Efter koncerten

Pludselig går fanden i mig, jeg nærmest flår tøjet af hende! Synet af hendes nøgne, lækre krop gør mig ekstremt liderlig. river mit tøj af og smider hende ned på sengen…

Koncerten er godt i gang, gæsterne er glade og bandet er i topform. Jeg sidder bag scenen og tæller minutter. Det er et band jeg har hørt mange gange, så jeg venter bare på, at det hele er overstået, så jeg kan komme op på kroen og slappe af, inden det hele går løs igen i morgen.

Jeg er på dette tidspunkt 24. Jeg arbejder som scene tekniker for alle mulige bands, så jeg kommer rundt i hele landet og oplever en masse spændende ting. Denne gang var dog lidt mere spændende.

Koncerten slutter og jeg gør klar til at pakke sammen. Da jeg står oppe på scenen og pakker, kan jeg høre en stemme kalde, udefra publikumsarealet. Det er en sætning jeg har hørt tusindvis af gange før: “Hey, kan du ikke skaffe autografer?”. Jeg vælger først at ignorere hende der kalder, men hun giver ikke så let op. Hun kalder igen og igen og igen. Til sidst vender jeg mig mod hende og skal lige til at sige min mening om hendes opråb, da jeg ser hvem der kalder – den flotteste brunette med en ubeskrivelig flot krop, dejligt smil og velformede faste bryster. Det hele pakket ind i en stram, sort og pænt nedringet kjole. – Højhælede sko der virkelig fremhævede hendes, i forvejen, lange flotte ben. Jeg gætter på, at hun er først i 30’erne.

“Hallooo?” Siger hun og fortsætter “Er du der?”

“øh, ja… Ja, undskyld”. Jeg fremstammer alle ord og forsøger at virke fattet, men jeg er helt væk i hende.

“Kan du ikke skaffe autografer?” Spørger hun igen. “Det kan jeg desværre ikke, da bandet er smuttet” Svarer jeg, mens jeg tænker: PIS!!!. Det kunne jo være jeg kunne charme mig lidt ind, ved at skaffe den autograf.

“Men hey, bandet skal overnatte oppe på kroen. Hvis du kan vente, kan vi følges derop, så kan det være jeg kan skaffe en autograf til dig” siger jeg i et desperat forsøg. “Nej, det er ligemeget. God arbejdslyst” siger hun.

Der røg den chance… Vi får pakket alt udstyret og hopper op mod kroen, så vi kan få checket ind, få et værelse og et dejligt langt bad. Jeg kommer ind på kroen og går igen i stå – der står hun. Men hvorfor står hun bag disken?

SEX I DAG?

Jeg går hen til hende, så jeg kan checke ind. Hun giver mig nøglen, mens hun kigger mig dybt i øjnene og siger: “Kom ned og få en øl bagefter”. Det er da lige det jeg gør, så jeg skynder mig op på værelset, hopper i bad, får noget pænere tøj på og hopper ned til hende igen.

Hun står og venter på mig, med 2 øl – en til hende og en til mig. Jeg forsøger at spørge ind til hvad hun laver på kroen, men inden jeg får fuldført min sætning, siger hun bare “Shh. Kom.”

Hun tager min hånd og fører mig ud af kroen, over på den anden side af vejen, hen til en opgang og op af trappen til 2. sal, hvor hun åbenbart bor. Hun åbner døren og vi går ind i en lys og hyggelig lejlighed. Hun fører mig ind til hendes soveværelse, hvor hun vender sig om mod mig og uden advarsel, giver mig det lækreste, dejligste og varmeste kys, jeg nogensinde har fået. 

Hun kigger mig dybt i øjnene og jeg tager min ene hånd og kører den gennem hendes hår, mens den anden lyner hendes kjole ned. Kysser hende på halsen og kan høre hendes åndedræt blive mere og mere intenst. Hendes hånd finder vej til min temmelig stive pik og hun masserer den godt og grundigt, mens vi kysser intenst.

Pludselig går fanden i mig og jeg nærmest flår tøjet af hende! Synet af hendes nøgne, lækre krop gør mig ekstremt liderlig. Jeg river mit eget tøj af, smider hende ned på sengen og begynder at kysse hende på benene, maven, brysterne, halsen og til sidst på læberne! Så lækre læber kan jeg blive ved med at kysse.

Mens jeg holder hende i et fast greb i nakken, lægger jeg mig ved siden af hende, så jeg kan kysse hende, samtidig med at den anden hånd mærker på hele hendes varme krop. Mine fingre finder vej til hendes fisse og i dét jeg spreder skamlæberne og ganske blidt berører hende klit, giver hun et dybt liderligt suk! Hendes hånd finder ned til min pik, som bare har ventet på hendes berøring! Hun tager et fast greb om pikken, men kører kun halvvejs ned. Jeg er nærmest ved at eksplodere af ren liderlighed, men hun holder grebet mens hun kører sin tommelfinger rundt på pikhovedet! Her er en tøs, der udemærket godt ved hvordan man behandler en pik!

Hun sætter sig pludselig ovenpå mig og jeg håber og ber til samtlige guder jeg kan komme i tanke om, at jeg kan bore min pik op i hende! Men nej, hun vil lege. Hun kravler længere ned, indtil hendes hoved er nede ved min pik. Hun tager igen et fast greb om pikken og kigger mig i øjnene mens hun stille begynder at spille den af på mig! Hun kører den helt i bund og slikker den så fra roden og helt op til spidsen. Hun tager pikhovedet ind i munden og begynder at sutte og slikke på det, alt hvad hun har lært. Mens hun gør det, spiller hun den af på mig i et stadigt voksende tempo. Jeg er sekunder fra at eksplodere i munden på hende, og det kan hun tilsyneladende mærke, da hun uden videre tager pikken helt ned til roden! Jeg ser sol, måne og stjerner, da jeg nærmest brøler ud i rummet “JEG KOMMER!!!”. Uden at hun gav antræk til at flytte sig fra pikken, sprøjtede jeg store kaskader af sperm, lige ned i halsen på hende! Hun flyttede sig ikke, førend jeg var helt udtømt og der ikke var så meget som en dråbe sæd tilbage.

“Jeg håber ikke du er færdig endnu” Siger hun til mig. “Det er der ingen chance for” siger jeg.

Inden hun får tænkt sig om, har jeg vendt hende om på ryggen. Hun kigger på mig med et liderligt blik, mens hun bider sig i læben. Jeg smiler let og fortsætter “det er der slet ingen chance for”.

Jeg tager hendes hænder og lægger dem op over hendes hoved og fortæller hende, at hun ikke må flytte dem. Hun kan vidst godt lide det, for hun lukker bare øjnene, tager en dyb indånding og lægger hovedet til siden.

Jeg kæler for hende, kysser hende overalt og fortæller hende hvor fræk hun er, når hun ligger der helt nøgen! Stille og roligt bevæger jeg mig ned mod hendes varme fisse. Jeg klemmer hendes dejlige bryster og ser hvordan hun vrider sig af liderlighed. Jeg kommer ned til hendes lækre fisse og spreder læberne med min tunge. Hendes fisse smager vidunderligt og jeg slikker hende det bedste jeg kan. Jeg kan mærke på hende at hun er ved at komme, da hendes krop vrider sig og hendes stønnen bliver højere og højere! “Jeg kommer! Jeg kommer nu! Åh Gud, jeg kommeeer!!” Hendes krop står som en flitsbue, da hun kommer i en voldsom orgasme!

“Jeg vil have din pik! NU!” Befaler hun! Jeg vender hende om på alle fire nyder synet af hendes stramme røv, der står og stritter lige op mod mig. Jeg tager min pik og fører den hen til hendes fisse. Jeg knepper hende i et meget kontrolleret tempo. Jeg kan mærke at hun vil have mere, men nu er det mig der styrer showet! Lidt efter lidt, øger jeg tempoet. Jeg knepper hende helt i bund og tager så en finger hen til hendes røv, og stikker den ind i hendes bagerste hul. Kun ganske lidt, så hun lige kan mærke den er der. Jeg kan mærke at det virker på hende. Hun stønner højt og liderligt og nærmest skriger, da hendes orgasme nærmer sig. Jeg er også tæt på at eksplodere, og mens jeg knepper hende, kan jeg mærke hendes hånd der tager fat om mine nosser. Ingen af os kan styre det mere og inden vi når at registrere hvad der sker, kommer vi begge to i en kæmpe orgasme! Jeg kan ikke huske, at jeg nogensinde har oplevet noget så intenst! 

Så er vi dér. Hende på alle fire, foran mig. Jeg tager fat i hende og hiver hende ind til mig, så hun står på knæ foran mig, med ryggen mod mig. Jeg holder hende helt tæt og mærker hendes varme!

Lidt efter får vi tøj på. Jeg tager min hånd op til hendes kind, nusser hende lidt og siger tak. Hun smiler let og Så går jeg ud af døren. På vej ned af trappen, stopper jeg op. “Nej, jeg er ikke færdig med hende” tænker jeg. Så jeg går op igen og banker på døren. Hun åbner og med et smil på læben, siger hun “shh. kom”.

porno med danske piger