En bytur i Prag

SPAR MANGE PENGE

Imens vi stod der i baren og ventede på at blive betjent, gned jeg min røv rundt om hans pik. Han stønnede mig i øret, imens hans ene hånd var gledet op under min kjole

Jeg har lige været i Prag med 2 af mine veninder, lad os kalde dem Cecilie og Tessie, hvor vi virkelig bare skulle festede igennem, på bedste maner. Vi havde besluttet os for at vi skulle i byen igen den aften, så vi begyndte så småt at gøre os klar. Jeg gik ud på badeværelset og tændte for det varme vand i bruseren. Stropperne fra min kjole gled lige så langsomt ned over skulderen og videre ned over numsen. Jeg smed undertøjet og stod så lidt foran spejlet og betragtede min krop. Mine hænder kærtegnede mine bryster så mine brystvoter blev helt stive. Hænderne bevægede sig videre ned mod fissen. Man skulle tro jeg allerede havde været i bad, så våd jeg var blevet. Efter at have stået lidt og leget med mig slev, gik jeg ind i badet. Åhhh en lækker følelse af det varme vand, der bare løb ned over min nøgne krop. Fra mine bryster og videre ned over røven.

Jeg startede med at komme shampoo i håret. Så sæbede jeg resten af kroppen ind, men det var ligesom om da jeg nåede til mine bryster ville hænderne ikke videre. Mine brystvorter blev helt stive. Liderligheden voksede og jeg kunne slet ikke holde fingrene væk mere. Min ene hånd kørte videre fra mit bryst ned til fissen, imens den anden stadigvæk masserede og mine bryster. Jeg kørte hånden frem og tilbage mellem klitten og hullet. Jeg var blevet så liderlig at jeg ikke kunne holde stønne tilbage mere. – Det skal lige siges at jeg ikke er den stille type når jeg er liderlig – Men det var ikke nok med mine fingre nu hvor jeg var i bad. Så jeg drejede på bruse hovedet og indstillede det til den hårdeste stråle og satte det så lige hen på klitten. Åhh hele min krop gav et sæt da strålen ramte. Mine støn blev højere og højere. Jeg var blevet så liderlig at der gik ikke længe før jeg kom. Da jeg kom kunne jeg ikke stå på mine ben, så jeg fald sammen i bunden af brusekabinen. Da orgasme var stilnet af, barberede jeg mine ben og min fisse så jeg var klar til det hele, for man ved jo aldrig hvad aftnen bringer.

SEX I DAG?

Jeg gik ud af badet og tørrede min krop hvor efter jeg så slog håndklæde op om håret. Jeg gik nu nøgen ind på værelset, hvor mine veninder sad, for at finde noget tøj. Min kuffert stod på gulvet, så for at finde mit tøj skulle jeg stå med røven i vejret. I det jeg bukkede mig ned til min kuffert, fik jeg tre hårde klask i røven hvor efter Cecilie siger ”god røv”, og giver min to klask mere. Jeg må ærligt indrømme at jeg blev virkelig tændt af det, så jeg kom helt væk fra hvad det egentlig var jeg var i gang med. Jeg fandt min røde BH, rød g-streng, min sorte hofteholder og dertil lange sorte strømper frem og tog det på. Ud over det tog jeg en sort stramme kjole på og en sort blonde top ud over den. Jeg følte mig så sexet og jeg kunne bare mærke at aftnen ikke kunne blive andet en hed og episk.

Vi satte musik på og begyndte at drikke. Jo mere vi fik at drikke desto mere liderlig blev vi. Efter ca. en halv flaske vodka hver, tog vi videre i byen. Da vi kom til diskoteket, havde vi glemt vores penge og id. Men vi tog chancen og blev i køen. Da vi så kom frem så vi at det var en mega lækker dørmand, så vi spurgte ham hvad vi kunne gøre for at komme ind. Han sagde at der ikke var noget at gøre. Men vi gav ikke op, for vi skulle bare ind. Så mig Tessie begyndte af snave og rage på hinandens bryster, hvor Cecilie så igen spurgte om vi ikke kunne komme ind. Men han sagde igen nej. Så begyndte Cecilie og Tessie at snave, imens jeg så prøvede. Jeg stillede mig helt tæt op ad ham, kyssede ham op og ned ad halsen imens jeg kørte hånden rundt på hans krop. Endelig gav han op og sagde at hvis vi kyssede ham så ville han lukke os ind og oven i købet give os en gratis drink.

Da vi trådte ind af døren stod der tre drenge og smilede til os. De havde set hvad vi havde gjort for at komme ind, men det vidste vi ikke, så de bød os på en drink. De fulgte med os op i baren. Ham som gik ved siden af mig, lad os kalde ham Nick, var en høj, mørk håret, muskuløs fyr på 21-22 år, (jeg selv er 18). Han er lige den type som bare sætter gang i de frække tanker hos mig.. Jeg stillede mig forrest i baren og han stod helt tæt op ad mig, så jeg kunne mærke at han heller ikke var helt uberørt at situationen. Imens vi stod der i baren og ventede på at blive betjent, gned jeg min røv rundt om hans pik. Han stønnede mig i øret, imens hans ene hånd var gledet op under min kjole op til min fisse. Lige da han begyndte at massere min klit kom bartenderen og spurgte hvad vi skulle have. Men jeg havde på fornemmelsen at det ikke var sidste gang min fisse fik opmærksomhed den aften. Han bestilte øl og tequila shots. Vi fandt et tomt bord, som vi alle sammen kunne stå rundt om. Nick viskede til mig, med sin dybe og forførende stemme, ”Mmm du ser då fræk ud i den kjole, og din røv! Du burde side i fængsel med sådan en fræk røv som du har!” Ohh hans dybe hvisken og varme ånde på min hals, gik lige i trussen på mig. ”Du er den lækreste tøs her inde” hviskede han videre imens havde han placeret sine hænder på min røv. Han greb så hårdt fat i den, at jeg ikke kunne lade være med at stønne. Jeg kiggede hurtigt over på de andre for at se om de hørte det, men de har lige så travlt som mig.

En af de andre drenge råbte pludselig ”Så er der body tequila piger!” hvor efter alle drengene smed trøjen. Jeg placerede saltet på Nicks nippel, og citronen i munden på ham. ”Skåååål” råbte vi i kor, hvor efter jeg MEGET grundigt slikkede saltet af Nicks nippel, hurtigt tog shotet, og igen var jeg meget omhyggelig med at få hver en dråbe af citronen fra hans mund med. ”Så piger nu er det vores tur til en omgang body tequila” udbrød den sammen dreng. Nick løftede mig op på bordet. Han træk min kjole så langt op så man lige kunne se at jeg havde selvsiddende strømper på, hvor han så lagde saltet på mit inderlår. Han hev min kjole ned så mine bryster nærmest faldt ud af kjolen, hvor efter han så placere shot glasset imellem mine bryster. Så tog han citronen og pressede en dråbe i munden på mig. Han gør det igen men denne gang rammer han ikke munden, men lige ved siden af. Jeg kan mærke hvordan den kolde dråbe løber ned af min hals, videre ned mellem mine bryster. Lige inden dråben forsvinder bag glasset, kan jeg mærke Nicks tunge som slikker mig hen over brystet for at få dråben. Åhh jeg kunne mærke hans varme ånde på mit inderlår. Dan han skulle slikke saltet af startede med helt inde fra trussekanten, og meget langsomt gled hans tunge længere og længere væk fra min fisse, hen til saltet. jeg udstedte et meget dybt suk. Han var virkelig omhyggelig med at få alt saltet af mit lår. Uden hænder lykkedes det ham at tage shot glasset op fra mine bryster, næsten uden af spilde. Han slikkede de spildte dråber tequila op, som langsomt løb ned mellem mine bryster og videre ned af min krop. Endelig skulle han have citronen, men da han tog den ud af munden på mig med hænderne, blev jeg ret skuffet… Men så viskede han ”Du får brug for munden senere” Det gav er lækkert gys gennem hele min krop og jeg kunne næsten ikke vente!

Vi besluttede os alle sammen for at det var på tide at danse nu. Vi gik i samlet flok ud på danse gulvet, men blev lynhurtigt spredt. Nick stillede sig bag mig og kyssede mig på halsen. Jeg gned min røv op ad hans pik i takt til musikkens rytmer. Nicks ene hånd var landet på mit ene bryst, hvor den blidt men bestemt masserede det. Jeg placerede min hånd imellem min røv og hans pik. Jeg lod min hånd give ham et handjob uden på hans bukser. Nu blev det for meget for os begge to, så vi halvløb ud på herre torilettet. Der stod nogle fyre og pissede i pisoar’et men der var heldigvis frit der inde så vi løb bare lige ind og låste døren. Han skubbede mig hårdt og bestemt op af vægen, imens han rev min kjole op over mine hofter så min røde g-streng kom til syne. Imens han rev min kjole ned over mine bryster og begyndte at massere og nive dem, åbnede jeg hans bukser og fortsatte hans handjob. Jeg løftede hans trøje op og kyssede ham hele vejen ned af maven. Jeg kyssede ham blidt rundt om pikken, og slikkede ham på nosserne. Langsomt gled min tunge fra pikroden, langs stregen, hele vejen op af hans enorme pik, op til pikhovedet. Min tunge strejfede kun lige glansen, hvorefter jeg med et førte min mund ned over hans pik. Jeg slubrede hans presæd i mig. Min mund kørte op og ned af hans stive pik i takt med min ene hånd, imens min anden hånd masserede hans nosser. Nicks dybe suk og støn gjorde mig så liderlig, at jeg flyttede min hånd fra hans nosser ned til min fisse. Jeg kiggede ham i øjnene idet jeg førte en finger ind i min nu sjask våde fisse. Vi stønnede nu begge højlydt. Uden for døren kunne man høre fnisen og der var sågar nogle der klappede af os og råbte ”sådan!”. Jeg rejste mig op og bukkede mig over torilettet, og sagde til ham ”Giv mig så noget pik, jeg kan ikke vente mere nu!” Han var ikke to sekunder om at hamre sin pik langt op i min fisse. ”Åhhhh…mmmm jaaa…” Nick stødte sin pik helt i bund nogle gange, hvor efter han så kneppede mig så hårdt at jeg ikke kunne holde mig på benene. Han tog fat i mine bryster og hev mig tilbage så jeg stod op ad ham. Nick nev ret hårdt i mine brystvorter. Vores støn blev højere og højere, og jeg kunne nu mærke at der ikke gik længe før vi kom. Med ét kunne jeg mærke hans sæd sprøjte langt oppe i min fisse, og det udløste min orgasme. Da orgasmen var aftaget faldt vi sammen over hinanden i ekstage. Vi tog vores tøj på igen og gik direkte ned og fik vores jakker for at tage en taxa hjem til hans hotel. I taxaen placerede Nick sin hånd mellem mine ben, hvor han hviskede til mig ”Du løber søde” Vores blandede safter løb ud af mig og dannede en våd plet på sædet. Da vi endelig kom op på værelset smed vi tøjet og løb ud i badet og fortsatte hvor vi slap… Lad os bare sige, jeg blev otte orgasmer og 7 timers sex rigere den nat/morgen. 😉

porno med danske piger