Efter Højskolen

SPAR MANGE PENGE

Jeg lå tit om aftenen og tænkte på, hvordan de mon så ud uden indpakning. Jeg var selv på det tidspunkt 19 år gammel. Kvinden var 29, men det spillede ingen rolle for mig…

Da jeg gik på højskole, kom der en tidligere elev på besøg. Jeg ved ikke helt hvad der skete, men jeg blev helt vildt tiltrukket af hende fra det øjeblik jeg så hende. Vi sad og hyggede os hele aftenen, sammen med de elever, som ikke var taget hjem på weekend. Vi udvekslede blikke flere gange i løbet af aftenen, men mere blev det heller ikke til. Og om søndagen tog hun hjem igen.

Der gik flere aftener hvor jeg ikke kunne lade være med at tænke på hende. Hun var en lækker kvinde. Ca. et ½ hoved lavere end mig, lidt buttet uden på nogen måde at være en stor pige, lyst kort hår og de største bryster jeg længe havde set. Jeg lå tit om aftenen og tænkte på, hvordan de mon så ud uden indpakning. Jeg var selv på det tidspunkt 19 år gammel. Kvinden var 29, men det spillede ingen rolle for mig.

Vi mistede kontakten efter jeg stoppede på højskolen, og jeg havde egentlig glemt alt om hende, indtil en dag ca. 10 måneder efter, hvor der kom et brev fra hende. Hun skrev om vi ikke skulle mødes. Det virkede lidt underligt, men jo, selvfølgelig skulle vi mødes. Hun havde skrevet sit telefon nummer i brevet, og jeg ringede til hende med det samme, og vi blev enige om at mødes den følgende fredag.

Da fredagen kom, hentede jeg hende på Københavns Hovedbanegård. Vi gik hjem til mig. På vejen købte vi et par pizzaer. Jeg havde ellers planlagt den helt store middag, men var egentlig meget glad for, at jeg ikke skulle til at lave mad, nå vi kom hjem.

Da vi kom hjem, gik vi ind i stuen og begyndte at spise. Jeg åbnede en flaske vin og snakken gik, som om vi aldrig havde bestilt andet. Klokken var blevet mange, og jeg spurgte hende, om hun havde lyst til at blive og overnatte. Dette takkede hun ja til, og vi begyndte at gøre os klar til at gå i seng.

Normalt når jeg sover, ligger jeg i adams kostume, men valgte at beholde min boxershort og t-shirt på. Hun fortalte, at hun normalt sov i eva kostume, men da vi jo ikke kendte hinanden så godt, ville hun beholde trusser og bh på.

SEX I DAG?

Jeg havde tændt en masse stearinlys i soveværelset, og da hun lå det i min seng kunne jeg kun tænke på, hvad jeg havde lyst til at gøre ved hende.

Jeg lagde mig i sengen ved siden af hende. Vi lå bare og snakkede og snakkede. Hun var krøbet ind under dynen til mig (vi lå med hver vores), og det blev varmere og varmere under dunen. Jeg sagde til hende, at jeg blev nød til at smide min t-shirt, hvorpå hun sagde at hun også ville smide sin bh, for det var faktisk ikke så behageligt at ligge med den på.

Da hun løsnede sin bh og tog den af, viste sig de flotteste store faste bryster sig for mine øjne. Præcis som jeg havde fantaseret om så mange gange. Vi lagde os under dynen igen, for det var faktisk lidt kold i soveværelset. Den eneste varmekilde der var, var de stearinlys jeg havde tændt.

Vi læggers os igen under dynen, med fronten mod hinanden, og da jeg skal lægge dynens omkring hende, får jeg strøget en finger hen over ryggen på hende. Det giver et sæt i hende, samtidig med at hun fniser. Jeg kører igen min finger hen over ryggen på hende. Hun fniser igen, og jeg begynder at køre min finger langs hendes rygsøjle og ned til trusse kanten. Hun ligger og små griner, mens hendes vejrtrækning bliver tungere.

Pludselige tager hun fat om min hånd, og ligger den på sin ene røvbalde. Jeg begynder stille at ælte hendes balder. Hun begynder at små stønne. Jeg kører en finger ned mellem hendes balder og videre mod hendes fisse. Jeg gnider hende på fissen uden på hendes trusser. Vi ligger begge og stønner. Hun kan ikke rigtig få fat i min pik under boxer shortsene river dem derfor af i en hurtig vending. Samme vej ryger hendes trusser.

Vi ligger nu helt nøgne med fronten mod hinanden. Hun har godt fat om min pik og ligger og onanerer på mig, samtidig med at jeg har en finger langt oppe i fissen på hende. Jeg kan høre hun kommer. Hun stønner mere og mere, og det kommer til sidst et lille skrig fra hende.

Hun slipper min pik og omfavner mig og siger tak. Hun fortæller mig, at det er længe siden hun har fået en orgasme. Mens vi ligger og omfavner hinanden, prøver jeg at skubbe min pik op i hende. Det er ikke så nemt i den stilling vi ligger i, og det bliver aldrig til mere en spidsen af pikhovedet der kommer inden for.

Det er der ingen af os der er tilfredse med, så hun giver plads til, at jeg kan ligger mig ind under hende. Hun tager fat om min pik, og styrer den lige mod hendes åbning. Hun sætter sig langsomt ned over min pik, og da hun når roden kommer der et lille skrig fra hende. Jeg tager fat om hendes dejlige store patter, samtidig med hun begynder at ride mig, samtidig med at hun støner meget højlydt, hvilket kun mig endnu mere liderlig.

Vi knepper sådan et stykke tid, og jeg tænker kort på, hvad mon mine naboer tænker, men bliver lige så hurtig enig med mig selv om, at jeg er temmelig ligeglad. Jeg lægger hende om på ryggen, jager min pik op i hende. Jeg knepper hende længe i missionærstillingen, og nyder hendes stønnen, og at jeg kan se hendes patter hopper op og ned hver gang jeg kører pikken helt i bund på hende.

Til sidst kan jeg ikke holde den længere, og jeg kommer med høje støn oppe i hende. Jeg falder træt ned over hende. Hun er også helt udmattet, og vi ligger os til at sove. Naturlig vis i ske, så jeg kan holde om hendes dejlige patter indtil jeg falder i søvn.

Næste morgen bliver jeg vækket på den bedst tænkelige måde. Jeg kigger ned af maven på mig selv, og kan se at min pik er langt oppe i munden på hende….men den historie gemmer vi til en anden gang.

porno med danske piger