Vores hemmelige elskovsbase tæt på dit hjem

Det er en kold og regnfuld typisk dansk vintermorgen i slutningen af Februar måned. Men inden i mig er der varme og der brænder en ild af lidenskab, for jeg er endelig på vej over til dig.

Jeg har lejet et værelse i nærheden af dit hjem, hvor vi skal have vores elskovsbase i et par dage… Turen over til dig går meget hurtigere end jeg havde regnet med, det føles ihvertfald sådan. Men vel ankommet, får jeg hurtigt indrettet mig så jeg kan føle mig hjemme de næste par dage.

Klokken er ca. 13 og vi har aftalt at du skal komme omkring kl.14, så jeg tager mig lige et hurtigt karbad.

Men har ikke ligget der længe før jeg kan hører at nogle pusler ved døren, tænker at det nok bare er stuepigen, så jeg bliver noget overrasket da du pludselig står foran mig.

Du er kæk som altid og spørger om der ikke osse er plads til dig, og selvfølgelig er der det…

Jeg følger spændt med da du langsomt tager tøjet af, og du kan tydeligt se min begejstring da du tager din BH af, og jeg for første gang får set dine skønne og velformede bryster…

Lige med ét kommer min pik op og stå så den hæver sig over vandet, og jeg kan se på dig at du er imponeret og den er større end du havde forestillet dig.

Efter din afklædning kommer du ned til mig i badet hvor du giver mig et meget langt og inderligt kys mens jeg krammer dig hårdt ind imod min varme krop.

Så sætter du dig med ryggen til mig og presser dig helt op mod mig, så du rigtigt kan mærke min hårde pik mod et nederste af din ryg, du læner dig tilbage og lægger dit hoved mod min skulder så jeg kan komme til at kysse dig på halsen og blidt nappe dit ene øre mens jeg holder begge hænder omkring dig og nusser begge dine bryster.

Mens vi sidder der og nyder hinanden for første gang lader du din ene hånd finde om bag din ryg, hvor den får fat om min pik som stadig er lige stiv og du begynder at kæle for den, mens du gør det lader jeg så min ene hånd glide langsomt ned over din dejlige krop til den ender nede mellem dine ben, hvor jeg hurtigt finder din allerede spændte klit som jeg så begynder stille at massere, og ind imellem lader jeg så blidt et par fingre søge op i din grotte hvor jeg finder dit G-punkt som osse får lidt massage og med den behandling går der ikke længe før din krop gennemrystes af den første orgasme, mens jeg kysser dig heftigt for at du ikke skal skrige for højt…

Da din din orgasme så har lagt sig vender du dig rundt og siger at ny skal jeg nyde lidt, og du bukker dig ned og tager min stive pik i munden, og jeg bliver noget overrasket da det viser sig et du kan tage den til roden, og gud hvor jeg nyder det at du sutter den samtidig med at du massere mine glatte nosser med den ene hånd.

SEX I DAG?

Det føles så godt at jeg næsten glemmer at holde mig, så lige før at det går galt skubber jeg dit hoved væk og tager fat om dine hofter og placere dit underliv lige over min stive pik.

Kan se fryden i dine øjne da du langsomt lade din fisse glide langsomt ned over mig.

Da den er helt i bund på dig, kigger du mig dybt i øjnene og nærmest stønner at det har du ventet på længe og at du aldrig er blevet fyldt så godt ud før.

Så begynder du at ride mig, først stille og roligt men efterhånden som klimaks nærmer sig så rider du vildere og vildere samtidig med at du begynder at stramme din fisse hårdt omkring min stive dunkene pik.

Den behandling er mere end vi begge kan klare, så inden længe kommer vi begge i et brag af en orgasme samtidig, og min er så kraftig at du tydeligt kan mærke hvordan jeg skyder min varme sæd dybt op i dig…

Efter den omgang forlader vi begge badet godt udkørte, så vi bliver hurtigt enige om vi nok kunne bruge en lille lur, så vi lægger os ind under den samme dyne hvor vi hurtigt falder i søvn i hinandens arme.

Efter et par timer vågner jeg før dig, og duften af din parfume får mig straks op på mærkerne igen, så jeg begynder stille at nusse dine bryster så jeg kan mærke hvordan dine brystvorter langsomt begynder at blive stive, og halvt i søvne vender du dig så om på ryggen så jeg rigtigt kan beundre din skønne krop. Mens du ligger der og langsomt vågner op er jeg begyndt at kysse dig ned over hele din krop, startende fra halsen, videre ned over dine dejlige bryster, ned til din frækt behårede fisse, der lader jeg så hurtigt min tungespids ramme din allerede godt spændte klit og får for første gang smagt hvor dejligt du smager, og det gør mig bare endnu mere liderlig.

Men jeg fortsætter alligevel ned af det ene ben og slutter først ved din ankel og da jeg begynder at kysse dig op af det andet ben er du vågnet helt op og jeg kan hører at du er ved at være godt tændt igen, så jeg nyder endnu mere at jeg langsomt kommer nærmere din fisse igen med min mund.

Da jeg så når helt op til den igen kan jeg se hvordan den glinser af dine safter, så tager jeg med 2 fingre og spreder dine skamlæber så jeg kan komme til at tage din klit imellem mine læber og suge den blidt ind i min mund, mens min tunge samtidig massere den.

Det får dig næsten straks til at gå i krampe i en ordentlig orgasme, og du nærmest skyder dine safter ind i munden på mig da din fisse trækker sig sammen, og samtidig med at din orgasme er på det højeste lader jeg 2 fingre glide op i dig som finder dit G-punkt.

Det får dig så til rigtigt til at ligge og vride dig, men jeg har godt fat i dig, så du må bare ligge der og nyde, osse da jeg så samtidig lader en enkelt finger pirre dig lidt i røven.

Den behandling kommer helt bag på dig og får pludselig din krop til at stå op i en bue, mens du skriger endnu en orgasme ud, og tigger mig om at give dig min stive pik.

Og da jeg osse er godt tændt, så tager jeg nu dine ben op over mine skuldre og vil lade min pik trænge langsomt op i dig, men det får jeg ikke lov til for pludselig skyder du dit underliv op mod mit så min pik bliver banket hårdt og dybt op i dig. Så flytter du dine ben ned så du pludselig ligger med dem om min ryg og holder mig godt fast mens du så begynder at bevæge dit underliv rytmisk samtidig med at du strammer grebet om min pik med din driv våde fisse.

Du begynder at kneppe mig vildere og vildere, så det er lige før jeg kommer, men jeg får vristet mig fri og trukket mig ud af dig inden det er for sent.

Siger til dig at nu er det mig der styrer showet, så jeg vender dig om og lader så min pik glide op i din fisse bagfra, samtidig med at jeg har 2 fingre som nusser din klit og du er så liderlig at du kan mærke hvordan dine safter løber ned af benene på dig.

Jeg støder hårdt og dybt op i dig og for hver gang mine nosser banker mod din spændte klit kan du mærke at endnu en orgasme nærmer sig og pludselig trækker din fisse sig sammen som aldrig før, så det ender med at du får presset min pik ud af dig, så vender du dig om og tager den i munden og sutter den til du kan mærke at jeg er på vej.

Så tager du godt fat om den og spiller den af på mig og lader mig komme ud over dine bryster og for at få de sidste dråber ud af den tager du den i munden igen og sutter og slikker den helt tom og ren…

porno med danske piger