Hedt seksuelt møde blev til et fast parforhold

Det hele startede med at de mødte hinanden på nettet. De begyndte at sende e-mail til hinanden om alt muligt, der blev selvfølgelig skrevet mest om deres liv, drømme og historie osv.

Så en dag inviterede han hende på middag hjemme hos ham. I første omgang afslå hun, modet manglede skrev hun. Alligevel så fortsatte de med at maile. De plejede hver gang at slutte med en vits. Disse vitser blev mere og mere perverse. Så det var ikke sex interessen der manglede. Endnu engang forsøgte han at invitere hende. Denne gang var der bid. De aftalte at mødes fredag kl. 1800 på en cafe i nærheden for lige at se hinanden inden de ville fortsætte hjem til ham, for at spise.

Endelig blev det tid til at mødes, begge var de meget spændte og lidt nervøse, det var som om de skulle mødes med en de kendte og alligevel ikke. De havde aftalt hvordan de kunne kende hinanden ved at fortælle hvilket tøj de ville bære. Hun havde en kort nederdel på og en skjorte der også var hvid. Over armen bar hun en sort jakke. Hun så fantastisk godt ud. Hendes mørke blonde hår som var skulder langt bredte sig ud på hendes skuldre.

I starten sagde de ikke rigtig noget til hinanden. De sad bare og nød deres øl og kiggede på hinanden, de var lidt spændte på situationen. Efter et par minutter som føltes som timer begyndte de at snakke og flirte, de snakkede om alt muligt. Der var ingen tvivl om at de passede sammen som par. Da de var færdige med deres fadøl, spurte hun om han boede langt væk herfra, næh det var lige om hjørnet. De blev enige om at gå hjem til ham, de var ved at blive sultne.

Hjemme hos ham, havde han allerede dækket op til en “candle light dinner”, det eneste der manglede var bare hovedretten, men den kunne han lave mens de spiste forretten som var noget salat med flutes. Mens de spiste, sendte de hinanden øjne som fjernede enhver tvivl om at de kunne li? hinanden. Og som middagen skred frem flirtede de mere og mere, mens de snakkede om livet, drømmene og deres historie osv.

Efter middagen satte de ind i stuen og forsatte deres “leg” med hinanden. På stereoen lød bløde toner fra Celine Dion og lyset var dæmpet med masser af sterinlys, noget man ville kalde romantisk og det var det også. Måske var der for meget romantik i luften i hvert fald, sad hun på et tidspunkt og kørte skulderne op og ned, han satte sig over i sofa?en ved siden af hende så han kunne massere hendes skuldre. Han startede lidt forsigtig og usikkert, men hun nød det meget så han kunne roligt forsætte. Efter lidt tid satte han sig bagved hende så han bedre kunne komme til. Han blev lidt mere modig massagen blev mere intim han kørte den ene hånd op og ned af siden på hende, mens den anden hånd stadig var ved hendes skuldre. Den anden hånd begyndte at køre forsigtig ned af ryggen på hende, da den nåede ned til lænden forsøgte den at komme ind under skjorten, da den nåede ind kørte den forsigtig op af ryggen igen. Nu var begge hænder nået ind under skjorten og kørte op og ned af siden på hende, ramte engang imellem hendes bryster, hun lagde sit hoved tilbage på hans skuldre. Det var enormt godt og hun tændte på det. Hun følte sig fuldstændig tryg, afslappet og kunne kun nyde det. Hun mærkede hvordan hendes trusser blev mere og mere våde. Hun havde mest lyst til at springe på ham. Efter lidt tid skulle hun på wc. Ude på toilettet tog hun trusserne af og mærkede efter med finger hvor våd hun var blevet, hun lod trusserne blive på toilettet og gik tilbage igen.

Da hun kom ind i stuen igen satte hun sig foran ham, så han kunne forsætte massagen. Efter lidt tid rejste han sig op og trak hende med ind i soveværelset. Han bad hende om at lægge sig på maven og i mens hentede han noget olie sådan han kunne massere hende rigtigt.
Da han kom ind i soveværelset igen havde hun smidt skjorten og lagt sig på maven. Han hægtede hendes bh op og hældte det kølige olie ud over ryggen og begyndte at massere hende, forsigtig og roligt. Hans hænder kørte olien ud i store cirkler samtidig med at hænderne gned olien ind i huden. Hans ene hånd bevægede sig op til nakken hvor han med en fast hånd masserede området, den anden hånd kørte forsigtig ned af ryggen. Da den nåede til nederdelen trak han stille og roligt ned i den så han kunne komme til ballerne. Mens han masserede ballerne bevægede den anden hånd ned til armhulerne og begyndte at bevæge sig ned af siden og op igen. Hun vred sig lidt engang imellem. Hun sagde at han skulle tage bukserne af fordi de brændte hendes hud når han sad der på hendes baglår. Mens han tog bukserne af kiggede hun, han havde svært ved at skjule hans begejstring. Han forsatte med at massere hendes ben.

Han startede nede fra fødderne og masserede forsigtig op ad til han nåede starten af hendes nederdel, han gjorde det samme med det andet ben. Nu var det lårenes tur til at blive masseret. Han masserede hende forsigtig næsten kildende, med en hånd på hver sit lår dette blev han ved med i langtid. Engang imellem strejfede den ene finger det ømme sted på kanten imellem inderlår og starten af kønsområdet og engang imellem hendes fisse, når hun vred sig. Hendes ene hånd forsvandt ind under hende, i første omgang bemærkede han det slet ikke. Hun begyndte stille og roligt at køre fingerne rundt på skamlæberne. Hun stønnede stille og lagde hovet ind i hoved puden, så han ikke kunne høre hvor liderlig hun var blevet. Hans massage forsatte. Han kom til at skubbe hendes nederdel op og opdagede hvad hun var i gang med. Han begyndte med den ene hånd at hjælpe hende. Det gav et lille sæt i hende da hun mærkede hans fingre. Hans fingre kørte op og ned af skamlæberne og ramte ind imellem cliten, han førte nu langfingeren op i fissen og fingerkneppede hende stille og roligt mens den anden hånd masserede videre omkring inderlårene. Hun nærmede sig orgasmen højde. Men hun skulle ikke have lov til at komme endnu, så han fjernede hans fingre og vendte hende om på ryggen så han kunne forsætte massagen på forsiden. Da hun lå på ryggen kiggede hun op på ham med nogle meget kærlige øjne, hun var tændt meget tændt. Han spredte hendes ben og bøjede dem op så han kunne komme til at massere dem. Hans massage starte nedefra læggene og forsatte op ad, det andet ben fik samme tur. Han masserede lang tid ved inderlårene. Han kunne tydelig se effekten af hans behandling, hendes fisse glinsede af hendes safter. Han forsatte op ad nåede navlen som han også gav en tur. Den anden hånd forsatte op ad kvaler gangen. Han satte sig mellem hendes ben, så hvis han lænede sig frem ad kunne hun mærke han stive pik. Hans hænder begyndte nu at massere omkring brysterne dog uden at røre dem. Det blev for meget for hende så hun førte den ene hånd ned til fissen og begyndte at massere skamlæberne, ind imellem berørte hun også hans pik, der voksede sig om muligt større. Han lænede sig frem, hun skød kroppen bagud, men forsatte behandlingen. Hans hoved var nu lige ud for hendes, de kiggede hinanden dybt i øjnene som om de ville fortælle hinanden at dette her kunne blive en lang kærligheds historie. Han kyssede hende langt og lidenskabeligt. Hun besvarede hans kys på sammen måde.

Hendes ene hånd masserede stadig hendes køn, mens den anden gik på opdagelse på hans ryg, den forsatte ned ad mod ballerne. Hånden bevægede sig nu ind under underbukserne og masserede hans baller, hånden bevægede sig nu ned ad som om de forsøgte at befri hans hellige sted. Men den havde vokset sig stor så hun var nødt til at tage den anden hånd til hjælp på forsiden. Hun fik fat i hans pik og kørte hånden op og ned af skaftet, dette var noget han kunne li?, han stoppede med at kysse hende for i stedet at kysse hende omkring bryster. Han suttede længe og inderligt på brystvorterne som allerede var blevet stive. Han forsatte sine kys ned ad og nåede ned til fissen. Tungen begyndte at gå på opdagelse i små cirkler. Han stak prøvende en finger ind i skedeåbningen mens tungen cirklede rundt om klitoris. Hun stønnede og vred sig under behandlingen og var ikke langt fra at komme i en stor orgasme. Den anden hånd masserede hendes bryst, hvor han følte varmen brede sig. Hendes hænder masserede hans hår, hun kunne jo ikke nå han pik. Lige før hun skulle til at komme satte han sig op knæene, hun slog straks øjnene op så bedene på ham. Han trak hendes nederdel af og satte sig tilbage mellem hendes ben. Hendes ene hånd begyndte at spille på hans pik. Lidt efter lagde han sig ned, så hun kunne føre pikken op i fissen. Han begyndte at kneppe hende stille og roligt. Hun begyndte at kysse ham så skønt var det. Det var ikke bare sex, det var en utrolig kærlighed. Han rettede sig op så ryggen var strakt og med hænderne tog han fat om hofterne på hende og kneppede hende videre med lange og seje stød.

Hun stønnede nu højlydt for hver stød. Der var ikke langt fra orgasmen, hans stød blev hårdere og hårdere. Orgasmen kom nærmere for hvert stød, pludseligt spændte hendes krop sig sammen , så hun nærmest stod i en bue orgasmen var over hende hun kom og kom i en kæmpe orgasme hun aldrig før havde oplevet, hendes skede muskler trak sig sammen. Så han ikke kunne klare mere, han skød hele sin ladning af op i hende, han pumpede og pumpede så hele hans krop exede så han var nødt til at lægge sig ned over hende. De lå og sundede sig.

Lidt efter trak han sig ud af hende og lagde sig på ryggen. Hun lagde sig ind til ham. Hun havde lagt sig på siden sådan at hendes ene knæ lå lige ved siden af hans nu halvstive pik, mens hendes andet ben lå langs hans ben. Han kunne på låret mærke hendes varme skede. Sådan lå de i et lille stykke tid og nød hinandens samvær. De lå og kiggede hinanden i øjnene og kælede stille og roligt. Efter lidt tid begyndte hun at kysse ham, dybt og inderligt. Hendes knæ begyndte nu også at røre på sig ved trykke lidt på hans pik samtidig med det kørte forsigtigt rundt, hans ene hånd masserede hendes ene bryst. Hun tog nu hånden til hjælp og nulrede hans pik. Hun mærkede hvordan den voksede sig stor og stiv igen. Han forsøgte nu at få hans hånd ind under hende så han kunne massere hendes køn det gik. Sådan lå de i lang tid og kælede. Hun lagde sig op oven på ham, de kyssede stadig. Hun bevægede nu underlivet nedad indtil hun kunne mærke pikken på hendes skamlæber. Han tog fat om hans pik og masserede hendes skamlæber og klitoris med den, safterne drev af hende. Hun bevægede nu underlivet længere ned, så pikken kunne glide ind i skeden. Da den gled ind gav hun et indestængt støn, den gled uden problemer helt ind, hans hænder tog fat om hofterne på hende de fandt en stille og rolig rytme. Hun blev stille og roligt mere og mere vild, hun satte sig op og begyndte at ride ham helt vildt, de stønnede begge nu meget højlydt. Han satte sig op og krammede hende så hun krampende red ham. Hun var nu igen ved at komme, han var dog mere udholdende eftersom han allerede var kommet en gang.

Det var nu ham der satte farten med hans hænder på hendes hofter. Hendes orgasme kom snigende, mens han bare forsatte, det var bare for vildt. Han vendte hende rundt så han kunne kneppe hende bagfra. Han stak pikken prøvende ind, men hun skød røven bagud så pikken gled helt ind, hun havde i alt for lang tid trængt til at blive kneppet sønder og sammen. Han kneppede hende hårdt og sejt. Den ene hånd begyndte at klaske på hendes baller, mens den anden lagde sig sådan at han med tommelfingeren kunne massere hendes anus. Prøvende blev den stukket ind. Hendes egen hånd begyndte nu at massere klitorisen så liderlig var hun blevet, hun strakte sig og kom i en kæmpe orgasme så hun væltede ned på sengen. Han vendte hende hurtig rundt og kneppede hende videre hårdt og brutalt i missionær stillingen og derved trak hendes orgasme ud til flere små orgasmer som kom snigende som perler på en snor. Han stønnede og pustede, hun malkede ham. Han måtte igen give op og skød sin ladning nummer to af op i hende. Han kunne ikke mere og lå pustende hen over hende, mens hun kælede for hans hår. Hun kunne heller ikke mere, han trak sig ud. De lå begge to og sundede sig på ryggen, lidt efter lagde hun sig ind til ham, de kyssede godnat og faldt begge to i søvn.

Hun vågnede ved solens stråler skinnede igennem gardinet i soveværelset. Hun lå bare og nød solens stråler varme hendes krop, mens hun tænkte på aftenens oplevelser.
Det tændte hendes faktisk at ligge der og tænke i solen stråler. Dynen havde de begge næsten sparket væk. Så hun kunne se deres kroppe ligge der. Hvad mon han tænkte på ?, hans herlighed var nemlig blevet halvstiv og voksede lidt efter lidt sig større. Hun kunne ikke lade være med at nulre den lidt. Han gav sig lidt og vågnede, han lå dog stadig med øjnene lukkede så hun ikke opdagede at han var vågnet. Hun blev lidt mere modig og begyndte at køre hånden op og ned af skaftet stille og roligt, han skulle jo ikke vågne. Hun ville se hvor langt hun kunne gå før han vågnede. Hendes anden hånd begyndte nu at nulre nosserne stille og roligt, den blev straks helt stiv og klar. Hun kunne ikke lade være med at slikke lidt på den. Hun mærkede hvordan safter fra hendes eget hellige sted var begyndt at løbe ned af lårene. Hun fjernede en af hendes hænder og førte den ned til skeden hvor hun begyndte af massere sig selv.

Hun blev mere varm og villig og suttede nu hans pikken og legede med sig selv. Han gav sig mere og mere og kunne snart ikke skjule sin rævesøvn mere. Men hun havde lukket sine øjne og gav sig helt hen i nydelsen, så hun opdagede ikke at han lå og kiggede på hende på mens hun lå der og legede. Hun stønnede først stille og roligt men det tog til lidt efter lidt som hun kom nærmere hendes orgasme. Hun måtte nu vende sig om på ryggen så hun kunne forsætte med at onanere. Han kiggede på hende mens hun lå der og nød sig selv. Han så hvordan hun kom i sin orgasme. Hun lå og sundede sig lidt oven på orgasmen, han lagde sig tilbage i sin rævesøvn. Der gik da heller ikke lang tid før hun igen var i gang med at sutte hans pik. Denne gang mere intimt og på samme tid så liderligt. Hun slikke rundt om hovedet, trak forhuden helt tilbage slikke under pikhovedet, tog så meget af den i munden som hun kunne. Spillede den af mens hun slikkede pik hovedet. Han kunne nu ikke skjule sin rævesøvn længere han vred sig stønnene dette her var bare for meget for ham. Han kunne næsten ikke holde det tilbage længere. Men hun suttede videre som om han skulle bare ha skulle han. Hun mærkede de velkendte trækninger i pikken og han kom med fuld kraft i munden på hende. Men hun suttede blot videre. Indtil der ikke kom mere. Hun så op ham mens han lå der med sit salige smil.

SEX I DAG?

Han fik dog ikke lang tid at sunde sig i for hun begyndte nu at sutte igen. Hans pik blev langsomt stiv igen og var nu klar igen. Hun satte sig op på pikken med ryggen til ham og begyndte at ride ham stille og roligt. Hun mærkede hvor godt der var med en stiv pik i skeden. Hans hænder begyndte at gå på opdagelse på hendes krop, både brysterne og knoppen blev grundigt masseret mens hun red ham vildere og vildere. Han tog fat om hofterne på hende og forsøgte at rejse sig op, så han kunne kneppe hende bagfra. Han gennem kneppede hende nu bagfra hårdt og i et rasende tempo som kun kunne ende med en kæmpe orgasme. Han ville dog ikke komme endnu. Så han stoppede op, hun var blevet helt vild så hun skubbede hele tiden røven bagud for at få ham til at fortsætte.

Han trak nu pikken ud for at vende hende om på siden. Han lagde sig bagved hende så pikken trykkede sig ind i ballerne på hende. Hun løftede det ene ben og tog fat i pikken og førte den op i fissen. Han kneppede hende nu stille og roligt, mens han masserede hendes knop. Hun vred sig rundt på lagnet og stønnede højlydt. Han kneppede hende nu mere og mere vildt og nærmede sig samme tempo som før, mens hans massage af knoppen fortsatte. De nærmede sig begge orgasmen med hastige skridt. Og pludseligt kom han oppe i hende med sådan en kraft der forplantede sig fra skeden ud til resten af hendes krop, hun skreg hendes orgasme ud og var helt væk i orgasmen.
Der gik flere minutter hvor de begge var helt væk. Senere mærkede hun hvordan pikken blev helt slap op i hende. Han trak den ud, så hun kunne vende sig rundt. Han kyssede hende længe og inderligt godmorgen, mens han kælede hende lidt nakken.

De kiggede på vækkeuret der stod på et lille sengebord kl. var 0830. Han spurgte hende om hun ville have en kop morgen kaffe, hvilket hun svarede ja til. Han rejste sig op for at gå ud og sætte kaffen over. Men hun tog fat i ham og kyssede længe og inderligt, og gav pikken et kærligt kram. Han gik ud i køkkenet helt nøgen og satte han kaffen over. Lidt efter stod han og kiggede ud af vinduet, det skulle blive en herlig solskinsdag. Inde i sove##værelset stod hun nu også op og tog et lagen omkring sig og gik ud i køkkenet til ham.
Hun stillede sig bagved ham og krammede ham kærligt, han vendte hovedet om og gav hende et kys, du er vidunderlig skat, sagde hun. Der stod de til kaffen var brygget færdig. Han tog 2 krus og skænkede kaffen. Hun kiggede ham lige i øjnene da han gav hende kruset med kaffen. De stod ved siden af hinanden mens de nød kaffen, ingen sad et ord og ord var heller ikke nødvendige. Da han var færdig med kaffen gik han ud i bad. Hun blev og nød kaffen. Hun kunne lidt efter mærke at hun skulle tisse. Hun gik ud på badeværelset, stod lidt og så han badede.

Han vendte sig lidt om og fik øje på hende. Han sagde kom indenfor og nyd de varme stråler. Hun svarede at lige om lidt. Hun gik hen til toilettet og satte sig ned for at tisse. Mens hun sad der kiggede hun på ham gennem brusenichens forvrænget glas. Hun fik øje på pikken som var blevet lidt større end før. Da hun var færdig gik hun hen brusenichens indgang trak forhænget til side og smed lagnet. Hun stod nu helt nøgen. De kiggede hinanden dybt i øjnene, hun trådte ind til ham. De lagde armene om hinanden og begyndte at kysse. De stod bare der og kyssede mens de nød de varme stråler.

Hans pik begyndte at røre på sig. Hun mærkede den mod sit maveskind, den var varm og stiv. Hun trådte et skridt tilbage og tog fat om den, kørte hånden op og ned af skaftet den næsten kildende. Han tog fat i sæben og begyndte at sæbe hende ind. Brysterne fik en ekstra grundig tur, så hendes brystvorterne blev helt stive. Han nulrede brysternevorterne og bed og kyssede dem forsigtig da sæben var vasket af. Dette gjorde han længe så det ikke kun var vandet der gjorde hende våd dernede. Han satte sig på hug foran hende for også at sæbe benene ind, dette gjorde ekstra godt og længe ved inderlårene. Hun lænede sig tilbage mod brusenichens glas. Han satte hendes ene ben op på hans knæ så hun spredte benene. Han startede nu med at kysse hendes inderlår, den ene finger mærkede hende i revnen, han fortsatte op ad mod knoppen. Tungen cirklede nu omkring knoppen, ind imellem strejfede tungen da også knoppen. Knoppen skulle nu have en omgang. Han slikkede og suttede forsigtig på knoppen, mens den ene finger kørte op og ned i revnen på hende. Prøvende stak han fingeren ind i skeden og startede med at finger kneppe hende stille og roligt. Hun stønnede sagte, han forsatte sin behandling af hendes køn. Den anden hånd søgte op ad og krammede hendes bryst, legede med brystvorterne. Da hun var lige ved at komme stoppede han sin behandling af hende. Hun kiggede ned på ham. Han sagde blot at nu var det hendes tur til at sæbe ham ind. Hun startede så med at sæbe ham ind. Hun var liderlighed som aldrig før, så hun skyndte sig at sæbe ham ind, så da hun nåede området om hans køn, gik hun straks i gang med at massere hans pik. Efter lidt tid stoppede hun og rejste sig op. De kyssede dybt og længe. Hun ville have ham. Men han satte sig ned på hug som før og genoptog behandlingen af hende. Hun kunne snart ikke vente længere. Lidt efter rejste han sig op, hun slå det ene ben om ham. Pikken kunne selv finde vej ind i skeden. Hun slå nu også det andet om ham så hun havde låst sig fast på ham.

Han kiggede hende i øjnene drillende. Hun førte sin hænder op til brusenichens gærde hvor kunne få fat. Hun holdte nu godt fast i gærdet, og begyndte at bevæge underlivet frem og tilbage, så det hende der kneppe ham. Hun kunne ikke vente længere. Stille og roligt begyndte han nu finde ind i rytmen. De kneppede længe stille og roligt i den stilling. Deres stønne lyde blev kvalt af deres hede kys. Vandet fra bruseren ramte deres hellige sted. Han begyndte at kneppe hende i længere og hårdere stød. De bevægede sig begge to mod orgasmens høje tinder som om de var på vej op ad et bjerg. Det var hårdt og forpustende. Da de nåede toppen begyndte lavinen at rulle. De komme begge i en voldsom orgasme næsten samtidig. De stod og sundede sig lidt, skruede lidt ned for det varme vand og nød de svalende stråler.
Senere stod de igen i køkkenet og nød en kop kaffe, de talte om hvad de skulle lave. De blev enige om at gå en tur og kigge på byen. Måske handle lidt ind til aften. Men i hvert fald skulle det gode vejr nydes.

De gik ned i byen og kiggede rundt på de mange butikker og snakkede om alt muligt. En times tid senere kom de forbi en udendørs servering med live musik. Bandet spille noget blues rock, rock og en masse kendte numre. De satte sig ned for at få en fadøl og en let frokost. Musikken spillede derud af. De sad bare og nød tilværelsen og hinandens samvær. De var forelskede men alligevel var det som om de havde været sammen i lang tid. Kendte hinandens fornemmelser og lyster.

Tiden gik hurtigt, de føltes sig godt tilpas efter frokosten og ville videre rundt omkring. De gik ned mod byens park. Her satte de sig på en bænk for at nyde sol. Parken summede af liv på sådan en sommer dag. De kyssede lidt ind imellem. Kom tilfældigvis til at strejfe nogle ømme punkter i ny og næ. Det gjorde bare det så mere intens, de kunne jo ikke rigtigt gøre det her i parken. De eneste de ville var jo også bare at drille hinanden. De var jo ny forelskede. Nå men de måtte jo hellere se at komme videre, så kunne få handlet ind til aften, inden de blev for sent. For selvom man er forelskede kan man jo ikke leve af brød og kilde vand alene. De gik ned til et nærliggende varehus, ligesom alle andre mennesker også gjorde sådan en lørdag eftermiddag.

De ville have en hyggelig aften sammen. Så de købte en masse lækkerier. Til aftenens hygge skulle der være lidt af hvert, der var både irish coffee, is og lidt slik som de skulle sig med efter middagen. De ville ikke ud i byens pulserende natteliv, som alle de andre. De trængte til noget hjemlig hygge.
De kom hjem til ham igen. Satte varerne på plads. De ville gå ned i gården og nyde solen og vejret inden de skulle starte på maden. Nede i gården som var næsten fuldstændig lukket af buske og træer og næsten ingen vind, sad de og snakkede, kyssede mere eller mindre uskyldigt og dog for der blev strejfet på de ømme punkter i ny og næ. Jo der var lagt i kakkelovnen til en spændende og intens aften.

Det var først på aftenen, de var begge blevet lidt døsige efter at de havde siddet i gården nogle timer. Sulten var også så småt begyndt at melde sig. De gik i køkkenet for at lave maden. Det startede da osse fint, de delte opgaverne imellem sig, hyggede sig med lidt rødvin mens de lavede mad. Når de ind imellem gik forbi hinanden kunne de ikke undgå at strejfe hinanden nogle gange på “intime” punkter. På et tidspunkt stod hun ved håndvasken, han stillede sig bagved hende. Kyssede hende blidt i nakken, mens han med hænderne berørte hende uendeligt blidt og langsomt alle steder, dog uden at røre de “intime” steder, hun lagde hovedet tilbage på hans skuldre, og nød den blide behandling. Hun blev mindet om dagen før. Han begyndte nu at nærme sig hendes bryster. Han startede med at føle dem i deres fulde form uden på blusen, trykke og mærke dem lidt, hun var stoppet med sit forehavende, for at nyde dette her.

Han bevægede nu sine hænderne ind under blusen for rigtigt at kunne mærke disse bløde, faste, dejlige bryster. Han nulrede vorterne, æltede, hendes åndedræt var begyndt at blive mere tungt, han kunne ligefrem hører hvor meget hun nød det. Hendes røv gnubbede sig op af hans begyndende bule i bukserne. Han besvarede med at lave blide bolle bevægelser , hans ene hånd bevægede sig nu blidt ned ad, forsigtig førte han hånden ind under taljen på nederdelen, hans fingere lege med køns hårene som allerede var lidt fugtige. Fingrene bevægede sig ned mod skamlæberne, han berørte dem blidt, de var blevet meget fugtige, den ene finger kørte blidt og roligt op i hende, han begyndte at finger kneppe hende. Hendes reaktion kom prompte som et indestængt støn. Hendes ene hånd fandt hans bule og begyndte at massere den, men det var ikke nok hun ville mærke den rigtigt. Hun lukkede den ud af bukserne. Hun masserede den, spillede på den. Lidt efter begyndte hun at trække den tættere mod sig så den kunne glide op i hende. Hendes anden hånd fjernede hans hånd. Pikken var nu lige ud for skamlæberne, hun bevægede røven bagud og pikken gled ubesværet op i hende. Han stod nu her midt i køkkenet og kneppede hende bagfra. Efter lidt tid stoppede han lige så pludseligt som han var startet. Han trak sig ud, hun vendte sig om og kiggede måbende på ham, “hvad skulle det nu til for ?” Han sagde til hende bare vendt til senere i aften. De forsatte madlavningen, men linien for aften var allerede blevet lagt. De kælede og kyssede i ny og næ. Der var blevet dækket rigtig fint op med stearinlys på bordet som den eneste belysning. De satte sig overfor hinanden for at spise. De nød ikke bare maden men også hinandens samvær. Hen ene fod bevægede sig over mod hans stol og op ad benet på ham. Hun kælede for at hans bule uden på bukserne.

Han kiggede frækt på hende og lænede sig ind over bordet de kyssede. Hun stoppede og lænede sig tilbage i stolen. Sådan forsatte hele vejen igennem middagen. Efter et par timer var de efterhånden begge ved at være så tændte som man kunne blive. Men de holdt sig på måtten og begyndte stille og roligt at rydde af bordet. Ind imellem stod de bare og kyssede længe og inderligt, men det var som om at ingen af dem ville give sig, selvom de var tændte. Han satte kaffe over så de kunne få sig en irsk kaffe, mens hun satte sig til rette inde i stuen. Hun tændte fjernsynet, og lagde sig ned i sofa?en, hun følte sig faktisk hjemme og tryg. Lidt efter kom han ind med den irske kaffe, han stillede den på bordet foran hende, derefter satte han sig i lænestolen. De sad og snakkede mens fjernsynet kørte med en eller anden dødssyg film, som de egentlig ikke ville se. Hun havde ikke glemt hans lille nummer ude i køkkenet mens de lavede mad, og hun var stadigvæk tændt. Hun besluttede sig at gøre noget ved det, han skulle ikke have muligheden for at stikke af. Hun rejste sig med det samme for at fange ham mens han stadig sad i lænestolen. Hun satte sig overskrævs på ham, med benene ud igennem armlænene. Nu var det hende der bestemte. Hun kiggede ham lige i øjnene mens hun begyndte at knappe hans bukser op. Han løftede røven lidt så hun kunne trække hans bukser af, under-bukserne røg også af samtidig med. Hun begyndte at nulre pikken og med den anden hånd nulrede hun hans nosser, mens hun stadig kiggede ham lige i øjnene. Hans hænder lagde sig på hendes lår. De bevægede sig stille og roligt længere opad lårene, ind under nederdelen.

Hendes hånd begyndte stille og roligt at bevæge sig op og ned ad skaftet på pikken, hans ene hånd strejfede kliten, det gav et sæt i hende. Fingrene begyndte at føle og mærke hendes skamlæber stille og roligt. Den ene finger bevægede sig indenfor, en finger mere kom indenfor. Han finger kneppede hende nu stille og roligt. Hendes behandling af pikken blev både hurtigere og hårdere. De sad faktisk og spillede den af på hinanden og jo bedre den ene gjorde det for anden, des hurtigere og hårdere blev det. Hans ene hånd bevægede sig ind under blusen på hende og fandt vej opad mod brysterne, som han masserede og specielt vorter blev nulret. Den ene hånd både masserede, mærkede og vejede brysterne. Hun fjernede hænderne fra hans køn for at trække blusen af, så han bedre kunne komme til. Efter blusen var fjernet forsatte hun sin behandling af hans køn. Han trak hende lidt tættere på, så han kunne komme til at kysse brysterne. Han slikkede bed let i vorterne, som allerede var små hårde knopper. Han havde trukket hende så tæt på at pikken ikke var mere end få centimeter fra fissen.

Han stoppede hans behandling af hendes køn, for at fjerne hendes hænder, hun forsøgte at forsætte behandling af sig selv, hun var meget liderlig og tæt på at komme men han havde holdt hende på kanten hele tiden. Hans ene hånd tog fat i hendes hænder og førte dem væk, men holdt stadig fast i dem. Hans anden hånd tog fat pikken og begyndte at massere hendes skamlæber med den. Han kørte den rundt stille og roligt. Hun forsøgte flere gange at presse hendes køn tættere på så pikken ville glide op, men uden held. Han forsatte denne behandling i lang tid og holdt hende hele tiden lige på kanten til orgasme. Hans massage af hendes køn var nu at køre pikken op og nedad skamlæberne. Tredje gang pressede hun fissen frem, og pikken gled op i et hug. Hun sukkede tungt. Og startede med at bevæge sit underliv frem og tilbage hurtigere og hurtigere. Han stoppede hende lidt efter, ved tage fat om hendes hofter. Han begyndte at trække hende op og ned. Hun fandt ind i rytmen og red ham stille og roligt. Det blev dog mere og mere hæmnings-løst og vildt. Hun var nu så tæt på at komme som man kunne være. Han stoppede hende brat, og forsøgte at rejse stille og roligt. Hendes ben fulgte med så hun kunne lægge dem om ham. Han rejste sig nu helt, de stod nu sådan at beboerne overfor kunne se hvad de lavede. Han gik lidt væk fra stolen og begyndte så at trække hende frem og tilbage, så de kneppede i stående stilling. Hun lagde sit hovedet på hans skuldre og holdt godt fast, mens hun stønnede uden kontrol over det. Lidt efter stoppede han og bar hende ind i soveværelset og lagde hende på sengen. Han begyndte at kneppe hende skiftevis hårdt og blidt.

Mens han stille og roligt øgede sit tempo. Han var nu selv meget tæt på at komme og hun kunne komme hvornår det skulle være. Han kneppe hende nu hurtig og hårdt. Pludseligt sortnede det for hendes øjnene orgasmen var der. Hun kom som aldrig før, han sprøjtede i hende og spermen forstærkede blot hendes følelse af orgasmen. Han pustede og stønnede og var nødt til at lægge sig ned over hende, han kunne ikke stå på benene mere. De lå i lang tid og hvilede sig oven på orgasmen. Hun kunne mærke hvordan hans pik blev mere og mere slap i hende. Han trak sig ud og lagde sig på ryggen, hun lagde sig ind til ham. De lå bare og nød deres samvær, som to ny forelskede. Senere begyndte de at kysse og kæle stille og roligt. Sådan lå de i lang tid, indtil de begge faldt i søvn.

Næste morgen vågnede de samtidig. De lå i lang tid og varmede sig i solen stråler der fandt vej ind igennem vinduet. De tænkte begge på hvordan weekenden havde været. Lidt senere stod han op og tog en morgen kåbe på for at gå ud i køkkenet og lave noget morgenmad. Et lille kvarter senere var han færdig. Han havde fredag købt en enkelt rose, hvis date?en skulle blive en succes. Han fandt en lille vase frem og stille den på bakken. Han gik ind i soveværelset med bakken, det var søndag og de skulle have morgenmad på sengen. Hun så rosen og kyssede ham inderligt som tak. Den var hjemme tænkte de begge uden dog at sige noget. Hele søndagen var stille og rolig. De snakkede og nød hinandens samvær. De var senere ude i skoven for at få noget friskt luft. Sådan slentrede søndagen sig stille og roligt af sted. Om aftenen spiste de en let middag, med lidt hvidvin. De snakkede alt muligt, men de undgik dog begge emnet “om dem som kærester”. Klokken var blevet mange, de skulle begge op på arbejde dagen efter. Hun ville hjem så hun kunne få noget rent tøj. Hun havde svært ved at få det sagt, idet hun ikke viste hvordan han ville reagere. De tænkte begge to på om de ville se hinanden igen. Han tilbød at køre hende hjem.

De kørte af sted i bilen. Ingen af dem sagde noget, de tænkte bare deres eget. De nåede hjem til hende. Han steg ud af bilen for at åbne for hende. Da de skulle sige farvel, stod de længe og kyssede og krammede hinanden, ingen af dem ville ikke give slip. Lidt efter gav de dog alligevel slip. De sagde farvel, han satte sig ind i bilen og skulle lige til at køre, da hun endnu engang kom hen for at kysse ham farvel, de kyssede længe og inderligt.

Mens han kørte hjem kunne han ikke tænkte på andet end hende. De havde intet aftalt. Så han tanker var på om de skulle se hinanden igen. Da hun var kommet indenfor der hjemme gik hun i bad. Hun tænkte de samme tanker som ham.

Han var ikke mere end lige nået indenfor døren, da telefonen ringede. Han åndede lettet op, det var hende. De havde begge to lidt sommerfugle i maven da de talte sammen i telefonen. Det har man jo når man er forelskede. De lagde røret på, gik begge i seng hver for sig. De havde aftalt at ses igen næste weekend hos hende. De glædede sig begge vildt.

Indsendt af Den heldige mand

porno med danske piger