Mænd fortrækker kvinder der er Crazy!

Mænd fortrækker kvinder der er Crazy!

SPAR MANGE PENGE

Uperfekte små-tosset kvinder.

Undersøgelse: Mænd finder skøre kvinder mest attraktive

Mænd tiltrækkes dog også af kvinder, der er lidt ”crazy” og skiller sig ud på en positiv måde. Den tidligere så berømmet og eftertragtet primadonna type, der ganske vist var feminin og seksuelt tiltrækkende, men også lidt tilbageholdende og måske endda arrogant, er ikke længere i så høj kurs hos mænd, som det måske var tilfældet tidligere.

SEX I DAG?

Hvis du er kvinde og gerne vil tiltrække en mand, så skal du absolut ikke være bange for at vise dine underlige og crazy sider. Et nyt studie fra University of Queensland i Australien viser, at mænd i høj grad bliver tiltrukket af de kvinder, der tør skille sig ud fra mængden og være underlige.

Kvinder der tør være lidt skøre og frie

Ændrede kønsroller og kvindernes fremmarch på ligestillingsområdet har ændret mænds ”smag og behag”, når det gælder kvinders opførelse og fremtoning. Kvinder der tør være lidt skøre og underlige, herunder vise deres mere løsslupne side, er mænds fortrukne kvindetype. Mænd vil have kvinder, som kan få dem til at slappe af og føle sig godt tilpas og underholdt, hvilket kvinder der tør smide den ”Emma Gadske” stil på møddingen, gør. Kvinder må også godt være både charmerende, løsslupne og sjove – og især smide kontrollen og droppe idiotiet om, at de altid skal være i balance og “powerfull” wonderwomen. Mænd ser den lidt skøre og sære kvinde, som befriende og sexet. Hun virker sjovere og mere selvstændig, fordi hun tør skille sig ud og gå imod strømmen.

Mest tiltrækkende kvindetype

Mænd opfatter ganske enkelt den skøre og “underlige” kvindetype, som både mere rummelig, men også mere vild og frejdig på lagnerne, hvilket ikke er uvæsentligt for hankønnet. Kvinder skal have ”kant” De skal skille sig ud på en charmerende og sprudlende måde. Med andre ord, drop den pæne og stærke kvindeattitude og find den indre boheme frem. Hun er den klart mest tiltrækkende kvindetype i dag.

Derfor er mænd tiltrukket af kvinder, der tør være sig selv og skille sig ud:

 • De kender sig selv bedre
  Underlige mennesker har brugt hele livet på at gå imod strømmen. Det har givet dem nogle ordentlige slag, men samtidig har det også gjort, at de er fuldt bevidste om, hvem de er, og hvad de vil have af en partner.
 • De er ikke en undskyldning for sig selv
  De er ligeglade med at prøve at virke cool, så derfor er de ikke bange for at vise deres sande jeg, hvilket virker attraktivt på andre, fordi det giver et ærligt billede af, hvem personen er.
 • Andre slapper af i deres selskab
  Fordi de underlige hviler i sig selv og deres væremåde, inspirerer de andre mennesker til at gøre det samme, og det virker afslappende.
 • De er vildere i sengen
  Når man ikke er bange for at være anderledes i offentligheden, så er man det nok heller ikke der, hvor ingen andre end partneren kan se dem. De dømmer ingen og er klar til at udfordre normerne – også på lagenerne.
 • De har det sjovere
  De lader ikke andre menneskers reaktioner stoppe dem i at have det sjovt. De er ikke bange for at give slip, og det kan partneren mærke – både til brylluppet og på en helt ordinær hverdag.
 • Tilbyder noget anderledes
  Det er nemt nok at finde en partner, der interesserer sig for det samme for en selv, men det er ikke nemt at finde de kvaliteter, som underlige mennesker besidder. De kan give livet et ekstra interessant perspektiv og udfordrer hele tiden din viden og livssyn.

Frække film med skøre frigjorte danske piger

porno med danske piger