Ubarberet kvinder (The Hairy Project)

Ubarberet kvinder (The Hairy Project)

SPAR MANGE PENGE

NO, I DON’T SHAVE!

kampen om retten til hår mellem benene.

Vaginas/Vulvas med pubeshår er praktisk talt usynlige i de vestlige medier. The Hairy Project er et kunstprojekt, der fremhæver historierne om folk, der trodser normerne omkring barbering og lader håret gro helt naturligt.

Hvad er de kendtes intim-frisure? Se resultatet – Busk/Glat

Er du til naturlig pubeshår i skødet, kan du støtte op på projektet via #bringbackthebush, er du mere til at se hårpragten på kvinder visuelt, kan du se dem der er behårede her, og dem der er helt glatbarberet.

SEX I DAG?

Er du mest til barberet eller ubarberet Vaginas/Vulvas?

GLAT ELLER HÅR I SKRIDTET

Fakta om Kønsbehåring

Kønsbehåring (kønshår, pubeshår, intimbehåring) er de hår, som dækker de ydre kønsorganer og det omkringliggende kropsområde. Kønsbehåringen er sekundære kønskarakteristika, der udvikles i løbet af den tidlige pubertet som følge af kønshormoner. 

Biologisk hjælper kønsbehåring lige som håret under armene med at fordampe duftstoffer. Derudover beskytter den mod bakterier og sygdomme samt mod kulde og varme.

Emelse

Kønsbehåring er almindeligvis stærkere end anden kropsbehåring og farven er som regel mørkere end hovedbehåringen. Kønsbehåringens udbredelse og fyldighed varierer fra individ til individ. Type varierer ligeledes fra stærkt krøllet til helt glat. Kvindens kønsbehåring dækker sædvanligvis et trekantet område over venusbjerget, mens mandens kønsbehåring gradvist formindskes op mod navlen.

porno med danske piger