Det lille Teater “Tæt På” del.2

Fornemmede, hvordan den store hund havde skamredet min stakkels fisse med sin store hundepik. Og tanken om fuldstændig at være i kæmpepikken vold var så voldsom…

I week-enden efter mit besøg på Det lille Teater snurrede det af vellyst i mit underliv, idet jeg hele tiden fornemmede, hvordan den store hund havde skamredet min stakkels fisse med sin store hundepik. Og tanken om fuldstændig at være i kæmpepikken vold var så voldsom, at jeg fik flere orgasmer bare ved tanken om, at jeg igen skulle være totalt blottet, udstillet og prisgivet denne herlig monsterpik.

Søndag formiddag ringede Per, slagschefen fra mit tidligere firma, og spurgte, hvordan det stod til med mig. Han havde overtaget vores tidligere firmas lokaler og kundekartotek, og havde fundet en kompagnon, der ville skyde penge i en genstart af firmaet. På den baggrund ville han høre om jeg var interesseret i en ansættelse i min gamle stilling, idet han – som han udtrykte det – manglede en dygtig, arbejdsom, pålidelig og (laaang pause) alsidig sekretær. Kompagnonen var den kunde, vi tidligere havde besøgt i Amsterdam. Han kom til København førstkommende mandag for at drøfte detaljerne i det kommende samarbejde. Uden betænkning sagde jeg, at jeg var meget interesseret i sekretærstillingen, og aftalen blev, at jeg skulle kommen ind på et af de københavnske hoteller mandag, kl. 13:00. Så kunne jeg deltage i snakken, ligesom vi kunne drøfte ansættelsesforhold og mindes gamle dage.

Søndag eftermiddag begav mig ind i en af den indre bys mange sexshops for at finde en passende BH med tilhørende trusse. Jeg fik en af ekspeditricerne til at hjælpe mig. Valget faldt på en sort BH med den lille fikse detalje, at den øverste del af skålen kunne monteres af, således at den kunne virke som en halvskåls push-up BH med en fræk udskæring, der gjorde, at brystvorterne tittede frem. Desuden var BH´ens bøjler var konstrueret sådan, at de kunne strammes op, hvorved push-upvirkningen blev endnu mere udtalt Desuden købte jeg et par sorte tangatrusser. Således udstyret tog jeg hjem igen for at forberede mig til min jobsamtale.

Mandag sov jeg lidt længe og gjorde mig så klar til middagens møde. Jeg tog et langt, varmt karbad, trimmede og intimbarberede min fisse så kun en smalt strimmel hårvækst var tilbage direkte i forlængelse af skedeåbningen. Jeg iførte mig mit nyerhvervede undertøj med BH´en som helskål. Herefter valgte jeg en halvlang, sort slåom-nederdel med hægter og tryklås i linningen, samt sorte selvsiddende strømper. Som overdel valgte jeg en hvid, let silkebluse med knapper ned foran. Blusen var, når den var knappet helt op i halsen, meget nydelig og tækkelig. Stod den øverste knap åben var den vovet og med de to øverste knapper uknappede direkte fræk, idet den så gav frit udsyn dybt ned i min kavalergang. Herefter anlagde jeg min ”krigsmaling” og mit professionelle sekretærlook og tog af sted mod det angivne hotel. Her gik jeg direkte op til det anviste værelse. Her bankede jeg på og næsten med det samme blev døren åben af Per, der smilende viste mig ind i en hotelsuite udstyret med lækre loungemøbler i mørkt læder. I en af disse bløde lænestole sad vores tidligere kunde fra Amsterdam med sin store, flotte schæferhund liggende ved sine fødder. Hollænderen rejste sig og præsenterede sig. Han hed Bernhard.

SEX I DAG?

Hotellets Roomservice havde anrettet en lækker, let frokost, som vi spiste, medens Per, suppleret af Bernhard, fortalte om deres tanker og forventninger til det kommende firma. Konceptet lignende vores tidligere firmas. Så det gav ikke anledning til den store diskussion. Herefter fremlagde Per et udkast til min ansættelseskontrakt, og da den nærmest var en direkte afskrift af min tidligere kontrakt, accepterede jeg den uden indsigelser. Herefter ringede Per på Roomservice, der kom og fjernede resterne fra frokosten og anrettede kaviar med Vodka til. Da glassene var fyldt op og Roomservice var gået begyndte en meget hyggelig snak om tidligere tider.

Vodkaen virkede meget hurtigt på os alle. Jeg følte nærmest at hver slurk jeg tog gik direkte ud i mine brystvorter og videre ned i mit underliv. Pludselig mærkede jeg en ivrig hundesnude op af mine underben og videre op af mine lår med direkte retning mod mit underliv. Det fik mit til med en hurtig håndbevægelse at fjerne den nysgerrige hundesnude, medens jeg sagde, at jeg lige skulle ud ”og pudre min næse”. På vej mod toilettet fornemmede jeg to par liderligere mandfolkeøjne og et par våde hundeøjne brænde mod min ryg og mine baller. Det fik mig til at give hofterne et ekstra svaj medens jeg gik. På toilettet tog jeg først min slåom-nederdel af. Herefter åbnede jeg min silkebluse og afmonterede de aftagelige dele af BH´ens skåle. Herefter strammede jeg push-up´en og arrangerede mine brystvorter, så at de lige tittede frem i BH´ens kant. Så knappede jeg blusen igen. I første omgang lod jeg den øverste knap være åben. Efter en kort betænkningstid krængede jeg tangatrusserne af og puttede med i min taske. Så tog jeg slåom-nederdelen på igen, idet jeg dog kun brugte tryklåsen til at holde den sammen i linningen. Efter et hurtigt kik i spejlet åbnede jeg den næstøverste knap i silkeblusen, strammede push-up´en endnu en anelse, åbnede døren fra toiletten og gik med det ekstra svaj i hofterne tilbage mod den dybe trepersoners sofa, hvor, Bernhard nu havde sat sig behageligt tilrette. Vodkaen var blevet skiftet ud med Whiskysjusser. Jeg forsynede mig med et af glassene og medens jeg så hollænderen dybt i øjnene smøg mig ned ved siden af ham og sagde, at jeg så hen til et godt samarbejde med ham.

Ud af øjenkrogen så jeg, at den store schæferhund kom nærmere, og medens jeg drejede overkroppen over mod Bernhard, mærkede jeg dens varme snude mase sig vej ind mellem mine lår og tage retning mod min efterhånden våde fisse. Da snuden ramte mine skamlæber gik der et stød gennem mig. Et stød der dels betød, at min nedknappede bluse gled ned så mit venstre bryst blev helt blottet og dels at jeg spildte halvdelen af min sjus ned over det netop blottede bryst. Per ville være galant. Han rakte ud efter en serviet for at tørre brystet af. Bernhard var hurtig g fræk. Han lænede sig frem og begyndte at sutte og slikke sjussen af brystet på mig. Det fik Per til at gå på opdagelse efter BH´ens lukkemekanisme. Den fandt han hurtigt, og i et snuptag blev begge mine bryster lukket ud af BH´ens halvskåle. Schæferen havde nu arbejdet så længe mellem slåom-nederdelens halvdele, at tryklåsen i linningen var gået op, hvorefter nederdelen nok så nydeligt gled til side, og afslørede mit nøgne skød. Det gav så hunden uhindret adgang til min fisse. Det benyttede den sig af ved at gå i gang med en gedigen gang slikning, der startede ved mit røvhul, kørte hen over mit mellemkød for at tage turen op mellem mine skamlæber og ende direkte på min klit. Det satte gang i mig, men det betød også, at Bernhard nærmest flåede sig tøj af, satte sig over skrævs på brystet af dig, placerede sin ikke helt rejste pik mellem mine bryster, som han herefter klemte sammen omkring pikken for på den måde at starte med en gang spansk. Da Per også havde klædt sig af, tog han min ene hånd og førte den hen til sin pik, som jeg begyndte at onanere.

Bernhards arbejde mellem mine bryster betød, at hans pik nu havde nået sin fulde rejsning. Den var ikke særlig stor af omkreds, men den var lang. Så lang, at jeg kunne nå at opfange hans pikhoved med mine læber. Det satte ham et gear op. Hunden havde efterhånden fået gravet sig dybt ind i min fisse og inden længe blev jeg gennemrystet af min første orgasme. Det fik Bernhard til at øge sit tempo og inden længe kom hans udløsning med kaskader af sperm, der væltede ud over mit underansigt og mine bryster. Hans udløsning gjorde, at jeg nu bedre kunne koncentrere mig om schæferens arbejde i mit underliv. Den var i sandhed en mester i fisseslikningens svære kunst. Den ru tunge gik i rasende fart fra røvhul over mellemkød op gennem skedeåbningen for at ende direkte på min klit. En manøvre, der sendte orgasme efter orgasme gennem mig, og da Bernhard rejste sig fra sin plads på mit bryst forstod jeg, hvorfor hundens behandling var så effektiv. Den havde nemlig placeret sine forpoter oppe i sofaen med en pote på hver side af mine hofter og kunne således lægge hele sin kropsvægt bag de dybe, intense slik. Bernhard gav en kort kommando til hunden, der med en forurettet knurren hoppede med fra sofaen. Det gav plads til Per. Han krængede først mine selvsiddende strømper af mig. Så fjernede han slå-omnederdelen og min bluse. Da jeg således lå helt nøgen foran ham hamrede han sin nu meget stive pik direkte op i min udspilede fisse. Per pik var ikke så lang som Berhards, men den var meget tykkere, så jeg følte mig godt fyldt ud af ham. Per kørte på i en voldsom fart og meget hurtigt kun jeg mærke, at hans udløsning var undervejs. Det kunne han også så ham trak sig ud, og sendte sin ladning af sperm ud over mine lår og mit underliv.

En kort kommando fra Bernhard bragte schæferen tilbage på banen, hvor den genoptog behandlingen af mit underliv. Samlejet med Per havde gjort, at min fisse lå helt åben for den så dens ru, ivrige tunge fræsede dybt ind i mit underliv på vej op mod min nu meget spændte klit. Pludselig stoppede schæferen bearbejdningen af min fisse og gik i stedet i gang med at slikke min krop ren for sperm. Først blev mine lår og mit underliv slikket efter alle kunstens regler. Så sprang hunden op i sofaen og begyndte at slikke min overkrop, bryster, hals og ansigt. Da hunden kom så tæt på så jeg, hvordan en stor, rød, meget spids og slimet hundepik stak frem fra dens underliv i en refleksbevægelse greb jeg fat om pikken med min højre hånd og begyndte at gnide frem og tilbage på den. Effekten heraf var utrolig. Hundepikken voksende både i længden og i tykkelsen. Det fik mig til at tage fat om hundens kugler og nulrede dem med min venstre hånd. Det fik schæferen til at begynde at lave samlejebevægelser, og medens den slikkede helt vildt på mine stenhårde og meget følsomme brystvorter, så jeg hvordan dens pik voksede endnu mere i min højre hånd.

Bernhard trådte nu til, idet han trak mig helt ud på kanten af sofaen så min røv og fisse lige lå på kanten. medens han bøjede mine ben ned så de blev placeret på gulvet. Herefter løftede han op i min underkrop, så Per kunne placere en ekstra pude under min røv. Den manøvre blev lavet, således at min fisse kom op i højde med schæferens underliv. Jeg havde således ikke fået placeret min røv i klaskehøjde, men min físse i kneppehøjde. Det benyttede schæferen sig af. Den placerede sin forpoter på hver side af mine hofter og i et lang, vildt huk stødte den sin kæmpepik direkte i bund i min vidt udspilede fisse. Den manøvre fik mig til at udstødte et skrig, der var en blanding af et smerte- og parringsskrig. Herefter fulgte 10 fantastiske minutter, hvor den store schæfer i den grad voldkneppede mig. Dens underkrop arbejdede i rasende fart, og hver gang dens underliv skød frem bragede spidsen af pikken mod min livmoderhals og fastholdt mig i en lang, voldsom orgasme. Medens det stod på følte jeg, hvordan hundens pik voksede i mit underliv. Omkredsen af pikroden blev større og større og jeg følte mig fuldstændig fyldt ud af vilddyret. Så stoppede de voldsomme samlejebevægelser. De blev stedet afløst af et langt intenst pres fra hundens underliv direkte på min skedeåbning. Så skete noget helt utroligt. Jeg følte, hvordan noget jeg vil beskrive som et stempel blev presset mod mine skamlæber. Presset mod skamlæberne øgedes gradvist, og langsom men sikkert følte jeg, hvordan de blev presset mere og mere fra hinanden, og det gik op for mig, at hunden var ved at presse sin pikknude op i min skedeåbning. Presset mod mine skamlæber var voldsomt, men bestemt ikke ubehageligt, og pludselig havde hunden fået hele sin knude trykket op i min fisse.  Det lettede tryk på mine skamlæber betød, at de nærmest sugede sig fast omkring roden af pikknuden og jeg fik den fornemmelse, at mine skedemuskler trak knuden endnu længere op i den vulkan, der glødende i mit indre.

De første ca. 10 minutter havde været voldsomme, men nu fulgte der noget der var endnu vildere. Den store schæferpik maste sig op i mit underliv og vore underkroppe bølgede op og ned i et helt vanvittigt tempo. Hunden peb og havde åbnet sit gab og fråden stod ud af munden på den. Jeg var drivvåd af sved og havde halvt lukkede, himmelvendte øjne. Per ville tørre svenden af mit ansigt, men hunden, der ikke ville have at nogen nærmede sig sin tæve, bed ud efter ham. Hundens vildskab forplantede sig til mig, og jeg havde kun et ønske, nemlig at tilfredsstille og underkaste mig alfahannens luner. Efter yderligere små 10 minutter følte jeg, at presset i mit underliv tog til, og jeg fonemmede, at hundens udløsning var nært forestående. Den kom nærmest som en orkan, og jeg følte, hvordan mit i forvejen spændte underliv blev fyldt yderligere op af kaskader af hundesperm.

Efter udløsningen stoppede hunden sine samlejebevægelser, og forsøgte at trække sig ud af mit underliv, men mine skedemuskler pumpede videre, og lukkede sig om pikknuden. Det forhindrede hunden i at hoppe af, og de fortsatte rytmiske sammentrækninger af mit underliv gav hunden ny lyst til sexleg. Det varede dog kun kort, så svuppede knuden ud og en flod af sperm og kussesafter væltede ud af min vidt opspilede fisse. Hunden sneg sig hen i et af suitens hjørner, hvor den gav sig til at slikke sig ren. Jeg klappede fuldstændig sammen og dejsede ned fra den ekstra pude og ned i den bløde sofa.

Per og Bernhard så nærmest rystede ud over al den vildskab, der netop havde udspillet sig for øjnene af dem. Jeg beroligede dem ved at sige, at det var OK for mig, og at jeg havde nydt denne totale voldknepning og fornemmelsen af at være en tæve fuldstændig underlagt hanhundens luner.

Efter en kort afsluttende samtale forlod Per og Bernhard suiten, idet de bad mig om at give mig godt tid med mig selv og aflevere nøglen i receptionen. Jeg vaklede ud i badeværelset, åbnede for spa-badet, og medens jeg ventede på, at vandet skulle blive passende, skænkede jeg mig en stiv whisky. Så tog jeg et godt, langt bad, klædte mig på. Lagde min make-up og forlod hotellet som den meget nydelige og tækkelige sekretær jeg nu er. De voldsomme samlejer havde betydet, at mit underliv var meget ømt. Så min noget vraltende gang søgte jeg at skjule i nogle bløde, æggende hoftebevægelser.

porno med danske piger