En fræk fantasi udleves med spænding og frygt

SPAR MANGE PENGE

Charlotte turde dårligt tro på sit eget mod. Hun havde længe gået og fantaseret om det, og nu var beslutningen taget. Det skulle gennemføres uanset hvor nervøs tanken gjorde hende. Hun skyndte sig ud på badeværelset og tog tøjet af. Så tændte hun for bruseren og stillede temperaturen og stillede sig ind under de varme vandstråler.

Langsomt og metodisk begyndte hun at sæbe sig ind over hele kroppen, og lod hænderne glide kærtegnende ned over sine faste bryster. Hendes mørke brystvorter strittede allerede, og en rislende fornemmelse løb gennem hende, da hendes våde fingerspidser strejfede dem. Langsomt gled hænderne ned over hendes flade mave, indtil de nåede den lille stribe hår over hendes skød.

Det var mange år siden at en kæreste havde overtalt hende til at barbere sig forneden. Efter megen lokken havde hun overgivet sig, og ladet ham klippe og barbere hendes mørke dusk af. Han havde efterladt en smal stribe, som han kaldte for sin landingsbane. Et lille smil spillede over hendes læber, da hun kærtegnede sig selv mens tankerne om hendes daværende kæreste fyldte hende.

Hun slukkede for vandet og sæbede sine ben ind med barberskum. Mens det fik lov at virke tog hun en lille intimsprøjte og fyldte med lunken vand. Et nydende udtryk fyldte hendes ansigt, da hun forsigtigt lirkede spidsen forbi ringmusklen og tømte sprøjten i sit indre. 3 gange fyldte og tømte hun sprøjten i sig selv, før hun lagde den fra sig på håndvasken.

Rutineret skrabede hun hårene af sine ben, så de blev fine og glatte. Det var vigtigt at hun så godt ud i dag. Hun tænkte forventningsfuldt på sin aftale, og kunne ikke lade være med at kæle lidt for sit skød, inden hun skyllede resterne af sæbeskummet af. Så satte hun sig på toilettet og tømte vandet ud. ”Jeg må hellere gøre det et par gange mere”, tænkte hun for sig selv: ”Det vil ikke være godt, hvis ikke jeg er helt ren der”.

Nøgen vandrede hun ud i soveværelset, mens hun tørrede sit hår. Hun betragtede kritisk sit spejlbillede og tænkte ved sig selv, at hun så godt ud på trods af sine 34 år. Brysterne var faste og strittede frækt en smule opad, maven var stadig flad takket være hendes ugentlige besøg i motionscenteret, og ballerne kuglerunde og hårde som stål. Jo, hun kunne absolut godt være sit udseende bekendt.

Mens hun nynnede en stille melodi, satte hun sig ved det lille bord og begyndte at lægge sin makeup. En svag gysen løb gennem hende, da rouge børsten gled over hendes kinder. Hun kastede et hurtigt blik på uret, og skyndte sig at blive færdig. Da håret sad perfekt, rejste hun sig smidigt og åbnede klædeskabet.

Miss Saras UniversHun fandt en kort løstsiddende sommerkjole og tog på. Den sad tæt til hendes krop uden at snære og præsenterede hendes bryster på en særdeles indbydende måde. Et par høje sorte stilet sko fuldførte hendes påklædning, og med en let svajen forlod hun soveværelset for at finde sin taske og nøgler.

Selv om den var dyr at køre i, elskede hun sin lille røde sportsvogn. Hun kørte hårdt og hurtigt, og kastede bilen ind i svingene. Hun var utålmodig efter at nå frem til sit bestemmelsessted, for i dag ville hun opfylde en af sine fantasier, og samtidig skaffe et klækkeligt bidrag til huslejen. Og inden længe holdt hun foran en stor bygning nede ved havnen.

Hun skred selvsikkert hen ad det polerede granitgulv og sendte den kønne blondine ved skranken et smil. Blodet rullede hurtigt gennem hendes årer, da receptionisten fulgte hende ind i et rum, der mest af alt lignede en middelalderlig kælder. En firskåren mand midt i 40’erne hilste hende med et knus og et kys på kinden, mens han betragtede hende fra top til tå.

Han rakte hende en kontrakt og Charlotte læste den hurtigt igennem, inden hun med flot svungne bogstaver satte sin underskrift. Manden smilte venligt, og rakte hende en tyk kuvert. Charlotte lod blikket glide rundt i det store lokale, og der var nok at se på. I nærheden af det ene hjørne var en stor velpolstret dobbeltseng, og langs væggene rundt stod en række forskellige møbler. Men det der fyldte hendes opmærksomhed mest, var en rullevogn af teaktræ. Et stort udvalg af dildoer i forskellige størrelser fyldte hylderne. Den ene var større og længere end den anden, og det virkede næsten umuligt at en kvinde skulle kunne klare så store genstande i sit indre.

Manden rømmede sig let, og Charlotte vendte sig og kiggede opmærksomt. Hendes krop sitrede af indestængt lyst, da hun knappede kjolen op og lod den falde til gulvet. Nøgen bortset fra sine højhælede sko, drejede hun langsomt rundt, så manden kunne betragte hende fra alle sider. Han nikkede anerkendende, og uden at ytre et ord førte han hende over til en mærkeligt udformet bænk.

Den var lavet af mørkt træ og beklædt med læder. Forskellige steder var der brede remme af læder og Charlotte gyste da hendes hud kom i kontakt med det kølige læder. Manden spændte hende rutineret fast til bænken med remmene, og inden længe lå hun åben og tilgængelig for enhver der trådte ind i rummet.

Hun lå på ryggen med knæene trukket godt ud til begge sider, så hendes skød var blottet. Brede remme holdt hendes ben fast til nogle bøjler, der mest af alt lignede noget fra et gynækologisk leje. Hendes hoved hang en smule bagover, og et par læderbetrukne puder pressede sig imod begge tindinger. En sort blød læderstrop gik tværs over hendes pande, og sikrede dermed, at hun umuligt kunne flytte sit hoved.

Manden hentede en oppustelig dildo, som han placerede i hendes mund. En læderstrop blev sat hen over bunden af den, og knappet fast til de to puder på hver side af hendes hoved. Charlotte prøvede om hun kunne spytte den ud, men stroppen holdt den solidt fast mellem hendes læber, og tilfreds med resultatet sukkede hun dybt.

Et blødt hvidt reb blev viklet om hendes bryster, og snart strittede de opad mod loftet. Manden snørrede dem hårdt sammen, og snart kunne Charlotte mærke blodet dunke i de spændte bryster, der snart begyndte at blive røde. Et par ondskabsfuldt udseende klemmer blev sat fast på hver af de mørke brystvorter, og en snor blev bundet fast fra hver klemme og op over en lille talje i loftet. I den anden ende af snoren blev en lille spand fastgjort.

Charlotte gispede af smerte, da manden forsigtigt slap spanden. Det føltes som om der var glødende lava omkring hendes brystvorter, og en hæs stønnen lød fra hendes hals. Men inden hun havde nået at vænne sig til smerten i brysterne, havde manden placeret en klemme på hver skamlæbe, og trukket dem ud til hver sin side, så hun blev spredt helt åben. Hun gav sig af smerte, og spekulerede på, hvor meget hun mon kunne holde til.

Manden kørte en klodset udseende maskine over mellem hendes spredte ben. Så kørte han rullebordet over ved siden af Charlotte og fandt en stor dildo frem. I bunden var der et specielt beslag, som gjorde at den kunne sættes fast på maskinen. En lang stang førte ud fra maskinen, og herpå monterede manden dildoen. Med lidt manøvrering blev dildoens spids presset mod hendes åbning, og manden låste hjulene på maskinen, så den ikke kunne flytte sig.

Et par enkelte detaljer manglede dog endnu, og inden Charlotte dårligt registrerede det, havde manden presset en buttplug op i hendes bagerste hul. Den var kold og lavet af stål og kobber, og ud af bunden på den, stak der et par tynde ledninger. De førte hen til en boks, hvorfra også et andet sæt ledninger gik ind. De var forbundet til en klemme, som manden nu satte fast omkring Charlottes klitoris.

Tilfreds med sit arbejde, gik manden over til boksen. Han trykkede på en knap, og en svag rislende strøm løb gennem Charlottes krop. Det kildede utroligt i hele hendes skød, og den første lille orgasme banede sig vej. Langsomt steg og faldt spændingen, og dermed også stimulationen af Charlottes skød og ende. Hun sank dybt og nød fornemmelsen, og var derfor slet ikke forberedt på at dildoen pludselig gled op i hendes drivvåde fisse.

Manden justerede lidt på dybden, og snart gled dildoen langsomt og metodisk ind og ud af Charlotte. Dildoen gled hvislede frem og tilbage, og roterede let fra side til side, så den ramte hvert eneste punkt i hendes skød. Et hæst skrig af nydelse undslap Charlotte, men det blev hurtigt kvalt, da manden begyndte at pumpe dildoen i hendes mund op.

Den sorte boks styrede ikke bare strømmen, der pirrede og tirrede hendes skød. Den styrede også hastigheden og dybden på maskinen, der nådesløst bollede hende med den tykke dildo. Og snart stod manden og legede med knapperne på maskinen. Det ene øjeblik glid dildoen langsomt ind og ud af Charlottes fisse, det næste øjeblik pløjede den hurtigt frem og tilbage.

Den første store orgasme skyllede gennem hendes krop, og hun vred sig i de snærende remme, der holdt hende fast. En blanding af intens nydelse og smerte fyldte hende, og jo mere hun bevægede sig, jo mere trak det i klemmerne der sad på hendes brystvorter. Hun stirrede op på den gyngende spand, og en begyndende panik flød gennem hendes årer, da hun så manden stå med en vandkande.

Langsomt fyldte han lidt vand i spanden, og smerten fordobledes i de spændte brystvorter. Charlottes krop spændtes som en flitsbue, da strømstyrken til hendes klitoris blev øget. I stedet for at kilde og pirre hende, blev det nu til en rødglødende smerte, der startede ved hendes spændte klit og fortsatte dybt op i hendes bagerste hul.

SEX I DAG?

Hun mistede enhver form for tidsfornemmelse, og ænsede kun smerten og orgasmerne, som væltede ind over hende. Badet i sved gispede hun efter vejret, da manden slukkede for maskinen og begyndte at løsne hende. Hun skreg højt, da han tog klemmerne af, for det gjorde afsindigt ondt, da blodet begyndte at løbe frit igen. Hulkende kom hun på benene ved mandens hjælp, og tog taknemligt imod det glas vand, som han rakte hende.

Det var ikke nogen lang pause, at Charlotte fik. Faktisk var hun dårligt kommet helt til hægterne oven på sin første omgang, da manden førte hende over til et nyt møbel. Det var nærmest en gammeldags gabestok, og snart stod Charlotte bøjet forover, med hovedet og hænderne spændt fast mellem et par tykke planker. Hullerne var foret med rødt plys, og selv om stillingen ikke var alt for behagelig, troede Charlotte nok, at hun kunne klare det.

Hendes ben blev spændt fast til et par stolper, og langsomt rykkede manden plankerne ned, så Charlotte stod med strakte ben og ryggen fuldstændig vandret. Et par andre polerede brædder blev placeret på over og undersiden af hendes bryster, og et par gevindstave gjorde det muligt for manden at spænde dem sammen. Først da de var klemt helt flade mellem brædderne, stoppede han med at dreje på vingemøtrikkerne.

Igen blev maskinen flyttet, men denne gang var der ikke kun en stang, der strittede frem. Side og side pegede to forkromede stave mod hendes forsvarsløse bagdel, og med et tilfreds smil viste manden hende de to dildoer han ville montere. Den ene var tykkere og længere end den anden, og Charlotte stirrede fascineret på dem. Hun plejede at kunne tage ret store pikke i begge huller, men disse to lå på grænsen af hvad hun havde prøvet.

Igen justerede manden på hvor dybt dildoerne pressede sig op i hendes huller, og Charlotte stønnede af en smertefyldt nydelse, da den mindste dildo gled forbi hendes ringmuskel og udvidede hendes bagerste hul. Manden gav hende et øjeblik til at vænne sig til fornemmelsen, og placerede så den anden dildo mod hendes gennemkneppede fisse. Et tryk på knappen aktiverede maskinen, og mens dildoen i hendes røv langsomt gled ud, pressede den anden sig vej op i hendes skød.

Charlotte nød fornemmelsen af at blive fyldt helt ud, og maskinens langsomme hastighed gav hende god tid til at mærke dens indtrængning. Hun mærkede mandens hænder på sit skød, og et lille rør blev sat henover hendes klitoris. Manden begyndte langsomt at suge luften ud af røret, og undertrykket trak i hendes klitoris som svulmede endnu mere op.

Hendes synsfelt blev blokeret af manden, som stillede sig foran hendes ansigt. Uden at forhaste sig, knappede han sine bukser op og trak en imponerende tyk pik frem. Den hang halvstiv ud for hendes mund, og Charlotte skilte lydigt sine læber og tog ham i munden, da han greb hende i håret og pressede sig mod hendes ansigt.

De to dildoer ændrede hastighed, og inden den ene var ude af hendes skød, pressede den anden sig op i hendes bagdel. Hun gispede omkring den voksende pik i hendes mund, mens manden drejede på knapperne på den sorte boks. Igen og igen blev hun spiddet på de to store tykke sorte gummi pikke, og verdenen begyndte at dreje rundt for hende. Fyldt til bristepunktet i alle huller, gennemrystedes hun af den ene orgasme efter den anden. Hele hendes krop forvandlede sig til en kæmpe kusse, som pulserede og krampede omkring de invaderende genstande.

Der lød en svuppende lyd, da begge dildoer pludselig trak sig ud af hende, og en mærkelig fornemmelse fyldte hendes åbne skød og røv. Det føltes køligt på indersiden, og det gik langsomt op for Charlotte, at begge hendes huller stod gabende åbent. Hun stønnede højt af nydelse, da den tykke pik i hendes mund trak sig sammen og udgød sin salte ladning. Begærligt suttede hun hver en dråbe ud af den, og først da den faldt sammen, lod hun manden trække sig tilbage.

Døren til rummet gik op, og den blonde receptionist trådte ind. Hun var ikke længere klædt i sin konservative buksedragt, men havde et læderkorset spændt om sit slanke liv. Hendes store tunge bryster hang frit, og de højhælede lange støvler præsenterede hendes ben på smukkeste vis. Et forventningsfuldt smil prydede hendes ansigt, da hun gik hen til den hjælpeløse Charlotte.

Uden at forhaste sig, fjernede hun brædderne, der klemte hendes bryster sammen. Lange slanke fingre gned liv tilbage i brysterne, og kærtegnede blidt de ømme spændte brystvorter. Hun trak sine negle hen over Charlottes bare ryg, og lagde så hænderne om hendes baller. Hun masserede de spændte kloder blidt, og lod med jævne mellemrum en nysgerrig finger søge ned til de blodfyldte skamlæber og fugten dernede.

Tilfreds med sit offers tilstand, løsnede hun endeligt Charlotte og førte hende over til en anden bænk. Igen blev Charlotte bundet liggende på ryggen med spredte knæ, men til forskel fra første gang, var hendes hoved denne gang frit. Blondinen lagde blidt en pude under hendes nakke, så hun kunne se ned af sin egen krop og følge med i hvad der skete.

Igen blev en kæmpe dildo presset op i Charlottes ømme bagdel, og hun gav sig af smerte. En stang og et par beslag sikrede, at den ikke kunne glide ud af hende igen, og hun kiggede nysgerrigt, da kvinden fjernede røret om hendes klitoris og gav den et blidt kys. Et underligt udseende stykke plastik blev placeret henover Charlottes skamlæber, og en slange førte fra den og over til en pumpe.

Blondine tog et par store tykke rør af klar plast, og stillede dem ved siden af Charlotte. Så tog hun et par mindre rør og satte et på hver brystvorte. Så blev de små rørs slanger koblet til de store rør, som blev sat henover hver sit bryst. Langsomt gik det op for Charlotte, hvad hendes næste prøvelse ville være. Og ganske rigtigt begyndte kvinden smilende at suge luften ud af indretningerne.

Charlottes brystvorter svulmede op og fyldte næsten hele røret ud. Derefter blev hendes bryster suget op i de større rør, og snart rødmede de kraftigt under det stærke undertryk. Til sidst begyndte kvinden at pumpe luften ud af kappen, som dækkede hendes skød. Blodet flød hurtigt til skamlæberne, og snart fyldte de det meste af den klare plastikkappe.

Kvinden skrævede ind over Charlottes ansigt, og sænkede sit glatragede skød mod hendes mund. Nydende begyndte hun at gnide sin våde fisse mod Charlottes næse og læber, men hver gang Charlotte prøvede at slikke hende, hævede hun sig lige uden for rækkevidje. Mens hun legede på denne måde, aktiverede kvinden pumpen, som begyndte at øge og sænke trykket. Det føltes som om Charlottes bryster og skød var koblet til en malkemaskine, og hun stønnede hæst af nydelse. Den sugende fornemmelse pirrede hende til uanede højder, men stimulationen var lige præcis ikke kraftig nok til, at hun kunne komme ved den.

Endelig sænkede kvinden sit skød og pressede det hårdt mod Charlottes ansigt. De våde skamlæber dækkede hendes mund, og hver gang kvinden lænede sig en smule tilbage, blev Charlottes næse presset hårdt i mod hendes stramme ringmuskel. Blondinen begyndte at lade sin vægt hvile længere og længere tid mod Charlottes ansigt, og afskar dermed hendes mulighed for at trække vejret. Først når det sortnede for hendes øjne, lettede kvinden trykket lige nøjagtig længe nok til, at hun kunne få en mundfuld luft.

Igen forsvandt enhver fornemmelse af tid, og konstant på grænsen af besvimelse hulkede Charlotte hjælpeløst i sin bondage. Hun kunne mærke sit livs største orgasme bygge sig op, og da kvinden endelig øgede suget nok, mistede Charlotte kontrollen og kom. Hun skreg og stønnede sin orgasme ud mod kvindes skød, og himmel og jord forsvandt. Igen og igen krampede hendes krop, spasmer løb gennem hende til hun langt om længe nådigt besvimede.

Hostende og spruttende kom Charlotte til sig selv igen, da kvinden smed en spand iskoldt vand ud over hendes krop. Vakuum rørene var fjernet, og hendes røv føltes mærkeligt tom efter at have været fyldt ud så længe. Charlotte havde ingen anelse om hvor mange timer hun var blevet brugt og tortureret. Hendes bryster var frygteligt ømme, og hendes skød og bagdel føltes glødende.

Men hun var ikke færdig endnu, for pludselig blev hun grebet af manden og blondinen i fællesskab og snørret stramt ind i cellofan. De placerede en enorm dildo imellem hendes skamlæber, og pressede den langsomt op i hendes skød. Så blev hun placeret med ryggen mod en bred stolpe, og endnu en dildo blev sat frem. De tvang hende langsomt til at sætte sig på hug, og dermed spidde sig selv på den anden dildo.

Med armene klemt fast ind til kroppen og brysterne mast flade af cellofan, var det kun hendes benmuskler, som kunne forhindre hende i at synke helt ned over de to store gummi pikke. Smerten var ubeskrivelig, og det føltes som om hun var flækket forneden. Men hendes trængsler var langt fra overstået. En hård gummiring blev presset ind imellem hendes kæber, så munden blev tvunget åben. Derefter blev der sat en klemme beklædt med gummi over hendes næse.

Hun kæmpede for at holde sig hævet over de to voldsomme dildoer, der fyldte hendes huller til bristepunktet. Det var svært at trække vejret ordentligt, og hun svedte allerede voldsomt af anstrengelse. Men det var intet i forhold til hvordan sveden kom til at løbe af hende, da blondinen kom med en hårtørrer, og begyndte at blæse op og ned af hendes krop.

Det djævelske i deres plan gik langsomt op for Charlotte, da cellofanen begyndte at krympe under den varme blæst fra hårtørreren. Hendes bryster blev mast flade under den klare plastic, og tårer fyldte Charlottes øjne. Hun stirrede op i loftet og gispede efter vejret, og registrerede dårligt, at parret forlod hende. Og snart begyndte musklerne i hendes lår at gå i krampe, og under store smerter sank hun endnu et par cm nedad.

Hvor lang tid der gik, vidste hun ikke, men da hun skævede ned kunne hun se, at dildoerne var trængt næsten 7 cm længere op i hende. Hver en muskel i hendes krop smertede, og hun var sikker på, at hun ikke ville kunne gå fra bygningen, når de engang slap hende fri. En voldsom lettelse fyldte hende, da hun hørte døren gå op til rummet. I guder, dette var mere end hun kunne klare, tænkte hun.

Men personen der kom ind i rummet, havde ikke tænkt sig at løsne hende. I stedet placerede han sig med spredte ben foran Charlottes hoved, så hun kunne se hans stive pik. Langsomt begyndte manden at onanere, og et hæst brøl undslap hans læber, da han var ved at komme. Hurtigt placerede han pikken ud for ringen i hendes mund, og lod sin sæd sprøjte igennem den og ind i hendes mund.

Manden havde dårligt forladt rummet, før en ny mand trådte ind og begyndte at onanere sig selv til udløsning. Også han sprøjtede sin varme salte sæd i hendes mund. Den ene efter den anden mand kom ind, spillede sin pik og fyldte hendes mund. Igen og igen måtte Charlotte synke den varme sæd, for at kunne trække vejret, og hun kunne mærke den store mængde sperm flyde rundt i sin mave.

Efter mere end 20 udløsninger i hendes mund, skiftede mændene mål. De lod sæden plaske ud over hendes ansigt og tvang hende til at lukke øjnene for ikke at få dem fyldt med sæd. Hun mistede tal på hvor mange mænd der kom, og reagerede først, da klemmen blev taget af hendes næse. Et let puf væltede hende omkuld, og Charlotte prøvede desperat at kigge ud under sine øjenvipper for at se hvad der skete.

En saks klippede cellofanen op, og hårde hænder løftede hende op fra gulvet. Hun blev placeret omvendt på en stor lænestol, så hun lå med hovedet på sædet, og bagdelen mod kanten af ryglænet. Inden hun kunne sætte sig til modværge, blev hun bundet fast, og en slank blid hånd fjernede spermen fra hendes øjne. Hun stirrede op i blondinens smukke ansigt, og gruede for hvad det næste ville blive.

”Siden du er så glad for sæd, vil vi stille din tørst”, sagde hun med en melodisk blød stemme. ”Om lidt vil jeg fjerne dildoerne fra dine to huller, og i stedet hælde en kande sæd ned i hvert hul. Desværre er det begrænset hvor meget mænd kan komme med, så du vil sikkert tilgive mig, at jeg bruger sæd fra en hest i stedet”, sagde kvinden. ”Jeg har faktisk skaffet ikke mindre end 5 liter, og da det vil være synd at lade noget gå til spilde, har jeg tænkt mig at det du ikke kan have i din gennemkneppede fisse og røv – Ja det vil jeg få dig til at sluge!”.

Med disse ord trak kvinden dildoerne ud af Charlotte, og placerede et spekulum i hvert hul i stedet. Hun stillede på skruen og tvang kæberne fra hinanden, så begge huller gabte åbent og sulten op i mod hende. Så tog hun en stor 2-liters kande fyldt med en hvid væske og begyndte at hælde indholdet ned i Charlottes huller. Da kanden var tom, tog hun en dejskraber og skrabede de sidste rester ud.

Brazilian Bukkake #1En ny kande blev fundet frem, og også den var fyldt med den tykke hvide cremede masse. Igen blev indholdet hældt ud over Charlottes huller, og først da de var lige ved at løbe over, stoppede kvinden. Rutineret løsnede hun spekulummere, og fjernede dem hurtigt, så Charlottes huller lukkede sig. Så skrævede hun ind over hendes ansigt og sagde: ”Mens du sad og hyggede dig med dildoerne, fandt jeg mig et par lækre fyre, som kunne tilfredsstille mine behov. De har efterladt en lille gave til dig i mit skød..”

Fuldstændig knækket og udmattet, måtte Charlotte slikke blondinens skød ren for sæd. Den ene store klat efter den anden løb ud af kvinden og dryppede ned i Charlottes mund. Først da ethvert spor af mændenes orgasmer var væk, løftede kvinden sig og klappede blidt hendes kind. Så greb hun hårdt om Charlottes kæber med den ene hånd, mens den anden førte kanden ind over hendes ansigt.

”Du mangler lidt endnu min skat”, sagde kvinden ondskabsfuldt og begyndte at hælde indholdet ud. Charlotte hostede og spyttede, mens hendes hjerne kørte i tomgang. ”dette kan bare ikke passe”, tænkte hun: ”De tvinger mig til at sluge sæd fra en HEST!”. Hun kæmpede hårdt for ikke at kaste op, og det var først da kanden var tom, at det gik op for hende, at det ikke smagte som sæd.

Kvinden hjalp hende op at stå, og tog en vandslange. Behageligt køligt vand strømmede ud over Charlottes krop og skyllede sæden og den klistrede væske af hendes ansigt. Strømme af den samme hvide væske løb ud af begge hendes huller og ned af benene på hende, mens tankerne væltede rundt i hendes hoved. Da hun var helt ren, slukke blondinen for vandet og lagde armene om hende i et langt ømt knus.

”Bare rolig Charlotte”, sagde hun: ”Væsken var flormelis rørt op med vand, men det ligner nu meget godt ikke? Bare vent til du ser videooptagelserne af dit ansigt. Enhver som ser filmen vil tro på, at vi hældte næsten 5 liter sæd fra heste ud over dig. Men kom, du trænger til at få et dejligt varmt bad og blive skyllet indvendigt, og så tror jeg du er klar til et par timers søvn”.

Med et drømmende udtryk i ansigtet lod Charlotte sig føre ud af rummet og ind på et badeværelse. Hun smilte tilfreds med sig selv, mens blondinen nænsomt vaskede hendes krop. Jo, tænkte hun, jeg har endelig fået opfyldt min fantasi. At miste kontrollen så fuldstændig og bare lade mig bruge. Jeg glæder mig allerede til næste aftale om 14 dage…

porno med danske piger