Sådan kan du få din utro partner tilbage i sengen! (NØDPLAN)

Sådan kan du få din utro partner tilbage i sengen! (NØDPLAN)

Denne nødplan og den rette taktik kan gøre du får din kone, mand eller kæreste tilbage fra utroskab.

Husk at have dig selv med –Man skal som udgangspunkt ikke finde sig i utroskab i sit forhold, når det sker er det slut! Men der kan være situationer der er værre end andre og forhold der godt kan komme igennem det, og faktisk bliver stærkere efter det.

En helt ny Megafon-måling viser at hver fjerde ikke vil have det afvise hvis deres partner har haft sex med en anden.

Op til den store julefrokostsæson har TV 2 igennem Megafon fået foretaget en undersøgelse af, hvor danskernes grænser går i forhold til utroskab. Her svarer hver fjerde, at de ikke ønsker at få at vide, hvis deres partner har sex med en anden.

Skal man tilgive utroskab?En udenomsaffære betyder ikke nødvendigvis enden på forholdet. Det viser resultaterne fra en opsigtsvækkende undersøgelse, der er blevet offentliggjort. Undersøgelsen viser, at folk der har affærer er villige til at give monogami en ekstra chance – her er en løsning, når den utro partner skal tilbage i ægtesengen.

Undersøgelsen, der blev foretaget af Victoria Milan – et datingwebsite for gifte og folk i parforhold, der leder efter en affære – adspurgte 6037 af deres aktive medlemmer, om de kunne overveje at stoppe deres udenomsaffære, og i så fald – om deres faste partner ville have mulighed for at overtale dem til at komme tilbage.

Der er mange forskellige grunde til, at folk er utro i et langvarigt forhold. Størstedelen af Victoria Milans medlemmer er glade for deres partner, men leder altid efter “det lille ekstra krydderi”.

Sådan får du din partner tilbage der har knaldet udenom

Få din utro partner tibage med bedre sex og selvtillid.

Den næstmest populære grund er, at der er alt for mange spændende mennesker til kun at være sammen med én, og den tredje grund er, at partneren ikke længere klæder sig sexet. Andre grunde til utroskab er, at parret har forskellig appetit på livet, forskellige lyster, eller at partneren virker deprimeret og ikke længere går op i sit ydre. En ud af 10 personer siger, at de ikke længere er tiltrukket af deres partner.

Monogami er skam ikke død og begravet, eftersom størstedelen af de adspurgte – hele 42 % siger, at de ville droppe deres frække og eventyrlige udenomsaktiviteter, imens en tredjedel svarer et klart nej. En fjerdedel siger, at de i stedet ville overveje at dedikere al deres tid og energi på deres faste partner.

Ud af de 42 %, som siger, at de ville give monogami en chance til, siger 33 % at deres partner helt sikkert ville kunne spille en aktiv rolle i forbindelse med deres beslutning, imens en tredjedel siger, at deres partner ikke ville have særlig stor indflydelse på deres beslutning, men at alle anstrengelser ville tælle med i deres overvejelser.

SEX I DAG?

Da Victoria Milan prøvede at grave efter årsagerne til, hvorfor en person pludselig kan ændre deres tilværelse med erotiske udenomsaffærer til en hverdag, hvor de kun har sex med deres ægtefælle, blev hovedårsagerne afsløret – og årsagerne er himmelråbende indlysende.

Størstedelen af begge medlemmer af det modsatte køn var enige om, at hvis bare deres partner ville anstrenge sig en lille smule mere, når det kom til deres udseende – for kvindernes vedkommende: et par høje hæle, silkeblød hud og et lille sprøjt af parfume, og for mændenes vedkommende: lidt flere træningstimer i fitnesscentret, tak! Ja, så ville den utro partner være mere tilbøjelig til at vende tilbage til ægtesengen.

Et lidt mere positivt livssyn var den næstmest betydningsfulde faktor. Mere end halvdelen af mændene i undersøgelsen og næsten tre fjerdedele af kvinderne siger, at en partner med selvtillid – når det gælder dem selv, deres arbejde og deres livsvalg – er attraktiv og sexet.

Andre væsentlige faktorer, når det gjaldt om at lokke den utro partner tilbage i sengen var: at være mere eventyrlysten i soveværelset, at have mere sex, at være mere hjemme, at vise mere respekt og interesse, og selv dét at have flere sjove timer sammen udenfor soveværelset.

Sådan kommer du over din eks – det hele skal nok gå 😉

Danmarks eneste online workshop, der igennem 3 online moduler hjælper og støtter dig, der har oplevet utroskab, og som har et brændende ønske om at komme nemmere videre i livet. Sexolog og parterapeut Maj Wismann deler ud af sine mange års erfaringer og guider dig sikkert igennem processen, så du får hjælp til at mindske smerten, får redskaber til at komme videre og blive glad igen.

Igennem mere end 12 års arbejde med kvinder, mænd, parforhold og utroskab, interviews med over 250 kvinder og mænd og spørgeskemaundersøgelser over 18 måneder, har Websexolog Maj Wismann samlet alt det, du skal vide, for at komme nemmere igennem perioden efter utroskab, få afklaring og ro, troen på dig selv tilbage og få livet på rette spor igen. Sammen eller hver for sig.

  • Har du utroskab så tæt på, at det stadig fylder meget i dit liv?
  • Føler du, at tæppet er blevet revet fuldstændig væk under dig, og frygter du, at du måske aldrig kommer videre?
  • Kører tankerne nogle gange i døgndrift og er ved at drive dig til vanvid?
  • Er du i tvivl, om du skal blive eller gå? (Også selvom du måske allerede har fortalt din partner, at du bliver)
  • Bliver du nogle gange ramt af en forfærdelig usikkerhed og utryghed?
  • Bebrejder du nogle gange dig selv for, at din partner har været dig utro?
  • Er du bange for, at du ALDRIG kommer til at få tilliden tilbage?
  • Står du med spørgsmålet “Men hvorfor……”? Og kan slet ikke hitte hoved og hale i, hvad du nu skal gøre?
  • Er du frustreret over, at du gerne VIL videre og have det bedre, men ikke aner, hvad du skal gøre?
  • Og er du bange for, at du aldrig kommer til at få det bedre?

Utroskab kan også redde et forholdHvert år hører vi igen og igen fra nye undersøgelser, at et rekordhøjt antal danskere er utro. Senest viste en undersøgelse fra Gallup, at ca. hver tredje dansker har bedraget en fast partner på et eller andet tidspunkt i livet. Utroskab er blevet et kæmpe problem i de danske parforhold og en høj synder i de voldsomme skilsmissestatistikker.

De fleste kvinder, der har oplevet utroskab, er ofte i tvivl om de skal blive i parforholdet og kæmpe for kærligheden, eller bryde op og forlade partneren. Læg dertil, at ingen har lært os, hvad der skal til for, at vi som mennesker kommer nemmest og med mindst mulig smerte igennem en voldsom krise, som tiden efter utroskab i de fleste tilfælde er.

Derudover oplever rigtig mange kvinder, at de bliver kastet ud i deres livs værste krise, hvor de måske ikke engang længere kan “kende sig selv,” hvilket ofte gør det endnu sværere at håndtere det kæmpemæssige tillidsbrud, som utroskab er. Det forværrer mange gange både krisen yderligere, men forlænger også den smertefulde periode unødvendigt.

Og ofte ender det med at blive en negativ spiral, hvor selvværdet, selvtilliden, livsglæden, livslysten, troen på kærligheden og hele ens “væren i verden,” pludselig er sat i spil, og hvor et håb om at få det bedre nærmest bliver skubbet længere og længere væk, for hver dag der går uden, at man mærker synderlig bedring.

porno med danske piger