sit tempo, hvilket afstedkom nye, voldsomme orgasmer hos mig. Efter vi på den måde i en periode havde gejlet hinanden op sænkede “Prinz” tempoet. Det kaldte mig så meget tilbage til virkeligheden, at jeg kikkede mig om i stalden, for at se, hvordan de japanske tilskuere tog showet. De fleste var fortsat samlet omkring fodenden af mit leje, men ud af øjenkrogen så jeg, at Maria var i gang med at give blowjob til en og handjobs til to andre. Hendes flortynde bluse var revet i stykker, og de to halvdele af den hang meget dekorativt nede omkring hendes håndled. Hendes bryster, der således var totalt blottede, blev æltet ihærdigt af de to, hun spillede af med hænderne. Næsten samtidig fik de deres udløsning, og hurtigt trådte to nye japanere til, hvorefter Maria genoptog sit handjobs, medens deres hænder fandt frem til hendes bryster, der således fortsat blev æltet godt og grundigt igennem. Også gæsten der fik sit blowjob nåede sin udløsning, hvorefter en ny gæst straks overtog hans plads.

“Prinz” tog nu fat igen. Denne gang med endnu større intensitet. Det betød, at jeg næsten øjeblikkeligt røg op i det røde felt, og skreg min liderlighed ud i lokalet. Det betød også, at “Prinz” langsomt men sikkert trængte endnu længere op i dig, og da bænkens sikkerhedsfunktion aktiverede, sagde Klaus, at der nu var forsvundet små 35 cm. af hingstens pik op i mit underliv, og at der nu ikke “kunne proppes mere op”. Hingstens intense bedækning af mig fortsatte. Mine orgasmer, der nærmest var en lang én af slagsen, havde sendt mig til en helt anden verden, hvor orgasmerne stod i kø, og hvor bølge efter bølge af vellyst gennemrystede min krop. Igen sænkede “Prinz” tempoet, og langsom vendte jeg tilbage til virkeligheden, hvor jeg så, at Maria fortsat havde gang i sine hands- og blowjobs. Jeg nåede lige nøjagtigt at spekulere på, om hun mon nåede raden af gæster rundt, da “Prinz” startede igen.

Nu var tempoet ikke bare intenst – nu var det helt vildt – og inden jeg startede min række af orgasmer, tænkte jeg, at nu måtte hingstens store clou snart nærme sig, og ganske rigtigt pludselig mærkede jeg, at den pumpede kaskader af sperm ud i min fisse. Så meget og så voldsomt at jeg følte det som mit underliv eksploderede. Udløsningen var voldsom og langvarig, og snart mærkede jeg, hvordan den varme, klæbrige hestesperm flød ud af min fisse og ned mellem mine lår. “Prinz” forsatte med nogle roligere kneppebevægelser. Så svuppede hestepikken ud af min vidt opspilede fisse, medens hestespermen nærmest væltede ud af mig. For at jeg kunne få pusten igen, lod Maria mig ligge på bænken et stykke tid. Det benyttede de japanske gæster sig af, idet de på allernærmeste hold studerede min mishandlede fisse. Så løsnede Maria de remme der havde fastholdt mig, hjalp mig op i siddende stilling, og lagde blidt en kimono om mig. Så hjalp hun mig ud bag ved, vaskede mig og gav mig kimonoen på igen. Efter kort tid, hvor jeg lige skulle have mig selv “på plads” igen, tog også Maria en kimono på, rejste sig og gjorde tegn til mig, at jeg skulle følge med hende. Så tog hun mig blidt under armen og samme gik vi tilbage til stalden. Her blev vi modtaget med hyldestråb og klapsalver. Klaus gav os hver et champagneglas i hånden, hvorefter vi skålede med de 10 japanske opdrættere.

Efter kort tid kom en af de japanske gæster hen til mig, og efter diverse japanske høflighedsattituder, præsenterede han sig som Atsutane. Han havde nydt mit show i fulde drag, og sagde, at der ikke fandtes noget tilsvarende i Japan. Jeg mente, at der så nok var noget andet, der var mindst lige så seværdigt. Hertil svarede han, at det vildeste han havde oplevet var kvindebrydning. Her måtte jeg så give ham ret i, at det ikke lød særligt sexet. Hertil svarede han, at japansk kvindebrydning skam var sexet nok i alt fald den brydning, der fandt sted i de ikke offentligt, tilgængelige klubber. Her var konceptet, at to piger – uden ret meget tøj på – kæmpede mod hinanden på en madras. Taberen skulle underkaste sig vinderens luner – uanset hvor outrerede de var – og det kunne der godt kommer en række interessante optrin ud af, men ikke så interessante som denne aftens oplevelser. Videre sagde han, at han netop havde købt “Prinz”, så i den anledning ville han spørge, om jeg var interesseret i en tur til Japan, hvor jeg skulle introducere mit show for hans venner og forretningsforbindelser. Han forestillede sig et ophold af et par måneders varighed. Der ville selvfølgelig blive ydet fuld dækning for rejse-, opholds- og øvrige udgifter, og hvis jeg ville have Maria med som hjælper, så gjaldt tilbuddet også hende. Jeg erklærede mig med det samme interesseret, men måtte selvfølgelig først konferere med Maria. Hun var også meget interesseret i en sådan tur til Japan, der varslede luksus og spændende oplevelser. Så vi meldte med det samme tilbage til Atsutane, at vi var med på idéen. Aftalen blev, at han ville kontakte os via Klaus, når “Prinz” var ankommet til Japan og havde vænnet sig til de nye omgivelser.

Salget af “Prinz” gjorde, at Klaus, der allerede havde fundet hans efterfølger – “Prinz II”, rykkede oplæringen af ham frem og inden længe var “Prinz II” en fuldgyldig afløser. En afløser der havde de samme færdigheder som “Prinz”. Under oplæringen var jeg “ansat” som hans “Prinzzesse”. Det kom der en lang række frække og spændende oplevelser ud af.

porno med danske piger