Dit hjem er fyldt med sexlegetøjs alternativer (GUIDE)

Dit hjem er fyldt med sexlegetøjs alternativer (GUIDE)

SPAR MANGE PENGE

Ting du kan bruge til onani hjemme i din bolig

Strejker dit sexlegetøj eller har slet ikke noget? Ingen grund til panik, du kan finde gode alternativer i dit badeværelse og køkken, der giver dig nydelsesfulde orgasmer, når din yndlings-vibratoren er løbet tør for batteri eller du bare ikke har noget sexlegetøj i nærheden.

DIY sexlegetøj

Liste over frække og effektive sexhjælpemidler, du ikke anede du ejede.

Onani med min bruserEn håndbruser
Vi behøver næppe at forklare denne her nærmere, for hvis du er vokset op i et hjem med rindende vand, så har du med garanti eksperimenteret mere end én gang med effekten af kildrende bløde og snurrende hårde stråler mod bar numse. Du ved godt, hvad vi taler om.

En isterning
Hvis du kan lide at pirre dine sanser, så stjæl en isterning fra fryseren, og kør den kolde kube over dine brystvorter og klitoris. Mærk, hvordan isen langsomt smelter og forvandler sig til liflige dråber mod din varme hud.

SEX I DAG?

En smartphone
Hvis der er noget, du med garanti altid har lige ved hånden, så er det din telefon. Vidste du, at der findes en lang række apps, som kan forvandle din smartphone til et intimt massageapparat? Søg blot på “vibrator” eller “massage”, installér, sprit mobilen af og forkæl dine erogene zoner.

En hårbørste
Er dit behov for indvendig stimulering meget akut, så find en hårbørste med et håndtag i en passende længde og brede, beklæd det (håndtaget, altså) med et kondom (så du slipper for uønskede bakterier de forkerte steder) og tilfredsstil dig selv. Vi siger det ikke til nogen.

En elektrisk tandbørste
Brug den nederste del af din vibrerende tandbørstes håndtag til at pirre og stimulere dig selv udvendigt til en frydefuld klitorisorgasme.

En perlekæde
Find smykkeskrinet frem og haps en perlekrans, som du kan bruge til at massere, gnubbe og gnide dig selv med mellem benene. Tag perle-legen til næste niveau, og træk kæden frem og tilbage mellem dine nederste læber. Du kan også gå hele vejen og føre en del af halskæden ind i din vagina eller numse. Hiv den derefter laaaaangsomt ud igen, mens du stimulerer din klitoris med fingrene.

Grøntsagsskuffen
Er der brug for en dildo, så kan en tur i grøntsagsskuffen i køleskabet eller frugtkurven nemt råde bod på det. Her finder du nogle herlige vegetariske stykker sexlegetøj i form af f.eks. bananer, agurker og squash. Bare sørg for at skylle dem godt før brugen – ganske som hvis I skulle spise dem. Så kan de sagtens bruges til formålet uden at give mén. Se piger bruge frugt eller grønt til onani.

porno med danske piger