Mød dit perfekte match på Academic Singles.

Mød dit perfekte match på Academic Singles.

SPAR MANGE PENGE

Dating for akademikere!

Målrettede datingtjenester til uddannede der virker!

Academic Singles er en datingside, hvor du kan møde autentiske, ligesindede og uddannede singler. Mere end 300.000 uddannede singler i Danmark bruger Academic Singles. Academic Singles gør brug af et avanceret matchmaking-system, der tilbyder højkvalitets, egnede og professionelle partnerforslag.

Veluddannet drømmepartner

Tusindvis af singler søger en god samtale, en date, en kærlighedspartner, og en fantastisk fremtid. Målet: ægte kærlighed og et solidt langtidsforhold. På vores hjemmeside finder du services såsom chat, partneranbefalinger, romantiske dates og ægte, standhaftig kærlighed – rigtige succeshistorier.

Gennem datingannoncer på Academic Singles, finder mænd og kvinder i Danmark deres drømmepartner, og et liv fyldt med eventyr.

Videnskabelig personlighedstest

Hos Academic Singles er billede og ydeevne synkroniserede. FORDELENE: Videnskabelige personlighedstests og seriøse partnerforslag, som passer til din personlighed.

Via vort spørgeskema findes der frem til din attitude, holdninger, lyster og forventninger. Resultatet er en personlig profil, som er altafgørende for at finde matchende partnerprofiler i det ønskede område.

KOM I GANG I DAG OG FIND DIN LIVSPARTNER

Seriøse og private kontaktannoncer, uden irriterende falske profiler og usikre forretningsmetoder eller spam

Tilmeld dig som Premium-medlem – det er kun efter denne tilmelding på Academic Singles, at folk kan kontakte andre medlemmer via chat, mail og app, samt arrangere at mødes. Dette hjælper med at forhindre uønskede spam e-mails i din indbakke. Navne og billeder forbliver anonyme i kontaktannoncen.

Du bestemmer hvem og hvornår potentielle partnere i chatten eller via e-mail modtager dit billede. Academic Singles er en af de mest sikre og prestigefyldte premium-hjemmesider for singler i Danmark.

porno med danske piger