Vi lure på genboerne sammen

Jeg så Annes silhuet som hun stod og kiggede ud af soveværelses vinduet med sollyset imod hende. Hvor er hun smuk tænkte jeg og beundrede hendes fyldige former og lange lyse hår der dækkede hendes skuldre. Hun stod lidt som om der var noget udenfor der havde fanget hendes opmærksomhed og jeg gik roligt hen og tog blidt fat om hendes hofter, mens mine læber fandt hendes nakke. Jeg kyssede hende blidt, mens jeg kunne mærke hvordan hun trykkede sin krop tilbage mod min.

Da jeg langsomt førte mine hænder op under hendes skjorte og kærtegnede hendes mave, så jeg hvad hun havde fået øje på. Underboen i bygningen overfor var lige trådt ud af badet og var igang med at barbere sig. Jeg kunne sagtens se hvorfor Anne var fascineret. Han var høj, mørkhåret og det var tydeligt at han havde styrketrænet i flere år. Hans nøgne krop glinsede stadig af vand, som han stod der foran spejlet.

Jeg knappede langsomt Annes skjorte op og lod den falde ned over hendes skuldre, mens mine kys fulgte med. Jeg kyssede mig ned langs hendes ryg og ned til buksekanten. Jeg havde løsnet hendes bh på vejen ned, og hun lod den nu falde på gulvet. Jeg trak hendes hår til side og begyndte at kysse hendes øre blidt. Nippede lidt til det med læberne, mens mine hænder havde fundet vej til hendes spændstige bryster. Det var tydeligt at mærke at hun var ophidset, og hendes hænder klemte også hårdt om mine baller, mens hun stønnede let.

Nu var der også kommet en kvinde ind på badeværelset overfor. En lille spinkel kvinde med kort brunt hår og en perfekt proportioneret krop. Hendes bryster sad som var det to håndfulde ler der lige var sat på. Hun satte sig ned for at tisse, og som hun sad der fik hun ansigtet lige ud foran sin kærestes lem. Hun tog fat om hans ene balle og trak ham hen til sig. Hun kyssede let hans pung og lod tungen vandre op langs hans pik. Hun fik den reaktion hun havde forventet, og straks stod hans pik stiv. Hun åbnede munden og lod læberne glide ind over hovedet på hans lem. Pressede læberne sammen om pikken og holdt den fast der. Hun begyndte langsomt at pumpe hovdet frem og tilbage. Først bare lidt … Så nogle centimeter …. Så dybere og dybere stød. Han begyndte at støde med ind i munden på hende …. Hendes negle borede sig ind i hans baller … Dybere og dybere gik pikken ind i hendes mund … Til sidst havde hun læberne helt inde ved rodden af pikken. Manden kastede sit hovede tilbage i nydelse … Kvinden pumpede hans pik ind og ud af munden.

SEX I DAG?

Anne stønnede højere og højere … Hun havde knappet mine bukser op og havde taget min pik i hånden … Jeg knappede hendes bukser op og lod dem falde til jorden. Vi havde endnu ikke udvekslet et ord, men jeg kyssede hende dybt et øjeblik, før vores øjne atter vendte tilbage til lejligheden overfor. Med øjnene fast plantet på en fremmed kvinde med en fremmed mands pik dybt inde i munden trak jeg Annes g-streng til side og hun førte min pik op i hendes drivvåde fisse. Vi pressede hinandens kroppe mod hinanden mens mit lem gled let op i Anne …. helt op …. så jeg kunne mærke Annes baller mod mine lår. Sådan stod vi presset helt ind i hinanden, mens manden overfor sprøjtede sin orgasme ind i munden på kvinden. Hun slikkede og slikkede, imens hun forsøgte at få al sæden med. Min pik kørte langsomt ind og ud af Annes fisse …. Anne stønnede højere og højere …

Kvinden overfor lagde et håndklæde på gulvet og hun lagde sig på det med spredte ben … Manden smurte hendes fisse ind i barberskum og fandt skraberen frem ….

Det var tydeligt at både Anne og jeg blev mere ophidsede … Vi havde aldrig talt om at barbere hinanden, men nu hvor vi så det blive gjort, så vi hvor frækt det var. Manden kærtegnede kvindens fisse alt i mens det kolde skarpe stål arbejde langs hendes skamlæber. Da den sidste rest hår var fjernet lod han sin tunge finde vej op mellem hendes ben. Mine fingre havde samtidig fundet vej ned til Annes klitoris.

Min pik var stadig oppe i hende og jeg begyndte nu igen at bevæge den langsom frem og tilbage …. Manden spredte kvindens ben mere … Stak tungen ind mellem hendes skamlæber …

Annes stønnen blev højere og højere i mit øre … “ja … Knep mig” sagde hun … “Knep mig mens jeg ser en anden kvinde få en tunge dybt ind i fissen” … Det ophidsede mig endnu mere, og min pik pumpede hurtigere og hurtigere. Anne spredte benene endnu mere, så jeg kunne trænge dybere op i hende.

Hendes stønnen blev hurtig til små skrig af fryd, og jeg mærkede hvordan hendes skede trak sig sammen om min pik, mens min finger cirklede rundt om hendes klit. Vi havde glemt alt om parret overfor og levede nu kun i vores egen verden. Anne kastede håret rundt og pressede underlivet bagud i takt med jeg skød hofterne frem. Hurtigere og hurtigere … dybere og dybere stødte jeg …. Pludselig kunne jeg mærke hvordan Annes fisse trak sig sammen i en kæmpe orgasme, mens hun udstødte et højt skrig af lyst. Jeg kunne mærke hvordan det straks malkede sæden ud af min pik og jeg sprøjtede dybt oppe i hende.

Da vi lidt efter kom til os selv, var parret overfor væk, men vi aftalte at det vindue måtte vi da vist til at holde lidt mere øje med ….

porno med danske piger