Sutte-Pia fik sin hævn!!!

Dér er Sutte-Pia, sagde Tom.

Jeg drejede hovedet. Han havde ret. Sutte-Pia sad sammen med tre andre piger på to kæmpe badehåndklæder midt på stranden.

Sutte-Pia er kendt og berygtet i hele vores lille by. Hun arbejder hos bageren i byen, men tilnavnet har hun fået, fordi det fortælles, at hun engang har suttet pik på hele byens basketballhold. Byens stolthed og nok det eneste, vi er kendt for uden for bygrænsen.

Der er dog aldrig nogen fra holdet, der har villet bekræfte eller afkræfte rygtet. Tilnavnet har imidlertid hængt ved Pia lige siden. Hun er en køn pige, Pia. Nok den kønneste af de fire piger på stranden. Men småborgerligheden ligger lige under overfladen i en by som vores, og der var mange, der ikke ret gerne ville ses sammen med Pia.

Tom og jeg var på stranden efter arbejde sammen med Jesper og Kim. Vi havde en flok bajere med, og det var planen, at vi ville udnytte de sidste solskinstimer denne smukke sommerdag.

Da vi havde kvalt bajerne og været en tur i vandet, begyndte vi at spille en gang planløs fodbold på stranden, sådan som fyre nu engang gør, når de ved, at en flok piger kigger på dem.

Vi gjorde åbenbart ikke noget større indtryk på de tre piger, der var sammen med Sutte-Pia, for de samlede kort efter deres ting sammen og forlod stranden. Pia blev tilbage.

Da de var gået, kom hun over til os og spurgte, om hun måtte spille med. Selvfølgelig måtte hun det. Hun så jo dejlig ud med de pænt store bryster og de lange ben. Det mørke hår var samlet i en hestehale.

Vores boldspil blev lidt vildere, indtil Kim foreslog, at vi spillede mod to mål. Vi satte de tomme ølflasker op som målstolper, og Pia kom på hold med Tom og Jesper. Jeg forsøgte at finte Pia ud af det flere gange, men hun var sgu skrap til fodbold.

Rygtet sagde, at hun var god til al slags sport. Måske derfor at hun havde hængt ud med basketballholdet. På et tidspunkt var hun faktisk sluppet forbi mig med bolden, og jeg så ingen anden udvej for at hindre hende i at score, end at gribe om hende og holde hende.

Hun var en anelse for hurtig, så i stedet for at få fat omkring livet på hende, stod jeg pludselig og holdt om hendes bryster. Det var et uheld. På ære.

Pia stivnede. Det gjorde jeg også. Af en eller anden grund fjernede jeg ikke hænderne. Så rakte hun hånden bagud og tog et hårdt og meget solidt greb om min pik bag de tynde shorts. Hun fik fat i både pik og nosser, og hun klemte til. Ikke så hårdt, at jeg skreg, men dog hårdt nok til, at jeg stivnede totalt.

Jeg slap hendes bryster, og hun løsnede grebet om min pik.

– Der må vist være frispark, sagde hun.

– Til hvem af os! gispede jeg.

Hun grinede.

Svedige efter kampen blev vi lidt efter enige om at gå en tur i vandet. Pia svømmede fantastisk. Meget bedre end nogen af os fyre. Jeg tror, hun morede sig lidt over vores ubehjælpsomhed i det våde element.

Da vi kom ind, var stranden faktisk tom. Vi stod og forsøgte at tørre os og komme af med de våde badebukser. Det var den sædvanlige balancegang på ét ben med et febrilsk greb om håndklædet, mens vi forsøgte at rulle de ubehagelige våde shorts af os.

– I er da åndssvage! Her er jo ikke et øje! sagde Pia, mens hun med et muntert blik iagttog vores anstrengelser.

– Du er her da! sagde Tom.

Så fjernede han håndklædet og stod nøgen.

– Nåh, ja, du er jo vant til nøgne mænd, tilføjede han ondskabsfuldt.

SEX I DAG?

Det var under bæltestedt, og det sagde jeg til ham, mens jeg også lod håndklædet falde. Lidt efter fulgte de andre mit eksempel. Tom undskyldte sin bemærkning, mens Pia sagde, at hun var træt af at høre om den historie.

– Den er måske ikke sand? spurgte Jesper.

– Og hvad så om den er? spurgte Pia kampberedt. Der blev et øjebliks forlegen tavshed.

– Så er vi nok bare misundelige over, at vi ikke spiller basketball, sagde Kim, mens han trak på skuldrene.

Pia kiggede på ham; derefter på os andre, en efter en. Så kiggede hun ned ad stranden til begge sider. Pludselig vendte hun sig rundt og gik op mod den nærmeste klit.

– Kom, sagde hun.

Vi fulgte lydigt og nysgerrigt efter. Ingen af os tog bukser på. Kunne det, vi drømte om, mon gå i opfyldelse? Det gjorde det.

Da vi stod i gryden mellem de to klittoppe, vendte hun sig rundt og trak os alle fire hen foran sig, så vi stod i en halvkreds omkring hende. Så faldt hun ned på knæ.

– Nu skal I få noget at snakke om, sagde hun. Jeg har aldrig fortalt det til nogen. Det tror jeg heller ikke, at Kim, Tom og Jesper har. Her i bladet er det første gang, jeg overhovedet fortæller til nogen, hvad der egentlig skete den sene eftermiddag i klitten, hvor Sutte-Pia levede op til sit navn.

Hun startede med at tage omkring mine ben og rykke mig nærmere mod hende. Så åbnede hun munden og tog, uden hjælp af hænderne, min pik i munden. Samtidig rakte hun ud efter Toms pik. Han rykkede hurtigt nærmere; det samme gjorde Kim og Jesper. Min pik blev hurtigt stiv i hendes varme, våde mund.

Hendes tunge snoede sig om mit pikhoved; tungespidsen legede med den lille streng på bagsiden, inden hun med et hug bankede ansigtet så langt ned over min pik, som hun overhovedet kunne.

Da pikken ikke kunne komme længere, stoppede hun op og rokkede lidt frem og tilbage, hvorefter jeg fuldstændig målløs så, hvordan resten af min stive stav forsvandt ind i hendes mund og ned i hendes hals.

Sutte-Pia var ikke bare god til at sutte, hun var i stand til at lave en langt-ned-i-halsen. Det havde jeg aldrig prøvet før; jeg skal lige understrege, at det var før deep throats blev standardrepertoire i pornofilm.

Hendes venstre hånd havde masseret Toms pik så effektivt, at han var lige så stiv som jeg. Nu slap hun min pik og kastede sig over hans. Det foregik med en iver, så jeg ikke længere var i tvivl om, at historien med basketball-holdet var sand. For hold da helt kæft; hun var vild med at slikke pik. Hun havde kun lige slikket Tom i nogle sekunder, inden hun kastede sig over Kim.

Kim havde en enorm pik; det var, som om den ikke kunne blive rigtig stiv, uanset hvor hårdt Pia arbejdede på den. Men hun kunne andre tricks end dem med munden. For da hun tog med begge hænder om hans nosser og nulrede dem og trak lidt ned i dem, skete der noget.

Han fik et saligt udtryk i øjnene, samtidig med at han lagde begge sine hænder omkring hendes ansigt. Nu stod hans pik vandret ud fra hans krop.

Jesper trådte hen bag Pia nu. Hans pik stod allerede. Han forsøgte at trække blusen af Pia, der i modsætning til os fyre stadig havde tøj på. Det lykkedes ham at trække den op over brysterne, så den sad som et tørklæde om hendes hals. Men længere kom han ikke. For hvis han skulle have den helt af hende, betød det, at hun skulle slippe Kims pik, og det havde hun ikke spor lyst til. Så forsøgte han at få trusserne af hende. Det gik bedre. Hun løftede samarbejdsvilligt først det ene ben og dernæst det andet. Kort efter lå hun igen på knæene, men nu med nøgen underkrop og med brysterne blottet.

Jesper forsøgte at få hende op at stå, uden at Kims pik røg ud af hendes mund. Han ville selvfølelig have pikken op i hende, men det var hun faktisk slet ikke interesseret i. Hun ville kun én ting: Slikke pik! Eller rettere sagt: Pikke!

Nu vendte hun tilbage til mig. Jeg havde ikke haft problemer med at bevare stivheden, for alene tanken om, hvad der ventede, var vildt ophidsende. For jeg var ikke i tvivl om, at Pia ville have min klat i munden. Og sikkert også de andres.

Nu begyndte hun på de samme narrestreger med mine nosser, og selv om jeg normalt ikke er vild med det, når en tøs begynder at fifle med mine ømmeste dele, vidste Pia, hvad hun gjorde. Hun gjorde det endda så effektivt, at jeg kunne mærke, at min udløsning snart ville komme.

Som den gentleman jeg er, valgte jeg at advare hende. Det gør jeg altid, inden jeg fyrer ladningen af i kæften på en tøs. Specielt, når jeg er sikker på, at hun ikke har noget imod det. Det var jeg med Pia. Hun drejede øjnene op mod mig, men slap ikke min pik et eneste sekund. Heller ikke da jeg omsider skød al spermen ind på hendes tunge. Hun slap mig først, da hun havde slugt det hele.

Så vendte hun sig mod Tom. Hun havde en instinktiv fornemmelse for, at han ville komme hurtigt. Hun lavede et “no hands”-stunt, hvor begge hendes hænder lå på hans lår, mens hendes tunge flintrede rundt omkring hans pikhoved.

Til sidst tog hun ham langt ned i halsen, inden hun igen bevægede læberne tilbage til randen af pikhovedet. Der forblev de, da han fyrede klatten af. Det så ud, som om trykket var så stort, at det røg direkte ned i hendes hals. Men selvfølgelig klarede hun også det.

Så blev det Kims tur. Hun huskede naturligvis hans problemer med at blive rigtig stiv, så hun gav ham samme behandling som for lidt siden; nemlig med hænderne omkring hans nosser. Han udstødte et brøl, der fik et par måger til at lette, da han kom. Endnu engang slugte hun hele ladningen.

Den helt store overraskelse kom imidlertid, da det blev Jespers tur. Hun tog ham i munden og gned samtidig med hånden på hans lange pik, og da han var klar til at sprøjte, fjernede hun munden og holdt den åben et par centimeter fra hans pik.

Med sikker hånd hold hun om pikken, så de fem eller seks sprøjt landede direkte på hendes tunge. Men denne gang sank hun ikke spermen.

I stedet rejste hun sig, lagde hænderne på Jespers skuldre og trykkede ham nedad. Da det nu var ham, der lå på knæ foran hende, lænede hun sig ind over ham og stak to fingre ind i hans mund.

Med tilbageholdt åndedræt så vi nu, hvordan spermen løb fra hendes mund og ned i hans. Jeg har set spermbytning før, men sgu aldrig fra tøsen til fyren, der lige har sprøjtet. Jeg var spændt på, hvad der ville ske.

Jesper så i første omgang overrasket ud. Så kom der noget fredfyldt over hans ansigt, inden han med et enkelt tilløb slugte al sin egen sperm. Der var et anstrøg af triumf i hans ansigt, men det var ingenting imod det udtryk af sejr, der var i Pias ansigt.

– Det er sådan, du kan li’ det, er det ikke? sagde hun og tørrede sig om munden.

Vi fik aldrig forklaringen på, hvad hun mente, eller hvor hun vidste det fra. Men vi blev da klar over, at Jesper og Pia havde en fælles oplevelse fra deres fortid, som vi ikke kendte noget til.

Det bestyrkede os bare i, at vi ikke skulle dele det, der var sket denne aften på stranden med nogen. Det har jeg som sagt heller ikke gjort. Ikke før nu.

porno med danske piger