Nytårskrydstogt

SPAR MANGE PENGE

Imens fik Mette en omgang med Per og Arne, de var begge to til samme tid oppe i Mettes huller. Mette hulede, jeg var ikke klar, om det var smerter eller nær på orgasme…

Vi var ude på et nytårskrydstog med „Color Magic”, fra Kiel til Oslo. Skibet lægger fra Kiel den 30.12.13 kl. 14:00. Vi ankom til Oslo midt om formiddagen (31.12.13). Vi deltog i en byrundtur og var om eftermiddagen igen om bord. Vi skulle have et flot nytårsmenuen og senere på aftenen skulle der være dans i alle saloner. Efter at vi var gået om bord igen, lavede vi os frisk til aftenen. Vi lagte vores fine partytøj parat, men til aftensmaden kom vi i lidt afslappet tøj.

Jeg kom i et jakkesæt og Mette kom i en hvid jakke og sorte leggins, den var meget tynd og stram siddende. Mette plejede ikke at have trusser eller noget under disse leggins, fordi alt trykkede sig igennem den tynde stoff. Men på den anden side, sad de så stramme, at hendes vagina trykkede sig igennem stoffet. Det er et flot syn. Vi gik en lille tur gennem skibet. Mange der opdagede os, kom til at gøre sig gensidig opmerksommme på os. Mettes påklædning var altså spændende for de fleste. Efter et stykke tid gik vi til tag selv bordet. Der var mange specialiteter og andet dejlig mad og god vin til at drikke.

Hen ved kl. 20:00 gik vi til vores kabine for at få partytøjet på. Mette havde en meget fin chifonkjole i sort med. Den var skulderfri med godt udarbejdet brystparti. Lige under brystpartiet faldt kjolen i wrinkle til nederdelen. Selve nederdelen var meget kort, den gemte, lige randen fra de selvsiddende sorte nylons. Hele systemet skulle virke, så Mette valgte at få hendes mikrotanga på. Nej hvor pænt og fræk så hun ud. En virkelig lækker pige. Kjolen var lidt gennemsigtig. Man kunne erkende brystvorterne og selvfølgelig tangaen. Mette er kønsbarberet, hun har en smal hårstribe siddende på hendes venusbjerg. Denne stribe skimte også igennem.

SEX I DAG?

Efter at vi har fundet en flot plads og fået nogle drinks, de var forholdsvis billige, kom vi i gang med at danse. Den første runde var der langsomme lovedanse, som vi nød og pressede vores kroppe tæt mod hinanden. Jeg kunne mærke alle detaljer fra Mettes krop og begyndte at blive liderlig. Mette følte, at mit lem blev lidt hårdere og havde sjov, ved at provokere mig. Heldigvis var de næste danse hurtigere. Vi dansede med afstand og masser af sving og drejninger. Ved disse drejninger fløj Mettes kjole meget godt, dem der sad og kiggede til dansegulvet, kunne bestemt se under Mettes kjole. Men jo mere vi var i gang, jo mere sjov havde Mette i at provokere. Vi lavede en pause for at få noget at drikke. Det varede ikke længe, så kom der en flot og stor fyr og bad om, at danse med Mette. Det måtte han selvfølgelig, jeg var faktisk glad for at slappe af. De havde en serie med hurtige danse. Så jeg sad og kiggede under Mettes kjole, der mange gange vippede meget langt op. Tiden gik og der var mange flere der kom og opfordrede Mette.

Ved midnat gik vi op til øverste dæk, for at følge med i fyrværkeriet. Her oppe blæste det meget og Mettes nederdel var der ikke til at få styr på. Så vi gik snart nedad igen, Mette frøs!. På vej nedad kom vi forbi panoramasalonen, der var ikke tændt for lyset og der var heller ikke nogen andre. Vi satte os i det yderste hjørne og jeg prøvede at få varme op i Mette, jeg kælede for hendes bryster og for klitoris. Hun blev hurtig liderlig og ville have pik. Jeg kom i gang med at kneppe hende. Lige før jeg var ved at komme, stod der to piger der fulgte med i det vi var i gang med. Men de flyttede sig igen, så vi kom til vores orgasme. Mette var så våd, hun kom af med tangaen og gik uden.

Da vi var på vores pladser, fik vi lige en drink, før den første fyr var der og bad Mette til dans. Det var mange hurtige danse i denne omgang. Jeg sad og nød synet på Mettes Pussy og baller. Det var virkelig flotte, mon der også var andre i salen, der nød synet lige så meget som jeg. Den næste runde var rock musik. Jeg fik Mette med på dansegulvet og vi fik nogle danse i bedste rockmaner. Vi hoppede, vi svingede og jeg drejede Mette over mine hofter, Over skulderne, vovede jeg ikke mere. Efter et meget kraftig hop fra Mette, op med benene om min hofte, bøjede hun sig baglæns. Næsten ned til gulvet. Nederdelen fulgte med, så jeg havde hende pussy i det bedste syn. Da hun kom op igen og stod på fødderne, var hendes kjole rutsjet lidt ned og den ene bryst strittede frit i luften. Vi lavede vider og gjorde som om der ikke var sket noget. Da musikken stoppede, rettede Mette på kjolen og bryst kom på plads igen.

Hen ved tre tiden stoppede livemusiken. Fra nu af var der baggrundsmusik . Foruden tre fyre og en yderlig pige, var der ikke flere i denne sal. Mette og jeg skiftede bord og rykkede nærmere til de andre gæster. Vi havde meget sjov konversation og fik masser at drikke. Hen i mellem dansede vi på kryds og tværs. Jeg opfordrede den anden pige til en danserunde. Hun hed Grete. Grete fortalte mig, at hun godt kunde lide til at danse rock, som jeg og Mette havde lagt på scenen. Så jeg skulle bare se at komme i gang. Gretes nederdel var også meget kort, jeg kunne se i spejlvægen, at der ikke var meget af stof under nederdelen. Da jeg rigtig var i gang med at smide Grete i luften, havde jeg greb om hende. Også Grete hoppede op på mine hofter, og slog benene rund om mig. Hun lod sig også falde baglæns og stod næsten på hænderne. Hendes fine pussy var lige foran mit ansigt. Jeg tog hurtig tungen frem og trykkede den ned i det varme! Jeg fik en gevaldig ståpik, det gjorde rigtig ondt. Men heldigvis opdagede Grete det også, vi stoppede og satte os til de andre igen. Jeg satte mig meget nær til Mette og kom med hånden under hendes nederdel, for at kæle hendes klitoris. Lidt sener kunne jeg mærke at Mette blev stiv i kroppen og begyndte alt ryste sig. Pludselig spændte kroppen sig endnu mere og hun kom ud med store suk og andre lyde. Hun spændte sig så stærkt og pressede hendes pussy mod min hånd. Hun havde blottet hele hendes kønsområde, alle kunne følge med, hvad der foregik. Men vi ville nyde situationen. Grete kom og fik en af Mettes bryster frem og sugede på de store nippler. Det førte til at Mette blev endnu vildere. Efter lidt stoppede vi og begyndte med at gå til vores kabiner.

Jeg gik med Grete og Mette med Per og Arne. Jeg og Grete kom lidt senere til Mettes og min kabine. Døren var ikke låst, vi trykkede døren op og fik øje på Mette og de to drenge. De havde smidt tøjet og lå alle tre nøgne på dobbeltsengen og var i gang med Mettes pussy. Grete og jeg kom også ud af tøjet, men Grete fik greb om min pik og begyndte at suge den. Jeg holdt kun kort tid til dette, jeg var så liderlig, at jeg drejede Gretes bagdel til mig og hamrede min puk op i hendes fisse. Hun gik meget godt med og blev helt vild. Da jeg kom med min varme sæd langt oppe i hende, kom hendes orgasme med et stort brag.. Imens fik Mette en omgang med Per og Arne, de var begge to til samme tid oppe i Mettes huller. Mette hulede, jeg var ikke klar, om det var smerter eller nær på orgasme. I alt tilfælde kom hun med en stor og våd orgasme . Hun kom og satte sig på min pik og lod hendes safter rende ned over pikken. Hun begyndte at ride mig og bad om at jeg endelig skulle tage hende . De andre tre snuppede deres tøj og gik deres vej. Mette og jeg havde det meget fint, helt op til den næste morgen var vi i gang med at komme af med vores safter.

Vi nåede lige til at få en lille morgenmad. Også Grete og fyrene har fået morgenmad, de gik da vi kom. Vi fik lige hilst på hinanden og aftalte, at vi skulle blive i kontakt. Vi skyndte os med maden, for skibet var allerede i Kieler havn.

Godt nytår, mere om os en anden gang.

porno med danske piger