Hygge tur til Prag

Næste morgen blev jeg vækket af en kvinde der skreg åååhh åååhhh fuck uhhh jaa fuck fuck, jeg slog øjnene op og foran mig lå Peters mobil med en video af hans fangst…

Peter og jeg har lavet en tradition med at vi tager ud og rejser på mine fødselsdage en 3 til 4 dage til en storby rundt om i verden. det plejer at være rigtig sjovt med masser af fest og farver og ja en masse damer.

Dette år jeg vil fortælle om skulle vi til Prag fra torsdag til søndag.

SEX I DAG?

Da vi landede tjekkede vi ind på hotellet pakkede ud og blev enige om at vi skulle ud og se på nattelivet. vi gik i bad og gjorder os klar. vi tog en taxa ind til byen og røg ind på en bar. der skete ikke så meget da vi kom , men det var en sød bartender så vi besluttede os for at spille lidt pool og få os nogle sjusser . Som aftenen skred frem kom der flere mennesker og faktisk var standarten for pigerne ret høj synes vi så det gik lystigt. Peter blev ret hurtigt lun på bartenderen og faldt i snak med hende. Hun så ganske forbrugervenlig ud , høj, slank og med en god røv , mørkt hår og et dejligt smil. hun havde en meget nedringet kjole på så man rigtig kunne savle over hendes patter. Mens Peter charmede på Gina som hun hed, spillede jeg pool med en anden pige og hendes 3 venner. Hun virkede meget interesseret i mig og hun var bestemt også en sag for mig så jeg begyndte og flirte med hende. efter et par spil spurgte hun om vi ikke skulle gå ud og ryge og den var jeg frisk på. lige inden vi gik ud fangede jeg lige Peters opmærksomhed og smilede til ham og han smilede tilbage.

Da jeg kom ud trak hun mig med om bagved pubben. Omme bagved kyssede hun mig og jeg kyssede hende tilbage. hun hviskede til mig at hun hed Marina og at hun var liderlig. Vi snavede løs og vores hænder var overalt på hinanden, hun havde en god røv og nogle gode bryster. Hun åbnede mine bukser og fandt min halvstive pik frem. Uhh very big dick sagde hun inden hun satte sig på hug og tog den i munden. hun suttede og spillede den af som om en gal og jeg måtte stoppe hende inden jeg kom. Jeg rejste hende op og vendte hende rundt og løftede hendes nederdel op og trak hendes g-string til side og mærkede med mine fingre at hun var sjask våd. Fuck me fuck me now og jeg satte pikken til hendes åbning og i et stød bankede jeg min pik helt op i fissen , ååååhh so nice , fuck me hart o g jeg satte tempoet op og kneppede hende hårdt i 10 min tror jeg, til hun kom i en stor orgasme åhhh fuuuuck i’m coming og jeg mærkede at hun trak sig sammen om min pik og jeg var klar til at sprøjte , hun trak sig væk og satte sig ved siden af mig og onanerede mig det sidste stykke til udløsning og mine sprøjt fløj ud i luften og landede på væggen foran os. vi røg en smøg og gik ind igen og der så jeg at Peter var væk og det var bartenderen også for nu var det en mand som stod der. Jeg spurgte ham om han havde set min ven og han sagde at han var taget hjem med Gina. jeg fandt min flirt og sagde jeg ville smutte hjem. hun spurgte om vi skulle ses igen og jeg sagde måske for man ved aldrig hvad der sker når Peter og jeg er på tur.

Næste morgen blev jeg vækket af en kvinde der skreg åååhh åååhhh fuck uhhh jaa fuck fuck fuck ååååååååååhhhh, jeg slog øjnene op og foran mig lå Peters mobil med en video af hans fangst som han kneppede godt og grundigt. vi skreg af grin begge to og snakkede om sidste aftens hændelser.

Dagen brugte vi på at tage rundt i byen og se på de kulturelle steder (pubber) og til sidst landede vi nede på den vi var på dagen før og det var Gina som var bartender igen og vi faldt i snak. hun havde fri en time efter og skulle ud til en veninde og spurgte om vi ikke ville med. tjo det kunne vi da godt og vi tog med. Da vi kom ud til veninden så vi at hun boede i et kæmpe hus med swimmingpool og sauna og hjemmebar og det hele. Da vi træder ind af døren møder der os et syn jeg aldrig vil glemme. på poolkanten ligger der en pige der fik pik , masser af pik. hun sad overskrævs på en og havde en pik i røven og foran hende stod der 3 andre fyrer som hun suttede og spillede af. Gina kiggede på os og sagde kom lad os hoppe i poolen. Gina smed alt tøjet og sprang i, Peter og jeg kiggede på hinanden og så smed vi også alt tøjet og hoppede efter Gina. vi stillede os over til Gina som stod og snakkede med 4 andre gutter, som vi ikke havde set. hun spurgte om vi var klar på at få suttet pik og det var vi da, så vi satte os op på kanten sammen med de andre og hun startede fra en ende af med at sutte og slikke alle os fyre. vi fik alle hurtigt stivert på og det var faktisk ret grineren at sidde der med 4 fremmede gutter og en pige mellem vores ben. efter et stykke tid, ville Gina i sauna og sagde kom og alle 6 fyrer fulgte med , med pikkene strittende ud i luften. Da vi gik forbi de 5 andre stod de rundt om maya som veninden hed og spillede deres pikke af og kom ud over hendes ansigt. Inde i saunaen lagde Gina sig på bænken og sagde at peter skulle starte med at kneppe hende og vi andre skulle bare se på og holde vores pikke oprejst , hvilket ikke var noget problem. Peter lagde sig til rette og begyndte at kneppe hende. han svedte helt vildt og lige inden han kom trak han sig ud og sprøjtede op på hendes mave og bryster. Hun masserede spermen ud og rejste sig og sagde til os andre at vi skulle sætte os på bænken, så hun kunne ride os skiftevis. Hun sænkede sin varme fisse ned over min pik og fuck hun var stram , hun hoppede op og ned og jeg havde hendes dejlige patter lige ud for mit ansigt. Da hun havde kneppet os et stykke tid lagde hun sig på bænken og ville have vores sæd ud over det hele. Jeg lagde min pik imellem hendes patter og kneppede dem et stykke tid og en fyr satte pikken hen til hendes ansigt og kom med nogle fede lange stråler som lagde sig ned over hendes ansigt og ned over patterne som jeg kneppede. Jeg kom også og sprøjtede imellem hendes patter og ramte hendes hage, fuck det var nice , de 3 andre sprøjtede også ud over hende så hun var helt dækket af sæd. Vi sad og sundede os lidt og gik så ind til de andre.

Maya kom over til mig og sagde, you have a nice dick , do you want to fuck me og tog sin hånd rundt om min pik og begyndte at spille den af. Jeg sagde ja det ville jeg gerne og vi lagde os over på poolkanten. Jeg lagde mig mellem hendes ben og begyndte at slikke fisse , hun smagte godt og jeg slikkede og suttede og finger kneppede hende godt og grundigt. Min pik var stiv og jeg satte mig op til hende og hun begyndte at sutte. Jeg lagde mig på ryggen og hun satte sig overskrævs , fuck det var dejligt og jeg lukkede øjnene og nyd det i fulde drag. Lige pludselig satte Gina sig ned over mit ansigt og bad mig om at slikke hende , mens hun kyssede og slikkede mayas patter. Peter ville også kneppe så han satte sig bag Maya og spyttede på hendes røv og gjorder den klar til hans store pik. Da han trængte op i hende, kunne jeg mærke ham mens jeg kneppede hendes fisse. Hun stønnede og klynkede og til sidst kom hun i en høj orgasme og sank sammen over mig. Gina var også tæt på at komme over mit slikkeri og til sidst kom hun, så jeg var ved at drukne, så våd blev hun . Peter og jeg, var ikke klar til at sprøjte endnu, så vi lagde dem ned i vandet, så de havde hænderne på kanten og hoppede ned bag dem og trængte op i dem, det var sjovt at kneppe under vand. De andre fyrer kom over og spillede deres pikke af, over deres ansigter og en efter en, kom de og til sidt var deres ansigter og hår fyldt med sperm. Gina og Maya hoppede ned under vandet og vaskede deres ansigter og hår. Peter og jeg, var klar på at komme så de dykkede ned under vandet og spillede os til vi kom ud i vandet.

Peter og jeg tog hjem til vores hotel om morgenen og faldt i søvn, De næste dage skete der ikke så meget, men vi havde også fået fisse nok den weekend , men det var ikke sidste gang vi tog til Prag.

porno med danske piger