I Love Japan del.1

SPAR MANGE PENGE

Det var mørkt så jeg kunne ikke se hvem det var, jeg mærkede en hånd kæle for min pik, jeg blev hurtigt liderlig og håbede bare det var Tia eller Kimi, “ohh ja,” stønnede jeg…

Sommeren stod for døren og jeg havde allerede pakket min kuffert, det skulle gøre godt med 3 uges ferie i Japan, jeg har altid været vild med den Japanske Kultur, for ikke at sige de Asiatiske piger, jeg havde hele mit liv været vild med disse skønne dejlige Asiatiske piger, små nips genstande der strålede af sex og skønhed.

Der var nu gået 4 måneder siden min ex kæreste dumpede mig og skred med en ældre fyr, jeg havde da besluttet at jeg ville tage på en drømme ferie alene og lidt for at vise hende at det var hende der mistede alt det sjove, nu var dagen så endelig kommet og jeg skulle af sted.

Jeg havde 6 timer til mit fly skulle af sted, jeg besluttede mig for at komme i stemning, hurtigt fik jeg købt dagens Ekstra Blad og bladret op til de små rubrikker der reklamerede for damer, jeg fandt hurtigt en der lød godt.

Super Fræk kysse glad Asiatiske Dalia.

Dalia er en fræk model bygget pige 165 cm høj og flotte strintene b skåls bryster,

Specielle Super Franks og Græsk.

Jeg fik grebet min mobil og ringede til nummeret der stod, jeg fik adressen det var kun små 2 km fra hvor jeg boet så jeg besluttet mig for at gå derhen, da jeg stod foran døren kikkede jeg mig nervøst omkring, jeg bankede på døren og en utrolig flot asiatisk pige åbnede døren, “ja,” sagde hun, “jeg ringede og aftalte at jeg skulle kommer,” hun smilte til mig, “kom inden for, jeg trådte ind af døren som hun lukkede efter mig, “ja det koster 800 for 1 timer og 500 for efterfølgende timer, jeg nikkede og trak 1300 kr op af min lomme, hun smilte og tog imod mine penge, så trak hun mig hen til sig og kyssede mig dybt, “nu skal du vælge hvem du vil have,” sagde hun og trak mig ind i et rum, der stod en stol midt på gulvet og hun bad mig sætte mig på den, “nu skal du vælge, du kan føle på deres bryster og mis, men du må ikke stikke nogle finger op i dem,” jeg nikkede, hun trykkede på en knap og en lille klokke ringede i et rum ved siden af.

Mine øjne var ved at eksplodere af bare nydelse, 8 dejlige unge Asiatiske piger kom ind i rummet jeg sad i, de var alle iklædt en tynd Kimano, og intet andet, en efter en kom de hen og gav mig et kys, jeg følte på deres bryster og mærkede deres dejlige fisser, da jeg kyssede nummer 5 hviskede hun i mit øre at hun ville kneppe mig sønder og sammen, og hun ville sluge min pik, jeg var ved at falde ned af stolen da hun sagde det, jeg fik mærkede alle 8 og sad og kikkede på dem alle, den unge dame kom hen og stillede sig bag mig, “nu kan du vælge hvilke pige du ønsker at være sammen med de næste 2 timer,” jeg kunne dårligt vælge de så alle drøn godt ud og var alle yderst frække, jeg peget på pige nummer 5 hende der havde hvisket i mit øre, “hende der tak,” pigen jeg peget på smilte til mig med et frækt blik i øjet, hun gik hen til mig og gav mig et stort tunge kys, “kom med,” sagde hun og trak mig igennem døren og ind til et sove værelse.

Da vi kom ind i hendes sove værelse låste hun døren, “lig dig på sengen,” sagde hun, jeg begyndte at knappe mine bukser op men hun stoppede mig, “nej lad mig, jeg vil forkæle dig som vi gør hjemme i Japan,” jeg smilte for mig selv, jeg var heldig jeg havde fundet en Japansk pige lige som jeg skulle til Japan, jeg lagde mig tilbage i sengen og hun smilte til mig, “jeg hedder forresten Giea,” sagde hun, “jeg hedder Troels,” svarede jeg hende, hun knappede mine bukser op og trak min t-shirt op over min brystkasse, hun bukkede sig frem og suttede på mine brystvorter, jeg lukkede mine øjne og nød det, hun begyndte at trække mine bukser ned og fik i samme bevægelse også mine boksershorts af, hun kyssede sig ned over min krop og da hun nåede min pik gav hun den et hurtigt kys på hovedet, “her er noget jeg ikke tro mange piger kan,” sagde hun og åbnede et kondom, “det er med jordbær smag,” sagde hun og puttede det i munden, så bukkede hun sig frem og begyndte langsomt at føre sine læber ned over min pik, jeg kunne mærke kondomet glide over min pik i samme bevægelse, hun tog pikken helt i bund og da hun trak læberne tilbage over pikken sad kondomet på sin plads helt omsvøbt på pikken.

Hun smilte til mig og bukkede sig så frem igen, jeg lukkede mine øjne og mærkede hendes varme læber omsvøbe sig omkring min pik, langsomt sugede hun den helt ind og jeg kunne mærke hendes tunge lege med pikken efterhånden som den gled ind, hun lavede undertryk i munden og begyndte så ellers at give mig den store sutte tur, efter ca. 5 minutter kunne jeg mærke jeg ikke havde langt igen, det havde jo trods alt været 4 måneder siden jeg sidst havde haft sex, jeg havde i 4 måneder overlevet med den højre hånd 2 gange om dagen, jeg stønnede højt og Giea suttede hårder, “jeg kommer,” brølede jeg og jeg kunne mærke sæden bane sig vej og skyde ud i kondomet, Giea suttede videre på min pik efter jeg var færdig med at sprøjte, hun slap min pik et sekund og hev kondomet af, hun lagde det i en lille skål hun havde ved siden af bordet, der efter bukkede hun sig frem igen og slikkede mig ren, jeg undrede mig over hun havde suttet mig med kondom og nu slikkede hun resten af min sæd i sig.

Der gik ikke mange minutter før min pik stod stiv og klar igen, Geia hev endnu et kondom frem og satte det med øvet hånd på min pik, hurtigt satte hun sig over mine ben, hun smilte til mig og åbnede sin kimano, jeg nød synet af hendes krop der cm for cm blev afsløret, hendes mave var flad og yderst veltrænet, jeg kunne se aftegningerne af hendes mave muskler, jeg lagde mine hænder på hendes hofter og kikkede op af hendes krop, hendes hud følte dejlig blød og varm, jeg kikkede på hendes flotte stritterne B Skåls bryster, de strittede lige ud i luften, hendes brystvorter var stive, det var tydeligt hun nød sit arbejde med at kneppe fremmede fyre, jeg førte mine hænder op langs hendes krop og nød fornemmelsen af hendes former, jeg stoppede ved hendes bryster og begyndte at kæle for dem, hun lukkede sine øjne og stønnede.

Imens hun sad med lukkede øjne og stønnede gned hun sin våde fisse hen over mine ben, jeg kunne mærke hun kom nærmere og nærmere min stive pik, da hun ramte imod den tog hun hurtigt fat i den og løftede sig op og guided den ind i varmen, vi begge kom med et dybt suk da min pik gled helt i bund i hendes stramme fisse, hun kikkede mig i øjnene og smilte til mig, jeg trak hende ned til mig og kyssede hende, hendes tunge fandt vej ind i min mund og legede med min tunge, imens vi kyssede løftede hun fissen og min pik gled langsomt ud af hende, lige før mit pik hoved ville glide ud satte hun sig igen over min pik og jeg gled helt ind i hende igen, sådan fortsatte hun i 10 minutter imens vi kyssede som et nyforelsket par, Geia begyndte at stønne ind i munden på mig og hun satte farten op, jeg kunne mærke hendes fisse trak sig sammen omkring min pik og som et lyn fra en klar himmel skreg hun sin orgasme ud, hele hendes krop spændtes som en flitsbue.

Geia lå over mig og pustede for at komme sig over hendes kæmpe orgasme, jeg trillede rundt stadig med min pik dybt oppe i hende, hurtigt lå jeg over hende og begyndte at kneppe hende igen, hun stønnede og greb fat i mine skulderne, jeg hamrede pikken ind og ud af hendes stramme fisse, og Geia hylede og bad mig om at kneppe hende hårdere, jeg kunne mærke sveden løbe ned over min pande og ryg men jeg fortsatte, Geia hev mig ned til sig og med et hårdt stød helt i bund i hendes fisse, rystede hun over det hele og stønnede, hendes krop stivnede og hendes fisse strammede hårdt om min pik, jeg kunne mærke hun med sine skede muskler masserede min pik, jeg hamrede et par hurtige stød mere ind i hendes stramme fisse og brølede da jeg skød kondomet fuld af sæd.

Geia rullede rundt så jeg lå nederst igen, hun hoppede af min pik som nu lå halv stiv imellem mine ben, hun trak kondomet af mig og tog pikken i munden igen, hurtigt suttede hun min nu meget ømme pik ren, da hun var tilfreds kravlede hun op og kyssede mig, “du har 40 minutter endnu smukke,” sagde hun og smilte, “vil du kneppe mig igen eller skal vi tage et bad sammen,” hun kyssede mig og gav min pik et lille klem, “jeg tror min pik har brug for hvile, lad os tage et bad,” hun kyssede mig og trak mig op og stå.

SEX I DAG?

Jeg fulgte hende up i det store badeværelse hvor der var et stort badekar bygget ned i gulvet, hun gik ned i vandet og trak mig med sig, “sæt dig her,” sagde hun og peget i midten af badekarret, jeg satte mig og hun tog en svamp og noget sæbe, “nu skal du bare nyde at jeg vasker dig,” hun smilte til mig og kyssede mig, jeg mærkede svampen glide ned over min ryg og kunne dufte sæben hun brugte, jeg mærkede hun satte sig helt tæt op af mig beg min ryg, hendes dejlige bryster trykkede imod min ryg og hun førte hænderne og svampen rundt omkring mig, hun begyndte at sæbe min brystkasse ind og hendes hånd gled i cirkelen bevægelser langsomt ned imod min pik.

Efter hun havde vasket hele min krop stod min pik stiv og klar igen, Geia kikkede på uret og smilte, “vi har stadig 15 minutter, lige nok til jeg kan sutte dig, hvis du altså ønsker det,” jeg nikkede til hende, hun satte sig på knæ foran mig i badekarret, “rejs dig op,” jeg stillede mig foran hende, min pik stod stiv lige foran hendes mund, langsomt åbnede hun munden og lod pikken glide ind imellem hendes læber, jeg lukkede mine øjne, “ohh gud det er godt,” stønnede jeg, hun førte sin ene hånd op og begyndte at kæle for mine nosser, Geia pressede min pik yderligere ind i hendes mund, jeg kunne mærke at jeg stødte imod hendes hals åbning, hun trak pikken ud igen og hev efter vejret, så førte hun pikken ind igen, jeg kunne mærke jeg ikke havde langt igen, “jeg kommer snart, åhh det er så godt,” stønnede jeg, Geia suttede hurtigt op og ned over min pik, jeg mærkede sæden presse på og den smule sæd der var tilbage i mine nosser banede sig vej og 2 sprøjt skød ind i munden på hende, Geia suttede videre, jeg stønnede og lod mine fingere løbe igennem hendes lange mørke hår.

Geia rejste sig op, hun åbnede munden og viste mig hun stadig havde sæden i munden, hun lukkede munden igen og sank det, derefter kyssede hun mig, “det var fandeme dejligt smukke,” sagde hun, “din tid er gået men hvis du kommer tilbage så spørg efter mig igen, jeg vil tage mig af dig,” hun gav mig et knus, jeg fik mit tøj på og skulle lige til at gå da Geia kom hen til mig stadig nøgen, hun stak mig et stykke papir og hviskede til mig, “læs dette når du er gået,” jeg nikkede og kyssede hende, derefter gik jeg hjem, jeg hankede op i mine kufferter og ringede efter en taxi, derefter læste jeg seddelen.

Hey Smukke.

Hvis du skulle blive liderlig en torsdag eller fredag så ring til mig privat.

Jeg vil kneppe dig til halv pris af hvad du betaler på klinikken.

Geia.

Taxien ankom og jeg fik mig transporteret til lufthavnen og gik hen til check in skranken, “hejsa jeg skal til Japan, her er min bestillings papirer,” den unge pige der stod ved skranken tog mine papirer og tastede mine informationer ind på computeren, “der må have været sket en fejl hr. Jeg har ikke flere ledige sæder i økonomi klassen, jeg har dog en på første klasse hvis du ønsker at opgradere, det vil så blive 2000 kr.” jeg var lige ved at ryge på røven da hun nævnte at hun ville have 2000 kr. mere, “hvad mener du med at jeg skal betale, jeg bestilte denne billet for 4 måneder siden og jeg er skide ligeglad med om du har givet min plads til Dronningen jeg skal med det fly,” jeg kunne godt høre at jeg måske overreageret lidt men jeg havde planlagt denne tur i over 4 måneder og nu ville jeg fandeme af sted, pigen bag skranken så lidt bekymret ud, hun havde ikke regnet med jeg ville råbe af hende og jeg fik da også lidt dårlig samvittighed.

Den unge pige tog telefonen og ringede hurtigt et nummer op, jeg kunne ikke høre hvad hun sagde med ganske kort efter kom en nydelig dame ca. 35 år gammel ud, “Hr. Det ser ud til vi har lavet en fejl og vi kan desværre ikke få plads til dem på flyet,” jeg stirrede hende i ansigtet, “det skal fandeme være løgn, jeg forlanger at i finder en løsning lige nu, jeg bestilte min billet for 4 måneder siden og jeg kunne selv vælge hvor i flyet jeg ville sidde, jeg ved jeg var en af de første der booket billet på flyet,” manageren kikkede på mig, “vi kan lave en opgradering men det koster 2000 kr.” nu var jeg sq ved at miste tålmodigheden, “Nu skal i fandeme stoppe, jeg betaler ikke en klink mere end jeg allerede har gjort, jeg bestilte og betalte denne billet for 4 måneder siden 21390 kr. Det er med hotel og billet, så nu sørger i for jeg kommer ombord på det fly,” Manageren kikkede ned i bordet, jeg havde råbt og hele lufthavnen kikkede imod mig, “kan det virkelig være rigtigt at bare fordi jeg bestilte billetten for 4 måneder siden at i bare kan sælge den igen,” jeg hamrede min hånd ned i disken, det gjorde ondt som en i helvede men jeg havde fået nok.

“er der et problem her,” lød det bag mig, jeg vendte mig rundt og så en ældre herre stå der, “ja det er der, jeg købte min billet for 4 måneder siden og nu er der ikke plads til mig på flyet med mindre jeg betaler 2000 kr. For at sidde på første klasse,” han nikkede og kikkede op på manageren, “lad mig se hans papirer,” hun rakte ham papirerne, “ja det er jo ikke så godt, ikke nok med at du bestilte tidligt men du har over betalt,” jeg kikkede uforstående på ham, “ser du for 3 måneder siden satte vi alle priser ned efter vores system brød sammen, jeg mistænker at din bestilling gik tabt under det nedbrud,” jeg rystede på hovedet, “hvad betyder det for mig,” hen smilte, du vil få refunderet hele din billet og vil modtage en undskyldning i form af en billet på første klasse med hotellet betalt,” jeg troede dårligt mine egen øre, “mener du at jeg får de 21000 kr. Tilbage,” han nikkede “ja alle 21390 kr. Og en billet uden beregning,” han kikkede op på manageren, “det sørger du lige for, og bagefter kommer du hen på mit kontor,” han henvendte sig igen til mig, “her er mit kort, hvis du skulle støde ind i nogle problemer så ringer du bare, jeg har skrevet mit mobil nummer bag på kortet, og jeg vil være i Japan om en ugen selv,” jeg kikkede på ham og gav ham hånden, “1000 tak hr,” han smilte og gik.

Jeg fik mine penge tilbage og en ny billet, derefter skyndte jeg mig ned til gaten hvor jeg blev henvist til mit sæde, jeg takkede stewardessen og smilte til hende, “ønsker herren champagne eller juice,” jeg havde haft en hård dag besluttede mig for at bede om champagne, 2 minutter efter rakte hun mig mit gals som jeg fik drukket hurtigt, jeg lagde mig derefter til at sove.

Da jeg vågnede igen var jeg lidt forsviret over hvor jeg var, jeg kikkede mig rundt og så nu for første gang hvem jeg sad ved siden af, en nydelig ung asiatisk pige sad og læste en bog, jeg kikkede på bogen, jeg kunne se den var skrevet på Japansk eller kinesisk eller sådan noget, hun lagde mærke til jeg kikkede, hun smilte til mig, “kan du læse Japansk,” spurte hun på flyderne dansk, jeg rystede på hovedet, “nej desværre ikke, men jeg syntes det er skrevet skide flot med alle de tegn,” hun smilte igen til mig, så rakte hun mig sin hånd, “jeg hedder Kiminutra, men mine venner kalder mig Kimi,” jeg trykkede hendes lille men dejlige varme hånd, “jeg hedder Troels, og det kalder mine venner mig også,” hun begyndte at grine, under resten af turen snakkede vi sammen og jeg fandt ud af at Kimi var født Japaner og havde boet i Danmark de sidste 8 år, hun havde gået på Niels Bohr Universitetet og havde derefter bosat sig i København, jeg fortalte hende om hvorfor jeg var taget på denne rejse og om hvordan min ex havde dumpet mig, før vi vidste af det var vi lige ved at lande.

Da vi kom ud af lufthavnen i Tokyo så Kimi nogle hun kendte og løb dem i møde, “det var så det,” tænkte jeg og forventede ikke jeg ville se hende mere, jeg fattede op i mine kufferter og vendte mig imod taxierne, “Troels vent,” hørte jeg Kimi sige bag mig, jeg drejede mig og så Kimi stå der med en sød pige lidt yngre end Kimi, “Hvis du vil kan min søster og jeg køre dig til dit hotel,” jeg smilte til hende, “ok, men på en betingelse,” Kimi nikkede, “hvad er den så,” jeg tænkte så det knaget, “at i begge vil spise middag med mig i aften,” Kimi smilte og henvendte sig til sin søster, hun sagde en masse på Japansk jeg ikke forstod en lyd af, så kikkede hendes søster på mig og gav mig det hurtige elevator blik og smilte, Kimi kikkede på mig, “det siger vi ja tak til, forresten min søster hedder Tia,” jeg rakte Tia hånden og sagde på gebrokkent Engelsk hej, Tia smilte og sagde en masse til Kimi som jeg ikke forstod, vi gik hen til bilen og pigerne fik mig kørt på hotellet hvor jeg fik et hurtigt kys af dem begge på kinden, derefter kørte de igen men lovede at være tilbage klokken 19 lokal tid.

Jeg fik henvist et kæmpe værelse helt oppe i toppen af hotellet, Hotel Manageren trykkede mig i hånden og bød mig velkommen og forklarede at Ejeren af rejseselskabet havde ringet og havde arrangeret at jeg skulle have det bedste værelse og skulle IKKE præsenteres med en regning for noget som helst, jeg smilte til ham, og spurte om det var en joke, selvfølig skulle jeg da have en regning for mad og drikke, han rystede på hovedet, jeg takkede mange gange og informeret ham jeg ville have 2 unge damer til middag og spurte hvad han ville foreslå, han peget ud på terrassen, vi gik der ud og han forklarede at det ville være både hyggeligt og romantisk at have middagen her, jeg kikkede ud over Tokyo, forsigtigt kikkede jeg ud over kanten af tressen, 50 etager ned, hold da op, jeg nikkede til Manageren og han ville sørge for det blev arrangeret.

Jeg kikkede på uret, 2 timer, jeg besluttede mig for at hoppe i bad, det havde været en lang rejse og jeg syntes selv jeg lugtede, jeg åbnede døren til badeværelset, mine øjne var ved at trille ud, kæmpe boblebad og stort bruse kabine, samt en lille 4 mands sauna, jeg fik hurtigt smidt tøjer og tændt for bruseren, jeg stillede mig ind og bare nød vandet der løb ned over min krop, “bank bank,” hørte jeg da der blev banket på døren, jeg gik ud af bruseren og tog et håndklæde om livet, “come in,” råbte jeg og en ung meget smuk pige trådte ind, hun lukkede døren bag sig, “sir Manager sent me as a gift for the night,” hendes engelske var lidt gebrokkent men jeg forstod hende, hun trak sin kimano af og stod som gud havde skabt hende, jeg gættede på ca 160 cm høj og 55 kg, hendes bryster var ca. str 65 B og de sad perfekte og strittede, hendes lille mis var glat barberet, Jeg smilte for mig selv, det ville være dejligt at have denne skønhed i min seng men jeg havde lovet mig selv at nu skulle jeg prøve at score Kimi, “listen here, i am sorry miss, but i am expecting company and have to say no thanks,” jeg stak hende 1000 Yen (ca 50 kr.) og gav hende et lille kys på kinden, “but sir, Manager will be mad at me if i go and dont make you happy,” jeg smilte til hende, så tog jeg telefonen og ringede til manageren og forklarede ham sagen, han var forstående og lovede at pigen ikke ville få problemer.

30 minutter efter den unge pige gik bankede det igen på døren, jeg råbte igen, “Come in,” Tia og Kimi trådte ind af døren, de havde nogle yderst flotte kjoler på og man kunne rigtigt se deres former, Kimi kom hen og gav mig et kys på kinden, “tak fordi du inviteret os,” jeg smilte til hende, “det er sq mig der takker, jeg er sq heldig at have 2 så dejlige piger til bords,” Kimi grinte og sagde en masse til Tia på Japansk, Tia smilte og kom hen og kyssede mig på kinden, jeg viste dem ud til terrassen og fik dem sat ved bordet, vi bestilte drinks og mad og så begyndte hyggen.

Timerne gik og vi fik drukket en hel del drinks, jeg kikkede på uret og så klokken var ved at være midnat, jeg foreslog pigerne at de kunne overnatte hos mig da jeg syntes de var lidt for fulde til at køre, men hvis de ville kunne jeg ringe efter en Taxi til dem, Kimi og Tia hviskede sammen på Japansk og så kikkede Kimi på mig, “vi vil gerne sove her hos dig, har du en sofa vi kan låne,” jeg nikkede og fik vist dem den store hjørne sofa der var i stuen, pigerne tog deres drinks og satte sig i sofaen, jeg ønskede dem godnat og gav dem hvert et kys på munden hurtigt, så vendte jeg rundt og kravlede ind i seng.

Jeg havde ikke sovet længe før jeg mærkede der var en der kravlede ind under min dyne, det var mørkt så jeg kunne ikke se hvem det var, jeg mærkede en hånd kæle for min pik, jeg blev hurtigt liderlig og håbede bare det var Tia eller Kimi, “ohh ja,” stønnede jeg, hvem det end var måtte have taget det som en opfordring hvilke det jo også var, jeg mærkede mine boksershorts blive hevet ned og min pik befriet, den lille hånd greb fat om min pik igen og jeg kunne mærke at hvem det end var derned havde sin mund meget tæt på min pik, hendes ånde føltes dejlig varm på min pik, uden varsel mærkede jeg et par varme læber omslutte mit pik hoved, “ohh det er dejligt,” stønnede jeg, min pik blev ført yderligere ind i munden og hendes sutten blev mere intens.

Jeg lukkede mine øjne og nød fornemmelsen af min pik inde i denne dejlige varme mund, jeg var totalt ligeglad med hvem der suttede mig, det var vidunderligt, jeg mærkede en kravle op i sengen ved siden af mig, “er hun ikke god til at sutte,” hviskede Kimi i mit øre, jeg åbnede mine øjne igen og kunne lige skimte hende i mørket, nu vidste jeg det var Tia der suttede mig, Kimi tog mit ansigt og drejede det, jeg mærkede hendes læber imod mine, jeg lukkede mine øjne igen og mærkede hendes tunge bane sig vej ind i min mund, Kimi slap min mund og hviskede i mit øre, “sprøjt hende i munden,” jeg kunne mærke jeg ikke havde langt igen og på Kimi’s opfordring brølede jeg da min sæd skød ind i munden på Tia, jeg mærkede Tia sank alt hvad hun kunne ikke en dråbe gik til spilde.

Kimi slap min mund og dykkede ned og overtog sutningen af min pik, dårligt havde den nået at falde til halv stiv før Kimi suttede den stor og stiv igen, Tia kravlede op og satte sig over mit ansigt, hun stønnede et eller andet på Japansk som jeg ikke foretog men kunne gætte mig til var at hun ville have mig til at slikke hende, jeg stak tungen frem og slikkede alt jeg kunne, Kimi tog min pik så dybt ind i munden at jeg næsten kunne mærke hendes hals, og lige som jeg tænkte over det pressede hun den det sidste stykke ind, “åhhh jaa,” stønnede jeg op i fissen på Tia, jeg stak min tunge extra dybt op i hende og Tia begyndte at ryste, “Haiiiiiii,” råbte hun og hendes krop stivnede, hendes fisse sprøjtede ud over mit ansigt og efter 10 sekunder faldt hun sammen over mig.

Tia lå helt udmattede over min brystkasse, Kimi stoppede med at sutte min pik og hoppede op og satte sig ned over den, “åhh den er dejlig stor,” stønnede hun da hun gled ned over den, Tia kyssede mig og sagde en masse på Japansk til mig, “hun siger du er vidunderlig til at slikke fisse,” sagde Kimi imens hun hoppede op og ned over min pik, “hils hende og sige tak i lige måde, hun var fandeme god til at sutte pik, faktisk det er i begge,” Kimi smilte og sagde det til Tia på Japansk, “Kimi hvad betyder Hai,” jeg kikkede op på hendes dejlige krop der hoppede på min pik, “det betyder Ja,” sagde hun, jeg begyndte at støde imod Kimi når hun førte pikken ind, efter et par minutter rejste jeg mig op og løftede Kimi med mig, jeg smed hende ned på ryggen på sengen og begyndte at kneppe hende hårdt, “Ja ohh ja det er dejligt,” stønnede hun, Tia sagde en masse på Japansk, “Hvad siger hun,” spurte jeg, “hun siger at hun vil også tages på den måde,” jeg hamrede pikken op i Kimi et par gange mere og hun blev gennemrystede af en kæmpe orgasme.

Imens Kimi lå og kom sig over sin orgasme lagde jeg Tia ned og hamrede pikken op i hendes fisse, hun vred sig i nydelse, og hver gang jeg hamrede pikken i bund stønnede hun en masse på Japansk, der gik ikke mange minutter før hun fik en orgasme mere, jeg trak pikken ud og fik bakset Kimi om på alle 4, jeg bankede pikken op i hende og kneppede hende som om mit liv var på spil, Kimi hylede og skreg i nydelse, hun blev igen gennem rystede af en orgasme, Tia lagde sig ind under sin søster og slikkede hendes fisse og mine nosser på skift, jeg kneppede Kimi videre imens hun stadig var under orgasmens vold, dårligt havde den sluppet hende før hun fik endnu en, hendes fisse trak sig sammen omkring min pik og jeg kunne mærke jeg var lige ved at komme, hurtigt trak jeg pikken ud af hende og førte den ned i munden på Tia, hun suttede og førte en hånd op og nulledere mine nosser, “Jaaaa,” brølede jeg og kom for anden gang inde i munden på hende.

Tia havde denne gang holdt sæden i munden og satte sig op og kyssede sin søster, de delte sæden imellem dem og min pik fik lige en rengøring af dem begge, da min pik var helt ren og faldt slapt ned og ligge lagde pigerne sig ved min side de kyssede mig begge 2, med de 2 piger på hver side af mig faldt jeg i søvn igen.

porno med danske piger