Dildo demonstrations party

SPAR MANGE PENGE

Kurt og Klaus drillede pigerne med, at de kun havde købt dildoer fordi Hans og jeg ikke kunne tilfredsstille dem, begge piger var frække og sagde at med sådan nogle vatpikke…

Her op til jul var min kone inviteret til julefrokost hvor der også skulle være dildo demonstration og salg af diverse hjælpeudstyr.

Min kone Pia var helt vildt opsat på denne aften og hendes veninde Helle ligeså.

Piger havde aftalt, at vi mænd Hans ( Helles mand ) og jeg Pauk skulle hygge os sammen, mens pigerne var til julefrokost.

Før pigerne tog af sted havde de været godt i gang der hjemme med at gøre sig flotte, begge var i korte sorte kjoler med G-streg og brysteholder med halvskål. begge var vældig opsat på den kommende aften og havde fået godt med vin på tom mave, så jeg frygtede det værste.

Da taxien endelig endelig kørte med dem, kom der ro i huset igen og Hans og jeg kunne få fred til at hygge os med bajer og godt snak.

Hen på aften fik jeg uventet besøg af et par venner Kurt og Klaus begge et par ungkarle sidst i tyverne, Hans og jer er midt i fyrrene, konerne 41 0g 42.

SEX I DAG?

Vi spillede kort og drak tæt og stemningen var god, da vores koner kom hjem kl. 1 om natten, de var begge godt fulde og fortalt om deres aften, som viste sig, at have været lidt vild, specielt under dildoshowet, begge piger var helt op at køre over aften og havde da også begge købt diverse hjælpemidler, som de dog ikke vil vise frem, da vi havde besøg af to venner.

Pigerne var temmelig fulde og vi måtte opgive vores kortspil, vi begyndte nu at spørger ind til deres dildoaften og det viste sig, at pigerne havde prøvet et par dildoer m.m, Ja, Helle havde endda taget et par billeder fra aften på hendes mobiltelefon.

Vi tog hendes mobil og så billederne, som viste min kone med en sort dildo i munden og et hvor hun brugte dildoen uden på trusserne dog, begge piger blev lidt sur over, at vi havde taget mobilen og set billederne, men faldt dog ned igen.

Kurt og Klaus drillede pigerne med, at de kun havde købt dildoer fordi Hans og jeg ikke kunne tilfredsstille dem, begge piger var frække og sagde at med sådan nogle vatpikke måtte man jo gøre noget, Kurt som var blevet fuld tak sin pik frem og spurgte pigerne om de ikke heller vil have den rigtige vare, Kurt ér kendt for at have en pæn stor pik og begge piger kiggede med store øjne,

Vi kan da spille lidt om det, så kan vi se om I er til noget, Sagde Pia?

OK, hvad er indsatsen spurgte vi, den første som vinder får en spiller af mig sagde Pia og drak sit glas vin ud, ja, den næste som vinder over os giver jeg en spiller, og hvis vi vinder, skal I smide tøjet for os, er I med, grinte pigerne.

Det endte med at vi fire mænd måtte smide tøjet for an pigerne, som nu var i deres es.

Vi prøver at spille igen, sagde Helle, den første af jer som vinder, sutter jeg pik på.

Jeg kunne se på hendes mand, at han ikke var tryg ved denne indsats og det endte da også med at pigerne tabte.

Det må da vist være dig Kurt, som trænger mest med den pik som du har vist os, hun var helt vild og suttede som en gal, min kone Pia, begyndte at sutte mig og pludselig begyndte Klaus at kysse min kone på kroppen og tage hendes tøj af, hun var meget tændt kunne jeg mærke, pludselig trængte han op i Pia og kneppede hende voldsomt og kontant og sprøjtede med et ordentlig brøl op i hende, straks tog Helles mand over og kneppede Pia med lang seje træk, han kom dog ret hurtigt, Helle var nu i gang med at ride Kurt og var helt væk fra omverden, Kurt kom med en ordentlig ladning i hende og hun faldt sammen over ham, jeg prøvede at komme til at kneppe hende, men hun vil ikke. hvilket jeg ærgret mig over, da hendes mand jo, havde taget min kone.

Hans og Helle tog hjem og vi andre lagde os til at sove, senere på natten kunne jeg høre, at Pia var gået ind til Kurt i stuen og sad og red ham, hun var helt væk i den store pik.

Dagen efter kunne jeg intet mærke på min kone, men hendes veninde vil nu flytte sammen med Kurt og jeg har måtte love min kone ikke at fortælle Helle, at Pia havde været sammen med ham.

porno med danske piger