Hvis Gud skabte den “perfekte kvinde” vil hun være multinational.

Hvis Gud skabte den “perfekte kvinde” vil hun være multinational.

SPAR MANGE PENGE

EN RIGTIG KVINDE!

Gud skabte kvinden, og hun har har skabt sig lige siden! 😛

Hvis han nu kunne lave det om og starte forfra, så ville han helt sikkert tage fakta fra denne artikel og lave den perfekte kvinde.

Hun ville have øjne som er typisk for ungarere, hun ville have et tjekkisk ansigt, en finsk numse, danske bryster, schweiziske hænder, polske ben og spanske læber.

Hvorfor være en numse-, bryst- eller ben-mand, når du kan få det hele?

Et nyligt projekt har undersøgt, hvilke attributter der skulle til, og fra hvilke verdensdele de skulle være fra, for at skabe den perfekte kvinde. Resultaterne er kommet frem efter at have adspurgt kvinder fra hele kloden, hvad de mener er deres absolut bedste attribut.

Konceptet der er skabt af Victoria Milan – et datingwebsite for gifte og folk i parforhold der søger efter en affære, adspurgte mere end 5 millioner af deres medlemmer fra hele verden om, hvad de mener er deres mest sexede attribut, og de har taget resultaterne fra de tre øverste lande i undersøgelsen. Land nummer #1 på listen, ud af de tre, blev valgt til at skabe den virtuelle perfekte kvinde.

perfect woman

Den bedste attribut, når det handler om den perfekte kvinde kommer fra Europa: hun har smukke, ungarske øjne, et yndigt, tjekkisk ansigt, en trænet finsk numse, store danske bryster, silkebløde schweiziske hænder, velformede polske ben og fyldige, spanske læber.

SEX I DAG?

Hvis du mener, at øjnene er vinduet til din sjæl, så tag til Ungarn, Belgien og Grækenland, hvor de lokale kvinder vil charmere dig med deres smukke øjne. Du smelter, når du ser deres smukke, lange øjenvipper, perfekt formede bryn samt farven og formen, der gør dig bjergtaget.

Kvinder fra Tjekkiet, Sverige og Hollands har de smukkeste ansigter med høje kindben, en smukt afgrænset kæbelinje og den så vigtige symmetri i ansigtet.

Statistik over utroskab, hvem er mest utro, hvor og hvornår..?

Kvinder fra Finland, Norge og Rumænien har snuppet et par sider fra Kim Kardashian og J. Lo’s bøger, og de har lavet deres squats og siger stolt, at de har de bedste numser i Europa. Hvis du tager til en hvilken som helst af de ovennævnte byer for på egen hånd at tage et nøje blik på de lækreste væsner på jorden, vil du have en nyfunden taknemmelighed for store numser og have fuld forståelse for, hvorfor store numser har været i rampelyset i de sidste 15 år.

I lang tid var velformede ben med blød, skinnende hud, hvad du ville have gået 1000 km for at have fået. Tag en tur til Polen, Irland eller Sydafrika – og vær sikker på at planlægge turen i sommermånederne, hvor miniskørter og de korteste shorts står på dagsordenen.

For dem, der jagter kavalergange, vil der være kronede dage i Danmark, UK og i Tyskland, hvor kvinders naturlige former næsten har gjort push-up bh’er overflødige med både deres exceptionelle størrelse og form.

Fyldige, sexede læber, der er perfekte kysselæber, er især at finde i Spanien, Frankrig og Italien – kombineret med den varme lidenskabelighed, som kvinder fra de her lande er kendt for, vil du være lovligt undskyldt, hvis du udelukkende rejser afsted for at finde de her fuldendte kysselæber.

For bløde hænder kan du tage en tur til Schweiz, Østrig eller Slovenien, hvor kvinderne ved, hvordan man sørger for de små detaljer og stræber efter perfektion. Tag en af de her velplejede hænder i dine og føl den æstetiske og kulturelle side af de her sofistikerede kvinder.

Undersøgelse: Uforpligtende sex er helt i orden – Sæt i gang!

NR. 1 FOR AFFÆRERE OG DATING FOR GIFTE

254.000 Medlemmer i Danmark

DET ER HURTIGT OG GRATIS AT MELDE SIG IND

porno med danske piger