Drøm om to kvinder der legede sammen seksuelt

Vi har altid haft en dejlig drøm om to kvinder der legede sammen seksuelt. Det skulle gerne være sådan at jeg kunne være med, men det var ikke det endelige mål. Denne jul fik vi vore højeste ønsker opfyldt.

Min kone havde fået et brev fra hendes ungdomsveninde, som hun ikke havde set i mange år. Efter lidt brevveksling frem og tilbage, var vi nu på vej til Fyn for at besøge hende. Da vi ankom stod der en fabelagtig pige af middelhøjde , med et flammende rødt hår, gnistrende grønne øjne og et par runde, svulmende bryster som næsten sloges om at hoppe ud af kjolen. Min kone og jeg kiggede hurtigt på hinanden, var det hende som vi ledte efter? Yvonne og Helle kastede sig om halsen på hinanden, jeg stod lidt væk og beundrede dem sammen. Den ene rødhåret og den anden sorthåret blandet sammen i en smuk farve. Yvonne tog min hånd; dejligt at se dig, sagde hun med et smil, mens hun gav undersiden af min håndflade et blidt strøg. Jeg følte det som havde hun personligt givet min pik et kram, den bevægede sig lidt. Nå kom nu ind , sagde hun, mens hun vuggende gik foran os ind. Hendes baller var dejlig runde som et par perfekte kugler. Da vi kom ind stillede hun sig så tæt på mig at jeg måtte gnide mig op af hende for at komme ind. Pyha, det blev hedt det her.

Aftenen gik fint, der var en del spændinger i luften og pigerne gik tit i køkkenet sammen for at snakke. Jeg tænkte ikke nærmere over det, det var trods alt lang tid siden at de sidst havde set hinanden. Sidst på aftenen sad jeg inde i stuen , tonerne fra Lionel Richie` Back to Front` gled ud af højtalerne, ilden brændte lystigt i pejsen. Pludselig stod min kone foran mig; klæd dig af nu, sagde hun. Jeg skal måske lige indskyde at vi elsker at lege med hinanden. Min kone plejer at kommandere rundt med mig og binde mig, så det var ikke unormalt det hun sagde. Jeg rejste mig straks og klædte mig af; sæt dig igen sagde hun. Da jeg satte mig igen tog hun mine arme og bandt dem til sofaen, mine ben blev spredt og ligeledes bundet, så jeg sad helt åbent. Min pik var begyndt at rejse sig; er Yvonne gået i seng ? Spurgte jeg. Min kone værdigede mig ikke et blik, men forsvandt ud af stuen.

Lidt efter kom begge pigerne ind, de var begge helt nøgne. Yvonne var endnu mere vidunderlig nøgen , hun var solbrændt over det hele og når hun gik hoppede hendes bryster op og ned. Med et smil standsede hun foran mig, tog et tørklæde frem og bandt den rundt om min mund. Så hentede de noget mere snor og Yvonne blev bundet til sofabordet lige foran mig. Min kone gav også hende en knebel i munden, så tog hun noget olie frem og begyndte at smøre hende ind. Hun startede ved fødderne, fignerne gled rundt i små cirklende bevægelser. Da hun nåede til lårene gned hun i lange langsomme bevægelser, men aldrig ramte hendes hænder Yvonne´s krusede kønshår. Da hun var færdig med det ene ben gik hun i gang med det andet ben, ingen plet blev overset alt blev smurt ind og nulret. Hendes hænder gled op til hendes hoved og hun begyndte at smøre brysterne ind.

SEX I DAG?

Yvonne pressede sit underliv op mod Helle, men hun arbejde bare videre som om at hun ikke havde set det. Så bøjede hun sig over Yvonne og lod sin tunge løbe hen over hendes hænder, hun tog en finger i munden og gav sig at sutte højlydt på den. Yvonne gav en masse lyde af sig, men Helle fortsatte og slikkede hende op af armene, hendes våde tunge løb langsomt hen over Yvonne, op og ned af armene. Pludselig stoppede hun og kiggede spekulativt på mig. Min pik stod stiv og afventende med en dråbe sperm på spidsen. Helle gik over til mig og lod sig synke ned foran mig, hele tiden sørgede hun for at Yvonne kunne se hvad hun lavede. Så tog hun min pik i munden og gav sig til at mundkneppe mig. Hendes fingre gled ned og legede med mine allerede spændte nosser. Hun trak sin bløde, hede mund væk fra min pik og gav sin tunge lov til at slikke på den som havde den været en is der løb på en varm sommerdag.

Yvonne stønnede bag kneblen, mine øjne gled hele tiden mellem de to nøgne piger og meget hurtigt kunne jeg mærke at jeg var ved at komme. Helle mærkede det også og stoppede med det samme. Med et smil vendte hun sig mod Yvonne´s dejlig våde fisse. Hun lagde sig på knæ mellem hendes ben og begyndte at slikke hende hele vejen rundt om hendes kønshår, gled hen over hendes fastspændte krop, standsede ved hendes bryster og begyndte at lade hænderne kramme dem. Hendes tunge gled ned og løb rundt om den ene brystvorte, den stod stiv og afventende ud i luften. Tungen løb hurtigere og hurtigere rundt om hendes vorte, så greb hun med sine fugtige læber fast i vorten og sugede vorten ind i munden. Nulrede den igen og igen, fortsatte med det andet bryst, gav det samme tur. Jeg kunne bare sidde der og nyde Yvonne´s krop der stod i en bue op fra bordet, fanget af sit begær.

Hendes safter var begyndt at løbe ud af hende og de dannede en våd plet på bordet. Helle lod sig glide ned mellem hendes ben og vendte bordet lidt så at jeg kunne se så meget som muligt. Hendes tunge fandt hurtigt ind til hendes spændte læber og den skød uden hindring ind i mellem de to læber, hendes fingre overtog pladsen og hun begyndte at fingerkneppe hende mens at hendes tunge fandt Yvonne´s klitoris. Yvonne pressede sit underliv op mod Helle og da hendes stønnelyde blev højere og højere stoppede Helle og gik ud af stuen. Yvonne`s øjne tiggede mig nærmest om at løsne hende, men jeg var jo også bundet og kunne intet gøre. Helle kom tilbage, hun havde spændt en dildo på underlivet og hun stoppede foran Yvonne´s hoved og gav sig til at smøre den ind i creme.

Yvonne gav nogle lyde der lød som en blanding af protester og en bøn om at hun skyndte sig. Helle gik ned og satte sig mellem hendes bryster, krammede hendes bryster og gav sig til at kneppe hende i hurtige stød. Hendes hånd gled ned mellem hendes ben og hun gnubbede på hendes klitoris. Det hele var bare så hedt at kigge på og jeg kunne mærke at jeg bare havde lyst til at sprøjte ud over dem begge. Helle skiftede stilling og gled ned mellem Yvonne´s ben, pikke stod ud fra hende, stadig glinsende våd af cremen. Helle lod den gnide sig hele vejen rundt om Yvonne´s skamlæbe, men til sidst forbarmede hun sig og lod den glide ind i hende. Lod hele sin vægt hvile på den og bankede den i bund, trak den langsomt ud og ind. Yvonne begyndte at ryste over hele kroppen og Helle øgede tempoet , kneppede hende med hurtige bevægelser. Jeg havde fået nok og min pik sprøjtede ud over dem, deres bryster havde klatter af min sperm og Yvonne kom i en gigantisk orgasme som gennem rystede hendes krop. Helle gled af hende og slikkede alt min sperm af hende, mens at hun stadigvæk kom i små ryk.

Forfatter: Julle

porno med danske piger